Evliler, nasıl bir insanla tüm vaktinizi geçirebiliyorsunuz?

erkeklerin kılı tüyü çok dökülmüyor mu emin misin

18 yaşından 23 yaşına kadar bekar evinde tek başıma yaşadım sonra evlendim kişiden kişiye değişir ama bn günlük duş almadan akşamları uyuyamam asla hatta banyo sonrası kremlenip bakım yapmak offf akşam gelsin hemen

emin değilim Ama en azından onlar bizim saçlar gibi uzun değil, rahat temizlenebilir belki. erkek kılından tiksinmiyorum
Saç,sakal,göğüs ıyy dhkjc bizim bi saçımız var Allahtan o da uzun diye dengeliyo evde hansel gretel misali dökülen kıllardan birbirimizi buluyoruz

Bircok evli kişi bunun yanlis oldugunu iddia edecek ama biz esimle sevgili olmadan önce kankaydik. Dolayisiyla hala hem karı koca hem de kankayiz. Acikcasi hicbir sınırımiz yok birbirimize karşı. Yanlis dogru tartışılır. Ama bizi rahatsiz etmiyor. Birbirimizi cok seviyoruz. İse gittiginde bile aksama dogru dakikalari sayiyorum resmen. Gecen hafta hayatimda ilk kez ondan ayri annemlere gidip 3 gece kaldim. Bir daha asla dedim. Cunku 1 dakika bile uyuyamadim gercekten burnumda tüttü gelrne kadar. Bence cok sevince hicbir seyi rahatsiz etmiyor.

emin değilim Ama en azından onlar bizim saçlar gibi uzun değil, rahat temizlenebilir belki. erkek kılından tiksinmiyorum
yaaaa ben çok tiksinirim benim düşen telim en azından saçtan düşüyor Ama erkek öylemi o kıl totosundan mı düştü bacağından mı düştü göğüsünden mi düştü ayyyyy düşündükçe çıldırıyorum yerde kıl görmek cinnet sebebi hele erkek kılı

Saç,sakal,göğüs ıyy dhkjc bizim bi saçımız var Allahtan o da uzun diye dengeliyo evde hansel gretel misali dökülen kıllardan birbirimizi buluyoruz
Ama uzun saç heryere dolanıyor , banyo giderinden akıp gitmiyor öylece gider kanalına dolanıp kalıyor. Elinle çekiştire çekiştire çıkarman gerekiyor, iğrenç. (helede başka kızlarla kalıyorsan, yıllarca öğrenci evlerinde kaldım ve bu durum oldu söylemiştim. kendi saçını temizlemek bir nevi okey ama başka birininkini.. ..) En azından erkeklerinki kısa kısa ve akıp gidiyor. en fazla onlarınkini kuru yerlerde süpürebilecek şekilde buluyorsun ve çok değil

Sıkılmak, utanmak evlilikte hükümsüz kalıyor
Annemden, kardeşimden çekinirim ama eşimden çekinmem
Gaz ihtiyacımızı orta yerde gidermeyiz bu saygıdır ama insanlık hali denen de bir durum var kaçabilir ya da uykuda olabilir hiç tiksinme duygusu yaşamadım. Eşim melek gibi uyur, alerjim coştuğu zamanlar ben horlarım, çoğu zaman kendi sesime uyanırım ama eşim uyandırmadı hiç, ben senin sesinden rahatsız olmuyorum diyor. Eş olmak başka bir şey mesela kolonoskopiye ondan başkasıyla gitmem, hastaysam ondan başkası bana baksın istemem, bileğimi kırdığımda ya da kulak zarımdan ötürü başım dönerken o yıkamıştır beni, uyurken sarılıp uyuyamam ama karanlıkta elimi yana attığımda orada olması candır, ayak ucumda da kedim yatar ikisinden de vazgeçemem. Nasıl anlatılır ki eş senin bir parçan oluyor, kimseye göstermediklerimi bilir, en hassas yanlarımı bilir bende onun. Normal hayatımda ağır azam bir teyze olma yolundayım ama onunla birlikte çizgi film izlerim, kedi videoları izleyip omzunda ağlayabilirim, işteyken zibilyon kere ararız birbirimizi hiç sıkılmam. Şu dünyada varlığına hergün şükrettiğim ilk insandır kendisi, Rabbim yokluğu ile imtihan etmesin derim hep, sevdiğin, mutlu olduğun eş bambaşka bir dünya o yüzden evlilik benim için güzeldir.

Siz niye diğer kızların saçını topluyosunuz toplasın kendileri bu durum iğrenç traş olup temizledim diye övünüyo benimki , ben arkasından tekrar temizliyorum küfür ede ede

Bundan kaçış yok ki tıpkı aile evindeki gibi orası eviniz o kişi de aileniz eninde sonunda gazı da duyacak ağız kokunuzu da eşler arası iğrenme varsa zaten sorun var demektir dikkatli olmak ayrı hep kaçınmak ayrı olay

Bekarken babaevinde rahat rahat tuvaletimi yaparken evlendikten sonra annemlere gittiğimde utanarak sifonu çeke çeke yapmaya başladım kendi evimde öyle mi pataküte yapıyorum sgkgchh

Ben 30 yaşında evlendim, suan 5 yıldır evliyim. Hala bazen esim iste olunca onu özlüyorum.
Cok sacma bir durum oldugununda farkındayım
Bu arada kendimde parttime calisiyorum, belkide suan hamile oldugum icindir. Ama bence karakteriyle alkali ya.

Ay geçen eşim aradı iş yerindeyken, diyor kerkenes popomun içinden saçın çıktı olm noluyor dedim o nasıl mümkün olabilir. çamaşır makinesi saçları bazen boxerina yapistiriyormus

Son düzenleme:
5 yıllık evliyiz. Eşim işe gidince onu özlüyorum akşam olsun diye saat sayıyorum. Yeri geldi hasta olduğumda tuvalete de yardımcı oldu yeri geldi yıkadı bile beni. Onun haricinde kimsenin oturduğu tuvalete oturmam, bardağından su içmem. Sanırım bir bedene ait hissetmek gibi oluyor. Ben de uzun süre tek yaşadım rahata çok alışmıştım. İlk yıl biraz tuhaf gelmişti. Sürekli kıl döken biri var evde ama şimdi robot süpürgeyle o sorunu da çözdük kişisel bakım için birbirimize zaman ayırıyoruz. Ben genelde o evde yokken hallederim o da banyoda halleder görmem bile bir çok bakımını.

Ben eşimin tırnaklarını törpülüyorum

Hiç aşık olmadınız sanırım
Böyle dusunebildiginize gore

Kocamın hiç bir şeyinden tiksinmem o da tiksinmez. Bile bile gaz çıkarmak va laçkalaştırmak da bize göre değil. Kaçarsa ya duymazdan geliriz ya kendimizi tutamayıp güleriz. Tırnak kesmek neden o kadar iğrenç geliyor anlamadım. O tırnaklar suratında saçnda dolaşırken normal makas değince pisliğe mi dönüyor…
Ve o yokken aşırı sıkılıyorum. O da aynı şekilde.

Size yalan borcum mu var? Sindirim sistemi düzgün çalıştıktan sonra neden gaz oluşsun?
Sindirim sistemi düzgün çalışırsa gaz çıkarırız genelde
Gaz cikaramamak bı problemdir sorun isarettir

Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…