Evlilige adım atmıs kızların havalanması

bazıları öyle bir düğün istiyor ki,
sanırsın guinness rekorlar kitabına girecek

benim bir arkadaşım var öyle düğün hilton da oldu gelinlik ispanya dan alındı Allah tan çağırmadı da gitmedim

Son düzenleme:
Öylesi çok var.Bende nişanlandım daha bir hafta oldu ama herkes kızdı niye hiç kimseye söylemedin haberimiz yok bir anda oldu falan diyo herkes.Çünkü söylemeyi sevmiyorum sakız etmeyi.. :78:

bide şu tarafı var.. 15 yıllık bir arkadaşım var..
birbirimize daha lise yıllarında söz vermiştik klasik genç kız ağzı..
"birbirimizin düğün alışverişine zartına zurtuna herşeye koşturucaz kardeşiz biz"
nişanım oldu.. sonrasındaki hafta nişanlım arkadaşımı arayıp "Ardemir'in istediği yatak odası takımını alacağım
sürpriz olsun lakin baza seçerken yardım et de kullanışlı bir şey olsun" demiş
çocugu terslemiş kapatmış telefonu..
anında beni aradı
"sen nasıl olurda nispet yapar gibi hımbıl nişanlına beni aratırsın bu ne hadsizlik?" demesin mi?
eşekten düşmüşe döndüm
aramıyor sormuyor nişandan beri ben arıyorum açmıyor..
gelinlere özgü oldugu sanılan bu kapris bazen etrafa da saçılmıyor değil.. :78: :78:

Benimde öyle arkadaşlarım vardı. Birgün attı tepemin tası açtım ağzımı ve başladım saydırmaya. Siz evleniyorsunuz başınızı bağlıyorsunuz ama ben bekarım özgürüm istediğim gibi yaşarken siz eve tıkılıp çoluk çocuk ev işi derdine düşeceksiniz diye.
Aslında hiçte tarzım değildir evlilik kutsal bir müessese sonuçta ama kalkan yerleri de indirmeli bi raddede!

En azından evliliğe adım atmışlar havalanınca bir anlam kondurabiliyorsunuz...
Ben senelerdir yalnızken sevgili sahibi olan insanların baaak benim sevgilim var hepinizkinden de iyi huyluuu diyerek böbürlenerek dolaşanları da gördüm...
Bu dediğiniz ne ki o tarz insanların yanında...
Kısacası bu tarz insanları, erkekle kendini rütbelendirenler olarak tanımlıyorum...
Genel isimleri bu.

benim simdilik yok, yani hem var hem yok gibi
Olsada ne bilim, kizarmiydim acep bak herkes evleniyo diye... bilmiyorum :44:
Aman bosver, bunlara merakli gibi gorunmicen !

evet kabul ediyorum abartaraktan yazdım karşılaştırma yapmaktan geri duruyorum çünkü ki olusa olsun beni bi karşılaştırma içine sokarsa uyuz olurum..sanırım bu benim içimdeki bi durum çünkü daha 21imde olmama rağmen tüm arkadaşlarım ya evlendi ya bebek yaptı..düşünüyorum çok mu matah bişi yarın öbürgün illa evlenicen :26: işin içinden çıkamıyorum ama nedense o olgunluğa eriştiğimide düşünüyorum bi yandan bide 4yılık bi ilişki olunca insan düşünmeye ve hatta istemeye başlıyo bööle şeyler.. yine çook konuştum

aman diyim uzak dur şaka maka öölesinden korkucan başlarda ağladım peşinden koştum o yüzümü gördü nasılsa banada döndü deyip şimdi neler aldırıcak neler..bide o dönemlere gelince herkes bi ayrı dürtüyo ne alıyolar sana ne takıcaklar diye o da ondan coşmuştur ama tabi bi insanın hamurunda olması lazım

