- 5 Ocak 2013
- 1.122
- 2.275
- 208
- Konu Sahibi agustos_bocegi
-
Yanlış anlamadıysam evi terk edip sonra kendin mi geri döndün? Keşke kocanın seni ikna etmesini bekleseydin kendi kendine dönmen hoş olmamış kocan şimdi ne yaparsam yapayım gitse de geri dönecek nasılsa diye düşünüyor. Hem dönüp altınları vermişsiniz hem adam size ne yaptığını söylemiyor hem de size tavır yapıyor. Böyle bi şımarıklık olamaz adamı resmen şımartmışsınız. Hala da siz çabalıyosunuz nasıl düzeltebilirim diye. Öncelikle size o altınları naptığını söylemesi lazım babasının malı değil o altınlar. Hakkınızı arayın yoksa daha çok ezilirsiniz üstelik daha yeni evlisinizArkadaşlar öncelikle geçmiş postumu okuyanlar bilir saha 6-7 aylık evliyim. Eşimle aramızda sorun olup çözülemeyen bir yol almıştı ve evi terketmiştim sonra geldim tekrar baya zaman sonra fakat eşim yaşananları atlatamıyor sebep sadece ailelerin öğrenmesi özellikle de onun ailesinin öğrenmesi bunları aşamıyor bana karşı yaklaşımı çok iyi değil çok kötü de değil yani nötr. Fakat çok özür dileyerek soruyorum affınıza sığınıyorum birlikte olurken eski sevgisi aşkı gibi davranıyor herhangi bir sorun yok ama bittiğinde de yine eskisi gibi oluyor vurdumduymaz ilgisiz. Ben anlamıyorum anlam veremiyorum. Evliliğimi kurtarmak icin cabalıyorum ama o kendi kafasında kurduğu şeylerle ilerliyor karşıma aldım cok hemde ama hep dedikleri aynı bilerek yapmıyorum, içimden gelmiyor... Ben napıcam artık
Yeni evliler mobilya neden alincak ki . evlenirken mobikya almamislar mi?Özet geçeyim konu sahibi altınlarıni vermek istememis eşi sorun etmiş bunu ve mesele ailelere kadar uzamiş,evi terketmis
Sonra kocasına yalvarmis konu sahibi geri döneyim diye en nihayetinde de donmus altınları da kocasına vermiş ama akıbeti belli değil ziynetlerin
Kocası soğuk davraniyormus hep
Zamana bırakalım içimden gelmiyor diyormus
Altınları isteme sebebi de mobilya almak içinmis
Birsey merak ettim konu sahibesı kocanız altınlarınizi n'apti? Neden akıbeti hakkında bir bilgi vermiyor ne kadar saçma yahu
6 aylık evlisiniz çok severek evlendik diyorsunuz ama böyle sevgi mi olur ?
Konuyu açınca üste çıkıyor hep zaten suan ilişkimiz olumsuz birde onu açarsam daha fema olurYanlış anlamadıysam evi terk edip sonra kendin mi geri döndün? Keşke kocanın seni ikna etmesini bekleseydin kendi kendine dönmen hoş olmamış kocan şimdi ne yaparsam yapayım gitse de geri dönecek nasılsa diye düşünüyor. Hem dönüp altınları vermişsiniz hem adam size ne yaptığını söylemiyor hem de size tavır yapıyor. Böyle bi şımarıklık olamaz adamı resmen şımartmışsınız. Hala da siz çabalıyosunuz nasıl düzeltebilirim diye. Öncelikle size o altınları naptığını söylemesi lazım babasının malı değil o altınlar. Hakkınızı arayın yoksa daha çok ezilirsiniz üstelik daha yeni evlisiniz
maalesef. Düzelmesini beklemek istiyorum ama aylarca yada yıllarca beklemek istemiyorum. Elimdn geleni yapıyorum Allah'ta görüyor vicdanım da rahat. Ama neden böyle anlamıyorum normalde mesela esler arası tartışma olunca birlikte olduktan sora düzelir bizde de böyle olmuştu tabi ki ama şuanda olduğu halde düzelmiyor.bilerek mi yapıyor acaba yoksa içinden mi gelmiyor cidden?Yaplan butun yorumlara okeyim kesinlikle siz hata yapmissinz altin icin birakip gitmekle. Fakat sonrasi zincirleme hata..
