- Konu Sahibi gwencooper
-
Eskiden samimi olduğunuz insanların düğün günü yüzünüze bakmıyor oluşu belki de başka şeylerle alakalıdır.
Belki bir şey yaptınız da size sinirlendi ve uzak durma kararı aldı ...
Benim de çok yakın olduğum kuzenim evlendi ve o kadar işi arasında beni el üstünde tuttu.
İnsanların aniden değişmelerinin mutlaka bir sebebi vardır. Biraz da kendinizde arayın o sebebi.
Aynen katiliyorum sana. Sanki sadece onlar evleniyormus gibi oldu. Benim cevremde de var bir iki tane. Birtanesi sözlendigi an "sözlüm fazla kimseyle görüsmemi istemiyor" "biz kir dügünü düsünüyoruz" bunu düsünüyoruz diyip durdu.
sonrada fazla görüsemem diyip siyrildi aradan. Yok yani tmm saygi duyarim arkadasligi okadar da önemli degildi, fakat söyleme tarzlari varya abowwwww adami hasta ediyo :) sanki Cumhurbaskanliga aday secilmis
ben 7 nisanda evlendim ve inan ki benimde daha önceden başkalarında gördüğüm itici davranışlar vardı. düğün günü boyunca o kaar dikkat ettimki öle olmıyım diye :) umarım bende gıcıklık yapmamışımdır:)
olmamıssındır bencebazı arkadaslar demis heyecandan gormemistir falan anlatamadım zaten heyecan ayrı bir insanın ukalalıgı ayrı ikisini birbirinden ayırabiliyoruuuzzzz
yani herneyse yanlız degilmisim en azından anlayan arkadaslar anladı ne diyelim
hmmm evet haklısın bunu atlamışım tabi sen ayırt edebilirsin ben de öyle bi yetenek yok, ben o kadar anlayışlı değilim anlayamamışım kusura bakma canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?