Evliliğim ne olacak bilmiyorum?

Benim zoruma gidn nişanlıyken böyle değildi 360 derece değişti. Ben gitsem de ayrılsam da toparlanmam uzun sürer korkuyorum kendimden... Yetimim bide. Kimsem yok çok ağır geliyo herşey. Bi Ata evde saklıyordu yerini buldum ama eşimi sürmedim eşim çok kurnaz biri bunu bile bana bunun icin geldin der diye yapmadım. Bilmiyor gibi davrandım. Oda söylemedi de. Neyse geçen hfta baktım yerinde yok akıbeti belli değil birde para buldum 3 bin galiba bozdurdu aklıma birşey gelmiyor

nasıl ne yaptığını bilmiyorsun? bu önemsiz bişey mi. eşin hem suçlu hem güçlü. evin içinde ona huzur vermemesi gereken sensin farkında mısın
Evet ama karşı daki insan benden daha cok bastırıyor olayı. Bi soru sorunca kaçamak konusuyor. Evliliğimiz icin bile olursa olur diyo bana seviyorum seni ama sevgi ayrı sorunlar ayrı diyor büyük bi sorun değil aşılır kimler neler aşmıyor ama bu neden böyle ya

Altinlari vermissin, sonra geri adim atmis geri de gelmissin
Ama pasazade hala sana surat yapiyor
Al karsina bunlari soyle, ne istediysen yaptim artik su suratini sallama de
Dedim bacı valla neler demiyorum beler konuşmuyorum karşımda yabancı adam olsa konuşmalarımdan sever beni. Buna da dediklerim mantıklı geliyor ama bilerek yapmıyorum diyor içimden gelmiyor diyo başka bişey demiyor

bu nedir böyle ya. eşinin niyeti hoş değil. seni bastırmaya kendi kalıplarına sokmaya çalışıyo sanırım. ne yaparsın bilmem ama şimdi yaptığın işe yaramaz haberin olsun

Ah kiyamam sana
O zaman de ki duzelmen icin napalim? Evliligimizi kurtarmak icin terapiye falan gidelim mi de
Terapi lafini duyan duzelir

Adam senden sogumus. Ailesinin kulagini gitmis olabilir ne var bunda ailesini gozunde cok buyutuyo. Senin aileninkine gidince sorun yok sorun kendi ailesinin kulagina gitmesimi.

Kocan cok bencil. Elbette yatakta o anki duyguyla iyi davranir isi bitince ayni tavirlar ayni hareketler.

Ihtiyacini gidermek icin seni kullanmasi yanlis ihtiyaci bitincede kenara atar gibi.

Ya oldugu gibi gorunsun yada gorundugu gibi olmaya devam etsin. Iki yuzlulugun alemi yok!

Eşim liseden itibaren tüm eğitiminde ailesinden ayrı okumuş. Ve ailesie bu zamana kadar hiç birşey anlatmamış iyi yada kötü. Yani hep kendi yaşamış herşeyiyle. Şimdi benim ayrılmamı duymaları bildiğin adama travma gibi oldu babamın yüzüne bakıcak şeyim yok dedi düşün. Olaylara cok farklı bakıyor. Soğudun mu benden dedim offff soğumakla ne ilgisi var diyo

N
bu nedir böyle ya. eşinin niyeti hoş değil. seni bastırmaya kendi kalıplarına sokmaya çalışıyo sanırım. ne yaparsın bilmem ama şimdi yaptığın işe yaramaz haberin olsun
Nasıl yol almalıyım peki? Mayıs'ta iznimiz var memleketine gidicez acaba orada düzelir mi ailesi vs de Orda hani e gelecekle ilgili de konusuyor işte batıda kullanırsın ite yazın şuraya gidebiliriz belki diye .s

N

Nasıl yol almalıyım peki? Mayıs'ta iznimiz var memleketine gidicez acaba orada düzelir mi ailesi vs de Orda hani e gelecekle ilgili de konusuyor işte batıda kullanırsın ite yazın şuraya gidebiliriz belki diye .s
kendi planlarından konuşuyo ama yine bak. sence ne yapalım ister misin falan dediği yok. böyle çok yıpranırsın. aile terapistine gidin. olayları senin açından hiç düşünemiyor

Birde soğusa hiç dokunmaması gerekmiyor mu? Tv izlerken yanına kıvrımında sarılıyor bazen yanağımdan öpüyor.. Ne bileyim yani mesela geldim geleli 3 kez askım dedi bi kere ama içinden geldiğinde yağıyor galiba öyle cok üzülüyorum ki

e bacım sen böyle de devam edemezsin ki. ne güzel altınları alsın, para ne alemde belli değil. üstüne küs. yıpranırsın
Çok yıprandım onun icin kalcamdaki saçı kestirdim. Yakın davranıyorum aynı uzak oluyorum aynı napıcam bilmiyorum konusunca hep boş

Çok yıprandım onun icin kalcamdaki saçı kestirdim. Yakın davranıyorum aynı uzak oluyorum aynı napıcam bilmiyorum konusunca hep boş
kavga etmeden sakin sakin derdini anlat konuş. artık kaldıramadığını ve evlilik terapistine gitmek zorunda olduğunuzu söyle. yine kavga çıkarırsa başka şeyler düşünmek lazım. önce güzellikle halledilmeli. yazık sana da

Adam hem altinlari almis, hem karisi kendiliginden geri gelmis, hem de altini ne yaptigi belli degil; hem de küsen o!!

Hadi onu gectim.. konu sahibesinin tum bunlari birakip da kocam bana soguk davraniyor diye konu acmasina ne demeli!!

PESSS!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…