Evliliğim ne olacak bilmiyorum?

agustos_bocegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
134
16
13
Arkadaşlar öncelikle geçmiş postumu okuyanlar bilir saha 6-7 aylık evliyim. Eşimle aramızda sorun olup çözülemeyen bir yol almıştı ve evi terketmiştim sonra geldim tekrar baya zaman sonra fakat eşim yaşananları atlatamıyor sebep sadece ailelerin öğrenmesi özellikle de onun ailesinin öğrenmesi bunları aşamıyor bana karşı yaklaşımı çok iyi değil çok kötü de değil yani nötr. Fakat çok özür dileyerek soruyorum affınıza sığınıyorum birlikte olurken eski sevgisi aşkı gibi davranıyor herhangi bir sorun yok ama bittiğinde de yine eskisi gibi oluyor vurdumduymaz ilgisiz. Ben anlamıyorum anlam veremiyorum. Evliliğimi kurtarmak icin cabalıyorum ama o kendi kafasında kurduğu şeylerle ilerliyor karşıma aldım cok hemde ama hep dedikleri aynı bilerek yapmıyorum, içimden gelmiyor... Ben napıcam artık

Özet geçeyim konu sahibi altınlarıni vermek istememis eşi sorun etmiş bunu ve mesele ailelere kadar uzamiş,evi terketmis

Sonra kocasına yalvarmis konu sahibi geri döneyim diye en nihayetinde de donmus altınları da kocasına vermiş ama akıbeti belli değil ziynetlerin

Kocası soğuk davraniyormus hep

Zamana bırakalım içimden gelmiyor diyormus

Altınları isteme sebebi de mobilya almak içinmis

Birsey merak ettim konu sahibesı kocanız altınlarınizi n'apti? Neden akıbeti hakkında bir bilgi vermiyor ne kadar saçma yahu

6 aylık evlisiniz çok severek evlendik diyorsunuz ama böyle sevgi mi olur ?

Belirsiz.. Bilgim yok söylemiyor da bende sormuyorum artık şu aralar altın pahalı bozdurmuştur diye düşünüyorum

Belirsiz.. Bilgim yok söylemiyor da bende sormuyorum artık şu aralar altın pahalı bozdurmuştur diye düşünüyorum
Sence de saçma değil mi ?
Bu evlilik en nihayetinde
Bence sen akıbetini sorma diye hem böyle davranıyor hem de erkeklik tasliyor benim anladigim bu canım kusura bakma
Evi terketmis gitmişsin madem altın yüzünden ben erkek olsam daha elimi bile surmezdim gurur ederdim ama anlaşılan kazin ayağı öyle değil

Acaba altınları kumar gibi ,borç ,iddia gibi birşeylere harcadı da zeytinyağı gibi üste çıkıyor olabilir mi?

Belki beni suçluyorsun ama suc ikimizde de vardı eşim daha balayında bu konuya girdi benim fikrimi bildiği halde. Ev yok bişey yok bende ev icin saklamak istedim ona hiç vermem demedim eşya icin verecek takım yok dedim. Ev arsa araba desen al şu dk dedim. Ama fikri sabitti ikimizin de. Ben ondan saklamaya çalışmadım asla. Neyse bilmiyorum dokunsa da davranışı aynı zaten değişme yokki sevdiğini söylüyor ama sorunların olduğunu söylüyor ne sorunu varsa anlamıyorum atamıyor işte içinden .

eşimle büyük bi kavga etsem döndüğünde altın kelimesini kullanmam eşinizin altınları alması banada çok saçma geldi

Acikcasi bana mantıklı gelmiyor eşinin tutumu
Ben seni suçlamiyorum eşine kızıyorum
Sen evi altın yüzünden terketmissin ama beyefendi gurur bile etmemiş tekrar almış senden
Akıbeti belli bile değil bu cook yanlış bir tutum
Çok severek evlenip 7 ayda ne yaşamış sorun edecek kadar
Çok gururlu madem aileler duydu diye insan bir daha elini bile surmezdi
O ne öyle ya kendi kafasına göre altınlar üzerinden plan yapıp afra tafra yapmak
Bence seni kendince adam etmeye çalışıyor
Totosu kalkmis

Evet. Bilmiyorum ne yaptığını söylemiyor da. Altınlarda değilim artık zaten verse bile takıcak huzurum yok takmam da. Ben düzelmesi için çabalıyorum
nasıl ne yaptığını bilmiyorsun? bu önemsiz bişey mi. eşin hem suçlu hem güçlü. evin içinde ona huzur vermemesi gereken sensin farkında mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…