Eve donmek icin siz yalvariyrsunz
donup altinlari veriyosunz
Hadi verdiniz akibeti belli deil
Siz diskapinin mandalimisinz niye bilmeye hakkinz yok?
Daha sonra bu adam icinden atamiyor gururunu kirdiginizi dusunuyor.
Eee is yataga geldimi gurur kirilan adam dan eser yok?
Peki siz nasil hazmedebiliyorsunuz?
Anladigm kadarnla seviyosunz ve caba harciyorsunz madem verecektiniz bu sekilde sussup oturacaktiniz keske ortaligi ayaga kaldrmasydiniz.. bende sizin gibi altinlarimi ev arsa araba hastalik ölüm disinda vermem derken verdim.. pisman deilim nereye gittigini ne oldugunu biliyorum.. ki esinizi bu kadar kazanmaya calisan bir kadina esiniz yaptigi bu haksizlik?? Birsey sormak istiyorum icinden gelmiyorsa yatakta ne oluyormus? Cinsellik midir adami duzelten? Sonrasida cok yaraliyici.. bu sekilde devam ederse napicaksiniz? Sizede yazik deilmi? Allah yardimciniz olsun..
Beni sevdiğini biliyorum ama bu yaptıklarına anlam veremiyorum. Misal bazen durduk yere sarılır elimi tutar boynumdan öper ama gel gelelim eskisi gibi mi hayır ? Konusunca dediği şeyler belli artık eZberledim konusmalarımızı... Bilinçli yapmıyorum normal davranıyorum. İçimden gelmiyor aşkım canım demek. Gitmen öğrenmeleri bunlar sana kolay geliyor diyorNasıl adamlarla evleniyorsunuz, nasıl kadınlar haline dönüşüyorsunuz, böyle şeyleri nasıl sineye çekiyorsunuz, anlamıyorum.
Akıl tutulması sanırım.
Altınlar diye yeri göğü inletmişsin, evi terk edecek kadar hem de. Becerememişsin, geri dönmüşsün. Herif koynuna girmeye gelince orada sorun yok, ama gururu incinmiş.
Nasıl gurursa o libidoya etki etmiyor maşallah gururunu kıran kadının koynuna girebiliyor.
Ne tavsiye verilir, bilmiyorum.
Aşk sevgi diyorsun, sen seviyorsundur da bu adamın seni sevdiğinden emin misin?
Kendime güvenemiyorum...Neden yalvarıp geri dönmek için keşke yapmasaydin iyicene kaldırmıştır bi yerlerini. Artık sende bitir
Canim bir hata olmus. Gtmis am a geri gelmissin. Niye uzatiyor madem kabul etmeseydi .. ya cok sinir bozucumaalesef. Düzelmesini beklemek istiyorum ama aylarca yada yıllarca beklemek istemiyorum. Elimdn geleni yapıyorum Allah'ta görüyor vicdanım da rahat. Ama neden böyle anlamıyorum normalde mesela esler arası tartışma olunca birlikte olduktan sora düzelir bizde de böyle olmuştu tabi ki ama şuanda olduğu halde düzelmiyor.bilerek mi yapıyor acaba yoksa içinden mi gelmiyor cidden?
Evliliğindir, kocandır, hakikaten olumsuz yorum yapmak istemiyorum ama çok büyümüş bir konu.Beni sevdiğini biliyorum ama bu yaptıklarına anlam veremiyorum. Misal bazen durduk yere sarılır elimi tutar boynumdan öper ama gel gelelim eskisi gibi mi hayır ? Konusunca dediği şeyler belli artık eZberledim konusmalarımızı... Bilinçli yapmıyorum normal davranıyorum. İçimden gelmiyor aşkım canım demek. Gitmen öğrenmeleri bunlar sana kolay geliyor diyor
Kendime güvenemiyorum...evde hep resimler vs gidince de buyüzden geldim yapamadım..
Düzelmesini istiyorum diyo ama bişey yaptığı yok :) zamana bırakıyo sadece bence içindeki öfke soğursa iyi olucak soğutmazsa kötü olucak sankiCanim bir hata olmus. Gtmis am a geri gelmissin. Niye uzatiyor madem kabul etmeseydi .. ya cok sinir bozucu
Eşim 28 ben 23Eşiniz ve siz kaç yaşındasınız acaba?
Keşke yapabilseydimAh be canım keşke yapmasaydın o bitirmiş sende bitirip kendi yoluna baksana tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?