- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.081
İyi geldi tatil çok daralmıştım gitmeden eşimle çok büyük bi sıkıntı yaşadık kavga gürültü hatta çıktım psikoloğa bile gittim bi gün. Bi işe yaramadı, şöyle yap böyle yap falan der diye düşünmüştüm, verdiğin doğal tepkiler dedi çıktı işin içinden. Neyse içimde ne varsa anlatmış oldum birisine, başbaşa kalmak iyi geldi.kedikedi84 canım nasılsın toparlayabildin mi kendini
İşte o tatilden benimde ihtiyacım var hemde çok sıkıldım bunaldım insan bana göre kendin kendinin hem doktoru hem psikoyoluğu canım benim umarım eşinle tekrar yaşamazsınız aynı sorunlarıİyi geldi tatil çok daralmıştım gitmeden eşimle çok büyük bi sıkıntı yaşadık kavga gürültü hatta çıktım psikoloğa bile gittim bi gün. Bi işe yaramadı, şöyle yap böyle yap falan der diye düşünmüştüm, verdiğin doğal tepkiler dedi çıktı işin içinden. Neyse içimde ne varsa anlatmış oldum birisine, başbaşa kalmak iyi geldi.
Baban düzelsin hemen gidin bence.İşte o tatilden benimde ihtiyacım var hemde çok sıkıldım bunaldım insan bana göre kendin kendinin hem doktoru hem psikoyoluğu canım benim umarım eşinle tekrar yaşamazsınız aynı sorunları
Selam kızlarr ben döndüm 83,7 ile bugünden itibaren tam gaz devam 79 lara bu kadar yaklaşmışken hemen toplamalıyım.
@selcanmehmetcan geçmiş yazışmaları okurken ağlattın beni... Allah seni evlatlarından ayırmasın İnşalla bu sene minik meleğin olur 3 çocukla mutlu mesut bi hayatın olur.
Özledim hepinizi. Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz bu arada.
@Miyav_su baban mı rahatsız? Geçmiş olsun, şimdi nasıl durumu.
@degisiklikiyidir süpersin kilo verdin korumadasın salmıyorsun idolümsün.
@mlyt nerelerdesin?
@burhan iftarını yaptıktan sonra bol su içip yeşil çay içmeyi unutma. Bizi de habersiz bırakma.
@ISILDURU ben geldim sen gidiyosun şimdi iyi gezmeler sana..
@bluedolphin nasıl gidiyor?
Sağol canım devamlı uyuyor canım bu hafta tekrar ameliyatı var 3. Kez anjiyo olucak ve kalbine bakacaklar bugün babamla aynı rahatsızlığı yaşayan Yeşilçam oyuncusu kuzey vardığın vefat etmiş
İyi geldi tatil çok daralmıştım gitmeden eşimle çok büyük bi sıkıntı yaşadık kavga gürültü hatta çıktım psikoloğa bile gittim bi gün. Bi işe yaramadı, şöyle yap böyle yap falan der diye düşünmüştüm, verdiğin doğal tepkiler dedi çıktı işin içinden. Neyse içimde ne varsa anlatmış oldum birisine, başbaşa kalmak iyi geldi.
Bizde aynı şekilde sabah tatile çıkıyoruz bakalım inşallah toparlar kendimizi döneriz kızlar iyi gecinelim amin dua edin bana 15 gün yokuz Allah'a emanet olun son kilom 80 idi kedileri almadan gelsem süper olucak hoşçakalinİyi geldi tatil çok daralmıştım gitmeden eşimle çok büyük bi sıkıntı yaşadık kavga gürültü hatta çıktım psikoloğa bile gittim bi gün. Bi işe yaramadı, şöyle yap böyle yap falan der diye düşünmüştüm, verdiğin doğal tepkiler dedi çıktı işin içinden. Neyse içimde ne varsa anlatmış oldum birisine, başbaşa kalmak iyi geldi.
