Evliliğim bitiyor lütfen yardım edin

Annene vurmuş farkindamisin seni doğuran kadına vurmuş kendine gel arkadaşım sokakta erkek çok ama anne yok anliomusun o adam s..fsz hemde dibine kdr bikere o senin annen değil bı kadın bı ana bı büyük bı adam böle birine vurabiliosa adam deil hicbizamnda olmayacak yemin ederim bende kocamdan memlun deilim ki birçok kişide eminim değildir hiç böylesine pisliğini de görmedim boşan donupte arkana bakma

Annennn o senin annennn.Ne demek vurdu da kufurler etti.Kendine saygin yok hadi bari annene saygin olsun.Ya sana ne dense bos gerci.Sen affeddrsin bu adami!

Boşamak için öldürmesini bekliyorsun sanırım. Merak etme bu gidişle o da olur.
Bir de soruyor musun ya hâlâ tereddüt mü ediyorsun
Yok arkadaş seviomus onsuz yasayamazmis yazık yazık çok yazık okadar seviyoki juliet romeosunun elinden zehiri içecek ay sinir oldum yorumlarını okudumda onsuz yasamazmis seviomus Yaw anneni dövmüş o hala sevio yazık ya bizde evlat buyutuyoruz neler cekuyoruz elin s.rfsizide cocugumuzla evlenip emeklerimizin karsiligini verio Allah hepimizi korusun yarabbim

Arkadaşım iyi misin?
Kendine 2 gram saygın da yok onu anldım da . Annenn?

Annene neler yaptğını farkında mısın , nasıl kabullenirsin bu durumu??

Aaaa şaka gibi

Ben sadece yuvam yıkılmasın çok zorluklarla evlendık.. korkuyorum onsuz yapamam diye

sende hiç gurur haysiyet yok mu?
seni sevmeyen, saygı duymayan,döven yetmemiş gibi annene vuran adama yapışmak onsuz yapamamaktan korkmak ta nesi.. çok alıştıysan boşandıktan sonra annene dersin arada döver seni..

keşke okumasaydım bu yazıları erkek kıtlığınamı girdin be kadın dışarısı dolu doluuu zorluğuna tüküreyim zor evlenmişler o annende seni ne zorluklarla büyütmüştür babana sorsana annene vurmuş mu hiç elin pisliğinden dayak yesin küfür yesin allah akıl fikir versin sana arkadaşım bir an önce boşan bu pislikten

Ya gerçekten bunca şeyden sonra boşanmamayi mi düşünüyorsun? Adamın seni dovdugu yetmezmiş gibi birde annene şiddet uygulamış. Kendin diyorsun komşu kaldık annemle diye. Üstelik adam kendi boşanmak istiyormuş. Kendini daha fazla edirne boşan kurtul diyecem ama sen hala ayrilirsam üzülürüm diyorsun. Ne diyim hayırlısı.

Ay yorumlarıni okumadım gerçekten bir de seviyorum mu diyormuş düşüp bayılıcam şimdi ya. Kendine saygısı olmayan böyle ezdiren kadınları görünce vallahi tansiyonum çıkıyor

Şu durumda iyi ki katil olmadı diye sevinmeniz gerekiyorkan, bitmesi gereken evliliğinize çare arıyorsunuz..
Bu kadar mı aşağısındasınız bu adamın?

Ay yorumlarıni okumadım gerçekten bir de seviyorum mu diyormuş düşüp bayılıcam şimdi ya. Kendine saygısı olmayan böyle ezdiren kadınları görünce vallahi tansiyonum çıkıyor
Ya bunlara herşey mustehak hiç acimiyorum kendisine saygısı olmayana kimse saygı duymaz adam onun için binmiş tepesine bunlar böle ağız göz dalar mutlu mutlu yaşarlar acirimda onu doğuran anaya acirim kadının nasıl gururu incinmistir perişan olmuştur yazık rabbim yardımcısı olsun vallahi anneye çok uzuldum

Arkadaşım "azcık" bak aaazcııık aklın varsa bu adamı boşa. Annene bunu nasıl yapar kısmını geçicem her şeyi geçicem bu adamın seni öldürmeyeceği ne malum? Artarak beter oldu adam demişsin bunun bi adım sonrası öldürmek zaten aklını başına al çocuğun varsa da yoksa da ailen arkandayken KAÇ KURTUL bu adamdan. Hayır gelmez bak vicdansız merhametsiz bi adam bu insanlığını kaybetmiş. Her şeyi yapabilir yapmaz deme annene el kaldırmış daha ne olsun. Şuan o adama dönersen kusura bakma ama sonra yaşayacağın her şeyi kabul etmiş ve dönmüş olursun. Ayrıca annene vurmuş bunun pişmanlığı özrü ağlaması zırlaması yok biliyorsun değil mi? Seni konuya komşuya rezil eden, annene dahi el kaldırabilen bi adamın koynuna girme pişman olsa ağlasa bile asla dönme. Kendine çok görme bunu ya yaşama hakkın olsun en azından. Hayat o kadar güzel ki, yeniden evlenirsin mutlu olursun çalışırsın dayak yemekten ölmekten korkmadan yaşarsın. Çok mutlu olabilirsin. Asla dönme ne olur

Bukadar olan şeyin üstüne yuvam yıkılmasın diye bırakmıyorum deme yuva nerede canım saygı sevgi nerede

Yakında akşam haberlerine konu olmazsınız umarım.Hem daha babanızı kovmamış evden.Biraz daha bekleyin.Bu arada babanız karısının ve kızının bu muamelelere maruz kalmasına ses çıkarmıyor sanırım.

Valla seni yargılayanlar sonuna kadar haklı kimse psikoloji falan zırvalamasın
Sana örnek vereyim anla canım eski kocamdan hakaret küfür vs. yüzünden boşandım konum da vardı hatta burda
orda demiştim ki hatta kendimi geçtim aileme de söylediği lafları kaldıramadım en yisini yaptım taviz tavizi doğurur

Dilerim Rabbimden allah cocugunuzun başına vermez.. verirse de dilerim rabbimden sizi de aşşağalayan olmaz.
Evlerden uzak olsun böyle damatBöyle bir olayın çeyreği kızımın başına gelse çeker alırım çocuğumu.Yıllarca ne emeklerle büyüttüğüm evladımı kimseye meze etmem.Aileye yakışan bu tavırdır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…