- 11 Şubat 2016
- 134
- 16
- 13
- Konu Sahibi agustos_bocegi
-
Benim zoruma gidn nişanlıyken böyle değildi 360 derece değişti. Ben gitsem de ayrılsam da toparlanmam uzun sürer korkuyorum kendimden... Yetimim bide. Kimsem yok çok ağır geliyo herşey. Bi Ata evde saklıyordu yerini buldum ama eşimi sürmedim eşim çok kurnaz biri bunu bile bana bunun icin geldin der diye yapmadım. Bilmiyor gibi davrandım. Oda söylemedi de. Neyse geçen hfta baktım yerinde yok akıbeti belli değil birde para buldum 3 bin galiba bozdurdu aklıma birşey gelmiyorAcikcasi bana mantıklı gelmiyor eşinin tutumu
Ben seni suçlamiyorum eşine kızıyorum
Sen evi altın yüzünden terketmissin ama beyefendi gurur bile etmemiş tekrar almış senden
Akıbeti belli bile değil bu cook yanlış bir tutum
Çok severek evlenip 7 ayda ne yaşamış sorun edecek kadar
Çok gururlu madem aileler duydu diye insan bir daha elini bile surmezdi
O ne öyle ya kendi kafasına göre altınlar üzerinden plan yapıp afra tafra yapmak
Bence seni kendince adam etmeye çalışıyor
Totosu kalkmis
O çok belli sorma. Saçın şöyle olmuş düzelt dedim afedersin ağzıma etti ya sanane saçımdan işine baksana sıkıyorsunn ama heeee dedi.Sem böyle üzerine dustukce adamın totosu kalkıyor
Suc bastırıyor
Evet ama karşı daki insan benden daha cok bastırıyor olayı. Bi soru sorunca kaçamak konusuyor. Evliliğimiz icin bile olursa olur diyo bananasıl ne yaptığını bilmiyorsun? bu önemsiz bişey mi. eşin hem suçlu hem güçlü. evin içinde ona huzur vermemesi gereken sensin farkında mısın
asla konusunu açmıyorum zaten inanki. Aramı düzeltmeye çalışıyorum ama sabrımı zorluyor artıkeşimle büyük bi kavga etsem döndüğünde altın kelimesini kullanmam eşinizin altınları alması banada çok saçma geldi
Dedim bacı valla neler demiyorum beler konuşmuyorum karşımda yabancı adam olsa konuşmalarımdan sever beni. Buna da dediklerim mantıklı geliyor ama bilerek yapmıyorum diyor içimden gelmiyor diyo başka bişey demiyorAltinlari vermissin, sonra geri adim atmis geri de gelmissin
Ama pasazade hala sana surat yapiyor
Al karsina bunlari soyle, ne istediysen yaptim artik su suratini sallama de
bu nedir böyle ya. eşinin niyeti hoş değil. seni bastırmaya kendi kalıplarına sokmaya çalışıyo sanırım. ne yaparsın bilmem ama şimdi yaptığın işe yaramaz haberin olsunEvet ama karşı daki insan benden daha cok bastırıyor olayı. Bi soru sorunca kaçamak konusuyor. Evliliğimiz icin bile olursa olur diyo banaseviyorum seni ama sevgi ayrı sorunlar ayrı diyor büyük bi sorun değil aşılır kimler neler aşmıyor ama bu neden böyle ya
Ah kiyamam sanaDedim bacı valla neler demiyorum beler konuşmuyorum karşımda yabancı adam olsa konuşmalarımdan sever beni. Buna da dediklerim mantıklı geliyor ama bilerek yapmıyorum diyor içimden gelmiyor diyo başka bişey demiyor
Arkadaşlar öncelikle geçmiş postumu okuyanlar bilir saha 6-7 aylık evliyim. Eşimle aramızda sorun olup çözülemeyen bir yol almıştı ve evi terketmiştim sonra geldim tekrar baya zaman sonra fakat eşim yaşananları atlatamıyor sebep sadece ailelerin öğrenmesi özellikle de onun ailesinin öğrenmesi bunları aşamıyor bana karşı yaklaşımı çok iyi değil çok kötü de değil yani nötr. Fakat çok özür dileyerek soruyorum affınıza sığınıyorum birlikte olurken eski sevgisi aşkı gibi davranıyor herhangi bir sorun yok ama bittiğinde de yine eskisi gibi oluyor vurdumduymaz ilgisiz. Ben anlamıyorum anlam veremiyorum. Evliliğimi kurtarmak icin cabalıyorum ama o kendi kafasında kurduğu şeylerle ilerliyor karşıma aldım cok hemde ama hep dedikleri aynı bilerek yapmıyorum, içimden gelmiyor... Ben napıcam artık
Adam senden sogumus. Ailesinin kulagini gitmis olabilir ne var bunda ailesini gozunde cok buyutuyo. Senin aileninkine gidince sorun yok sorun kendi ailesinin kulagina gitmesimi.Arkadaşlar öncelikle geçmiş postumu okuyanlar bilir saha 6-7 aylık evliyim. Eşimle aramızda sorun olup çözülemeyen bir yol almıştı ve evi terketmiştim sonra geldim tekrar baya zaman sonra fakat eşim yaşananları atlatamıyor sebep sadece ailelerin öğrenmesi özellikle de onun ailesinin öğrenmesi bunları aşamıyor bana karşı yaklaşımı çok iyi değil çok kötü de değil yani nötr. Fakat çok özür dileyerek soruyorum affınıza sığınıyorum birlikte olurken eski sevgisi aşkı gibi davranıyor herhangi bir sorun yok ama bittiğinde de yine eskisi gibi oluyor vurdumduymaz ilgisiz. Ben anlamıyorum anlam veremiyorum. Evliliğimi kurtarmak icin cabalıyorum ama o kendi kafasında kurduğu şeylerle ilerliyor karşıma aldım cok hemde ama hep dedikleri aynı bilerek yapmıyorum, içimden gelmiyor... Ben napıcam artık
Eşim liseden itibaren tüm eğitiminde ailesinden ayrı okumuş. Ve ailesie bu zamana kadar hiç birşey anlatmamış iyi yada kötü. Yani hep kendi yaşamış herşeyiyle. Şimdi benim ayrılmamı duymaları bildiğin adama travma gibi oldu babamın yüzüne bakıcak şeyim yok dedi düşün. Olaylara cok farklı bakıyor. Soğudun mu benden dedim offff soğumakla ne ilgisi var diyoAdam senden sogumus. Ailesinin kulagini gitmis olabilir ne var bunda ailesini gozunde cok buyutuyo. Senin aileninkine gidince sorun yok sorun kendi ailesinin kulagina gitmesimi.
