Evliliğim yavaş yavaş bitiyor mu

Kızmayın ama düşündüğümü söyleyeceğim. Evet eşiniz hatalı olabilir sinirlenince hemen bağırabilen bir insan sanırım ve bu da sizin için hiç hoş değil. Sizin kırılmanızı üzülmenizi de anlarım ama hatanın büyüğünü sizde gördüm cocuk gibi küsmek kapı carpmak vs. evliliğinizi bitirme yoluna bunlar götürür. Bu kadar krize girecek büyük bişey yok bence. Ne konular açılıyor burada aldatılanlar, şiddet görenler vs. sizin bu anlattığınız gayet küçük bi problem ve sizin alttan almanızla sakinliğinizle düzelebilir diye düşünüyorum.

Siz evli misiniz? Sizin tartışmalarınız nasıl oluyor? Niye kızayım ki size fikrinizi söylüyorsunuz..

Insan gerçekten yazdıklarınızı okuyunca bir sebep bulamıyor. Her evde gerginlik olur tartışma olur. Böyle küçük şeyler için ayrılınır mı ? Bence sizin hayatınızda hiç derdiniz tasanız yok böyle ufak şeyleri kendinize dert ediyorsunuz gibi geldi bana

İletişimsizlik aslında bütün konuların başı bence . Sakinken aranız iyiyken alıp karşınıza konuşsanız?
Belki anlar fevri tavırlarının kırıcılığını

kusura bakma konulari karistirmisim :) sürekli benden sıkıldınmı veya beni seviyormusun dersen oda sıkılır gercekten, ben esinin seni sevdigini düsünüyorum, sende seviyorsan büyük bir sorun yok gibi gözüküyor, diger konulari halledebilirsiniz yeterki isteyin

evli degilim yasadıklarınızı anlayamam ama esinizle olan diyalogunuz ilginc geldi,
diger konularınıza da baktım, benzer seyler...
nedenini tam olarak anlayamadıgım bir sekilde esinize sizin derin bir kırgınlıgınız var, onceki konularda birkac seyden bahsetmissiniz ama hepsi aşılabilir seyler geldi bana.
ve aranızda olan ufak bir tartısmada dahi ona olan öfkenizi kapılardan defterlerden cıkaracak kadar kontrolsuz davranabiliyorsunuz.
fakat tum yaptıklarınıza ragmen size kıyamıyor hemen sarılabiliyor, beraber dısarı cıkıyor ve annenizi ziyarete gelebiliyorsa sizi gercekten cok sevdigini dusunuyorum.
fakat siz davranıslarınızla haklıyken haksız duruma dusuyor, iletisimden uzaklasıyorsunuz.
hatta sevginizin bittigini soyleyecek kadar... bu haliyle evliliginizi yavas yavas siz bitirmeye calısıyor gibi davranıyorsunuz.
sakinlesip kendinizi dinlemeniz, ozelestiri yapmanız gerek bence.
ayrıca ofkeniz ve takıntılarınız icin de profosyonel bir destek almanızı oneririm.
esinizin sesini yukseltmesi kısa surede gecebilecek bir sey degil ama en azından karsılık olarak yaptıgınız soylediginiz seyleri azaltıp sonrasında onunla konusarak hatasını anlamasını saglayabilirsiniz ki o da farkında bence, siz uzulunce hemen yanınıza gelip bir sey olmamıs gibi kucaklayıp gonlunuzu almaya calısıyormus...
fazlasıyla birbirinizi seviyorsunuz gibi geldi bana.
evliliginiz, sevginin degil tumuyle ofkenin paylasıldıgı bir seye donusmeden bir evlilik terapistine aile danısmanına gidin bence

evlilik inatla yürümez
siz birbirinizden neyin acısını çıkarıyosunuz ya. saçma sapan şeylerden kavga arıyorsunuz.
aklınızı başınıza alın valla. neler var forumda bi okuyun da görün

Dışarıdan bakıldığında büyütülecek birşey yok gibi görünüyor .

Ama ortada sorun olmasa bu kadar basit şeylerden gerilim yaşanmaz ki :26:.

Eşinizi olduğu gibi kabul edin bence, yoksa dudak büktü yok sesini yükseltti bilmem kimin yanında bana yan baktı diye her Allahın günü tartışma çıkar...

Siz evli misiniz? Sizin tartışmalarınız nasıl oluyor? Niye kızayım ki size fikrinizi söylüyorsunuz..

