Neden sürekli takıntılı diyorsunuz anlamadımValla kuru bakliyat haftada bir iki mutlaka yerim ne eşimin ne benim gaz sesime uyandığım olmadı. Ki çocuktan sonra çıt sesine uyanan biri oldum ona rağmen. Bana garip bir takıntı gibi geldi.
Bende bir kuzende de var böyle takıntılar. Tam kapıdan çakmadan burnunda sümük var mi baktırır, iki lokma yese sürekli dişine baktırır bir şey var mu diye tuvalete girince on dakikada havalandırma açar bekler, ses gitmesin diye illa su açar müzik açar. Ailecek bize o da aşırı takıntılı geliyor. Kızıyoruz. Tuvalete gidince gelen sese oo diyecek biri yok, hepimiz yapıyoruz. Bu kadar dünya meselesi yapmak bana anlamsız geliyor. Ben de rahat bir insan olabilirim tabii de. Bu tip insani sesleri, sıvıları fln abartmıyorum. İnsanız elbette böyle kazalar olacak.
Ay ama uyku esnasında kontrolsüzce olabiliyor gaz konusuEvlenmesek de evde her zaman yalnız olamıyoruz ki, bakın siz vermişsiniz bile örneği. Arkadaşınız da olabilir. Kimse ömür boyu yalnız yaşamaz bana göre. İlla ki o eve birileri gelecek.
Evliyiz diye birbirimizin yanında burun karıştırmıyoruz,gaz çıkarmıyoruz elbette. Ama horlamak istemsiz bir durum. Ve normal bu yüzden. Çok incelemeyin ama evliyken de cayır cayır osurmayın evde yani
Kocacılıkta senle kapışırız borellus
Benden daha çok evliliği seven bir de sen varsın koca sitede
Kişisel ihtiyaçlarınız için kendinize özel alan belirlerseniz ortada bi problem kalmaz, sıkılma konusuna gelince gerçekten aşık olduğunuz sevdiğiniz insanla yanyana olmaktan neden sıkılasın? Eşim evden çıktığında yolda işe giderken özledim diye arar beni mesela,bence bunlar tatlı şeyler.Ay belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Ben 31 yaşında bazen evlilere özeniyorum, ve ne zaman ne zaman olacak diye bekliyorum, ama bazende yalnızlıkla konforluyum..
Sürekli biri ile aynı evde olmak, her gün beraber uyumak zor değil mi? Örneğin, gece uykunda gaz çıkarırsın, tuvalette kaka yaparken gürültü olur, ya da yorgun bir gün sonunda gece horlama ihtimalin vardır, ağzın kokar sabahları yada bir yemekten sonra, bazen zaten evdesin diye banyo yapmaya erinir yapmazsın ter kokarsın, ya da an gelir geğiresin ya da burnunu karıştırasın gelir... Ne bileyim böyle uzar gider. Sürekli evde biri olsa, tırnağımı nerede keseceğim, nerede ağda yapacağım? Nasıl konforlu uyuyacağım, çünkü uyku halinde her ihtimal var..Ben yalnız yaşamaya alışmış biri olarak, başka biri ile her gün aynı evde aynı yatakta olmak, evililk, korkutucu geliyor bazen, çünkü bunlar özgürlükler aslında. Nasıl yönetiyorsunuz?
Gerçi annem ve babamdan yola çıksam, annemin hiç gaz çıkardığını geğirdiğini falan duymadım, yada tırnağınıda nerede kesiyor, hiç dikkatimi çekmedi belki gizleniyordur, belkide o benden daha kibar biridir, bilemiyorumyada ben uzun süre yalnız yaşamaya alıştığımdan, gaz ihtiyacım geldiğinde tuvalete koşma ihtiyacı duymuyorum, artık bunlar rahatlık ve alışkanlık olmuş evin heryerinde.
Geçen bir arkadaşım bana misafirliğe geldide şehir dışından, ve benim ev studio olduğundan ve yer olmadığından beraber aynı yatakta uyuduk, gece horlamışımVe o beni dürtmüşş uyandırmaya çalışmış falan bide videoya almış, sabah gösterdi horlamalarımı. Horladığımı bile bilmiyordum o zaman kadar. Anam kocam horlamasa ben horluyorum, çok itici değil mi bir daha ben biri ile nasıl uyurum?
Utandım soruyu sorarken ha.. ama böyle
Dedem ben hiç gaz çıkarmam derdi, uyurken fosur fosurdu rahmetli. Gaz çıkarmamayı, geğirmemeyi maharet saymışsınız ama normaldir, yeri geldiğinde sağlıklıdır da. Garip geldi bana da buEvde tek başımada olsamda gaz çıkarmam, geğirmem ve burun karıştırmam. Siz biraz kendinizi salmış gibisiniz. Ayrıca evli insanlarda 7/24 bir arada olmuyorlar yani evde tek başınıza kaldığınızda ağda gibi işlerinizi halledebilirsiniz.
Sıkılma kelimesi sıfır geçiyor sorumda :) tamamen farklı bir soru. Neden sürekli sıkılma konusunda yorum yapıldığınıda anlamadım, konu içeriğinde 'sıkılmak' ve benzeri kelime geçmiyor. Konu bazı şeylerde utanmak ve çekinmek ile alakalı:)Kişisel ihtiyaçlarınız için kendinize özel alan belirlerseniz ortada bi problem kalmaz, sıkılma konusuna gelince gerçekten aşık olduğunuz sevdiğiniz insanla yanyana olmaktan neden sıkılasın? Eşim evden çıktığında yolda işe giderken özledim diye arar beni mesela,bence bunlar tatlı şeyler.
uyurken gaz çıkarmamak için tıpa da şart, o da olmamalıymışTırnak keserken neden saklanıyoruz, onu hiç anlamadım.