Kocan cok bencil. Elbette yatakta o anki duyguyla iyi davranir isi bitince ayni tavirlar ayni hareketler.
Ihtiyacini gidermek icin seni kullanmasi yanlis ihtiyaci bitincede kenara atar gibi.
Ya oldugu gibi gorunsun yada gorundugu gibi olmaya devam etsin. Iki yuzlulugun alemi yok!
Nasıl yol almalıyım peki? Mayıs'ta iznimiz var memleketine gidicez acaba orada düzelir mi ailesi vs de Orda hani e gelecekle ilgili de konusuyor işte batıda kullanırsın ite yazın şuraya gidebiliriz belki diye .sbu nedir böyle ya. eşinin niyeti hoş değil. seni bastırmaya kendi kalıplarına sokmaya çalışıyo sanırım. ne yaparsın bilmem ama şimdi yaptığın işe yaramaz haberin olsun
Ay yanlis konuya yorum yaptim galiba :)Madem cok bebek istiosun en azindan 1 kac ay bekle. Bi ailesinin yanina git gel. Ne olup bitecek bilemezsin
Madem cok bebek istiosun en azindan 1 kac ay bekle. Bi ailesinin yanina git gel. Ne olup bitecek bilemezsin
kendi planlarından konuşuyo ama yine bak. sence ne yapalım ister misin falan dediği yok. böyle çok yıpranırsın. aile terapistine gidin. olayları senin açından hiç düşünemiyorN
Nasıl yol almalıyım peki? Mayıs'ta iznimiz var memleketine gidicez acaba orada düzelir mi ailesi vs de Orda hani e gelecekle ilgili de konusuyor işte batıda kullanırsın ite yazın şuraya gidebiliriz belki diye .s
Öyle oldu:)Ay yanlis konuya yorum yaptim galiba :)
Çok haklısın ama asla gitmezkendi planlarından konuşuyo ama yine bak. sence ne yapalım ister misin falan dediği yok. böyle çok yıpranırsın. aile terapistine gidin. olayları senin açından hiç düşünemiyor
e bacım sen böyle de devam edemezsin ki. ne güzel altınları alsın, para ne alemde belli değil. üstüne küs. yıpranırsınÇok haklısın ama asla gitmez
Birde soğusa hiç dokunmaması gerekmiyor mu? Tv izlerken yanına kıvrımında sarılıyor bazen yanağımdan öpüyor.. Ne bileyim yani mesela geldim geleli 3 kez askım dedi bi kere ama içinden geldiğinde yağıyor galibaAdam senden sogumus. Ailesinin kulagini gitmis olabilir ne var bunda ailesini gozunde cok buyutuyo. Senin aileninkine gidince sorun yok sorun kendi ailesinin kulagina gitmesimi.
Kocan cok bencil. Elbette yatakta o anki duyguyla iyi davranir isi bitince ayni tavirlar ayni hareketler.
Ihtiyacini gidermek icin seni kullanmasi yanlis ihtiyaci bitincede kenara atar gibi.
Ya oldugu gibi gorunsun yada gorundugu gibi olmaya devam etsin. Iki yuzlulugun alemi yok!
Çok yıprandıme bacım sen böyle de devam edemezsin ki. ne güzel altınları alsın, para ne alemde belli değil. üstüne küs. yıpranırsın
kavga etmeden sakin sakin derdini anlat konuş. artık kaldıramadığını ve evlilik terapistine gitmek zorunda olduğunuzu söyle. yine kavga çıkarırsa başka şeyler düşünmek lazım. önce güzellikle halledilmeli. yazık sana daÇok yıprandımonun icin kalcamdaki saçı kestirdim. Yakın davranıyorum aynı uzak oluyorum aynı napıcam bilmiyorum konusunca hep boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?