Evliliğim bitiyor ne yapmalıyım

Bazı kadınlar gerçekten bazı şeyleri hak ediyor. Hemen hamile kalın kandırıp. Düzelir.

Belki böylesi daha iyi, hiç yalvarmayın. İyiyken iyi diyorsunuz ama bakın herkes iyiyken iyidir. Önemli olan kötüyken nasıl? Kriz yönetimi var mı ? öfke kontrolü var mı? İnsanlar sinirli olduklarında ya da kötü günlerde belli ederler kendilerini yoksa iyiyken herkes iyidir.

Aferin kardeşim iyice kendini paspas et bu adamın önünde kendini.

Bi kadının kendine yapacağı en büyük kötülük bir erkeğe yalvarmaktır. Ne olursa olsun şu adamlara yalvarmayın gözünüzü seveyim ya… biz böyle deyince nerden bilir anlarsınız yaşadığımızı diyorsunuz da emin ol yaşadım o yollardan geçtim

Canım kocaman bir gül buketi yaptır, değerli bir hediye al. Onu sevdiği bir yere yemeğe götür. Gözlerinin içine bak ve af dile. Bunu yaparken ellerini tut. Temas önemli. Boşan be kadın kendine gel!

Öyle çok şiddeti yok el hareketleri itme kakma oluyor aşagalıyor küfür ediyor bekarlığım hakkında yalan yanlış şeyler söylüyor sonra ben Altan alarak barışınca normal oluyor
He tamam o zaman sakat bırakmıyorsa sorun yok zaten Allahım evlatlarımıza akıl fikir ver sen binbir emekle büyüt okut o gitsin kendine şiddet uygulayan biriyle evli kalmak istesin

Ben 1 yaşındaki kızınızı tüm yaz annenize bırakıp gitmenize takıldım.
şunu yapacak kaç kadın vardır?

aşırı süphe verici, sıkıntılı bir hareket
üstelik çalışmıyor da

çeşme dediğine göre eşi turizm-eğlence sektörü alakalı bir işte
benzer işleri yapan çok kişiyi biliyorum (aşırı yakından tanımıyorum ama çeşme gibi lüks bir destinasyona yakınım, tanıdıklar var görüyorum)

karı-koca genç çiftler içinde gelip birlikte çalışan, haftada 1 gün izninde birlikte gezen,
yazın para biriktirip kışın asıl evine dönen pek çok insan var. karnı burnunda iken bile çalışan bir dolu kadın gördüm (ki zor malum, sezonda işler çok yoğun gebeliğin sonu tam o zamana denk gelince sürekli ayaktalar filan) ama bebeğini bırakıp eşin peşinden gelen duymadım. olsa duyarız reklam olur malum...

eşi şayet yönetici vs. konumda ise zaten lojmanları oluyor orada bebek de kalır...bebeği getirmemeye sebep ne?
mesela acaba sürekli gece mi çıkıyorlar?

yok yönetici değilse de o zaman eş nasıl geliyor? çünkü yönetici hariç personel lojmanları kalabalık oluyor eş almıyorlar, böyle görüyorum... o zaman bebeğinle evinde kal. belki annesi de yakın yerdedir (muhtemelen öyle) ama bebek daha 1 yaşında ne kadar yakın olursa olsun anneden ayrı kalacak çağda değil.

bu kısmı soranlara hiç cvp vermemiş ama belli ki tuhaf tercihlerle hayat sürdüren bir çift...

Ama adamım düzeltmek için bi çabası yok ki,3 yılda noldu peki böyle?çok mu kıskançsınız?Adamı dayanamayacak hale mi getirdiniz?değilse başka biri mi var acaba? Ailesi ne diyor?

Nasıl aşarsınız . Gelin buraya biz sizi aşağılayalım , küfredelim. Hatta buluşma yeri belirleyelim arada gelip sizi itip kakalım,dövelim . En azından kızınız görmemiş olur. Hadi siz bunlara bağışıklık kazandınız. O kızınız büyüdüğünde bu erkek davranışını normal sanacak çünkü babası annesine öyle davranıyor. Gidecek bizzat sizde bulunan iyiyken iyi kötüyken canavar olan manyak gibi birini bulacak. Hadi kendinize reva görüyorsunuz bu muameleyi kızınız yerinizde olunca ne hissedeceksiniz? Durun onuda tahmin edeyim kocandır döverde severde dersiniz şimdi siz...
Allahım bazen gerçekten dayağı hak ettiğinizi düşünüyorum.

ne koca aşkıymış bütün yaz kızınızı niye bırakıyorsunuz niye onu da yanınızda götürmüyorsunuz anlamadım.
aileniz iyiymiş rica edin anneniz babanız arada sizi dövsün aşağılasın hakaret etsin eksiklik hissetmezsiniz bari.

Böyle bir adama yalvarmak yerine gidin sadaka verin kurtuldum diye. İyiyken çok iyiymiş bilmem ne, önemli olan sinir anını kontrol etmek hanımefendi yoksa bütün erkekler iyi olurdu. Kendinize gelin adam zaten birini bulmuş büyük ihtimalle o yüzden size bu tavırları, bırakın biraz da başka kadınlar uğraşsın

Hayır ailem yanım da her konuda destekler bana maddi manevi sıkıntım yok daha iyiyim hatta ailemin evinde
Allahtan belanı mı arıyorsun kardeşim. Hislermiş o his dediğin şey bağımlılık. Özünde iyi dediğin insanın içindeki caniyi az çok görmüşsün. Çıkan haberleri etrafında yaşanılanları görmüyor musun? Kızın mezar taşına mı gelip sarılsın?

Bence asıl bencil olan sizsiniz .Kendi istekleri ve duygularınız için ,size şiddet uygulayan,hakaret eden ve önemlisi sizi hayatında istemeyen bir adama geri dönsün diye yalvarıyorsunuz.Çıkın bir an önce bu kafadan derim ve günde 100 defa kendinize "beni sevmiyor ve istemiyor"diye telkinde bulunun.Hiç mi gururunuz yok yaa!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…