- 18 Kasım 2013
- 1.402
- 265
- 173
- Konu Sahibi hayatim321
-
Hmm olay farklıymışş yahuuu..
Siz hala ozaman eşinizin eski sewgilisini düşündüğümü zannediyorsunuzz :44:
Ve bu yüzden mi aranız açıldı birbirinize bu yüzden mi böylesinizzz ??
Tam öyle değil. Bunlar tabii daha öncedendi yani beraber olmaya başladığım tarihten itibari ile 1 yıl için konuşuyorum. Eşimin beni sevdiğini biliyorum. Ama maalesef ki bana zamanında yaptığı haksızlıkları unutamıyorum. Biz 6 ay beraberken pat diye ara verdi ilişkiye 1 aylığına sonra yine beraber olduk ben o zamanlar neden niçin diyemedim çünkü kaybetme korkum vardı çok fena. Onu çok seviyordum ve sadece ben ve Allah bilir o bir ayda neler çektiğimi. Eşimle neredeyse 1 yıldır beraberdik onun evinde dizi izliyoruz dizide ki adam eski ye olan pişmanlığını dile getirdi çok duygusaldı gerçekten işte ben senelerce bir hayalin peşinde koştum aç susuz kaldım ama baktığımda ne hiçbişi yoktu tarzında nese eşim o zamanlar sevgilim tam da bu sahnede kucağıma yatıp ağladı. Benim tam o sırada ne hissettiğimi bilen var mı acaba? Daha böyle bir sürü şey var mesela bana der ki konuyu açtığımda o benim için öldü neden diyorum? Neden normal bir insan olarak yaşatamıyorsun da öldürüyorsun? Böyle diince diyor ki olay öldü benim için ne fark eder ki Allahım neden illa ki biri ya da bir şey ölüyor? Mesela eşim bir yer var oraya gitmeyi çok seviyor benle de sık sık gitti, kızın kendine ait işyeri var ve o işyerinin adı o isimde?? Ne alaka diyebilirsiniz ama ben diemiyorum. Diceksiniz ki neden evlendin? SEVDİM HEMDE ÇOK!Ondan sonra bomba. Evlendik kw ve kp bize geldiler şehir dışındalar bende kw nin ağzını aradım hay aramaz olaydım. Vay efendim oğlum onu sevdi, çok peşinden gitti, ya sen gelinine bunları nasıl anlatırsın? Bunların hepsini anlattım eşime kıyameti kopardım. Annem olmasa küfür ederdim dedi. Seni ve anneni affetmiyorum dedim. Ne olaylar ne olaylar.
Şu an için eşimin beni sevdiğini biliyorum, ama ufacık bir şeyde hemen bana ben senle şunu yapamıyorum, kendim gibi olamıyorum, istediğim gibi davranamıyorum konuşamıyorum vs. bana geliyorlar. Onla çok mutluydu o zaman gitsin ona. Nasılsa hanım kızımız kıskanç da değilmiş. Sırtından vurup gitmiş benim eşimde benden çıkardı bana yaşattı tüm bunları. Ya ben salak mıyım ki durup dururken bu duyguları hissedeyim? Eşim bana fazlaca hissettirdi her şeyi. Tanıştık daha dakka bir gol bir bana dedi ki benim bir arkadaşım !!! vardı onun adı da seninkindendi dedi! Bu denir mi? O zamanlar anlamamıştım sonradan anladım o eski arkadaşın kim olduğunu. Dakka 1 gol 2 bana dedi ki aşk diye bir şey yok hatta sevgide yok dedi. E o zaman biz niye beraberiz demiştim. Yani sevgi var ama aşk yok demişti. Neden? Çünkü kız buna aşık olmuş sonra da bırakıp gitmiş. Aşka olan inancını yitirmiş bu kadar basit. Şimdi konusu olursa ki fazla olmuyor ben açmazsam ben öyle bir şey demedim diyor. Ben bunları unutur muyum? Bana resmen travma yaşattı hala bazı lafları ve davranışları unutamıyorum. Sevgiliyken hasta olmuştu evlerimiz de çok çok yakın değildi ya ben anneme çorba yaptırdım ve ona haber vermeden evine gittim ziyarete. Kapıyı açtı tahmin ettim böyle bir şey yapacağınıdedi. İçeri girdim belki 5 kelime konuşmuşuzdur. O sırada ablası aradı onunla gayet iyi hatta gülerek konuştu. Ben sana çorba getirmişim sözde sevdiğin insan gelmiş sen bana nasıl öyle davranırsın? Giderken sarılmıştı, ne alaka, geçecek bunları, hep yalan dolan.
