- Konu Sahibi justtmarried
-
Kimseden üstün olduğumu duymaya ihtiyacım yok. Ayrıca bu konudan nasış buraya vardınız onuda anlamadım.
Ben bu tarz yaşamı olan ailelelre çok rastlamadığımdan sizlerin ne düşündüğünüzü sordum.
Onu kötüleyin veya beni övün gibi beklentiye girmedim.
Kaldıki çok güzel yorum yapan arkadaşlarda var. Herkesin kendi seçimidir var veya yok gibi.
İlla birinin suçlanması gerekmiyor bu konuda. Ki bu konunun içeriği haklı haksız davasıda değil.
Dahada çarpıtmayın lütfen.
kendi konunu bu dereceye getiren sensin.
insanları yargılamak sana düşmez.
onların zamanı seni ırgalamaz.
kıyaslama kendini bence çok
[ı]ben dogru anladım
Biraz alçak gönüllü olmak gerkekiyor hayatta mutlu olabilmek için,beklentiyi düşürmek gerekiyor çok şey beklersen mutsuz olursun akışına bırakmak lazım bazen ok.[/ı]
o zaman sorun ne tespit ne
sen daha kendinle çelişiyorsun.
ben onun ailesinde bir sorun göremedim. kendi standartlarında mutlu biri sadece. ama senin için aynı şeyi diyemeyeceğim. ne dediğin ve istediğin belli değil.
Konumu buraya ben getirmedim.
Çarpıtarak yorum yapmasaydınız ozaman.
Uzatmasan diyorum.
Oku istersen bidaha konumu.
Bi tutturmuşun tespitin ne tespitin ne.
"Banada eşimede çok komik geldi :)."Arkasından güldüğümü nerden çıkardınız.
Bu sizin yorumunuz.
Tercih ettiği yaşam tarzı bana ilginç geldi, sizlerin ne düşündüğünü sordum.
Çok özel buluyosanız cevap vermeme hakkına sahipsiniz.
Konunu okur okumaz daha yorumlara bakmadan önceki fikrim şuydu ;Kıyaslama yaparak mutlu olmaya çalışıyorsun..Yapma bunu bence..
aman sus sussanki konun bir yere bağlanmamış gibi geldi inan anlamadım
eeee diyesim var
Acıkcası neyi kıyaslamış anladıgımı yazsam şöyle ;aman sus susbiz dedik onu konuyu çarpıtmış olduk...
**
neyse konu sahibi ; herkesin hem fikir oldugu sey kıyaslama yapmaman doğrultusunda...
Acıkcası neyi kıyaslamış anladıgımı yazsam şöyle ;
bizim cinsel hayatımız mükemmel kahvaltıda 2 saat oturacagımıza odamızda güzel dakikalar geciriyoruz , ama onlar dedeyle çekirdek çitliyorlar
konu sahibi cinselliğe bendende fazla önem veriyor anlaşılanCek burda olsada görse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?