Evliler, nasıl bir insanla tüm vaktinizi geçirebiliyorsunuz?

Allah rahmet etsin kayınvalidem derdi ki, insan babasıyla, abisiyle yolculuk yaparken çişi gelse tuvalet bulana kadar perişan olur, ama eşinin yanında bulursun bir köşe "önümde dur deyip oturup çişini yaparsın"
Pek şık bir hikaye değil gerçi, aklıma geldi anlattım öyle

Adam eve misafir gelmiyor ki eşiniz o sizin. E ikiniz de plastik olmadığınıza göre bir takım insani şeyler olacaktır ve bu çok normal. Birbirinize batmazsınız ki sevmek başka bir şey.
Evlenmedim hiç ama kaliteli bir ilişkim oldu. Bir keresinde çok sıkıştım utandım söylemeye ilişkinin başlarıydı henüz. Sıka sıka bir anda kontrolü kaybettim foş diye .
Sağolsun hemen gidip çamaşır ve pantolon aldı bana arabayı tenhaya çekti değştirdim.
Hayatım bismillah dedik performansını sakın düşünme bir dahakine dolu dolu s.ç dedi bana. Bir kahkaha ve sonrası kolay zaten.
Hatta ara ara çişin varsa tuvalete git bak utanma diye dalga geçerdi hayvan. Kulakları çınlasın iyi biriydi.

Simdi sen daha evli olmadigin icin yada karsina sende evlenme istegi uyandiran birisi cikmadigi icin sana garip geliyor boyle seyler. Evlendiginde beraber olmaya insan o kadar alisiyor ki tek basina yatakta uyuyamiyorsun o derece senin bir uzvun gibi birsey oluyor esin hani aşk mesk degil bahsettigim. Aradaki sevgi saygidan. Insanlik hali olan seylerde oluyor tabi gaz falan ama simdiki gibi buyuk gelmiyor gozune. Evlenince bunlari anlayabilirsin.

He peki pardon:) onada cevap veriyim o zaman tiksinme utanma ve çekinmede olmadı biz de birbirimizin yanında rahat olmamız gerek diye düşünüyorum

erkek arkadaşımla beraber yaşıyoruz bende beraber yaşamadan önce aynı şeyleri düşünüyordum ama beraber yaşayınca çok farklı gerçekten o kadar fazla sorumluluk var ki onlar göze batmıyor bile inan bana

Sevince tiksinmiyorsun ki. Ben hiç kimsenin ağzının değdiğini yemeyen bir tiptim. Sevgililiğimizden beri eşimim ısırdığını da içtiğini de yiyorum içiyorum tiksinmek saçma yani zaten ağzını öpüyorsun

Hz Havva’dan beri kimbilir kaç trilyon çift evlendi ve yıllarca evli kaldı. Hepsi de sıradan insanlardı, gördüğümüz veya görmediğimiz bir sürü kusurları vardı. Bunu düşün rahatlat kendini.

Valla ben de takipteyim konuyu.

32,5 yaşındayım, ara ara kalmalar hariç hayatımda ilk defa geçtiğimiz 10 gün gece gündüz bir erkekle idim.

Güya bekarlıktan bıkan ben, o gittiğinde "oh be özel alan" diye havalara sıçradım.

Yalnız yaşamak galiba çok pis bağımlılık yapıyor.

Gaz ve wc meselelerine gelince adlfkasfa. Yan yana utanmayacak kadar ne ben ne de o geniş değiliz. Ama uyuyanın hakkıdır derler, valla ben hiç sallamam.

Wc meselesinde ilk dışarı bir yerlere gönderdim bakkala filan, sonrası 2-3 günde onda da alışıp saldım çayıra mevlam kayıra oluyorsunuz, ben elde telefon "ben bi wc yapıyım uzun kalıcam istersen filmi durdur" vs oldum son günlerde. Ki yırtık bir kadın sayılmam pek.

Evlilik insanı disipline sokuyor bir bakıma. Öyle aklınıza esince geğirmek, gaz çıkarmak falan konfor sayılmaz. Ara sıra ağda yaparken eşim bazen yardım ediyor bana gayet insani bir durum, tırnak keserken neden köşe bucak saklanıyoruz onu hiç anlamadım sanki adam öldürüyoruz.
Yeri geliyor eşim kesiyor ayak tırnağımı çünkü bacağımda kasılma oluyor bazen eğilirken.
Horlamasını hoş görmeyi, aynı evi ortak kullanmayı öğreniyorsunuz. Bazen daracık bir mutfak tezgahında birlikte yemek hazırlıyorsunuz.
Hiçbir şeyiniz olmayan bir adam, bir anda her şeyiniz oluyor neticede.
İyi günde kötü günde diye bir söz var verilen. Hep iyi gün olmuyor. Hastalıkları bazen zulüm oluyor ama birini koşulsuz sevmek böyle bir şey. O da ben regl olunca bana bitki çayı demliyor, sıcak su torbası getiriyor, ayaklarımı avuçlarında ısıtıyor.
Bir üzüyorsa, on mutlu ediyor.
Bekarlık tercihleriniz böyle şeylerden kaynaklıysa, doğru kişiye denk gelmemişsinizdir ya da siz doğru kişi olmayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Kiz nasıl bir gaz cikartiyon da uykudan uyandırıyor ee ozaman komşular duyar

5 yıl mı acı çektiniz

Temizlik sınırlarını aşmayacaksa sevdiğin insanın her şeyine katlanırsın

Ben de birlikte yaşıyorum ama sorumluluktan kasıt ne yani ? Normal market alışverişini yapıp evine gelip, yemeğini, temizliğini yapıyorsun. Kirayı, faturalı bölüşüyorsun olay bu yani.ben şu sorumluluk kavramını anlayamıyorum bir türlü.bu mudur yani sorumluluk ?.bu sorumluluk değil kendine bakmak sadece.sorumluluk bu kadar basit birşey değil bence.çok abartılı geliyor bama evlilik sorumluluğu da evlilik sorumluluğu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…