Şimdi soruyorum hiç mi haklı değilim ben Allah aşkına.
Tam öyle değil. Bunlar tabii daha öncedendi yani beraber olmaya başladığım tarihten itibari ile 1 yıl için konuşuyorum. Eşimin beni sevdiğini biliyorum. Ama maalesef ki bana zamanında yaptığı haksızlıkları unutamıyorum. Biz 6 ay beraberken pat diye ara verdi ilişkiye 1 aylığına sonra yine beraber olduk ben o zamanlar neden niçin diyemedim çünkü kaybetme korkum vardı çok fena. Onu çok seviyordum ve sadece ben ve Allah bilir o bir ayda neler çektiğimi. Eşimle neredeyse 1 yıldır beraberdik onun evinde dizi izliyoruz dizide ki adam eski ye olan pişmanlığını dile getirdi çok duygusaldı gerçekten işte ben senelerce bir hayalin peşinde koştum aç susuz kaldım ama baktığımda ne hiçbişi yoktu tarzında nese eşim o zamanlar sevgilim tam da bu sahnede kucağıma yatıp ağladı. Benim tam o sırada ne hissettiğimi bilen var mı acaba? Daha böyle bir sürü şey var mesela bana der ki konuyu açtığımda o benim için öldü neden diyorum? Neden normal bir insan olarak yaşatamıyorsun da öldürüyorsun? Böyle diince diyor ki olay öldü benim için ne fark eder ki Allahım neden illa ki biri ya da bir şey ölüyor? Mesela eşim bir yer var oraya gitmeyi çok seviyor benle de sık sık gitti, kızın kendine ait işyeri var ve o işyerinin adı o isimde?? Ne alaka diyebilirsiniz ama ben diemiyorum. Diceksiniz ki neden evlendin? SEVDİM HEMDE ÇOK!Ondan sonra bomba. Evlendik kw ve kp bize geldiler şehir dışındalar bende kw nin ağzını aradım hay aramaz olaydım. Vay efendim oğlum onu sevdi, çok peşinden gitti, ya sen gelinine bunları nasıl anlatırsın? Bunların hepsini anlattım eşime kıyameti kopardım. Annem olmasa küfür ederdim dedi. Seni ve anneni affetmiyorum dedim. Ne olaylar ne olaylar.
Şu an için eşimin beni sevdiğini biliyorum, ama ufacık bir şeyde hemen bana ben senle şunu yapamıyorum, kendim gibi olamıyorum, istediğim gibi davranamıyorum konuşamıyorum vs. bana geliyorlar. Onla çok mutluydu o zaman gitsin ona. Nasılsa hanım kızımız kıskanç da değilmiş. Sırtından vurup gitmiş benim eşimde benden çıkardı bana yaşattı tüm bunları. Ya ben salak mıyım ki durup dururken bu duyguları hissedeyim? Eşim bana fazlaca hissettirdi her şeyi. Tanıştık daha dakka bir gol bir bana dedi ki benim bir arkadaşım !!! vardı onun adı da seninkindendi dedi! Bu denir mi? O zamanlar anlamamıştım sonradan anladım o eski arkadaşın kim olduğunu. Dakka 1 gol 2 bana dedi ki aşk diye bir şey yok hatta sevgide yok dedi. E o zaman biz niye beraberiz demiştim. Yani sevgi var ama aşk yok demişti. Neden? Çünkü kız buna aşık olmuş sonra da bırakıp gitmiş. Aşka olan inancını yitirmiş bu kadar basit. Şimdi konusu olursa ki fazla olmuyor ben açmazsam ben öyle bir şey demedim diyor. Ben bunları unutur muyum? Bana resmen travma yaşattı hala bazı lafları ve davranışları unutamıyorum. Sevgiliyken hasta olmuştu evlerimiz de çok çok yakın değildi ya ben anneme çorba yaptırdım ve ona haber vermeden evine gittim ziyarete. Kapıyı açtı tahmin ettim böyle bir şey yapacağınıdedi. İçeri girdim belki 5 kelime konuşmuşuzdur. O sırada ablası aradı onunla gayet iyi hatta gülerek konuştu. Ben sana çorba getirmişim sözde sevdiğin insan gelmiş sen bana nasıl öyle davranırsın? Giderken sarılmıştı, ne alaka, geçecek bunları, hep yalan dolan.
kaynananın ağzını arıyorsun, anlatınca kzıyorsun?!
