- 7 Mayıs 2011
- 2.099
- 2.069
- 333
- Konu Sahibi mutlulukneydi
-
Canım ya işin zor ozamn burda sen yinede kndini ezdirme ailenin arkanda oldugunu göster yanii beterinde beter i dedikleri bu olsa gerek.işte bunlar varya inan hp iyi insanların ii glinlerin basına gelio kötü olan dişini gösterio cünki onada ne yapsalar sasıyolar.sen üzülme allah herseyin hakkından gelir elbetEvet canm haklısın yani ispat etmem gerek tam anlamı le ama şunu da biliyorum ki ispat da etsem eşim vazgeçmez onlar dan gibi nişanlı iken düşkün değilim ben annem Gil e önceliği m sen olursun derdi hep
Çarpılmasını bekle ki öyle oluyo genelde.
Ya boşanmak tek care evet ama ona cesaret m yok sanırım
Ya bir de size bişey daha daniscam şimdi bizim bu evler yıkılacak mütahit ler ev yapacak bize de dört daire veriyor lar herkez e bir tane düşüyor o zaman ayrılma imkanmız var ama kayinnam tabiki kurdu senaryo yu gene sizı karsimda ki daire. d oturt cam ömür boyu ayırma ya cam sızı gene birlikte yiyip içecez diyor öyle olursa burda kin den bir farkı olmaz ki sırf o evler içi sabrettm ben biraz da ya aslında kura ile çıkacak ama karşım da ki ev sahibi kim e çıkarsa ona para veri cem sein evin ile değişecek sen gene karsim da olcaksin dyo eltim de var ama kayinnam ben sessiz oldum için beni istiyor
Ya eşim e nasıl anlatma li yım her yolu denedim bana hep fesat diyor annem iyi kötü olan sensin diyor artk kendim den ble şüphe eder oldum
Canm eğer bunlar normal bir insan olsa lar di gider dim babamin evine eşimi zora koşar dim evi ayırma dan gelmem o eve diye ama bunlar çok farklı bunlar da vicdan merhamet hiç bir şey yok yani eşim gelmez olan çocuğu ma olur
Yemin ediyorum yine sinirden şakaklarim zonkladi. Icimden neler diyorum sen tahmin et. Birak kizim ya ana ogul ne halleri varsa gorsunler. Sen hizmetci misin usak misin? Bir insanda vicdan olur ya. Allah bildigi gibi yapsin bunlari. Sen kac kurtar kendini bu zalimlerin elinden. Yazik degil mi sana. Anan babam yok mu? Sonraki yorumlRi okumadimEvet eşimin tutumu nu soracak siniz her defa sin da annesinin tarafini tutuyor bana senin kalbin kötü fesat sin diyor annem bilmeden yapıyor diyor ya annesinin iki laf in dan biri oğlum anne babasın dan başka kimseye hesap vermez değer de vermez diğerleri gelip geçici der yani bana demek istiyor
Yemin ediyorum yine sinirden şakaklarim zonkladi. Icimden neler diyorum sen tahmin et. Birak kizim ya ana ogul ne halleri varsa gorsunler. Sen hizmetci misin usak misin? Bir insanda vicdan olur ya. Allah bildigi gibi yapsin bunlari. Sen kac kurtar kendini bu zalimlerin elinden. Yazik degil mi sana. Anan babam yok mu? Sonraki yorumlRi okumadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?