İyi tatiller canım dikkat et kendine.Bizde aynı şekilde sabah tatile çıkıyoruz bakalım inşallah toparlar kendimizi döneriz kızlar iyi gecinelim amin dua edin bana 15 gün yokuz Allah'a emanet olun son kilom 80 idi kedileri almadan gelsem süper olucak hoşçakalin
İyi tatiller canım dikkat et kendine.Bizde aynı şekilde sabah tatile çıkıyoruz bakalım inşallah toparlar kendimizi döneriz kızlar iyi gecinelim amin dua edin bana 15 gün yokuz Allah'a emanet olun son kilom 80 idi kedileri almadan gelsem süper olucak hoşçakalin
bi nebze faydam olduysa ne mutlu bana valla siz de bana çok destek oluyorsunuz buraya giremediğim zaman bile kilo alırsam ne derim kızlara diye kara kara düşünüyorum. 2 hafta önce kilo aldığımı yazınca kızdın ya bana iyi geldi , tatilde salata bulduğum yerde salata yedim 2 gün arkadaşlarla beraberdik onlar dondurma yerken ben yemedim. 1 gün dayanamadım aldım 2 top onu da yarısında attım. Sonuçta dönünce kilo almadığımı görünce mutluluktan havaya uçtum.saol cnm. senin enerjinle başardım inan. hakkın çok üstümde. helal et
çok geçmiş olsun cnm. Rabbim Şafi ismiyle bol bol şifa versin inş.
inş her şey güzel olur gönlünce olur cnm. bu aralar ben de aynı saçma duygular içerisindeyim. hepsi yorgunluktan bıkkınlıktan sanırım. ben de haftaya izne ayrılıyorum inş. bayramdan sonra da kısmet olursa tatil planımız var bakalım.
Selam kızlarr ben döndüm 83,7 ile bugünden itibaren tam gaz devam 79 lara bu kadar yaklaşmışken hemen toplamalıyım.
@selcanmehmetcan geçmiş yazışmaları okurken ağlattın beni... Allah seni evlatlarından ayırmasın İnşalla bu sene minik meleğin olur 3 çocukla mutlu mesut bi hayatın olur.
Özledim hepinizi. Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz bu arada.
@Miyav_su baban mı rahatsız? Geçmiş olsun, şimdi nasıl durumu.
@degisiklikiyidir süpersin kilo verdin korumadasın salmıyorsun idolümsün.
@mlyt nerelerdesin?
@burhan iftarını yaptıktan sonra bol su içip yeşil çay içmeyi unutma. Bizi de habersiz bırakma.
@ISILDURU ben geldim sen gidiyosun şimdi iyi gezmeler sana..
@bluedolphin nasıl gidiyor?
inşallah daha çok verirsin bu ay ama az çok demeyelim giden gitsinMerhabalarkedikedi84
Hoş geldin.
İyiyim. Geçtiğimiz 1 ay içerisinde çok az kilo verebilmiştim.
Diyetisyenim farklı bir diyet listesi verdi. Onu uyguluyorum bu hafta.
Diyetimde 3 gün öğlen ve akşam yemeklerinde zeytinyağlı sebze yemeği, haftanın kalan dört gününde de bir öğün sebze yemeği, bir öğün et yemeği olacak şekilde bir düzenleme yaptı.
Bir de akşamları yürüyüşü ihmal etmeyip, devam etmemi istedi. (Bu aralar biraz tembeldim bu konuda.)
Haftasonunda bir arkadaşım ile günübirlik Eskişehir gezisine katıldık. O gün 14.000 adım atmışım. Çok mutlu oldum. Dün akşam da uzun mesafe yürüyüş yaptım. İnşallah ev işleri, yeni diyetim ve yürüyüş ile bu ay daha çok kilo kaybedebilirim.
Yeni haftada her günün çok güzel geçsin inşallah. Sevgilerimle.
İyi tatiller canım dikkat et kendine.
bi nebze faydam olduysa ne mutlu bana valla siz de bana çok destek oluyorsunuz buraya giremediğim zaman bile kilo alırsam ne derim kızlara diye kara kara düşünüyorum. 2 hafta önce kilo aldığımı yazınca kızdın ya bana iyi geldi , tatilde salata bulduğum yerde salata yedim 2 gün arkadaşlarla beraberdik onlar dondurma yerken ben yemedim. 1 gün dayanamadım aldım 2 top onu da yarısında attım. Sonuçta dönünce kilo almadığımı görünce mutluluktan havaya uçtum.
inşallah daha çok verirsin bu ay ama az çok demeyelim giden gitsinşu an kaç kilosun?
aa 2015 temmuzmuş özür dilerim
Hoşgeldin aramızaSelam hanimlar bende araniza katilmak istiyorum emzirwn anneyim kirkimiz bugun cikti saglikli beslenetek sutumu azaltmicak sekilde besleniyorum ve 1 sat yuruyus yapicam kilolar yavas gidicek 1 ayda en fazla 2 kg vermek taryi gunu ne zaman acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?