Evliler, nasıl bir insanla tüm vaktinizi geçirebiliyorsunuz?

Evlenmesek de evde her zaman yalnız olamıyoruz ki, bakın siz vermişsiniz bile örneği. Arkadaşınız da olabilir. Kimse ömür boyu yalnız yaşamaz bana göre. İlla ki o eve birileri gelecek.

Evliyiz diye birbirimizin yanında burun karıştırmıyoruz,gaz çıkarmıyoruz elbette. Ama horlamak istemsiz bir durum. Ve normal bu yüzden. Çok incelemeyin ama evliyken de cayır cayır osurmayın evde yani

Neden sürekli takıntılı diyorsunuz anlamadım .. diyorum ki ben yalnız uyurken ve yaşarken böyle şeyler oluyor. Ya yediklerimden, ya bünyeden bilmiyorum. Geceleride bazen benim bağırsak hareketlerime, seslerime yada kokularıma uyanıyorum. .. Yalnızken... Ve %95 yalnız oluyorum.. Ama merakım bu durum evlilerde nasıl işliyor du??. Çünkü ben cidden bazen geceleri yüksek sesli gaz çıkarıyorum. Bazen kusarken aynı anda altıma kaçırdığımda oldu. Horluyorum. Sabahları ağzım kokuyor.. Belkide tamamı yalnız yaşamanın rahatlığı ve alışkanlığından geliyordur bilmiyorum. Belki sizde olmuyordur. Ama, olanlarda durumu nasıl yönetiyor? Onu merak etmiştim

Ay ama uyku esnasında kontrolsüzce olabiliyor gaz konusu .. Burun karıştırmaksa; birkaç mesaj öncesinde de dedim, bir anım var; bi keresinde bi ex sevgilim evdeydi gece, ve müzik falan dinliyorduk biraz kendi halimizde takılmaya başlamıştık, o dans ediyor ben telefonda bişeylere bakıyorum falan, dalmış gitmişim, elim burun deliğime bile girmiş, bir kaç saniye sonra kafamı kaldırdım göze göze geldik. Çok utanmıştım..
Böyle şeyler olabiliyor bende. çok alıştım yalnız yaşamaya

Kişisel ihtiyaçlarınız için kendinize özel alan belirlerseniz ortada bi problem kalmaz, sıkılma konusuna gelince gerçekten aşık olduğunuz sevdiğiniz insanla yanyana olmaktan neden sıkılasın? Eşim evden çıktığında yolda işe giderken özledim diye arar beni mesela,bence bunlar tatlı şeyler.

Dedem ben hiç gaz çıkarmam derdi, uyurken fosur fosurdu rahmetli. Gaz çıkarmamayı, geğirmemeyi maharet saymışsınız ama normaldir, yeri geldiğinde sağlıklıdır da. Garip geldi bana da bu

Sıkılma kelimesi sıfır geçiyor sorumda :) tamamen farklı bir soru. Neden sürekli sıkılma konusunda yorum yapıldığınıda anlamadım, konu içeriğinde 'sıkılmak' ve benzeri kelime geçmiyor. Konu bazı şeylerde utanmak ve çekinmek ile alakalı:)

Sıkılma kelimesi sıfır geçiyor sorumda :) tamamen farklı bir soru. Neden sürekli sıkılma konusunda yorum yapıldığınıda anlamadım, konu içeriğinde 'sıkılmak' ve benzeri kelime geçmiyor. Konu bazı şeylerde utanmak ve çekinmek ile alakalı:)

Konunun başlığını okuyunca ben de sıkılmaktan bahsediyorsunuz sandım, genelde bu tarz sorular o minvalde açılıyor

bizim eşimle tuvaletlerimiz ayrı birbirimizin yanında sevgili gibiyiz hala ve bunu kasmadan hatta böyle daha rahat hissederek yapıyoruz. mesela ben çamaşır yıkarken çorabına çamaşırına dokunmamı istemez kendi atar makineye. bu ufak tefek şeylerle o korkularınız silinebilir aslında

Sıkılma kelimesi sıfır geçiyor sorumda :) tamamen farklı bir soru. Neden sürekli sıkılma konusunda yorum yapıldığınıda anlamadım, konu içeriğinde 'sıkılmak' ve benzeri kelime geçmiyor. Konu bazı şeylerde (başkalarını tiksindirebilicek) utanmak ve çekinmek ile alakalı:)

aynı soruyu ben anneme sorardım
bıktım bu kocandan ( babam olur kendisi ) hergün eve geliyor bııkkmadın mı bu adamdan diye

ben 17 senelik evliyim kocam akşama spora bitmeyecek evde diye sevindirik oldum

kavga etsende onusuz uyuyamamaktır evlilik

Sıkılma kelimesi sıfır geçiyor sorumda :) tamamen farklı bir soru. Neden sürekli sıkılma konusunda yorum yapıldığınıda anlamadım, konu içeriğinde 'sıkılmak' ve benzeri kelime geçmiyor. Konu bazı şeylerde (başkalarını tiksindirebilicek) utanmak ve çekinmek ile alakalı:)

Niye sıkılayım,o evde yokken sıkılıyorum.
Sıkılma kelimesi sıfır geçiyor sorumda :) tamamen farklı bir soru. Neden sürekli sıkılma konusunda yorum yapıldığınıda anlamadım, konu içeriğinde 'sıkılmak' ve benzeri kelime geçmiyor. Konu; bazı şeylerde (başkalarını tiksindirebilicek) utanmak ve çekinmek ile alakalı:)

Ablam keşke hepsini tek bi mesajda alıntılasaydın

8 yıldır sıkılmadım
Ağda yapacaksam diğer oraya yolladım, gazım varsa başka odaya wc ye geçtim. Her şeyi de o kadar düşünemem valla sonuçta karesi de var hepsinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…