Evliliğim bitiyor lütfen yardım edin

@Iladyyy burda topa tutan arkadaşlar.. çok hassas bir konu .. anne denilince akan sular durur herkes için eminim benim içinde aynı şekilde tabiki. sağlıklı bir insan(psikolojik olarak) zaten böyle bir olay karşısında nasıl davranması gerektiğini gayet iyi bilir ancak konu sahibi kendide dile getiriyor zaten PSİKOLOJİK olarak sağlıklı düşünemiyor bu yüzden de sağlıklı davranamıyor. konu sahibine saldırmak hatta bazılarının yaptığı gibi hakaretvari cümleler kurmak yerine sağlıklı düşünebilmesi için empati kurarak daha ılımlı şekilde konuşulabilir uyarılabilir yardımedilebilr yani...!

Aklını başına topla, ortada yuva filan kalmamış . Kalk silkelen ve bırak şu adamı ne hali varsa görsün.

Yani şurda aldatılıp bosanmayanlar affedenler var onlara alıştık ama
Annesini döven , evden atan adamı affedenlere ne alısırım ne de anlarım.
Empati bile yapamadım sizinle.
Kendinize gelin konu sahibi.
Annenizi de alın terk edin orayı

İşte oku oku yukarı yazdıklarımı sizce bu olanlar normal mi dıyorum yani sizden yorum bekliyorum demi? Diğer yorumları okusan onu evden attım diyorum yani bu olanlara bi yorum bekledım burası yargılama sıtesı değil beni aşşağlama yetkin yok

ve konu sahibi sana nacizane tavsiyem bu açtığın konuyu bir başkasının konusu gibi dışardan bir gözle ciddi anlamda oku.. durumunun farkına varabilmen için..

Siz delirdiniz herhalde?Böyle bir şeref yoksunundan ayrılınca üzüleceksiniz öylemi?
Adam annenize vurmuş küfür etmiş ve siz hala boşansammi acaba diyorsunuz öylemi?
Annenizi sevdiğinize eminmisiniz?
Valla benim anneme esim bunları yapacak var ya bırak boşanmayi dünyaya geldiğine pişman ederim.Yalnız eş te değil kim olursa olsun affetmem.Anne bu ya ötesi var mı?

Daha iyi anlaman için;

Ana bu ana... Seni 9 ay karnında taşımış, yedirmiş yedirmiş; içmemiş icirmis. Hastalığında başında beklemiş. Her anında yanında olmak istemiş. Tıpkı bu olayda olduğu gibi. Ve afedersin "kocam" dediğin o şahıs gelip annene "tuvaletteki b.k" demiş. Bir gram saygı yok. İtip kakmis, komşulara rezil etmiş. Bundan olsa olsa pabucumun kocası oluyor görmüyor musun? Hor görüyor, aşağılıyor o yuvanizi yikmaktan korkmuyor daha ne yapması lazım. Yıkılsın istiyor yuva zaten. Seni istemeyeni sen isteyebiliyor musun? Onu da geç. Hadi bu adam tamamiyle döndü diyelim annene ve sana yaptıklarını nasıl unutacaksin nasıl? En kısa sürede doğru kararlar alabilmen dileğiyle..

siz gercekten tuhaf bir insansınız
hele karsındaki eşin denilen insan bile olamaz sanırım
ne demek annene vurmak ve küfür o kim oluyorda senin annene vuruyor
onun ellerini çatır çatır kırarım
kimse surda sana affet demez sen hangi dünyadada yasıyorsun

Herkes soylenilmesi gereken her şeyi söylemiş zaten.
Ben de size aydinliklara erismenizi diliyorum.
Karanlıkta israr etmeden.

Yanlış anlamayın sizi eleştirmek Ya da kırmak değil amacım ama size ve ailenize böyle eziyet eden bir adamdan ayrıldığınız vakit üzüleceğinizi düşünmek onsuz yapamayacağınızı düşünmek psikolojik bir rahatsızlıktır.Yorumlarda psikoloğa gittiğinizi söylediniz.Bu durumu psikoloğunuza açık açık anlattınız mı?yani eşinizin tavrına rağmen boşanmaktan korktuğunuzu falan.Söylemediyseniz bir an önce söyleyin ve bu yönde tedavi olun.aslında hem beden hem ruh sağlığınız için bir an önce o evden ayrılmanız Ve boşanmanız şart.Kendi kendinizi telkin edin.İnsanlar ne acıları yaşıyor Ne kayıplara alışıyor.Analar gencecik evlatlarını toprağa verip onlar olmadan yaşayabiliyorsa sen de o piskopat adam olmadan pek ala yaşarsın.Ailende yaşadığını görmüş destek oluyorlar.İşin ve maaşında var.En fazla bikaç gün üzülür sonrasında huzura kavuşursun.Allah yardımcın olsun inşAllah

Doktorla konuştum anlattım bağımlılık var eşinize dedi sigara gibi uyusdurcu bi kaç tedavi yerleri söyledi arayıp gidebileceğim. Bakıcam ailemle konuştum sağolsun uzakdada olsalar yardımcı oluyorlar

Anenne vuracak ! annene . akıl alır gibi değil git tuvaletteki bku ye diyecek , üstüne bir de küfür edecek s. git diye kapı dışarı atacak . senin evliliğin çoktaaan bitmiş sen buna evlilik mi diyorsun.
Annenin yernde olsam gider darp raporu alırım bi güzel hapse attırırım terbiyesize bak . Sen daha neyi bekliyorsun kızınla anlaşamıyoruz demiş annene ne yani ne bekliyorsun üstüne kuma mı getirsin öyle mi aklın başına gelecek yada işkence mi yapsın . Allah akıl fikir versin.

Anneme vursa uykusunda öldürürüm öyle adamı. Sakın devam etme boşan. Bu ne ya komşulara kadar rezil olmuşsunuz, yaşadığın hayat berbat. Neyini affedecen

Kendini bulayim derken canindan olmazsin insallah.Darp raporu alin annenle ikiniz ve dava acin.Bu isin bi adim otesi korkunc seyler bilesin...ofke kontrolu olmayan cani sadist bi adam var karsinda degil bir sans tanimak bir kelime bile etme o evde yokken pılini pirtini topla kac kurtar kendini de anneni de

E..yuh artık! Bırakınca çok üzüleceğim yazmışsın bir de, sana yorum yapmak hiç içimden gelmedi..

Boşamak için öldürmesini bekliyorsun sanırım. Merak etme bu gidişle o da olur.
Bir de soruyor musun ya hâlâ tereddüt mü ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…