- 18 Kasım 2015
- 72
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi mutlulukneydi
-
evet bu iyi fikir vallaÜç beş kv yi sallandıracaksın ibreti alem için .. Bak sonra yapıyorlar mı?
Saka bi yana evlilik kurumuna zarar vermeleri Gerekçesi ile dava edilebiliyor olsalar keşke..
Ya eşim anneme bulasik yıkattin diye bana şiddet uyguladı yani annesi hiç bir iş yapmayacak halbuki o kadar genç ve diri ki anneme neden bulasik yıkattryosun dedi canm annem ısrar etti yoksa ben yapardım dedim Napim oğlum yapıyorum işte yaranmak için dedi akşam kavga ettik dayak yedim kayinnam o kadar keyifli ki ona duyurma mak için elim den geleni yaptım ama duydu işte öyle keyifli ki sabah dayak yedim ya ya sabah lari aynı vakitde sofra ortada olacak eğer biraz geç hazırlansin Savat surat günler ce küser ler
Ya herseyi geçtim bir buçuk yaşında bir kızım var hamile ligim boyunca temizlik yaptırdı her gün ama her hafta perde hali cam köklü temizli yapıyorduk biri filan gelecek olsun ay gelin oturuyordu da bnde. Şuraları filan temizle dim derdi akşam da oğlum çok yoruldum hali filan silince kollarm acidı deyip masaj yaptırır di dokuzuncu ayin son günü ertesi gün doğum a gidicem gene köklü temizlik yaptır di hatta o gün eşim de gördu eve geldi öğlen anne si oturuyor du bende mutfak da hali siliyo dum öyle halsiz kaldım ki alt taraf dan kan geldi bebeğe kordon dolanmis ben bayıldım yorgunluk dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?