Evliliğim kocamla mutsuzum

Eşya biezik, gelinlik her evlilikte olan sıkıntılar oldu demişsiniz ama bu sıkıntılar her evlilikte olmuyor. Hatta çoğu aile eşya ve gelinliğe karışmıyor bile. Ben karışan ailelerin gelinin toy olduğu ve kendi başına karar veremeyeceği kanaatinde olduğunu ve evlendikten sonra da aynı düşünceyle evliliğe müdahil olmaya çalışacaklarını düşünürüm hep.

Çocuğunuz yok şanslısınız. Eşiniz pek düzeleceğe benzemiyor. Onunla çok ciddi bir konuşma yapın. Baktınız olmuyor boşanın.

Evlenmeden önce böyle değil miydi anlayamadınız mı? İşte en korkutucu olanda evlenmeden karakterini gizlemeleri. Evlilik bu yüzden şans işi. Ya böyle kabul edeceksiniz yada ayrılacaksınız üçüncü bir seçenek yok. Ailesiyle kavga vs şeklinde değilde daha stratejik mesafe oluşturmanız lazım. Belliki eşiniz bağımlı bir yapıda. İşiniz zor. Ailesini sevmeye çalışmanız lazım yinede üzerinize kapı kitlemek falan hiç hoş değil.

Bak canım evliliğin ilk yılları sorunlu olur ama sizin eşiniz abartmış restini çek.

O ne öyle zaten dibdibe oturuyorsunuz sizde kalmaları ne saçma başta hayır diyecektin neyse olan olmuş.

Konuş eşinle sen istedigin zaman ailene gidebilirsin beni zorlama evimde yatmalarini istemiyorum haftada 1 kere giderim de.

Bence bi süre kv evine gidin sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar. Aaaa ne pişirdiniz de otur ye. Anne keşke şunu pişirseydin ne güzel yapardın canım istedi de bıksın senden.
Eşinle konuş tamam gidin ama birlikte başka yerlere de gidin. Yakın mesafe yatılı olmasın de. Onların evinde kalırsanız bèraber olmayın ama eşinizi de umutlandırın eve gitmek için can atar.
Ve en önemlisi ailenin gönlünü alsın ki sende onunkilerle iyi olacağını söyle.
Ailesi yüzünden sevdiğim kocamı bırakmam inadına daha mutlu olurum çatlasınlar kıskançlıktan diye düşünüyorum. Ama kesinlikle çocuk yapma bu olaylar çözülene kadar

Düşündüm de aklıma şey de geldi adamın evde canı sıkılıyo da olabilir ailesine gidince muhabbet sohbet iyi geliyodur. Evde süprizler hazırla bırakıp gidemeyeceği kimseyi çağıramayacağı şeyler hazırla

Beni sevdiğini söylüyor diyorsunuz da bu dille gösterilmez, icraatlarla gösterilir.

Senin evine kendi ailen gelemiyor ama onların ki yatıya geliyor. 10 dakikalık mesafede için ilginç.

Bir düşün bakalım bu adamı bı 30 sene daha çekebilecek misin. Ömür gidiyor mutsuzlukla. Resti çek. Çek ki eziklemesin seni.

Onu bırakıp tek başınada gitmesine gönlüm el vermiyor biliyorum üzülüyor
Üzülürse üzülsün, ne münasebet. O sizin üzülmenizi umursuyir mu? Gitmeyin, çok verici davranmışsınız. Ben sizi hatalı buldum. Eşinize göre hava hoş.

Ayrıca benim anamı babamı üzüp evinden uzaklaştıran adama dünyayı dar ederdim. Ne kadar degersizlestirmissiniz ailenizi

hem seni seviyor hem de istediği gibi davranma hakkını kendinde buluyor. Böylelerinin gücü sadece karılarına yeter. Kendi istediğini sana yaptırır ama anası bişey isteyince akan sular durur. Kişiliği oturmamış ezik bir ana kuzusu işte. Asla çekemem bu tipleri anında yol veririm

Ayrilmayi dusunmuyorsan evliligin oturmadan cocuk dusunme boyle bencil bir adamla hamile hamile iyice sinir olursun adam varsa yoksa kendi ailesi bir birey dahi olamamis seni zaten dusunmuyor...