"seviyorum hem de çok" ile olmuyormuş bazı şeyler sevgiliyken bana sürekli exden bahsetse onu unutamadığını düşünürdüm ayrıldım ama madem evlisin artık göz yummuşsun unut o zaman
Ya ben anlamıyorum. Kw min ağzını aradım derken ufacık bir cümle dedim. Ben daha yeni gelinim bana hemen o kadar anlatması mı şart??? Evet vardı bir arkadaşı bitti diyemez miydi???
Ya ben anlamıyorum. Kw min ağzını aradım derken ufacık bir cümle dedim. Ben daha yeni gelinim bana hemen o kadar anlatması mı şart??? Evet vardı bir arkadaşı bitti diyemez miydi???
Merhaba arkadaşlar,
yine ben...Hemen konuya giriyorum.
Cumartesi eşim beni okuldan geldi aldı beraber alışverişe gittik ona bişiler baktık. Bana da pazar günü bakacaktık çünkü benim mağazalarım orada yoktu neyse. Alışveriş yaptık sonra yemek alışverişine gittik yolda arabada tam nedeni hatırlayamadığım bir tartışma oldu. Bende içimden yine mi Allah'ım dedim. Ortam gerildi. Neyse alışverişi yaptık bindik arabaya eve gittik. Kestane almıştık onu yaptık yiyoruz bişi sordum bağırarak cevap verdi bende elimde kolunu dürttüm yeter artık ya bağıma bana dedim. 1-2 tane daha yedim ve koltuğa uzandım. Sonra bana şakalar yapmaya başladı geldi sarıldı falan. Ama belliydi havada var bişi yani bir gerginlik var nitekim yine ufak bişi oldu nese. Pazar sabahı eşimin işi vardı erken çıktı 12 gibi geldi ekmek aldı bende kahvaltı hazırlamıştım. Bu geldi ekmeği verdi ve bilmemne ağbinin annesi ölmüş cenaze var gitmek isterdim dedi. Nerde dedim karşıda dedim. Ee gidecek misin dedim. Sinirlenerek ne gitmesi nasıl gideyim ki dedi. (eşim pazar günleri de çalışabiliyor ama belli olmuyor tak bir telefon gelebilir). Her an telefon gelebilir dedi. Ya ne bağrıyorsun bana sürekli dedim. Ama sinirim bozuldu, Sonra işte ben senle istediğim gibi tartışamıyorum bile ya dedi sinirim bozuldu ağlamaya başladım. Yeter artık dedim. Gittim salona defterlerimi yere fırlattım, gittim kapıları vura vura yatak odasına. Biraz uzandım ağladım. Gittim sakinleştirici şurubumdan içtim Giyindim ve ben çıkıoyrum dedim. Bişi demedi. Uzanıyordu öle göstermelik. Çıktım alışverişe gittim. 16 gibi aradım annemlere gittim o da geldi işimiz vardı gidecektik zaten annemlere ama az kaldık yani 15 dk falan. Sonra eve giderken arabada yine tartışma. Naptın dedim cenazeye gittim dedi. Vayy demek gidebildin dedim o zaman banaa niye bağırdın ki? Sen gittin bende sonra gittim dedi. Ben nefes almak için gittim dedim. Ben çok sıkıldım dedi nerdeydin naptın gibi sorulardan dedi ben senle yaşamaktan sıkıldım dedim. Sana sevgimde kalmadı ohhh dedim. Hırsımı almak için. Eve gittik yattı uyudu, sessiz sakin bir gece geçirdim.
Ben buraya çok konu açtım yani olmuyor işte biz yürütemiyoruz ki sizde görüyorsunuz. Bu kadar olur mu? 3 haftasonudur kavgalıyız. Pazartesi işe zinde bir şekilde gidemiyorum, hep moral bozukluğu hep. Böyle bir evlilik var mı? Bu kadar tartışan var mı Allah için soruyorum.
canim senin eski konunu hatirladim, esin o zaman günlük gibi birsey tutuyordu sanirim eski sevgilisi icin, bence sende bu eskiden birikmeler tahammülsüzlüge dönüsmüs, gecmisi kapat siz bir yuva kurmussunuz, bende bagrilmasini sevmem haklisin kizmakla ama halledilmicek bir sorun degil, bende basini okurken beraber ne güzel vakit geciriyorlar diye düsündüm bence birbirinizin kiymetini bilin bitirmeyi düsünmeyin cözüm arayin, sinirlenince birbirinizin üstüne gitmeyin, bazen onun istedigin olsun bazen senin orta yolu bulmaniz dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?