Canım sen beni çok yanlış anlamışın. Ben çalışan ayakları üzerinde duran bir kadınım çok aşık olup evlendim. Nisanliyken o adam isten çıkarıldı. Is 'te bulmuştu. Ama evlendikten sonra çalışmaya gitmedi. Evde oturmayı tercih etti. Ben çok sevdiğim için yuvam devam etsin diye hem çalıştım hem de evin sorumlulugunu üstlendim. Ama mantığımi kullanıp kendi mesleğimden birini tercih etseydim. En azından çalışan biri olurdu. Evlilikte yükümu paylaşırdı. Ben de keyif yapardim.İşte merak ediyorum mantık evliligi olarak düsündügünüz evlilik nasıl bir evlilik.
Hiç sevmediginiz begenmediginiz biriyle evlenmek istemezsiniz heralde maddi durumu yerinde işi gücü var diye mesela,
Yada çok sevdiniz ama işi gücü yok geçiminizi saglayamayacak.
Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
Ve sizce maddiyat ne derece önemli.
Aşk. Çünkü mantık evliliği yapacağım kişiye aşık olmazsam, nasıl bir cinsel hayatımız olur.Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
Yani bir nevi öyleo karakter uyumunu incelerken mantığın devreye giriyor ama
Böyle anlatınca daha açıklayıcı olduCanım sen beni çok yanlış anlamışın. Ben çalışan ayakları üzerinde duran bir kadınım çok aşık olup evlendim. Nisanliyken o adam isten çıkarıldı. Is 'te bulmuştu. Ama evlendikten sonra çalışmaya gitmedi. Evde oturmayı tercih etti. Ben çok sevdiğim için yuvam devam etsin diye hem çalıştım hem de evin sorumlulugunu üstlendim. Ama mantığımi kullanıp kendi mesleğimden birini tercih etseydim. En azından çalışan biri olurdu. Evlilikte yükümu paylaşırdı. Ben de keyif yapardim.
Her zaman mantık derim aşk olmasa da olur sevgiyle idare edebilirim maddiyat benim için en üst sıralardadır her zaman kuru aşkla sevgiyle karın doymuyor çünkü ha evleniriz bir aksilik olur yokluk çekeriz tamam çekerim ama göz göre göre de sefalet çekeceğim birinde ısrarcı olmam ayrıca gözü kapalı aşık evlnen çevremde gördüğüm çoğu kişiler aman kırılmasın aman eşim üzülmesin diye diye en kırılan en üzülen oluyor evlendiğim adama aşıktım ama aynı oranda mantığımda vardı kör değildim boşanırkende mantığımla kavga gürültüsüz saygı çerçevesinde boşanıyorum çünkü bir kişinin karakteri davranışı mantığıma yatması aşktan daha önemli benim içinBugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
2 side lazim Para pul icinde mutsuz olan var aski için sefalet cekip sonra ask bitip mutsuzluk ceken var ikiside olmaliBugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
Her madde birbirinden önemli ama şuan ki aklim olsa mantığımla hareket ederdim maddiyat hala 2.plan bende aşksız da olmaz ama aşık olduğun adamla da hayal kırıklıkları büyük oluyorBugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
Ben yine eşimle evlenirdimBugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
Bugün bekar günlerime dönsem evlenmezdim yazarken aynı mesajın yazıldığını gördüm. Bekarlık sultanlık hacıBugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
esım aıle dostumuzun ogluydu abımın yakın arkadasıydı benımde mukellefımdı
benım mukellefım olduktan sonra bızde adımlar atıldı
ben mantık evlılıgı yaptım acıkcası
mantık evlılıgı yaptıgıma pısman degılım
ama zaten vakıt gecıren gorusen ınsanlardır hıc tanımadıgım bır ınsanla evlenemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?