Herşeyin en başta Nasıl başlarsa öyle gidere inananlardanım
Senin yaşadıklarından daha beterini yaşadım
Şimdi boşanıyorum
Şükür ediyorum çabucak döndüm o yoldan
Üzüldümmü tabikide
Taki karşı tarafın ailesinin yalan Iftiraları görünceye kadar
Şimdi hergün şükrediyorum
Hakkımıda helal etmiyorum
Sana diyeceğim Düzelmez

Vala hemen hemen benim evliligimin ilk yili gibi bosanmak size kalmis ama duzelir umuduyla cocuk yapmayin cunku duzelselerde sizi bozmus olduklarindan onemi kalmiyor en azindan biraz daha sabredin farkli yollarla esinizi kendinize cekin tamamen aileden koparamazsiniz elbet. Ben yaptim 5 yilimi aldi ama sonunda ne mi oldu 2.5 yasinda oglumla simdi ayrilma karari aldik tamamen hersey bitti keske su yoluda deneseydim diye bir secenek kalmadi. Oyle yipratici surecler ki bunlar ama basta annesinin eteginden ayrilamayan biri icin neyin mucadelesini vermisim bilemiyorum. Pskolojik sarsinti cabasi. Bence bunlar annelerin yetistirme yanlislari sonucu ortaya cikmis cocuklar yazik onlara da .

Sonuc olarak degismiyor nasil basladiysa oyle gidiyor. Hayat senin mutsuz olmak icin evlenilmiyor. Seneler gecer okadar fedakarlik etmis olursun gun gelir yapmasaydin olur. Kendini yipratmana degmez

Sonuc olarak degismiyor nasil basladiysa oyle gidiyor. Hayat senin mutsuz olmak icin evlenilmiyor. Seneler gecer okadar fedakarlik etmis olursun gun gelir yapmasaydin olur. Kendini yipratmana degmez
Yazdıklarınızı okurken içim acıdı acaba benimde sonum bu şekilde olacakmı Aslında boşanmak en iyisi ama ben sanırım birazda korkuyorum tekrar baba evinde nasıl bir hayatım olur diye

Kaç yıllık evlisiniz Ne kadar kötü şeyler bider nasıl hayaller le kürüyoruz o yuvayı ama olmuyor işte bende sürekli gel gitler içindeyim

Boşanın.
İleride bu adam belllki çok az gelişme kaydeder ama sizin kaybolan yıllarınız asla geri gelmez. Hayatınız boyunca bunun siniriyle yaşarsınız. Çocuğunuz olmadığı için kesin dille boşanın yazdım. Köprüden önceki son çıkıştasınız, çocuk olursa hem ayrılmanız zorlaşır hem mahkumiyetiniz katlanır. Çocuğu getirin görelim demeler, sizin bakmanızı beğenmemeler, biz bakarız demeler derken, büsbütün mutsuz olursunuz.

Yazdıklarınızı okurken içim acıdı acaba benimde sonum bu şekilde olacakmı Aslında boşanmak en iyisi ama ben sanırım birazda korkuyorum tekrar baba evinde nasıl bir hayatım olur diye
Inan cok daha mutlu yasarsin en azindan ugrasma guzelim kendine edersin. Ben sana anneciliginden cektiklerimi anlatsam oturur aglarsin neler yasadim Allah biliyor ama degmiyor bende yuvam yikilmasin hep bir umut iste guzel gecineyim kocamla mutlu olayim diye debelendim durdum. Aksine birde online oyun bagimlisiydi ki dusman basina degmesin oyle bisey. Hayatinin baharindasin .Rabbim cok guzel yollar acsin onunde bosanmak zor bir karar zor bir surec ama baba evine yeniden donmek falan bunlari dusunme.
Simdiki mutsuzlugundan daha mi kotu? Suc islemedin evlendin ama kavun degil koklanmiyor olmadi diyip onune bak. Boyle inan onune gecemezsin 1 yil gecmesine ragmen halaaaa boyle anacsa ohoooo cocuk olsa daha sorun onuda sahiplenirler merak etme olan senin ruh sagligina olur buda zamanla fiziksel sagligini da bozar.
Uzun oldu ama sunu da bil esin az sana yonelse kv senin tepene binecek unutma oglumu bizden sogutuyr sinsi diye neler neler velhasil ne yaparsan yap yaranamazsin. Ben 2 yildir kv gorusmuyorm ama beni dovdurmeye kalkti neler yapti. Simdi alsin oglusunu ne yaparsa yapsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…