Sıkılma kelimesi sıfır geçiyor sorumda :) tamamen farklı bir soru. Neden sürekli sıkılma konusunda yorum yapıldığınıda anlamadım, konu içeriğinde 'sıkılmak' ve benzeri kelime geçmiyor. Konu bazı şeylerde utanmak ve çekinmek ile alakalı:)8senedir beraberiz evde olmadığı zaman benim canım sıkılıyorhorlama konusuna gelince normalde horlamam bi keresinde hem alt kati hem kendi evimi ayni gün içinde temizlemistim o gece ölü gibi uyumuşum hatta horlamisim esim ses kaydına almis sabah beraber dinleyip kahkahalar atmıştık insanız sonuçta oda yapıyor aynısını neden cekineyim ya da tiksineyim takılmayın bu kadar
Konunun başlığını okuyunca ben de sıkılmaktan bahsediyorsunuz sandım, genelde bu tarz sorular o minvalde açılıyorSıkılma kelimesi sıfır geçiyor sorumda :) tamamen farklı bir soru. Neden sürekli sıkılma konusunda yorum yapıldığınıda anlamadım, konu içeriğinde 'sıkılmak' ve benzeri kelime geçmiyor. Konu bazı şeylerde utanmak ve çekinmek ile alakalı:)
bizim eşimle tuvaletlerimiz ayrıSıkılma kelimesi sıfır geçiyor sorumda :) tamamen farklı bir soru. Neden sürekli sıkılma konusunda yorum yapıldığınıda anlamadım, konu içeriğinde 'sıkılmak' ve benzeri kelime geçmiyor. Konu bazı şeylerde utanmak ve çekinmek ile alakalı:)
Sıkılma kelimesi sıfır geçiyor sorumda :) tamamen farklı bir soru. Neden sürekli sıkılma konusunda yorum yapıldığınıda anlamadım, konu içeriğinde 'sıkılmak' ve benzeri kelime geçmiyor. Konu bazı şeylerde (başkalarını tiksindirebilicek) utanmak ve çekinmek ile alakalı:)yani kocamdan sıkıldım mı diye düşündüm şimdi, yok valla hiç sıkılmadım, öyle ev arkadaşlığı ya da ortak ev gibi bişi değil ki ya evlilik.
gerçekten bi çok şeyi görmüyorsun şimdi sen söyledin bunlar hiç dikkatimi çeken ya da midemi bulandıran olaylar değiller.
Sıkılma kelimesi sıfır geçiyor sorumda :) tamamen farklı bir soru. Neden sürekli sıkılma konusunda yorum yapıldığınıda anlamadım, konu içeriğinde 'sıkılmak' ve benzeri kelime geçmiyor. Konu bazı şeylerde (başkalarını tiksindirebilicek) utanmak ve çekinmek ile alakalı:)Hayır hiç sıkılmadım hayır tiksinmiyorum hayır benden tiksinir diye korkmuyorum
Bu evlendiğiniz insan ile de ilgili.
Yazın zehirlendim yazıp ta tüm site benden tiksinsin istemem o kdr kotuydum ki bayılıyormusum tam tersi eşimin ödü patlamış bisey oldu diye
Hayatta hep iyi gün yok ameliyat sonrası gaz mesela en büyük sevinç kaynağıdır herkes bekler hasta rahatlasın ister
Biraz rahat olun hiç gerek yok bunlara takilmaya
Sıkılma kelimesi sıfır geçiyor sorumda :) tamamen farklı bir soru. Neden sürekli sıkılma konusunda yorum yapıldığınıda anlamadım, konu içeriğinde 'sıkılmak' ve benzeri kelime geçmiyor. Konu bazı şeylerde (başkalarını tiksindirebilicek) utanmak ve çekinmek ile alakalı:)11 yıldır aynı insanla beraberim. Hiç sıkılmadım. Ki yazları 2 ay evde beraberiz hep. 24 saat hem de. Pandemide de hep başbaşa evdeydik
Neden sıkılalım ki? Bana bu da ilginç geliyor. İnsan sevgilisinden eşinden sıkılır mı? Sevgiliyken de evlensek de hep dip dibe olsak derdik. Özlerdik. Aksine iki üç gün görmesem özlerim. İnsan sevgilisini özlemez mi? Yanında istemez mi?
Sıkılma kelimesi sıfır geçiyor sorumda :) tamamen farklı bir soru. Neden sürekli sıkılma konusunda yorum yapıldığınıda anlamadım, konu içeriğinde 'sıkılmak' ve benzeri kelime geçmiyor. Konu; bazı şeylerde (başkalarını tiksindirebilicek) utanmak ve çekinmek ile alakalı:)Niye sıkılayım,o evde yokken sıkılıyorum.
Ablam keşke hepsini tek bi mesajda alıntılasaydınSıkılma kelimesi sıfır geçiyor sorumda :) tamamen farklı bir soru. Neden sürekli sıkılma konusunda yorum yapıldığınıda anlamadım, konu içeriğinde 'sıkılmak' ve benzeri kelime geçmiyor. Konu; bazı şeylerde (başkalarını tiksindirebilicek) utanmak ve çekinmek ile alakalı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?