Yok evli değilim imza da belli olduğu gibi 1bucuk yıl var daha ama 6 yıllık bi birlikteliğim var bundan bikaç ay oncesıne kadar sözlüm bana aynen sizin şikayetleriniz gibi aşırı bağırıyordu . İlk zamanlar sert cıktım sonra tepkisiz kalıp alttan almaya baslayınca gördüm ki gerçekten değişiyor. O yüzden yazdım .

yatak odasında daha çok vakit geçirin, enerjinizi bu şekilde harcamak daha mantıklı.

''kızların efendi erkek yerine p.ç erkek tercihi'' diye bir başlık var ekşide onu hatırlattın bana:)

Bende bir sorun var zannettim yav , sız sankı evlı degılsınızde evcılık oynuyonuz... bes yasındak çocuk gıbı bırbırınıze bağırıp duruyosunuz bence ...sızın yerınızde olsam yapıcı olmaya calısırdım...
Allah bir dert verir , buda dertmıymıs dersınız sonra(allah korusun )sukursuzluk yapmayın bence

Eşimle neredeyse 1 yıldır beraberdik onun evinde dizi izliyoruz dizide ki adam eski ye olan pişmanlığını dile getirdi çok duygusaldı gerçekten işte ben senelerce bir hayalin peşinde koştum aç susuz kaldım ama baktığımda ne hiçbişi yoktu tarzında nese eşim o zamanlar sevgilim tam da bu sahnede kucağıma yatıp ağladı. Benim tam o sırada ne hissettiğimi bilen var mı acaba?

bunu yaşadıktan sonra neden evlendiniz madem??eskiyi unutamadığını bildiğiniz bi adamla evlilik olurmu??
baştan eksik kalmış bişeyler sanki.

Son düzenleme:

Evet benim için en önemli konuya el attınız. Sorunuzun cevabını kendime çok sordum. Seviyordum o zamanlar gözümü aşktan başka bir şey görmüyordu. Seneler sonra bunun hayatımı bu derece etkileyeceğini bilmiyordum.

Beni gerçekten çok iyi anlamışsınız. Bakın bana burda senin gerçek bir derdin yok şımarık kız çocukları gibi davranıyorsun diyenler oldu ama inanın bana içimde halledemediğim, barışamadığım, eşimi affedemediğim bir kırgınlığım var gerçekten de bu da tamamen eskiye yönelik. Ve bu sadece kırgınlık da aslında. Öfkem var içimde bu yüzden de en ufak bir tartışma da bile öfkemi kontrol edemiyorum içimde büyüyor. Zamanında bana üzdüğü için o da üzülsün istiyorum garip değil mi? Psikoloğa gitmek istedim aslında ne zamandır gitmek istiyorum ama benim zamanım yok, yani iş okul bilemiyorum nasıl ayarlıycam.
Yorumunuz için çok teşekkürler.

ortada kavga edecek bişey yok gibi gerçekten...
biraz daha ses tonunuzu düşürmelisiniz ikinizde...
bi de her lafa takılmayın...

rica ederim. sizinki kadar hararetli olmasa da eskiye yonelik kırgınlıklarımdan dolayı surekli geri adım atmaya basladıgım bir iliski icindeyim. hatta cevremdeki cogu kadının benzer sıkıntıları var.
fakat bu konuda belirleyici olanın "nasıl tepki verdigimiz" oldugunu dusunuyorum,
öfkelendiginizde 5sn kadar bekleyip dusunun hatta nefes teknikleri vs gibi seyler uygulayabilir ve bir uzmanla beraber calısabilirsiniz, bence hayatınızın her alanında size kolaylık saglayacaktır bu.
karsıdakini bilincli uzmeyi istemek ise, intikam gibi geldi bana; boyle bir isteginiz olabilir ama bunu uygulamaya koymanız iliskinizi daha cok yıpratır ve sonucta siz yine kendinizi uzmus olursunuz...
farklı konularda da olsa kadınların eslerine tatlı bir sımarıklıgı oldugunu dusunuyorum fakat siz bu opsiyonunuzu esinizin size her kosulda gelecegini dusundugunuz icin tartısma sırasındaki davranıslarınızda kullanıyor gibisiniz, diger yorumlar bundan kaynaklı olabilir.
son olarak; kadınların gercekten isteyip karar verdikten sonra kisi zaman para vs hicbir engeli tanımadıgını dusunuyorum

Çok güzel dile getirdiniz. Haklısınız da. Ben bir psikoloğa gitmek istiyorum dediğim gibi ya da psikatra mı gitmeliyim? Belkide bunları kendi içimde halletmem gerekiyor belki değil öyle olduğunu düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz birisi var mı İstanbul Anadolu yakası için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…