- 26 Nisan 2017
- 257
- 139
- 33
İşte oku oku yukarı yazdıklarımı sizce bu olanlar normal mi dıyorum yani sizden yorum bekliyorum demi? Diğer yorumları okusan onu evden attım diyorum yani bu olanlara bi yorum bekledım burası yargılama sıtesı değil beni aşşağlama yetkin yokBenim ödediğim hayatın bedelini sen yargılayamassın.. biraz düzgün konuşun insanlarla ya benim ne yaşadığımı ne çektiğimi hangi piskoljide olduğumu nerden biliyorsunuz? Ben sağlıklı bi kafada olsam bunu sizinle paylaşırmıyım sanıyorsunuz?
Yanlış anlamayın sizi eleştirmek Ya da kırmak değil amacım ama size ve ailenize böyle eziyet eden bir adamdan ayrıldığınız vakit üzüleceğinizi düşünmek onsuz yapamayacağınızı düşünmek psikolojik bir rahatsızlıktır.Yorumlarda psikoloğa gittiğinizi söylediniz.Bu durumu psikoloğunuza açık açık anlattınız mı?yani eşinizin tavrına rağmen boşanmaktan korktuğunuzu falan.Söylemediyseniz bir an önce söyleyin ve bu yönde tedavi olun.aslında hem beden hem ruh sağlığınız için bir an önce o evden ayrılmanız Ve boşanmanız şart.Kendi kendinizi telkin edin.İnsanlar ne acıları yaşıyor Ne kayıplara alışıyor.Analar gencecik evlatlarını toprağa verip onlar olmadan yaşayabiliyorsa sen de o piskopat adam olmadan pek ala yaşarsın.Ailende yaşadığını görmüş destek oluyorlar.İşin ve maaşında var.En fazla bikaç gün üzülür sonrasında huzura kavuşursun.Allah yardımcın olsun inşAllahArkadaşlar hayatımda kendimi bukadar çaresiz boş hissetmedim.. eşimle aylardır tartışmalar sorunlarımız var kavga ederdik hep olmayan sebeplerden öütürü saçma sapan.. en sonlarda eşimin tartışma şiddeti artıyordu kapıları açıp bağırmalar susmamalar evi dagıtması bazen böyle bana vurması.. komşular her dısarı cıkdıpımda bana acıyarak bakıyorlardı. En son eşim anneme kızınla anlaşamıyorum bıktık dedı annemde boşa bıktıysan dedı diye ailemi tehtit etti ziyarete gelen anneme cok afedersiniz anneme vurdu seref.. tuvaletteki b... ye si.. git evimden diye annemi kapıya attı kovdu gecen haftada komşular geldı evden atmak zorujda yada polıs cagrcaz dedi eşim dozunu cok aştı.. annem perişan oldu bnaa tatile grlmişti komşu evine aldı bnde komsuda kaldım benı aileme rezil etti tehtitler etti cevremde kimse bizim suratımıza bıle bakmıo kızım sana acıyoruz yardım edelım dıyor onu bırakırsam cok üzülücem geri eve alırsam herşeyimden oluca öncelikle ailemdenarkadaşlar affedilcek bişeymi bu
Yanlış anlamayın sizi eleştirmek Ya da kırmak değil amacım ama size ve ailenize böyle eziyet eden bir adamdan ayrıldığınız vakit üzüleceğinizi düşünmek onsuz yapamayacağınızı düşünmek psikolojik bir rahatsızlıktır.Yorumlarda psikoloğa gittiğinizi söylediniz.Bu durumu psikoloğunuza açık açık anlattınız mı?yani eşinizin tavrına rağmen boşanmaktan korktuğunuzu falan.Söylemediyseniz bir an önce söyleyin ve bu yönde tedavi olun.aslında hem beden hem ruh sağlığınız için bir an önce o evden ayrılmanız Ve boşanmanız şart.Kendi kendinizi telkin edin.İnsanlar ne acıları yaşıyor Ne kayıplara alışıyor.Analar gencecik evlatlarını toprağa verip onlar olmadan yaşayabiliyorsa sen de o piskopat adam olmadan pek ala yaşarsın.Ailende yaşadığını görmüş destek oluyorlar.İşin ve maaşında var.En fazla bikaç gün üzülür sonrasında huzura kavuşursun.Allah yardımcın olsun inşAllah
E..yuh artık! Bırakınca çok üzüleceğim yazmışsın bir de, sana yorum yapmak hiç içimden gelmedi..Arkadaşlar hayatımda kendimi bukadar çaresiz boş hissetmedim.. eşimle aylardır tartışmalar sorunlarımız var kavga ederdik hep olmayan sebeplerden öütürü saçma sapan.. en sonlarda eşimin tartışma şiddeti artıyordu kapıları açıp bağırmalar susmamalar evi dagıtması bazen böyle bana vurması.. komşular her dısarı cıkdıpımda bana acıyarak bakıyorlardı. En son eşim anneme kızınla anlaşamıyorum bıktık dedı annemde boşa bıktıysan dedı diye ailemi tehtit etti ziyarete gelen anneme cok afedersiniz anneme vurdu seref.. tuvaletteki b... ye si.. git evimden diye annemi kapıya attı kovdu gecen haftada komşular geldı evden atmak zorujda yada polıs cagrcaz dedi eşim dozunu cok aştı.. annem perişan oldu bnaa tatile grlmişti komşu evine aldı bnde komsuda kaldım benı aileme rezil etti tehtitler etti cevremde kimse bizim suratımıza bıle bakmıo kızım sana acıyoruz yardım edelım dıyor onu bırakırsam cok üzülücem geri eve alırsam herşeyimden oluca öncelikle ailemdenarkadaşlar affedilcek bişeymi bu
Keşke şu yorumunu okurken yüzümdeki ifadeyi görebilseydin!Ben sadece yuvam yıkılmasın çok zorluklarla evlendık.. korkuyorum onsuz yapamam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?