He peki pardon:) onada cevap veriyim o zaman tiksinme utanma ve çekinmede olmadı biz de birbirimizin yanında rahat olmamız gerek diye düşünüyorumSıkılma kelimesi sıfır geçiyor sorumda :) tamamen farklı bir soru. Neden sürekli sıkılma konusunda yorum yapıldığınıda anlamadım, konu içeriğinde 'sıkılmak' ve benzeri kelime geçmiyor. Konu; bazı şeylerde (başkalarını tiksindirebilicek) utanmak ve çekinmek ile alakalı:)
Tam kraliçe yaNiye sıkılayım,o evde yokken sıkılıyorum.
Hemşirem,akşam üstü kavga ettik kocamla,sanırım nazar değdiTam kraliçe ya
Formayı çıkarmışsın ondandır.Hemşirem,akşam üstü kavga ettik kocamla,sanırım nazar değdi.
Evet tam da GS yüzündenFormayı çıkarmışsın ondandır.
Ay ben esprisine demiştim. Evet hemşirem büyümüyorlar.Evet tam da GS yüzünden.Bu adam hiç buyumeyecek .
Kiz nasıl bir gaz cikartiyon da uykudan uyandırıyor ee ozaman komşular duyarAy özlemek ve beraber olmak istemek başka bişey, bende beraber olduğum insanı özlerim ve her an beraber olmak isterim. Ama aynı evin içinde birkaç gün geçirince içimden 'ay en azından 1 günlüğüne gitsede rahat etsem' diye içimden geçiriyorum. Geceleri çok derin uyuyamıyorum, gaz ve başka kazalar olmasından korktuğumdan . Bence tiksindirici olabilir gibi geliyor. Çünkü bazen yalnız uyuduğumda kendi gaz sesime uyandığım oluyor Ay iğrenç gelmiş gibi olabilir özür dilerim ama..
5 yıl mı acı çektinizAyrıldıktan sonra 5 yıl köpekler gibi acı çektiğim sevgilimden bile sıkılırdım ben, tatile gitme tarihini iple çekerdimannemler 44 yıldır evliler emeklilikten beri de 7/24 birlikteler onlara soruyorum yanlarına gittikçe onlarda sizin gibi "saçmalama" diyor
Saygı çerçevesindeTemizlik sınırlarını aşmayacaksa sevdiğin insanın her şeyine katlanırsın
Ben de birlikte yaşıyorum ama sorumluluktan kasıt ne yani ? Normal market alışverişini yapıp evine gelip, yemeğini, temizliğini yapıyorsun. Kirayı, faturalı bölüşüyorsun olay bu yani.ben şu sorumluluk kavramını anlayamıyorum bir türlü.bu mudur yani sorumluluk ?.bu sorumluluk değil kendine bakmak sadece.sorumluluk bu kadar basit birşey değil bence.çok abartılı geliyor bama evlilik sorumluluğu da evlilik sorumluluğu....erkek arkadaşımla beraber yaşıyoruz bende beraber yaşamadan önce aynı şeyleri düşünüyordum ama beraber yaşayınca çok farklı gerçekten o kadar fazla sorumluluk var ki onlar göze batmıyor bile inan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?