Öylesi çok var.Bende nişanlandım daha bir hafta oldu ama herkes kızdı niye hiç kimseye söylemedin haberimiz yok bir anda oldu falan diyo herkes.Çünkü söylemeyi sevmiyorum sakız etmeyi.. :78:

o da bişeymi ben söölemesem öldürürler beni sölesemde ayrı dert..sağolsunlar resmen benim yerime nişan tarihi belirliyolar hatta nerdeyse tepsiyi ben tutacamkurdaleyi ben kesecem diye birbirlerini yiyolarbu tipide var..sölesen ayrı dert patlayıp gelmezler sölemesen ayrı dert herşeye koşturan gelip yardım edenler gibi niye çağırmadın triplerine girecekler:26: öbür türlüsünüde ben sevmiyorum konuda olduğu gibi sööleyip reklam olmayı bide havalı artist takılmaları..sessiz bi şekilde yapıp bitirmelibu işi

canım bılıyorsun kı ben yenı evlendım.5 ay oldu..
ama ben oyle kapıyı kıtleyın..
ay öpmeyin moduna falan geçmedim...
ama şuda var herkez kendı evlılıgının cok özeş olduguna ınanır..
mesela benım evlılıgım bana göre en mukemmelıydı..
hayatta bırbırınde olmaıs gerekn seylerı eşiminde benimde buldugumuz noktada evlılık gercekleşti..
ben eşimi anlatmaya doyamam mesela..
ondan bahsettıgım an gözlerim ışıldar..
herkez benım aşkıma imrenir mesela..
ben eşimi birisine anlattıgımda belkı banada dıyolardır..
aman bi koca buldu anlata anlata bıtıremıyor........

bitiremem çünkü o benim en özelim. en değerlim..
saatlerce sana ondan bahsedebilirim..:)

banada havalı deme nolur..
ben havalı değilim sadece çok aşığım :)

her yörenin kendine göre adeti var ancak şartlar artık bu geleneklerin dört dörtlük yerine getirilmesine izin vermiyor, çok nadir bunun başarıldığı düğünler. madem koşullar belli ise evlenen çiftler birbirinin sırtına binmeden ortak payda da buluşmalı, ben bu süreci tek taraflı yaşadım, yük benim üzerimdeydi ne yalan söyleyeyim belli bir saatten sonra ben de yorulmuş ve çirkinleşmiştim, saygı falan hak getire...
neyse nereden geldim bu cevaba, hah işte bu ayakları uçan müstakbel gelinler birazcık aşağı bi zahmet.

Valla bence evlilik matah bir olay artık.
Çünkü eş bulmakta büyük sorunlar yaşanıyor günümüzde.
Ve bulunca da demek ki şımarıyorlar, havaya giriyorlar.
Bana göre dünyanın en şanslı insanları sevdiğiyle mutlu bir ilişkisi olan ve onunla evlenen insanlardır.
Çünkü cidden çok ballı olmak lazım bunlara sahip olmak için.
Etrafıma bakıyorum nerde böyle çiftler ?? Yok!
Sonuna kadar havalansın bulan. Benim için sorun değil.
Yani bana zararı yoksa problem değil.
Aşk, aşk evliliği müthiş bir şey.
Bunun ne kadar değerli olduğunu benim gibi aşık olmayanlar ve doğal olarak da aşkı yaşayamayanlar anlar ancak.

evt böyle biri vardı çevremde

çok komik cidden.insan ne olursa olsun alçak gönüllülük denen o yüce kavramı elden bırakmamalı bana göre

tek sende olan şeyler değil ki hayatın getirisi doğal şeyler bunlar,hiçbir şeyinle böbürlenmene değmeyecek kadar bir gün yo olup gidebilecek şeyler....

hayatın bir sonu var neticede ya da güzel şeylerin de sonu gelebilir,sağlık,güzellik...vs gibi şeylerin.

tabiki insan o gün çok mutludur,kendini çok özel hisseder çok güzel

hele ki aşık olduğun adamlasın harika bir şey bu ama her zaman belli bir çizgin olmalı ve onu korumalısın daima.

evleneceği adamı başkalarına övüp durmak......... yani tek sende mi var kardeşim herkesin kendine göre harika bir eşi,çocukları,evi,güzelliği...vs vs birçok şeyi olabilir.

