- 22 Eylül 2011
- 547
- 682
- 323
- Konu Sahibi perihan yay
-
Asıl 30 dan önce evlenmek delilikHerkes evlenmek zorundaymış gibi düşünüyor çünkü bu millet.
Evlenmek çok önemli bir müessese herkesin buna dahil olması gerektiğini düşünüyorlar.
Evlenmediysen asla kendi isteğinle olduğuna inanmıyorlar bir de.
Evde kalmış diyorlar bir de üstüne çünkü kimse kendi isteğiyle evlenmemiş olamaz.
28 yaşındayım birkaç ay önce nişanlandım bana da geç kaldın diyorlar.
Nereye geç kalmışım, kime ne bunları düşündükleri yok.
Bekar olan arkadaşlarımı evlenmemesi için teşvik ediyorum bennİnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?
Dari basinaaaa darisi basinaaaİnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?
Canım evleneceksin bu kez de çocuk soracaklar, hayırlısı olsun diyecekler. İnsanlar için evlilik ve çocuk statü, başarı sanki. Yıllarca evlenen, bebeği olan arkadaşlarımı ağzım açık hayretle izledim. Sanırsın hepsi çok büyük başarıya imza attı. Hele o bebek partileri, sanırsın insanlık tarihinde bir tek bunlar doğurdu. Yapacak bir şey yok “yav he he” de geç .İnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?
siz çevrenizle iletişim kurmadğınızdan olabilir. ben gayet sosyal hayatta aktif olduğum için her türlü insanla muhattap oluyorm çok şükür33 yaşında bekarım, bi Allah'ın kulu bana o cümleyi kurmadı. Çevreye karşı yayılan elektrik, duruşla alakalı olabilir.
Bekar arkadaşlarım evlilere acıyarak geçmiş olsun diyor ki haklılarİnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?
böyle oturakli bir şey desem takılmıycam :)Hamile birisine,bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu öğrendikten sonra’olsun ‘denmesi gibi..
Cehalet işte..
Kadınlığı sadece eş olmak ve doğurganlıktan ibaret sanan zavallıların verdiği tepkiler bunlar,takılmayın..
Şikayet ettiğiniz bir durum yaşadığınıza göre çok şükür diyebileceğiniz bir pozisyona sokmuyor demek ki sizi birçok insanla muhatap olmak. Ne geçti elinize yani size yorum yapan birine sebepsizce böyle mesaj yazınca?siz çevrenizle iletişim kurmadğınızdan olabilir. ben gayet sosyal hayatta aktif olduğum için her türlü insanla muhattap oluyorm çok şükür
Kendılerı moku yedi bızımde yememızı ıstıolar .Ben boşandım kendı boşanamayıp cektıgı için benı kıskanan 30 kadın tanıorum.Hayırlısı ose olsun .Zaten alnımızda ne yaxıosa onu yasıcazİnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?
avukat misinz ? o benim enerjime laf söyleyecek ne diyecekteim o negatif konuşrken sevgi pıtırcığımı olamam.. düzgün mesaj yazana yazıyorm zaten . ki insanların çoğu negatif laf duyar başına kötü bir şey gelir bu hayattır . auradan değil. o zaman iyi insanalrın başına hiç kötü bir şey gelmemesi lazım ... asıl burada nasıl olsa yüzyüze değiliz diye kendoince laf sokan insanlara tavrım bu... tanımadan açtığım postu beğenmiyor. herkes burda kendnce goy goy olsun diye yazışyıor. bazen açtğım postu unutuyorm... buruaya yazıyorm sonra telefon geliyor arkadaşla konuşunca burayı unutuyorm ..Şikayet ettiğiniz bir durum yaşadığınıza göre çok şükür diyebileceğiniz bir pozisyona sokmuyor demek ki sizi birçok insanla muhatap olmak. Ne geçti elinize yani size yorum yapan birine sebepsizce böyle mesaj yazınca?
Sizin kendi "yara"nız da olabilir bu durum. Önceki açtığınız konu ile bunu bağlayınca, böyle bir ihtimal de çıkıyor ortaya.
Sevgi pıtırcığı mesaj yazmadığım için bana da sivri bir şeyler yazacaksınız büyük ihtimalle ama önemli değil.
Önceki konunuzda da bunda da sizin ters olduğunuz çok belli aslında. Ya burada nasıl olsa yüz yüze değil diye insanlara kolayca dikleniyorsunuz ya da günlük hayatta söyleyemediklerinizi burada yazıyorsunuz.
Konu evlenmek olur, kısa boylu olmak olur, çok zayıf ya da kilolu olmak olur, hiç fark etmez, bir konuyu normalden biraz fazla düşünmek (negatif yönüyle düşünmek) adına aura mı dersiniz, enerji mi dersiniz, ne derseniz artık, bir çekim yaratıyor. Belki de bu yüzden bu tarz negatif şeyler yaşıyorsunuz (ya da en başta dediğim gibi yumuşak karnınız olduğu için konu size öyle geliyor).
paçalı dona mı takayımEtrafindakiler de sende evlilige takmış durumdasın o yuzden
teşekkür eder m :) mutluluğunuz artsın .. bebişi benm yerime de öpün :) sağlıcakla büyüsünBekarlık da güzel evlilik de ama Bekarlık günleri gerçekten özleniyor geri dönme olmadığından. Tadını çıkarın ya niye takıyorsun el alemin lafını. Çocuk olunca zaten farklı bir level atlıyorsun. Bugün cocuk niye sı..madı diye derdimiz o simdi ac bir film benim yerimede keyfine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?