Evli Ve Çocuğu Olan Bir Adamın Bu Yaptıkları Nedir? Gerçekten Anlam Veremedim?

Ayyy hemen kıza yüklenilmiş yine
Niye numaranı verdin niye Facebook unu verdin Bir gafletle vermiş kız belki gösterdikleri çocuğu beğendi bir aracı olurlar diye yaptı ne var bunda
Engelle gitsin sende oturup bunu düşünme
 
Aaaaburayı kaçırdık
 

Bir daha telefon vermemen gerektiğini öğrendin değil mi? Yahu sapık kaynıyor ortalık sapık. Bunu şöyle düşün ilk kez tanışıp 15 dakika sohbet ettiğin her kişiye telefon numaranı verir miydin? Neden Facebook ekledin onu da anlamadım.
 
Adamın kuzeni varmış, onu göstermiş. Heralde kuzeni mi beğendi konu sahibi, naptı? Facebookta ekleyince baktı adamın kendi yürüyor kuzeni bırakıp, orada ayıktı heralde.
 
Biraz hayal dünyanız mı geniş sizin acaba? ne alaka istemediğiniz adamla o kadar muhabbet falan eşi de yanındayken adam sana yavşayacak fotonu çekecek numaranı isteyecek. Bir anda nasıl fotoğrafını çekebilir ki poz yakalayıp oradan uzaklaşmak başka yerde durmakta elinizdeyken neden durdunuz orada çocuk oynuyorsa siz başka yerde durun gidin adamın yanından telefonunuzla oyalanın vs.

Kaldı ki sizin soyisminizi nereden biliyor da facebooktan ekleyebiliyor hadi ekledi öyle pat diye otomatik eklenmiyor ya istek geldiğinde neden kabul ettiniz? hadi ettiniz niye böyle şeyler yazınca engellemediniz.Çok saçma ayrıca eşinin de olduğu bir sosyal medyada size nasıl iltifat edebilir. Çok yalnızsınız ve hayallet kuruyorsunuz sanırım çünkü baştan aşağı saçmalık akıyor..
 
Basiretiniz mi bağlandı bu ne rahatlık?
 
Adamın kuzeni varmış, onu göstermiş. Heralde kuzeni mi beğendi konu sahibi, naptı? Facebookta ekleyince baktı adamın kendi yürüyor kuzeni bırakıp, orada ayıktı heralde.
Çocuğumu kimseye özellikle ergenlere verip bir yere yollamiyorum millet bana takıntılı diyor. Al bak ne kadar haklıyım
 
Adamın kuzeni varmış, onu göstermiş. Heralde kuzeni mi beğendi konu sahibi, naptı? Facebookta ekleyince baktı adamın kendi yürüyor kuzeni bırakıp, orada ayıktı heralde.

Olabilir gerçekten çünkü hiçbir mantığa uymuyor
 
gözlüğünüzü çıkarıp bir başkasına vermek neden peki, bir de elinizde hastalık gibi bir bahane var. ne münasebet gözüme değecek bir şeyi size vereyim ya da sizin gözlüğünüzü deneyeyim diyebilirdiniz. ben yanıma 1 metreden fazla yaklaşan insana müdehale eder oldum, insanlardaki bu rahatlık öldürecek beni.
 
Hemen buluşun. Sonra buraya ben pavyona düştum falan diye konu açarsınız. Konu gercekse 24 yaşında bı kızın bu akılsız olması korkunç. Siz kendinizi koruyamaycak bı insanken bide yanınıza yeğen emanet etmişler. Bari çocuğu da verseydiniz kibar konusuyolarmis madem
 
Bunları ben de düşündüm açıkçası haklısınız... adam ne dedi de kuzenine gösterdi mesela. Şu kızdan telefon numarası aldım falan mı
 
Sen ve konularin Müge Anlı'nın dediği gibi hayatın doğal akışına ters .Sizin akıl luna parktaki dönme dolaba binmiş anlaşılan.
5 yaşındaki çocuğa bile yabancılarla konuşmaması gerektiğini öğretiyorlar.
Hayreti mucip seni shdbwhvd .
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…