- Konu Sahibi melekangel
-
Pazar günleri tek tatil günüm akşama kadar işten kendimi kurtaramıyom ..
iş bitiyo yemek yapıom yiyos içiyos erken akşam oluo işte arada takılıyos bi yerlere
iş günümden daha çok yorulduğum bi gün o yüzden öle dedim
bende oyleyım cnm ama ben yıne hafta ıcı yapabıldıgım kadarıyla lavoba tuvalet yer sıl super yapmaya calısıyorum az az pazarımda bana kalıyo bır de ben cumartesılerı tam calısıyordum patronumla konustum artık 2,30 da cıkıcam oda bnm ıcın avantaj olducak ınsallah.sen cocuk oldugu ıcın haftaıcı bısey ypamıyorsun pazarın etkılenıyor tabıkıde eger durumun varsa ayda bır temızlıkcı kadın getır evıne an azndan derın ıslerle ugrasma ben evıme cıkınca oyle yapıcam
valla bende termizliğimi hafta içi akşamları yapıyorum bi odayı ben süpürüyorum eşimi yerleri silip tozları alıyo bi kaç güne bölüyorum bigün banyo wc hallediyorum diğer gün evi sil süpür bir günde mutfağımı hallediyorum en azından pazarım bana kalıyo ee bende insanım bi dışarı çıkıp hava alıyorum bi kuaföre gidiyorum derken pazarda öle bitiyoo
valla bende termizliğimi hafta içi akşamları yapıyorum bi odayı ben süpürüyorum eşimi yerleri silip tozları alıyo bi kaç güne bölüyorum bigün banyo wc hallediyorum diğer gün evi sil süpür bir günde mutfağımı hallediyorum en azından pazarım bana kalıyo ee bende insanım bi dışarı çıkıp hava alıyorum bi kuaföre gidiyorum derken pazarda öle bitiyoo
merhaba kadın olmak ne kadar zor :S ben sabah 9 akşam 18:30 çalışıyorum..ctesi günleri de tam gün.ama benim avantajım işim evime çok yakın ve artık oğlum büyüdü 2 sınıfa gidiyor..evde herşey yolundamı hayır tabii kii :)) eşim yemek konusunda çok yardımcıdır ve ortalığı pek dağıtmaz oğlumda aynı şekilde.. ben birde şu anlamda rahatım her odamda az ve öz eşya vardır,halılar mümkün olduğunca küçük eşyalar da kalabalık olmayınca daha kolay oluyor...mesela oturma odası kültürü çok yoktu bizde şimdi onu tamamen kaldırdık oturma odası yerine ayrı bir yatak odası yaptık :)) o odada çift kişilik bir baza bir dolap var !! bir oda çocuk odası yine kalabalık değil,bir oda bizim yatak odamız diğer oda salon ki salonumuzda da öle aman aman her yer eşya değil..pazar sabah kalkınca kahvaltıyı hazırlarken ortalığı toparlarım bir yandan, kahvaltıdan sonra eşim ve oğlum köpeğimizi dışarı çıkarır (balkonda sevimli bir chow chow var ) bende başlarım işime evi dip köşe süpürür silerim toz alırım...ardından banyoyu dezenfekte ederim..bu arada ctesi gece çamaşır makinası sürekli çalışır :)) kuruyan çamaşırlar ütüye ayrılır diğerleri dolaplara yerleşir...bunlar benim her pazar mutlaka yaptıklarım...eğer yazsa 2 haftada bir cam silerim kışsa ellemem bile :)) halılar halı yıkamada yıkanır eve temiz gelir,ütü çoksa ütücüye gönderirim parçası 1 lira sonuçta...mutfak dolabı,kapılar ve benzeri derin temizlikte bir yardımcı alırım ayda bir veya 2 ayda bir..ben bu şekilde götürüyorum..herşey evet 4x4lük değil ama ev dağınık yada pis de değil...hafta içi sadece oğlumla kocamla vakit geçiririm.. hafta içi birlikte yemek hazırlar yemek yeriz ve toplarız onun dışında extra bir durum yoksa süpürge silme falan yapmam..ama evi temizledikten sonra oğlumda eşimde dikkatlidir ve dağıtmazlar ..
yemek faslını nasıl hallediyorsunuz arkadaşlar?. Yaza düğünüm var düşünmeden edemiyorum çalışan bi bayanım nasıl hergun yemek yapıcam eve gelişim 8 i bulcak. Evli arkadaşlar bi el atın nasıl yapıyorsunuz?
benimde dugun seneye....
aynı sekilde bende 8 den önce evde olamıyorum.... :44:
işyerim eve uzak yol cok yorucu yani aksam gelip de bişey yaptıgımı dusunemiyorum annem koyuyor yemegimi bile tabagıma, babacıgım soyuyor meyvemi...
ayyy annecim babacımmmm napıcam ben
yemek c.tesi gününden birkaç çeşit yapıyorum ve doğum iznimde dondurucuma tıka basa doldurdum börek sarma dolma patlıcan biber kızartması v.s. onlarla idare ediyorum
benimde dugun seneye....
aynı sekilde bende 8 den önce evde olamıyorum.... :44:
işyerim eve uzak yol cok yorucu yani aksam gelip de bişey yaptıgımı dusunemiyorum annem koyuyor yemegimi bile tabagıma, babacıgım soyuyor meyvemi...
ayyy annecim babacımmmm napıcam ben
durumumuz aynı canım. Bende düşünüyorum napıcam ben ya:26: evlenince nasıl hakkından gelicem
Aaah ah ben de aynı öyleydim. Ama alışıyor insan bir şekilde o tempoya. Benim daha yeni olduğu için yemek konusunu ben de bir düzene koyamadım. Basit şeyler yapıyorum hep, zaten çok becerikli de değilim. Ama şunu söyleyebilirim ki, evlenince kendi ailenize mutlaka yakın olmaya çalışın. O kadar önemli ki anlatamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?