Evliliğim kocamla mutsuzum

Sevgili konu sahibi..
Benimde ailesinin sözünden çıkmayan, toksa bile sırf onlar çağırdı diye açım diyen, onları baştacı edip beni yere paspas eden bir kocam var..
Sana tavsiyem çocuk yapma..
Değişmiyor bunlar..
İki küçük bebeğimde boşanmak için çırpınıyorum..
5 yıldır evliyim, iş dayağa, küfüre, baskıya kadar gidiyor bilginiz olsun..

sana yurekten katiliyorum!!
benimde boyle seyler yuzunden 2 senelik evliligim bitiyor.. yurunmyen yollarda diken biter.. erkek erkeklik yapmiyosa karisini sahiplenmiyosa anada karisir babada karisir yedi yabancida karisir.. biz evlendik, ikimizinde akli basinda ayri evimiz var birakinda azicik hayatimizi yasiyalim diyemiyosa annesinin yaptiklarina karsi mudafa edemeyip sessiz kaliyosa evlilik zaten yurumuyo! benimde yurumedi okadar cabalamama ragmen.. nekadar ugrasirsan ugras eninde sonunda bitmesine sebeb oluyolar. Sakin cocuk falan yapma bende yapmadim. Allah yardimcin olsun

Ben de yaşayarak bu tecrübeyi edindim o yüzden çok iyi anladım her şey erkekte bitiyor aileyi o koruması laızm yoksa yoldan geçen bile karışır. Senin de hakkında hayırlısı olsun

Bizimde başta böyle sorunlarımız oldu .Ama baktım kavga çıkıyor bi süre ayak uydurdum .Eşim baştan beri oturmaya gitse bile bizim hayatımıza müdahale ettirmiyordu.O yüzden hiç kimse ağzını açamadı .Yumuşak başlılığumı sürdürdüm .Kayınvalidem kötü bir insan değil fakat herşeye çok karışıyordu mutlaka ya akıl verir ya yorum yapardı.Eşim sonra aile olduğumuzu anladı .6 ay öncesinde aynı mahalle yaşıyorduk şimdi başka yere taşındık .Başta annemden uzakta kesinlikle oturmam o yalnız kalıyor diyordu.Şimdi işler değişti haftada bir oturmaya gidiyoruz.Eğer hayatınıza müdahale ettiklerinde durun diyemiyorsa ciddi sıkıntılar olur.Diyebilirse mücadele edin derim .

Boşanın diyenleri anlamıyorum. Aldatma yok, şiddet yok. Psikolojik olarak hastalık yok. Takıntı hastalığı gibi. Kıskançlık yok. Bu yazdıklarınızı yaşayan çok insan var. Her zaman gitmek zorunda değilsiniz. Siz haftada 1 onlara 1 de sizin ailenize gidin. Şunu söylemek istiyorum. Evlenip gurbete giden, farklı ülkelere giden çok insan var. Sizin yerinizde olmak isteyenler var. Bebeğini yalnız büyüten. Gidecek kimsesi olmayan. Kaç kişi biliyorum hergün giderdim kayınvalideme yada kendi aileme. Gurbette olmak zor diyen. Bende yurtdışına gelin gideceğim İnşaAllah. Keşke burada olsam da her hafta gitsem. Çok zor gurbet

Ya annen ya ben deyip uzağa taşının.
Kabul etmezse ayrılmaktan başka yol yok.

bosanmak icin illa dovmekmi lazim?!
bende vurma kirma dovme yoktu ama mental olarak beni bitirdiler. beynim yanardi benim vucut sagligim gidiyodu elimden niye hep stress dusunmekten bunalmaktan baskilardan huzursuzluk fitne fesatlik esinin ailesine agzini acamamasindan depresyona giriyosun kendini kaybediosun.
psikolojik siddet varya herseyden agir!
o isler oyle senin dusundugun gibi bi hafta kendi ailene bi hafta onun ailesine giderek olmuyo canim.
habire fitneleyen dolduran kaynananin eline bi duste gor.. ben haftasonu aileme esimle gidicem diye yalandan hastalanirdi aksamindanda tv karsisinda gobek atardi! Allah zalime vicdansiz merhametsiz insanlara dusurmesin yoksa kim dagitmak ister ne hayallerle kurdugu yuvasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…