Evliliğim ne olacak bilmiyorum?

Canım konuşuyorum 5 kez aldım karşıma bak ama aynı. Bana hesap sorma diyor sonki olayda ben takıları buldum evde ama söylemedim geçen baktım yerinde yok yine. Bunları ben bide imam nikahında mehir olarak istedim ondan ne yat ne ev ne araba istemedim de daha 23 yaşındayım takmak istedim heves ettim ama bunu anlamadı bile kendi dediği olcak illa...

O zaman yapacağın 2 şey var. Ya gideceksin ya da evliliğin devam etsin istiyorsan suçluyum, sen haklısın, affet, bir daha olmayacak, kimse duymayacak diyeceksin ve devam edeceksin.
Eğer ilkini yapacaksan, bu sefer geri dönme.
Yok ikincisini yapacaksan, bu adamın her daim senin üzerine basmaya, seni bastırmaya çalışmasını da görmezden geleceksin.
Ben olsam yapamam. Sen yapabilirsen, yap.

Altın mevuzu hakkında düşüncelerimi yazmıştım daha önce, ama bu her tartışmada baba evine gidip gelme kısmı yeni moda galiba. Ben evlenirken babam "burası senin hala evin, ama şunu bil ki birgün Allah korusun geri gelmek istersen kapım açık her zaman. Ama geldiğinde geri dönerse beni sil" demişti. Babamın beni silmeyeceğini biliyorum tabi ki, ama demek istediğini anlamıştım. Evlilikler böyle böyle yıpranıyor. Ben sadece bir kere kayınvalidem ile paylaştım bir tartışmamızı, eşime de "annene anlattım" dedim. İnanılmaz kızdı, onu hiç öyle görmemiştim. Eskiye dönmesi biraz zaman almıştı açıkçası. Şimdi biliyorum ki, biz bir aileyiz kavga da etsek bıçak kemiğe dayanmadan ailelere yansıtmak sadece bizi yıpratır. Ailenizin evine gitmekle hatalısınız. Mutlaka düzelir ama sabredeceksiniz.

Kalsam da olmuyor gitsem de. Şuan zaten 2. Yi yapıyorum baksana ...ama yine aynı

Soran oldu mu bilmiyorum da madem böyle artist hareketler içinde neden birlikte oluyorsunuz (cinsel anlamda) tamamen seni terbiye ediyor beyefendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…