Evliliğim ne olacak bilmiyorum?

Yanlış anlamadıysam evi terk edip sonra kendin mi geri döndün? Keşke kocanın seni ikna etmesini bekleseydin kendi kendine dönmen hoş olmamış kocan şimdi ne yaparsam yapayım gitse de geri dönecek nasılsa diye düşünüyor. Hem dönüp altınları vermişsiniz hem adam size ne yaptığını söylemiyor hem de size tavır yapıyor. Böyle bi şımarıklık olamaz adamı resmen şımartmışsınız. Hala da siz çabalıyosunuz nasıl düzeltebilirim diye. Öncelikle size o altınları naptığını söylemesi lazım babasının malı değil o altınlar. Hakkınızı arayın yoksa daha çok ezilirsiniz üstelik daha yeni evlisiniz

Yeni evliler mobilya neden alincak ki . evlenirken mobikya almamislar mi?

Ya ben gerçekten karı koca meselelerine ailelerin karıştırılmasına çok çokk karşıyım. Eşler arası düzelebiliyor fakat aileler ve eşimizle ailemizin arası hep kırgın kalıyor. Benim eşim mevzularımızı ailesine ve aileme yansıtsa bende soğurum. Ni de artık ne kolay olmuş hoppp eşini bırak git moda mı nedir. Eşimle savaşın ortasında kaldım yine de bırakmadım. Sevmek eş olmak bunu gerektirir. Güçlü kadın olmanın arkasına sığınmaya gerek yok. Asıl güç uğraşıp yoluna koymak bişeyleri.
Lütfen size saydırmışım gibi algılamayın. Burada çok var böyle konular. Artık patladım yani.
Umarım eşinizle aranız düzelir.

Bütün yorumları okuyamadım bu altınlar gelinin mehiri sanırım onları ancak kadın isterse borç olarak esine verebilir.altınları zorla alması dinen caiz degil çok yanlış yapmıs boyle ise..

Konu sahibi senin kabahatin sonradan yan çizmende. Şimdide duygusal davranarak hata yapıyorsun. Şunu sakın unutma, hayatta saygı görmek istiyorsan tutarlı olacaksın! Yoksa kimse seni ciddiye almaz.

Nasıl adamlarla evleniyorsunuz, nasıl kadınlar haline dönüşüyorsunuz, böyle şeyleri nasıl sineye çekiyorsunuz, anlamıyorum.
Akıl tutulması sanırım.
Altınlar diye yeri göğü inletmişsin, evi terk edecek kadar hem de. Becerememişsin, geri dönmüşsün. Herif koynuna girmeye gelince orada sorun yok, ama gururu incinmiş.
Nasıl gurursa o libidoya etki etmiyor maşallah gururunu kıran kadının koynuna girebiliyor.
Ne tavsiye verilir, bilmiyorum.
Aşk sevgi diyorsun, sen seviyorsundur da bu adamın seni sevdiğinden emin misin?

Yaplan butun yorumlara okeyim kesinlikle siz hata yapmissinz altin icin birakip gitmekle. Fakat sonrasi zincirleme hata..
Eve donmek icin siz yalvariyrsunz
donup altinlari veriyosunz
Hadi verdiniz akibeti belli deil
Siz diskapinin mandalimisinz niye bilmeye hakkinz yok?
Daha sonra bu adam icinden atamiyor gururunu kirdiginizi dusunuyor.
Eee is yataga geldimi gurur kirilan adam dan eser yok?
Peki siz nasil hazmedebiliyorsunuz?
Anladigm kadarnla seviyosunz ve caba harciyorsunz madem verecektiniz bu sekilde sussup oturacaktiniz keske ortaligi ayaga kaldrmasydiniz.. bende sizin gibi altinlarimi ev arsa araba hastalik ölüm disinda vermem derken verdim.. pisman deilim nereye gittigini ne oldugunu biliyorum.. ki esinizi bu kadar kazanmaya calisan bir kadina esiniz yaptigi bu haksizlik?? Birsey sormak istiyorum icinden gelmiyorsa yatakta ne oluyormus? Cinsellik midir adami duzelten? Sonrasida cok yaraliyici.. bu sekilde devam ederse napicaksiniz? Sizede yazik deilmi? Allah yardimciniz olsun..

Konuyu açınca üste çıkıyor hep zaten suan ilişkimiz olumsuz birde onu açarsam daha fema olur

maalesef. Düzelmesini beklemek istiyorum ama aylarca yada yıllarca beklemek istemiyorum. Elimdn geleni yapıyorum Allah'ta görüyor vicdanım da rahat. Ama neden böyle anlamıyorum normalde mesela esler arası tartışma olunca birlikte olduktan sora düzelir bizde de böyle olmuştu tabi ki ama şuanda olduğu halde düzelmiyor.bilerek mi yapıyor acaba yoksa içinden mi gelmiyor cidden?

Beni sevdiğini biliyorum ama bu yaptıklarına anlam veremiyorum. Misal bazen durduk yere sarılır elimi tutar boynumdan öper ama gel gelelim eskisi gibi mi hayır ? Konusunca dediği şeyler belli artık eZberledim konusmalarımızı... Bilinçli yapmıyorum normal davranıyorum. İçimden gelmiyor aşkım canım demek. Gitmen öğrenmeleri bunlar sana kolay geliyor diyor

Canim bir hata olmus. Gtmis am a geri gelmissin. Niye uzatiyor madem kabul etmeseydi .. ya cok sinir bozucu

Evliliğindir, kocandır, hakikaten olumsuz yorum yapmak istemiyorum ama çok büyümüş bir konu.
Üstelik, sizin ortak bütçeniz bu, ikinize takılan altınlar ya da sana mehir olarak verilen altınlar. İlkinde söz hakkınız ortak ikincisinde hakkı bile yok. Sen nasıl bilmezsin altınlar nerede?
Onu aldım, bunu aldım, borcum vardı, kumar oynadım vs vs neyse ama sen nasıl bilmezsin. Eşini karşına alacaksın, anlatacaksın, soracaksın.
Bazen olmuyorsa da olmaz, zorlamak bazen anlamsız oluyor.

Canim bir hata olmus. Gtmis am a geri gelmissin. Niye uzatiyor madem kabul etmeseydi .. ya cok sinir bozucu
Düzelmesini istiyorum diyo ama bişey yaptığı yok :) zamana bırakıyo sadece bence içindeki öfke soğursa iyi olucak soğutmazsa kötü olucak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…