- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi gwencooper
-
Burda konusu geçen gelin adaylarına hiç denk gelmedim .
Çoğu yorumda şahsım adına söylüyorum kıskançlık sezdim .
Bir kız için düğün en özel andır eee orada en çok beğenilen olmak herkesin ilgi odağı olmak herkes ister.
Düğün gününde ilgi arkadaşlarımın üstünde olsun diyen bir insan oğlu olacağını sanmıyorum kusura bakmayın hanginiz böyle ister realist olalım :)
Yazık bir sürü koşuşturma yaşanıyor nefes almaya fırsatları olmuyor o anlarda insanın.
Bence böyle yargılamak hiç hoş değil.
Bu arada bekar 23 yaşındayım pek çok arkadaşım , akrabam evlendi gelinler aldık.
Bence sorun evliliği bu kadar yoğun düşünüp yeni evlenecekleri böyle kafaya takmakta. Ben ne insanlar tanıyorum akrabaları arkadaşları evleniyor diye kıskançlıktan ölen. ve onların yüzündeki gülümsemeyi yada o anki heyecanla onları görmeyşini kapris olarak algılayan. Ben evlenecek insanlara ben düğünün en güzel kızıyım düşüncesini (ki evet gelin herzaman en güzel ve gecenin en önemli olanıdır) , nişanlananların koşuşturmasındaki vakit ayıramamayı ve o anların verdiği kaprisleri çok görmüyorum
Fikrimi söylüyorum niyetim tartışma yaşamak değil.
evet oluyor oyle bide sana gelip aaa siz daha dusunmuyormusunuz valla benimki fazla uzatmayalım ne gerek var dedideyip havasını yapmaya calısıyor
Aynısını bir arkadaşım yapmıştı bak o zamanlar anlamamıştım bunu.Daha üniversitede okuyoruz yani kız vize ve final arası evlenmişti okulun bitmesini bile sabredemedi kendisi o sıralar daha nişanlıydı okulun oralarda bir cafede karşılaştık bunla siz hala düşünmüyor musunuz demişti ya sanki okullarımız bitmiş iş güç meslek sahibiyiz o zamanlar bir evlenmek var aklımzıda.
rosemary bence bu verdiğin örnek aslında kibirle havalanmayla ilgisi yok yanlış anlama sana muhalefet olmak istemiyorum sadece olaya bi de pozitif tarafından bakasın kuzenini yanlış değerlendirmeyesin diye söylüyorum herkes evlenirken mutludur belki biraz ukaladır ama bu artniyetle olan bişe değildir o gün çok özel çok güzel bi gündür bi kız için ve o günün heuecanın taaa nişanlandığında başlar bi kız için... nişanının olduğu günden itibaren mutludur, heyecanlıdır sadece ve sadece kendinden düğününden vs bahseder odak noktası olmak ister çünkü sevdikleriyle heyecanını mutluluğunu paylaşmak ister, bu mutluluğa herkesin ortak olmasını ister. ayrıca nikah memurunun evlilik cüzdanını verdikten sonraki kuzeninin hareketini her gelin yapar bu da düğünlerde gelenek gibi bişe olmuştur ben son bikaç senedir gittiğim bütün düğünlerde bu manzarayla karşılaştım ve senin düşündüğünün aksine gösteriş yaptıklarını düşünmedim hoşuma bile gitti eğlendim ooo falan diye ıslıklar çaldık güldük eğlendik...Bizzat kuzenimden örnek vereyim, kendisi daha yeni evlendi, aynen böyleydi ama evlenmeden önce, paris hilton sanıyordu kendini, bi havalar bi havalar, konuşmaları bi değişti, yürüyüşü bile değişmişti, bide düğünde nikah kıyıldıktan sonra nikah memuru evlilik cüzdanını kendisine verince böyle bi havaya kaldırdı, herkese gösterdi, millete gösteriş yaptı yani, bi güldü falan böyle, o benim tapusu bende der gibiydi tıpkı.
Bir kız için düğün en özel andır eee orada en çok beğenilen olmak herkesin ilgi odağı olmak herkes ister.
Düğün gününde ilgi arkadaşlarımın üstünde olsun diyen bir insan oğlu olacağını sanmıyorum kusura bakmayın hanginiz böyle ister realist olalım :)
Yazık bir sürü koşuşturma yaşanıyor nefes almaya fırsatları olmuyor o anlarda insanın.
Bu arada bekar 23 yaşındayım pek çok arkadaşım , akrabam evlendi gelinler aldık.
Bence sorun evliliği bu kadar yoğun düşünüp yeni evlenecekleri böyle kafaya takmakta. Ben ne insanlar tanıyorum akrabaları arkadaşları evleniyor diye kıskançlıktan ölen. ve onların yüzündeki gülümsemeyi yada o anki heyecanla onları görmeyşini kapris olarak algılayan. Ben evlenecek insanlara ben düğünün en güzel kızıyım düşüncesini (ki evet gelin herzaman en güzel ve gecenin en önemli olanıdır) , nişanlananların koşuşturmasındaki vakit ayıramamayı ve o anların verdiği kaprisleri çok görmüyorum
şimdi biz onların ''tavan yapan egolarını'' söyledık diye
kıskanç mi oluyoruz
baska söze gerek yok bence kı bende oyle tıplere anlam veremıyorum bızde evlendık ama burnumuzu 5 metre havaya kaldırmadık yanı
bence kıskançlık değil
iyi bir gözlemci olduğumuzu gösterır bu durum
ya dikkat ettigim birsey var hani cevremde 5 kisi evleniyosa 3 'unde mutlaka bu durum oluyor heleki nisan ve evlilik gunlerinde normalde yakın oldugum tanıdıgın insanlar o gun bir havalara giriyor acaba diyorum psikolojisimi boyle ukala tavırlar sanki dunyada ilk o evleniyormus gibi nagmeler falan sinir oluyorum ya yakın zamanda bir tanıdıgım evlendi oda oyleydisizde dikkat ediyormusunuz bu duruma yoksa bu sadece benim tespitimmi
ya dikkat ettigim birsey var hani cevremde 5 kisi evleniyosa 3 'unde mutlaka bu durum oluyor heleki nisan ve evlilik gunlerinde normalde yakın oldugum tanıdıgın insanlar o gun bir havalara giriyor acaba diyorum psikolojisimi boyle ukala tavırlar sanki dunyada ilk o evleniyormus gibi nagmeler falan sinir oluyorum ya yakın zamanda bir tanıdıgım evlendi oda oyleydisizde dikkat ediyormusunuz bu duruma yoksa bu sadece benim tespitimmi
bısde evlendık ama burnumuzu 5 metre havaya kaldırmadık yanı bende bu tıplere anlam veremıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?