- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi gwencooper
-
bazıları öyle bir düğün istiyor ki,
sanırsın guinness rekorlar kitabına girecek
benim simdilik yok, yani hem var hem yok gibi
Olsada ne bilim, kizarmiydim acep bak herkes evleniyo diye... bilmiyorum :44:
Aman bosver, bunlara merakli gibi gorunmicen !
hatta aklıma ne geldi yaaa. erkek arkadaşmın abisi kız çok şımarık diye ilşkisini bitirmişti. kız yalvar yakar ne ettiyse abi dönmedi...
en son sevgisine yenik düştü abi döndü. şimdi nişanlandılar.o salya sümük ağlayan kız şimdi bana şu kadar altın bana bu kadar bilezik diye ahkam kesiyormuş....nişan tarihinide kimseye sormadan aldılar... o tar,hte o salon boşmuş değişemezmiş... benmki gidemedi... babası gidemedi...
eltim olursa halim harap
Öylesi çok var.Bende nişanlandım daha bir hafta oldu ama herkes kızdı niye hiç kimseye söylemedin haberimiz yok bir anda oldu falan diyo herkes.Çünkü söylemeyi sevmiyorum sakız etmeyi.. :78:
ya dikkat ettigim birsey var hani cevremde 5 kisi evleniyosa 3 'unde mutlaka bu durum oluyor heleki nisan ve evlilik gunlerinde normalde yakın oldugum tanıdıgın insanlar o gun bir havalara giriyor acaba diyorum psikolojisimi boyle ukala tavırlar sanki dunyada ilk o evleniyormus gibi nagmeler falan sinir oluyorum ya yakın zamanda bir tanıdıgım evlendi oda oyleydisizde dikkat ediyormusunuz bu duruma yoksa bu sadece benim tespitimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?