erkeklerin kılı tüyü çok dökülmüyor muYa bilemiyorum. Belki kadınsal şeyler daha tiksinç olabililiyor. Ben başka kızlarla yaşarken çok tiksinirdim banyoda gördüğüm saçtan yada çöpteki kesilmiş tırnaklardan, kokudan vs. Ben temizler, saklardım herşeyimi mesela bu yüzden. Belki eşim olsa bende tiksinmem, çünkü erkeklerin kılı tüyü çok dökülmüyor, ve horlamalar bana batmıyor pek. gaz çıkaran olmadı dahasoğur muyum tiksinir miyim bilemedim. Ama ya o tiksinirse?
18 yaşından 23 yaşına kadar bekar evinde tek başıma yaşadımya bilmiyorumHiç yalnız yaşadınız mı? Ben 11 yıldır yaşıyorum. Bazen sadece kendi kendinize olduğunuz için yalnızken, çoğu şeyi göz ardı edebiliyorsunuz, eringeçlikten. Bende 10 gün banyosuz durup bitlenecek hale gelmiyorum ama 3. gün falan koku hissetsem bile halim yoksa, dışarı çıkmayacağımdan ve yalnız olduğumdan gözardı edip banyo yapmayıp erteleyebiliyorum.
Tiksinç gelebilir ama her yalnızın durumu bu bence
emin değilimerkeklerin kılı tüyü çok dökülmüyor muemin misin
Saç,sakal,göğüs ıyy dhkjc bizim bi saçımız var Allahtan o da uzun diye dengeliyo evde hansel gretel misali dökülen kıllardan birbirimizi buluyoruzemin değilimAma en azından onlar bizim saçlar gibi uzun değil, rahat temizlenebilir belki. erkek kılından tiksinmiyorum
emin değilimAma en azından onlar bizim saçlar gibi uzun değil, rahat temizlenebilir belki. erkek kılından tiksinmiyorum
Ama uzun saç heryere dolanıyorSaç,sakal,göğüs ıyy dhkjc bizim bi saçımız var Allahtan o da uzun diye dengeliyo evde hansel gretel misali dökülen kıllardan birbirimizi buluyoruz
Ay belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Ben 31 yaşında bazen evlilere özeniyorum, ve ne zaman ne zaman olacak diye bekliyorum, ama bazende yalnızlıkla konforluyum..
Sürekli biri ile aynı evde olmak, her gün beraber uyumak zor değil mi? Örneğin, gece uykunda gaz çıkarırsın, tuvalette kaka yaparken gürültü olur, ya da yorgun bir gün sonunda gece horlama ihtimalin vardır, ağzın kokar sabahları yada bir yemekten sonra, bazen zaten evdesin diye banyo yapmaya erinir yapmazsın ter kokarsın, ya da an gelir geğiresin ya da burnunu karıştırasın gelir... Ne bileyim böyle uzar gider. Sürekli evde biri olsa, tırnağımı nerede keseceğim, nerede ağda yapacağım? Nasıl konforlu uyuyacağım, çünkü uyku halinde her ihtimal var..Ben yalnız yaşamaya alışmış biri olarak, başka biri ile her gün aynı evde aynı yatakta olmak, evililk, korkutucu geliyor bazen, çünkü bunlar özgürlükler aslında. Nasıl yönetiyorsunuz?
Gerçi annem ve babamdan yola çıksam, annemin hiç gaz çıkardığını geğirdiğini falan duymadım, yada tırnağınıda nerede kesiyor, hiç dikkatimi çekmedi belki gizleniyordur, belkide o benden daha kibar biridir, bilemiyorumyada ben uzun süre yalnız yaşamaya alıştığımdan, gaz ihtiyacım geldiğinde tuvalete koşma ihtiyacı duymuyorum, artık bunlar rahatlık ve alışkanlık olmuş evin heryerinde.
Geçen bir arkadaşım bana misafirliğe geldide şehir dışından, ve benim ev studio olduğundan ve yer olmadığından beraber aynı yatakta uyuduk, gece horlamışımVe o beni dürtmüşş uyandırmaya çalışmış falan bide videoya almış, sabah gösterdi horlamalarımı. Horladığımı bile bilmiyordum o zaman kadar. Anam kocam horlamasa ben horluyorum, çok itici değil mi bir daha ben biri ile nasıl uyurum?
