Öyle çok şiddeti yok el hareketleri itme kakma oluyor aşagalıyor küfür ediyor bekarlığım hakkında yalan yanlış şeyler söylüyor sonra ben Altan alarak barışınca normal oluyor
Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım
Aferin kardeşim iyice kendini paspas et bu adamın önünde kendini.Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım
He tamam o zaman sakat bırakmıyorsa sorun yok zatenÖyle çok şiddeti yok el hareketleri itme kakma oluyor aşagalıyor küfür ediyor bekarlığım hakkında yalan yanlış şeyler söylüyor sonra ben Altan alarak barışınca normal oluyor
şunu yapacak kaç kadın vardır?Ben 1 yaşındaki kızınızı tüm yaz annenize bırakıp gitmenize takıldım.
Ama adamım düzeltmek için bi çabası yok ki,3 yılda noldu peki böyle?çok mu kıskançsınız?Adamı dayanamayacak hale mi getirdiniz?değilse başka biri mi var acaba? Ailesi ne diyor?Ailem kesinlikle istemiyor, ve ailem her konuda destek bana maddi açıdan daha iyiyim. Kızıma da en iyi şekilde bakıyorlar. Ben tamamen hislerimle onun yanında kalmak istiyorum hep özünde iyi bi insan diye düşünüyorum ama en ufak şeyde hakaret küfür kavga. Ben onu kısıtlıyormuşum fln ondan öyle delirmiş hep beni suçlu hissettiriyor 16 ekimde davamız var nasıl alışcam kabullencem
Beynin mi yok kadın ne demek iyiyken çok iyi. Herkes iyiyken çok iyi olur bu kocana has bir durum değil.İyiyken çok iyi o yüzden seviyorum sanırım ne yapmam lazım
Hayır ailem yanım da her konuda destekler bana maddi manevi sıkıntım yok daha iyiyim hatta ailemin evinde
Allahtan belanı mı arıyorsun kardeşim. Hislermiş o his dediğin şey bağımlılık. Özünde iyi dediğin insanın içindeki caniyi az çok görmüşsün. Çıkan haberleri etrafında yaşanılanları görmüyor musun? Kızın mezar taşına mı gelip sarılsın?Ailem kesinlikle istemiyor, ve ailem her konuda destek bana maddi açıdan daha iyiyim. Kızıma da en iyi şekilde bakıyorlar. Ben tamamen hislerimle onun yanında kalmak istiyorum hep özünde iyi bi insan diye düşünüyorum ama en ufak şeyde hakaret küfür kavga. Ben onu kısıtlıyormuşum fln ondan öyle delirmiş hep beni suçlu hissettiriyor 16 ekimde davamız var nasıl alışcam kabullencem
Bence asıl bencil olan sizsiniz .Kendi istekleri ve duygularınız için ,size şiddet uygulayan,hakaret eden ve önemlisi sizi hayatında istemeyen bir adama geri dönsün diye yalvarıyorsunuz.Çıkın bir an önce bu kafadan derim ve günde 100 defa kendinize "beni sevmiyor ve istemiyor"diye telkinde bulunun.Hiç mi gururunuz yok yaa!!!Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?