Allah verir olur isterse de geri alır.o yüzden çok uçmamak lazım başkalarına karşı kendi içinde uç eşine karşı çıldır beraber mutluluğun doruklarına çıkın işte saçmalayın her türlü çılgınlığı yapın birbirinize karşı

ama amaç hiçbir zaman başkalarını kırmak,incitmek ya da onun sahip olamadıklarına sen sahip olunca gözüne sokmak olmasın..

bu benim görüşüm..

ayrıca etrafımızdaki o komik insana da herkes çok gülmüştü çünkü olmadık şeyler yaptı.kınasında niye benden güzel görünüyorsun der gibi tavırlar filan.saçma sapan hareketler....biçoğumuza karşı.saçmalığı her yerden patlak verdi

hala da yapmaya devam ediyor tam gaz biz de artık onu böyle kabul ettik evlenince daha bi manyadı çünkü.kendi bilir

Son düzenleme:
evet bu durumu bende farkettim aynen dediğin gibi benimde çevremde nişanlılık ve evlilik arefesi trip atan, garip davranışlar sergileyen bi kaç kişi oldu.nedeni ne bilmiyorum , eskisinden daha farklı oluyrlar hal ve hareetleri ile.amaan beni takmayanı ben hiç takmam hesabı o tribine karşılık vermiyordum ki daha da havalnmaasın

çok doğru tespit canım,bende çok rastlıyorum öylesine gülüp geçiyorum.. görmemişin düğünü olmuş misali ;D

ilahi arkadaş ya konu başlığı akşam akşam güldürdü beni,çok yaşa emi

22 yaşındayım liseden-üniversiteden arkadaşlarımın %90'ı evlendi,ama çok şükür hiç böyle havaları olmadı.hatta bir arkadaşım üniversite okumamış olmasına rağmen genç bir doktorla evlendi,hiç öyle havalanmadı,evlendikten sonra ev görmesine özel olarak arayıp beni çağırdı.biblo takımı aldım gittim,hala çağırır ve hala biblolar banyosunda durur.lisedeki arkadaşım evlendi,arkadaşlarından sadece beni kuaföre çağırdı.bana karşı herhangi bir kötü tavırları yok,eğer olsaydı ''bu neyin havası kızım?her gece kocam tarafından bilmem napılıyorum havası mı?'' diye biraz terbiyesizce laf sokabilirdim (çok afedersiniz).evlendim diye havalanmak saçma! hatta havalananlar da kocayı zor bulmuştur,zor olan bişeyi elde edince çok mutlu olursun,bir nevi kendini kanıtlarsın ya öyle birşeydir işte.

Son düzenleme:
Benim en sevmediğim, düğününde taktıkları tüm bilezikleri, başka bir düğüne,nişana gittiklerinde takmaları.
"Bak bana bu kadar taktılar, sana ne kadar takacaklar hatuuuunnnn?" der gibi . Peh.

Bizzat kuzenimden örnek vereyim, kendisi daha yeni evlendi, aynen böyleydi ama evlenmeden önce, paris hilton sanıyordu kendini, bi havalar bi havalar, konuşmaları bi değişti, yürüyüşü bile değişmişti, bide düğünde nikah kıyıldıktan sonra nikah memuru evlilik cüzdanını kendisine verince böyle bi havaya kaldırdı, herkese gösterdi, millete gösteriş yaptı yani, bi güldü falan böyle, o benim tapusu bende der gibiydi tıpkı.

ben böyle durumda aynen şöyle diyorum
görmemişin bir koası olmuş tutmuş..... tövbe tövbe
sanki atomu parçaladı evlenerek herkesin kocası kendine ukala şey neyin havasını atıyorsun anlamıyorum insanları hadi eşyalarınızla havalanıyorsunuz maddi herşeyinizle havalanıyorsunuz bari aşkınızla kocanızla havalanmayın be kibir kibirrr kibir yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…