Evliler, nasıl bir insanla tüm vaktinizi geçirebiliyorsunuz?

Sıkılma kelimesi sıfır geçiyor sorumda :) tamamen farklı bir soru. Neden sürekli sıkılma konusunda yorum yapıldığınıda anlamadım, konu içeriğinde 'sıkılmak' ve benzeri kelime geçmiyor. Konu; bazı şeylerde (başkalarını tiksindirebilicek) utanmak ve çekinmek ile alakalı:)

ablam nolur kopyalama artık güzel ablam canım ablam

Utanma çekinme olayı zaman geçtikçe törpüleniyor ya da duruma göre şekilleniyor, sonuçta her saniye dip dibe olmak zorunda değilsiniz, bunun işi var gücü var, mutlaka yalnız kalırsınız

Ay nasıl alıntılanıyor bilmiyorum kusuruma bakmayın ablam. 'bide yaş takıntım bile var niye ablam diyorsunuuuuuuuuzzzzz!
kız bi kere yaz biz anlarız bi kerede valla billa anlarız
attığın başlığı okuyunca sıkılmayı kastetmişsin gibi görünüyo o yüzden herkes sıkılmaktan bahsetmiş

Evlenince öyle olmuyor valla bende senin düşündüğün gibi düşünüyordum zaten işe gidiyor saatlerce görmüyorsun sende çalışıyorsan yine çok görmezsin eşini bide horlama geğirme falan ben başka insanlar yapınca tiksiniyordum ama eşimden nedense tiksinemiyorum ki yanımda zorul zorul geğirmez osurmaz horlama konusuna gelince alisiyorsun bir müddet sonra hatta horlamadiginda birşey mi oldu diye korkuyorsun yani olaylar benim açımdan böyle hepsi insani şeyler sonuçta

peki onun tuvaletini kim temizliyor? umarım kendi temizliyordur yoksa ayrı olmasının bir manası yok

herkes kendi tuvaletini temizliyor ama ben temizlesem de tavana z.çmıyodur heralde diye düşünüyorum
Bu tarz yorumlarda aklıma hep hastanenin ortasına zıçan teyze geliyor ajfjjf

Birbirimizin yanında gaz çıkarmayız, o tırnaklarını banyoda keser ben manikürümü pedikürümü, kaş bıyık almayı akşamları tv karşısında yaparım. Üç doğum yaptım üçünü de geçti karşıma izledi, bir doğumum sonrasında çok ciddi rahim enfeksiyonu geçirdim kanamam inanılmaz boyuttaydı, tuvalete oturup kalkarken kirlenen yerleri eşim temizledi hep ki annem de yanımızdaydı bu işleri hiç anneme bırakmadı. Ben olsam ben de aynısını yaparım kimseye bırakmam.
Ufak bir not; doğumları kendi isteğiyle izledi ben yapmamasını gerektiğini hepimizin bildiği nedeniyle anlatmıştım bana saçmalama diyip gülmüştü.

Konu başlığına bir bak istersen tatlım

İnanın osuruktur burun karıştırmaktır en son akla gelen şey. Şahsen ben daha çok aynı adamla nasıl ömür geecek diye düşünüyorum bazen ashahdhajd

Osuruk neymiş,hayatımız geçiyor

benim de asansörde birkaç gün mahsur kalıp zçtıktan sonra asansörün her yerine süren dayı geliyo
Öff bilmiyordum bunu şaka

Bu arada konu sahibi, geçtiğimiz sene bir ameliyat oldum Spinal anestezi ile ameliyatta belden aşağımı hissetmeyeceğimi biliyordum da totiş kısmımı da hissetmeyeceğimi düşünmemiştim. Gerisini sen düşün, refakatçim de eşimdi Sadece gazla falan bitmez daha nelerini görüyor eşler birbirlerinin yani, dert edecek bi şey yok

Iyyyyh, buda bana iğrenç geliyor. kimsenin (aile üyelerimde dahil) tırnağına dokunamam ve bakım yapamam. Erkek arkadaşımınkine helede hiiiç. Tırnak bana en tiksinç gelen yerlerden biri .

Iyyyyh, buda bana iğrenç geliyor. kimsenin (aile üyelerimde dahil) tırnağına dokunamam ve bakım yapamam. Erkek arkadaşımınkine helede hiiiç. Tırnak bana en tiksinç gelen yerlerden biri .
Senin durummm farklı. Yazıyoruz duruyoruz surda. Sen bildiğin takintilarin var. Sorun tırnak vs değil.

Yani evet, hastalık bambaşka birşey. Ama gecenin ortasında zzoortt ve bir koku. Hiç mi olmuyor? ya da olunca diğer taraf nasıl tepki veriyor?
Zort varsa koku yoktur

Rahmetli babannem zart osuruk has osuruk fıs osuruk pis osuruk derdi. Bi de seslisi güldürür sessiz öldürür var

Ben geçenlerde bi gece uykuya tam dalarken gaz çıkardım öyle ki kendi sesime uyandım. Artık nasil değişik bi sesse eşim kalk donun bak kesin s.çtın dedi mesela. Ya da tuvaletteyken sesli oluyorsa kapının önünde hünkarım için 3 pare zbam zbam zbam diye bağırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…