Utandım soruyu sorarken ha.. ama böyle
Siz niye diğer kızların saçını topluyosunuz toplasın kendileri bu durum iğrençAma uzun saç heryere dolanıyor, banyo giderinden akıp gitmiyor öylece gider kanalına dolanım kalıyor. Elinle çekiştire çekiştire çıkarman gerekiyor, iğrenç. (helede başka kızlarla kalıyorsan, yıllarca öğrenci evlerinde kaldım ve bu durum oldu söylemiştim. kendi saçını temizlemek bir nevi okey ama başka birininkini.. ..) En azından erkeklerinki kısa kısa ve akıp gidiyor. en fazla onlarınkini kuru yerlerde süpürebilecek şekilde buluyorsun ve çok değil
Bundan kaçış yok ki tıpkı aile evindeki gibi orası eviniz o kişi de aileniz eninde sonunda gazı da duyacak ağız kokunuzu da eşler arası iğrenme varsa zaten sorun var demektir dikkatli olmak ayrı hep kaçınmak ayrı olayama çıplak görmek başka birşeybunlar sexi... Yada hastalık nedeni ile kusmak, s.çmak ve birbirine destek olmak ayrı.. her iki taraf içinde. Ama gaz çıkarmak, büyük tuvalet sesi, horlamak, ağız kokması, yada farketmeden burun karıştırmak başka şeyler..
Bekarken babaevinde rahat rahat tuvaletimi yaparken evlendikten sonra annemlere gittiğimde utanarak sifonu çeke çeke yapmaya başladımSıkılmak, utanmak evlilikte hükümsüz kalıyor
Annemden, kardeşimden çekinirim ama eşimden çekinmem
Gaz ihtiyacımızı orta yerde gidermeyiz bu saygıdır ama insanlık hali denen de bir durum var kaçabilir ya da uykuda olabilir hiç tiksinme duygusu yaşamadım. Eşim melek gibi uyur, alerjim coştuğu zamanlar ben horlarım, çoğu zaman kendi sesime uyanırım ama eşim uyandırmadı hiç, ben senin sesinden rahatsız olmuyorum diyor. Eş olmak başka bir şey mesela kolonoskopiye ondan başkasıyla gitmem, hastaysam ondan başkası bana baksın istemem, bileğimi kırdığımda ya da kulak zarımdan ötürü başım dönerken o yıkamıştır beni, uyurken sarılıp uyuyamam ama karanlıkta elimi yana attığımda orada olması candır, ayak ucumda da kedim yatar ikisinden de vazgeçemem. Nasıl anlatılır ki eş senin bir parçan oluyor, kimseye göstermediklerimi bilir, en hassas yanlarımı bilir bende onun. Normal hayatımda ağır azam bir teyze olma yolundayım ama onunla birlikte çizgi film izlerim, kedi videoları izleyip omzunda ağlayabilirim, işteyken zibilyon kere ararız birbirimizi hiç sıkılmam. Şu dünyada varlığına hergün şükrettiğim ilk insandır kendisi, Rabbim yokluğu ile imtihan etmesin derim hep, sevdiğin, mutlu olduğun eş bambaşka bir dünya o yüzden evlilik benim için güzeldir.
