- Konu Sahibi melekangel
-
işte bu süpersinnnnnnnnnnn
ay ınsan anlatınca destek alınca ınanınkı rahtlıyor ya.butun moralı yerıne gelıyor valla.yoksa bu dusunce ınsanın beynını yer durur napsam ne etsem dıye.sımdı cok daha rahatım valla sanırım bırazda kendıme zaman ayırmam gerekıyor butun bunların arasında kendımı bıraz bosladım acıkcası onuda yapınca tam olucak
canım anlatmak istediğim şu ki
birilerine iyi olmak için hiç kendinden ödün verme
hayat bana bunu öğretti;
seni huyunla sevsinler kimse için kalıba girmeye gerek yok..
anlıyorum kayınvalidenlerle yaşıyorsun,dikkat etmelisin,elbette ama sen zaten aklı başında birisin
ekstra çaba senden götürür....
gevşe ve kendine deki
olduğu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tabı olan bana oluyor strese gırıyorsun tabıkı buda esıne yanısyor.gecnlerde esımle evde tartısıyorduk ne zmn evımıze gıderız dıye sanırım kayınvalıdemler duymus demekkı.dun oyle bı konu nerden geldı bılmıyorum dedılerkı cok uzun surmesın sızde yalnız kalmak ıstersınız bır an once durumunuzu ayarlayın cıkın evınıze dedıler
oyle bı esprı oldu kayınvalıdem bana evde yemeklerı sen yapıcan dedı bende yaparım ne olcak basa gelınce hersey hallolur dedım
elbette çıkıcaz , olması gerekende bu deseydin....
Yaparsın yemeciklerini yersiniz kocanla
:125:
artık durumu ayarladıgımızda ılk olarak evımıze tasınıcagımız anladıla,bu onlara yeter.bız 80 metre kare ev aldık kırada suan esımde annemlerı oraya gondersek 125 metre kare evde bız mı otursak dıyor onda anlasamadık
canım ıs basım 9 cıkısım 6 cumartesılerıde bu sekılde.tabı eve gıtmem zaten 7 yı buluyor bazen gecıyor.bırde kursa gıdıyorum kpss ıcın haftanın ıkı gunu zaten 10 evde oluyorum.yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım
canım ayrı eve çıkında hangisi olursa olsun
azıcık aşım kaygısız başım
canım özellikle bu aralar bu yoğun tempo seni daha de ümitsizliğe sürüklemiş olabilir.. ama gördüğüm o ki sen evine yeten birisin.. herşey ev işiyle olmaz.. hem çalıştığın halde başkalarıyla oturmayı kabul ediyorsan bu senin yüreğinin ferahlığını gösterir. görümcen de densiz bir kadınmış.. alabiliyorsan hafta da 1 temizlikçi çağır..merak ettiğim siz mi kayınvalidenlere yerleştiniz yoksa onlar mı size geldiler???
bende evımıze cıkalım kucuk olsun mutlu guzel bır yuva olsun dıyorum.sonra gorumcem laf etmesın gonderdıler eve yerletıler dıye bıraz para bırıktırelım evın tadılatıve esyalar ıcın ondan sonra benm evlılıgım baslıcak
huzur canım huzur
hiçbirşeyle ölçüşmez....
Sen sabrının mükafatını illaki alacaksın....
Belliki yüreği çok geniş bir insansın
onca insanı sığdırabildiysen dünyana
ben inanıyorum ki karşılığını kat be kat alacaksın
slm hatunlarr bugunlerde tamda böle bi topiğe ihtiyacım vardı sanırım :44: 2 yıllık evliyim ve bir inşaat firmasında çalışıyorum 6,30da işten çıkıyorum(kış aylarında böyle yoksa yazın 8,30 u buluyor çıkmam) eve git yemek hazırla ye toparla demem 8 oluyo sonra çaydı evi ufak tefek topla demem oldu 11,30 yarım saat sonra hooop yat sabah tekrar işe gel... çalışan bi bayan olunca maalesef eviniz 4-4 lük olmuyo. bazen makinedeki temiz bulaşığı bile ertesi gün boşaltabiliyorum ancakk ahhh ahhh bekarken çalışmak ne kadar güzelmiş ne kadar kolaymış işten çıkıp eve gittiğim zaman babacım salatamı bile yapmış olurdu annecim yemeğimi tabağa koyar önüme verirdii
o zmn dogru yerdesın cnm hosgeldın dıyelım :) bekarken hakıkaten de oyle nasıl olsa evde anne faktoru var yapmasanda ısler yuruyor ama evlenınce oyle degıl..hayat hep bız bayanlar ıcın kosturmaca dur durak yok..o yuzden ev hnımları calısan bayanlardan daha cok yasıyorlarmıs bu bır arastırma
merhabalarr
doğru yerdeyim sanırım :))
bende 3,5 yıllık evliyim 1,5 yaşında bir kızım var ve çalışıyorumm..
sabah 8 akşam 6 arası çalışıom eve gidiyorum kayınvaldemden çoçuğu alıom evlerimiz yakın eve geçiyorum yemek yap ye iç çoçukla biras vakıt geçirip onun ihtiyaçlarını karşılıom ve saat 9 da yatırıom ondan sora kalk sağı solu topla yapılcak işler oluyo ütü vs onları yapıom saat 11 olmuş sonra yorgun düşüorum tabi ..
12 zor ediyorum ve yatıyoruz :S
bazen yemeğim olmuş oluo ozaman daha kolay oluo
ama çoğu zaman evdeki işler düzen bozulmasın kendimize zaman ayırdığımız yok..:44:
evet cnm hoşbuldumgerçekten hep bir koşuşturma içindeyiz... şimdilik bebeğim yok birde çocuk eklense herhalde cin çarpmışa dönerim Allahtan kayınvalidem dünya iyisi bi kadında "hiç korkma kızım ben bakarım çocuguna sen çalışırsın" diyo çalışsan çok yıpranıyosun çalışmasan hayat çok zor geçim olmuyo tek kişiyle :44:
bu zamanda anlamadıgım erkeklerle neredeyse aynı kosullardayız sonucta bızde calısıp katkı saglıyoruz bırde cocuk doguruyosun ev pıs olsa vs olsa hemen bayana mana verırler neden eslerımıze kımse laf soylemıyor:)onlar kral cocukları bız kulkedısımıyız:) senın yıne ıs yukun benden cok cocuk zaten fazlaca vaktını alıyordur
aynen canımm onlar karıştırmakla pisletmekle meşguller
valla erkeğin en anlayışlısıda anlamıo bunu.. hem çalışıp hem evle ilgilenmek çok zor arada yardımcı oluor benimki en azından ben bişiy yaparken çoçuğu oyalıo :)))
evet çoçuk çok vakit alıo eve gelio yedir içir üstünü altını değiş
e bırasda onla vakit geçiriyim oynayalım diorum derken yat vaktı :)
hee bide pazar günleri varr ki tam bi fiyasko benim için
hayırdır pazarları ne var kı tam bır fıyasko demıssın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?