- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 1.006
- 83
- 40
16 yıllık evliyim 18.5 yıldır birlikteyiz eşimle.Bende çok merak ediyorum ve bir de uzun yıllar birlikte olanlar sıkılmıyor mu hiç? Yalnızlık inanılmaz konforlu gerçekten..
Benim kuzenim de sessiz osurukta şeytan kokuyu alır burun burun gezdirirmiş, sesliZort varsa koku yoktur
Rahmetli babannem zart osuruk has osuruk fıs osuruk pis osuruk derdi. Bi de seslisi güldürür sessiz öldürür var
Ben geçenlerde bi gece uykuya tam dalarken gaz çıkardım öyle ki kendi sesime uyandım. Artık nasil değişik bi sesse eşim kalk donun bak kesin s.çtın dedi mesela. Ya da tuvaletteyken sesli oluyorsa kapının önünde hünkarım için 3 pare zbam zbam zbam diye bağırır
Evlenmeden once ben de oyle düşünürdum. En çokta benden once uyanirsa ve ben perişan halde uyumuş olursam gozune nasil gorunurum acaba derdim. Ilk haftalar hep daha once kalkip en azindan dudagima bir dudak kalemi surerdimAy belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Ben 31 yaşında bazen evlilere özeniyorum, ve ne zaman ne zaman olacak diye bekliyorum, ama bazende yalnızlıkla konforluyum..
Sürekli biri ile aynı evde olmak, her gün beraber uyumak zor değil mi? Örneğin, gece uykunda gaz çıkarırsın, tuvalette kaka yaparken gürültü olur, ya da yorgun bir gün sonunda gece horlama ihtimalin vardır, ağzın kokar sabahları yada bir yemekten sonra, bazen zaten evdesin diye banyo yapmaya erinir yapmazsın ter kokarsın, ya da an gelir geğiresin ya da burnunu karıştırasın gelir... Ne bileyim böyle uzar gider. Sürekli evde biri olsa, tırnağımı nerede keseceğim, nerede ağda yapacağım? Nasıl konforlu uyuyacağım, çünkü uyku halinde her ihtimal var..Ben yalnız yaşamaya alışmış biri olarak, başka biri ile her gün aynı evde aynı yatakta olmak, evililk, korkutucu geliyor bazen, çünkü bunlar özgürlükler aslında. Nasıl yönetiyorsunuz?
Gerçi annem ve babamdan yola çıksam, annemin hiç gaz çıkardığını geğirdiğini falan duymadım, yada tırnağınıda nerede kesiyor, hiç dikkatimi çekmedi belki gizleniyordur, belkide o benden daha kibar biridir, bilemiyorumyada ben uzun süre yalnız yaşamaya alıştığımdan, gaz ihtiyacım geldiğinde tuvalete koşma ihtiyacı duymuyorum, artık bunlar rahatlık ve alışkanlık olmuş evin heryerinde.
Geçen bir arkadaşım bana misafirliğe geldide şehir dışından, ve benim ev studio olduğundan ve yer olmadığından beraber aynı yatakta uyuduk, gece horlamışımVe o beni dürtmüşş uyandırmaya çalışmış falan bide videoya almış, sabah gösterdi horlamalarımı. Horladığımı bile bilmiyordum o zaman kadar. Anam kocam horlamasa ben horluyorum, çok itici değil mi bir daha ben biri ile nasıl uyurum?
Utandım soruyu sorarken ha.. ama böyle
İlla ki sıkılıyorlar . Evliler bekarlar kadar rahat ve mutlu değiller. Bi kere dertleri hiç bitmiyor
Ne alaka ben sevdim de seçildim de . Çok sevdiğim adamın evlilik teklifini de redettim. Yani benim nazarımda evlilik bulunmaz nimet değilAy sizin yorumlarda hep evliliğin kötü bir şey olduğu imâsı oluyor.
Evlenecekken yarı yolda mi mı bırakıldınız? Kimse tarafından aşık mı olunmadınız ?
