Evli Ve Çocuğu Olan Bir Adamın Bu Yaptıkları Nedir? Gerçekten Anlam Veremedim?

Konu gercekse, neden sohbet ettiniz?
Ozbek mısınız sorusuna, hayır dıyıp gecseydın.
ya o an adam sürekli konuyu uzatıyordu nasıl desem sürekli konuşuyordu. Yakınlaşmasın sussun diye iyi akşamlar deyip ayrıldık biz sonra yine denk gelince uzadı konu çocuğu çıkaramadım çadırdan

Çok rahatsız oldunuz ama numaranızı verdiniz. Facebook’tan ekleyecek kadar bilgi verdiniz. Ekledi ve kabul ettiniz. Ama pardon siz çok rahatsız oldunuz. Hadi hadi itiraf edin. Ya Adamdan etkilendiniz de bize vicdan azabı şeyetmeyim diye konu açıyorsunuz ya da macera arıyorsunuz. Hadi bakalım hangisi?

Gerçek olamayacak kadar saçma..
Öyle bir tipi hayal ettimde.. kendininde sevgilisi olup, amaç eşini birine musallat edip kurtulmakmi acaba
Kurtulmak değil de ilişkileri açık ilişki şeklinde yaşıyorlar sanırım, düzenli bir ev yaşamı ve çocukların babası var. Ama dışarıda heyecan aramaya engel değil bu onlara göre anladığım kadarıyla

Bu konu gerçek mi bilmiyorum ama eşinin başka bir kadına asılmasını görmezden gelen kadınlar var, hatta eşlerine başka kadınları ayarlayanlar bile
gerçekten gerçek inanın aynen böyle oldu konunun eksiği var fazlası yok . bendeşakınlık içindeyim . Ya hala iinanamıyorum böyle insanların olduğuna ilk kez tanıklık ettim

gerçekten kendime inanamıyorum gerçekten varya iste bu yüzden buraya yazıyorum günlüğüme yazıyor gibi . O an çok iyi niyetli düşünüyorum adamın facebooktan attığı ilk mesaj : Aramıza hoşgeldin güleryüzlü insan

eşi istedi tam gidiyordum aynen şöyle dedi. Ya biz buralarız yabancısıyız sizede belki bir şeyler sorarız dedi onun telefonuna kaydettik
Sizi arayıp kibar kibar konuşup çağırırlarsa sakın gitmeyin e mi? Kibarlığa , güler yüze tav oluyormuşsunuz ya uyarayım dedim.
Gözünüzü hiç tanımadığınız bir evde ya da organları alınmış şekilde bir konteyner kenarında açabilirsiniz.

Kızım bi kendine gel ya ! Ay yanımda olsan suratina 2 tane sagli sollu tokat atıp omuzlarından silkelerdim. Ne aranıza hoşgelmesi beyefendi siz kimsiniz neden bana mesaj atıyor fotoğraflarına yorum yapıyorsunuz, aramızda böyle diyalogları gerektirecek bir tanisiklik,samimiyet yok,o gün dalginligima geldi verdim ama numaramı silin eger ısrarcı olursanız savcılığa şikayet ediyorum diyin.

gerçekten gerçek inanın aynen böyle oldu konunun eksiği var fazlası yok . bendeşakınlık içindeyim . Ya hala iinanamıyorum böyle insanların olduğuna ilk kez tanıklık ettim
Ben de sizin gibi insanların varlığına şaşırıyorum. Genç nesil haber okur, kendini korumayı daha iyi becerir diye düşünürdüm ama siz numaranızı vermişsiniz. Azıcık yabancı dizi izleyin, ulusal haber okuyun, adamın derdi ortada yani. Açık ilişki yaşıyorlar ya da grup ilişkisi hoşlarına gidiyor. Eşine başka partner ayarlayan ve bundan tatmin olan insanlar var mesela. Hatta bu işlerin sonu cinayete gidince de haberlere falan çıkıyor. Mesela karı koca birileri ile tanışıp evlerine davet edip, işleri bitince o insnaları öldürüyor. Bilmem kaçıncı cinayetten sonra ortaya çıkıyor ve pişman değiliz diyorlar. Bu nedenle O adama şaşırmadım mesela. Ama siz beni hayretler içinde bıraktınız. Haber okusanız siz de garipsemezdiniz.

Bu ne ya. Çok saçma bir senaryo bence. Hangi kadın kocasının gözü önünde başka bir kadına yürümesine müsaade eder
ya inanın gerçek niçin seneryo yazayım. Biliyorum çok tuhaf banada tuhaf geldiği için paylaştım Çok özür dilerim böyle düşündürdüğüm için inanın

Üçüncü arıyorlar galiba... ya da sizin böbrek dalak pek güzel göründü gözlerine.

Bu gençler neden böyle?

Hahahaha diğer konuda da 21 yaşında olan ve evlenmeyi isteyen bi üyeden sonra "bu gençler neden böyle?" diye sormanızı çok iyi anlıyorum

Bu ne ya. Çok saçma bir senaryo bence. Hangi kadın kocasının gözü önünde başka bir kadına yürümesine müsaade eder
Demek ki kocası değil, belki fuhuş şebekesi, belki organ mafyası. Hem de çocuk ve gençlerin çok olacağı yerleri seçmişler. Muhtemelen gözlerine saf diye kestirdileri insanları bu şekilde kandırıyorlar.

Ayy Allah korusun ya, ben de safımdır ama konu sahibi benden de safmış. Çok üzüldüm onun adına. Bu saflıkla başına çok kötü işler gelebilir Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…