- 25 Eylül 2017
- 38
- 19
- 38
- Konu Sahibi Ballsuratt93
-
Onu bırakıp tek başınada gitmesine gönlüm el vermiyor biliyorum üzülüyorOnu birakin gitsin ailesine. Sizde evde ayaklariniz uzatin oturun..
Etrafındaki evlilikler kendi ailesi de dahil biraz resmî çoğunlukla büyüklere karşı çok abartı saygı var kp kv de kendi büyüklerine karşı öyle evet çok konuştuk ve her seferinde de sarılıp ağlaştık. Beni çok sevdiğini biliyorum ama işte ailesine düşkün onlar da buna düşkün bildiginiz kız çocuğu kv 1 ay ağladı oğlum evden gitti diyeEşiniz sizi seviyor..
Eşinize etrafında boyle bır evlılık olup olmadığını sordunuz mu..
Bu konular hakkında detaya inip cıddı bır konuşma yaptınız mı.
Aslında güzel başladı kv beni aldığı için havalara uçtu herkese beni övmüş falan ama sonra ne oldu anlamadık böyle benimle bi inatlaşmaya girdi eşya alırken falan ondan sonra ara bozmaya çalıştılar sürekli. Evimiz varken şu şekilde gidememiştik dogalgazımız açılmamıştı 1hafta ama eşim bir kere bile dile getirmedi evde yatalım kalkalım yemeği annemlerde yeriz diye çok çekingensevgili konu sahibi,
nasil baslarsa oyle gider bazi seyler. bir kere iliskiniz doneminde bu kadinin sizi istemedigini, bu ailenin size maraz cikaracagini deneyimlemissiniz. haliyle ilk gunden eviniz varken evlenire gitmek niye? durum cozulur mu bilmiyorum, bence tek silahiniz sukunet olmali.
Ahhhh ahhhh nereye gidebiliyorum bir o kadar da kıskanç bir eşim var çarşıya bile beraber gidiyoruz ki bırakın uzaklaşmayı annesi gile bile kendi bırakırrestinizi çekin.hatta biraz bunlardan uzak durup hava almaya gidin uzaklaşın.Evliliğinize çeki düzen vermeyecekse gelmesin peşinizden.Ama kavga edip bir saat sonra barışırsanız ciddiyeti olmaz sözlerinizin.
Evet bende böyle düşünüyorum elbet bitecek sevgim ama işte çıkış yolum yok sabah gitmeyi düşünüyorum akşam eve geliyor sarmaş dolaşızKolay kolay boşanın demem ama bu evliliğin elle tutulur hiçbir yanı yok..çocuğun olsa el koyarlar o tarz bir aile..kaç kurtar kendini..sana saygısı olmayan bir eşten hayır gelmez..duyduğun sevgide bir yere kadar götürür bu evliliği.
Kendine değer ver.
İşte onun ailesi hiç anlayışlı değil evlendiler ama bizimle olacaklar kopmayacaklar bizim himayemiz altında yaşayacaklar bu şekilde düşünüyorlarSize değer vermeyecekse, gerekli ilgi ve alakayı göstermeyecekse ne diye evlendi o zaman? Benim eşim böyle yapsa şahsen asla affetmezdim onu. Onun için varsa yoksa benimdir. Biz aile yönünden şanslıyız. Anlayışlı iki tarafta. Eşim de harika biri zaten. Sakın bu adamdan çocuk yapma, hatta kendini hiç üzmene bile gerek yok. Gerekirse ayrıl...
bu duskunluk degil kiiii bagimlilik...İşte onun ailesi hiç anlayışlı değil evlendiler ama bizimle olacaklar kopmayacaklar bizim himayemiz altında yaşayacaklar bu şekilde düşünüyorlar
O senin ailenin yanında kavga çıkartırken senin uzulecegini düşündü muOnu bırakıp tek başınada gitmesine gönlüm el vermiyor biliyorum üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?