ben 33 yaşında evlendim ve çok zorlandım bence bu biraz 30dan sonra evlenmekle ilgili, çünkü yalnız yaşamaya, kararlarını kendin almaya, paranı kendin harcamaya alışıyorsun, tüm bunları biri ile yapmaya alışmak zaman alıyor, ben ilk 3 ay çok zorlandım hatta pişman bile oldum, insan zamanla alışıyor :)
Ay geçen eşim aradı iş yerindeyken, diyor kerkenes popomun içinden saçın çıktıAma uzun saç heryere dolanıyor, banyo giderinden akıp gitmiyor öylece gider kanalına dolanıp kalıyor. Elinle çekiştire çekiştire çıkarman gerekiyor, iğrenç. (helede başka kızlarla kalıyorsan, yıllarca öğrenci evlerinde kaldım ve bu durum oldu söylemiştim. kendi saçını temizlemek bir nevi okey ama başka birininkini.. ..) En azından erkeklerinki kısa kısa ve akıp gidiyor. en fazla onlarınkini kuru yerlerde süpürebilecek şekilde buluyorsun ve çok değil
Ben eşimin tırnaklarını törpülüyorumtiksinç değil mi? ben öğrenciyken falan paylaşımlı evlerde kaldım birkaç kişi ile olan, ve tiksiniyordum. Sanki kocam olsa ve yakınında tırnak kessem ve o benim tırnağımı çöpte falan görürse benden tiksinirmiş gibi geliyor
Size yalan borcum mu var? Sindirim sistemi düzgün çalıştıktan sonra neden gaz oluşsun?Ay saçmalamayin ya ne demek gaz çıkarmam geğirmem. İyice salak yerine koydunuz yani insanlarıiçinizde mi patlıyor yani çıkıyor bir şekilde.
Hiç aşık olmadınız sanırımAy belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Ben 31 yaşında bazen evlilere özeniyorum, ve ne zaman ne zaman olacak diye bekliyorum, ama bazende yalnızlıkla konforluyum..
Sürekli biri ile aynı evde olmak, her gün beraber uyumak zor değil mi? Örneğin, gece uykunda gaz çıkarırsın, tuvalette kaka yaparken gürültü olur, ya da yorgun bir gün sonunda gece horlama ihtimalin vardır, ağzın kokar sabahları yada bir yemekten sonra, bazen zaten evdesin diye banyo yapmaya erinir yapmazsın ter kokarsın, ya da an gelir geğiresin ya da burnunu karıştırasın gelir... Ne bileyim böyle uzar gider. Sürekli evde biri olsa, tırnağımı nerede keseceğim, nerede ağda yapacağım? Nasıl konforlu uyuyacağım, çünkü uyku halinde her ihtimal var..Ben yalnız yaşamaya alışmış biri olarak, başka biri ile her gün aynı evde aynı yatakta olmak, evililk, korkutucu geliyor bazen, çünkü bunlar özgürlükler aslında. Nasıl yönetiyorsunuz?
Gerçi annem ve babamdan yola çıksam, annemin hiç gaz çıkardığını geğirdiğini falan duymadım, yada tırnağınıda nerede kesiyor, hiç dikkatimi çekmedi belki gizleniyordur, belkide o benden daha kibar biridir, bilemiyorumyada ben uzun süre yalnız yaşamaya alıştığımdan, gaz ihtiyacım geldiğinde tuvalete koşma ihtiyacı duymuyorum, artık bunlar rahatlık ve alışkanlık olmuş evin heryerinde.
Geçen bir arkadaşım bana misafirliğe geldide şehir dışından, ve benim ev studio olduğundan ve yer olmadığından beraber aynı yatakta uyuduk, gece horlamışımVe o beni dürtmüşş uyandırmaya çalışmış falan bide videoya almış, sabah gösterdi horlamalarımı. Horladığımı bile bilmiyordum o zaman kadar. Anam kocam horlamasa ben horluyorum, çok itici değil mi bir daha ben biri ile nasıl uyurum?
Utandım soruyu sorarken ha.. ama böyle
Sindirim sistemi düzgün çalışırsa gaz çıkarırız geneldeSize yalan borcum mu var? Sindirim sistemi düzgün çalıştıktan sonra neden gaz oluşsun?
MaşallahKocamın hiç bir şeyinden tiksinmem o da tiksinmez. Bile bile gaz çıkarmak va laçkalaştırmak da bize göre değil. Kaçarsa ya duymazdan geliriz ya kendimizi tutamayıp güleriz. Tırnak kesmek neden o kadar iğrenç geliyor anlamadım. O tırnaklar suratında saçnda dolaşırken normal makas değince pisliğe mi dönüyor…
Ve o yokken aşırı sıkılıyorum. O da aynı şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?