- 11 Şubat 2016
- 134
- 16
- 13
- Konu Sahibi agustos_bocegi
-
Belirsiz.. Bilgim yok söylemiyor da bende sormuyorum artık şu aralar altın pahalı bozdurmuştur diye düşünüyorumÖzet geçeyim konu sahibi altınlarıni vermek istememis eşi sorun etmiş bunu ve mesele ailelere kadar uzamiş,evi terketmis
Sonra kocasına yalvarmis konu sahibi geri döneyim diye en nihayetinde de donmus altınları da kocasına vermiş ama akıbeti belli değil ziynetlerin
Kocası soğuk davraniyormus hep
Zamana bırakalım içimden gelmiyor diyormus
Altınları isteme sebebi de mobilya almak içinmis
Birsey merak ettim konu sahibesı kocanız altınları n'apti?
Kararlı gittim ama yapamadımGeri doneceksen evi terk etmeyeceksin iste
Boşanıyoruz diyip evden gitmemi .sailesi neyi öğrenmiş neyi kafasından atamıyor anlamadım
Sence de saçma değil mi ?Belirsiz.. Bilgim yok söylemiyor da bende sormuyorum artık şu aralar altın pahalı bozdurmuştur diye düşünüyorum
niye evi terk etmiştiniz? bence ailesi doldurduğundan böyledirBoşanıyoruz diyip evden gitmemi .s
Ya salla bence bildiğin bahane ediyor bunuBoşanıyoruz diyip evden gitmemi .s
Altinlari vermissin, sonra geri adim atmis geri de gelmissinK
Kararlı gittim ama yapamadım
Belki beni suçluyorsun ama suc ikimizde de vardı eşim daha balayında bu konuya girdi benim fikrimi bildiği halde. Ev yok bişey yok bende ev icin saklamak istedim ona hiç vermem demedim eşya icin verecek takım yok dedim. Ev arsa araba desen al şu dk dedim. Ama fikri sabitti ikimizin de. Ben ondan saklamaya çalışmadım asla. Neyse bilmiyorum dokunsa da davranışı aynı zaten değişme yokki sevdiğini söylüyor ama sorunların olduğunu söylüyor ne sorunu varsa anlamıyorum atamıyor işte içinden .Sence de saçma değil mi ?
Bu evlilik en nihayetinde
Bence sen akıbetini sorma diye hem böyle davranıyor hem de erkeklik tasliyor benim anladigim bu canım kusura bakma
Evi terketmis gitmişsin madem altın yüzünden ben erkek olsam daha elimi bile surmezdim gurur ederdim ama anlaşılan kazin ayağı öyle değil
Evet. Bilmiyorum ne yaptığını söylemiyor da. Altınlarda değilim artık zaten verse bile takıcak huzurum yok takmam da. Ben düzelmesi için çabalıyorumtamam konunu hatırladım. hem geri dönüp hem altınları verdin mi?? o paraları napmış
Kumar alkol vs yok canım. Büyük olasılıkla yatırım yapıyor bankada ama söylemiyor bi kete verdim gittim ya bütün suc bana kaldıAcaba altınları kumar gibi ,borç ,iddia gibi birşeylere harcadı da zeytinyağı gibi üste çıkıyor olabilir mi?
Acikcasi bana mantıklı gelmiyor eşinin tutumuBelki beni suçluyorsun ama suc ikimizde de vardı eşim daha balayında bu konuya girdi benim fikrimi bildiği halde. Ev yok bişey yok bende ev icin saklamak istedim ona hiç vermem demedim eşya icin verecek takım yok dedim. Ev arsa araba desen al şu dk dedim. Ama fikri sabitti ikimizin de. Ben ondan saklamaya çalışmadım asla. Neyse bilmiyorum dokunsa da davranışı aynı zaten değişme yokki sevdiğini söylüyor ama sorunların olduğunu söylüyor ne sorunu varsa anlamıyorum atamıyor işte içinden .
nasıl ne yaptığını bilmiyorsun? bu önemsiz bişey mi. eşin hem suçlu hem güçlü. evin içinde ona huzur vermemesi gereken sensin farkında mısınEvet. Bilmiyorum ne yaptığını söylemiyor da. Altınlarda değilim artık zaten verse bile takıcak huzurum yok takmam da. Ben düzelmesi için çabalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?