Evli insanlar evde oturup keşke bekar olsaydım diye ağlıyor sanıyorsunuz herhalde
Sabah bir yerde okumuştum, olmasını istenen en çok şey- genelde en çok eleştirilen şeyler oluyormuş. Bilinçaltı, olmayan şeye bahaneler bularak, üzülmeyi engelleyebiliyormuş. Psikolojik olarak böyle bir durumdasınız da farkında mı değilsiniz acaba
11 yıldır aynı insanla beraberim. Hiç sıkılmadım. Ki yazları 2 ay evde beraberiz hep. 24 saat hem de. Pandemide de hep başbaşa evdeydik
Neden sıkılalım ki? Bana bu da ilginç geliyor. İnsan sevgilisinden eşinden sıkılır mı? Sevgiliyken de evlensek de hep dip dibe olsak derdik. Özlerdik. Aksine iki üç gün görmesem özlerim. İnsan sevgilisini özlemez mi? Yanında istemez mi?
Birbirimizin tırnağını niye çöpte görelim kız peçetenin üstünde kesip peçeteye sarıp atıyoruztiksinç değil mi? ben öğrenciyken falan paylaşımlı evlerde kaldım birkaç kişi ile olan, ve tiksiniyordum. Sanki kocam olsa ve yakınında tırnak kessem ve o benim tırnağımı çöpte falan görürse benden tiksinirmiş gibi geliyor
Valla benim saçlar Rapunzel misali, iki kedimiz var, eşim kel ama bizim üçümüzün toplamından daha fazla tüy döküyordu gidip tüm vücut lazerle bu işi çözdü :) Yani bundan bu kadar emin olmaemin değilimAma en azından onlar bizim saçlar gibi uzun değil, rahat temizlenebilir belki. erkek kılından tiksinmiyorum
Bacım , Allah kocana sabır versinIyyyyh, buda bana iğrenç geliyor. kimsenin (aile üyelerimde dahil) tırnağına dokunamam ve bakım yapamam. Erkek arkadaşımınkine helede hiiiç. Tırnak bana en tiksinç gelen yerlerden biri.
Kocacılıkta senle kapışırız borellus
Benden daha çok evliliği seven bir de sen varsın koca sitede
Annem olsa sizi görse evlilikten korkan bana bak ne güzel mutlular diyip örnek verirdiYok ya,o kadar kocaci da değilim aslında ama evde yokken özlüyorum keratayı.Şaka bir yana,evlilik güzel şey ya .
Bu konudan bağımsız şimdi açtığın iki konuya baktım, ben linç edilecek bir şey göremedim açıkçası.Geçenlerde buna benzer bir konu bende açmıştım ve linç edilmiştim
Öyle her zaman,her şey toz pembe olmasa da evlilik iki farklı insanın birbirini idare edebilme sanatı bana göre.İnşallah siz de gönlünüze göre biriyle,mutlu bir evlilik gerceklestirirsinizAnnem olsa sizi görse evlilikten korkan bana bak ne güzel mutlular diyip örnek verirdimaşallah mutluluğunuz ve aşkınız daim olsun
Ya bu kulüpteki bazı kadınlar sırf linçlemek için yazıyorlar. Konu ne olursa olsun fark etmiyorBu konudan bağımsız şimdi açtığın iki konuya baktım, ben linç edilecek bir şey göremedim açıkçası.
Teşekkür ederim, umarımmÖyle her zaman,her şey toz pembe olmasa da evlilik iki farklı insanın birbirini idare edebilme sanatı bana göre.İnşallah siz de gönlünüze göre biriyle,mutlu bir evlilik gerceklestirirsiniz.
Düşünce şeklin bu ülkenin yaşam standardına göre çağın ötesinde.Galiba nafaka konusunda da mesajlarını okudum. Olması gereken ile olan birbirini tutmuyor, daha çok yolumuz var. Dert etme. Bu arada aslında tanısan çok seveceğin üyeler var aralarında. Daha fazla yazıp konuyu baltalamayayım. SevgilerYa bu kulüpteki bazı kadınlar sırf linçlemek için yazıyorlar. Konu ne olursa olsun fark etmiyor
Kesinlikle aralarında çok iyi üyeler var. Dediğin olması gerekenleri yaşamak çok yolumuz varDüşünce şeklin bu ülkenin yaşam standardına göre çağın ötesinde.Galiba nafaka konusunda da mesajlarını okudum. Olması gereken ile olan birbirini tutmuyor, daha çok yolumuz var. Dert etme. Bu arada aslında tanısan çok seveceğin üyeler var aralarında. Daha fazla yazıp konuyu baltalamayayım. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?