evliliğimde büyük pişmanlıklar yaşıyorum.....

ya lütfen bütün sayfalrı okuyup yorum yapın sadece bi tarafını çekiyosunuz ve yorum yapıyorsnuz lütfen rica ederim....

canım ben buna katılmıyorum
insanlar cok tuhaf olmadık laflar ediyobiliyorlar sonra,,
yok ben yaptım taktım o takmadı vs.... akannehir o bakımdan yani
ezik olmamak için

canım şöyle açtığın konulara bir bak.

o kadar çok ki.. eşi ve ailesiyle ilgili konular.

kendi ailende mutlu rahat bir geçmişin vardı sanıyorum. evliliğnde aynı rahatı göremediğin için gittikçe bunalıma girdin.
yada çok şey bekledim. umduğun gibi çıkmadı.

bence herşeyi iyice bir gözden geçir. bu kadar mutsuzluk ve hoşnutsuzlukla nereye kadar?

inan bilmiyorum o kadar çok şey duydum ve yaşadım ki sevgi aşk aklıma bile gelmedi daha doğrusu getirilmedi....

şuan senin yazdıklarını okuyunca ağladım evet çok mutlu ve rahat bi geçmişim vardı ailemleyken bu kadar şeyle karşılaşığımı hiç düşünmedim bu yolun bu kadar zorolduğunu hiç tahmin etmezdim...

canım ben buna katılmıyorum
insanlar cok tuhaf olmadık laflar ediyobiliyorlar sonra,,
yok ben yaptım taktım o takmadı vs.... akannehir o bakımdan yani
ezik olmamak için

Desinler, bu hayatta başkalarını mutlu etmek için yaşarsanız,
kendinizi ve kendi şartlarınızı böyle zorlar, bunalıma girersiniz.
Kimseyi memnun edemezsiniz bu hayatta, hele de maddiatla memnun olacaklarsa olmasınlar.
Burada can sıkıcı tek nokta, arkadaşın maddi sıkıntı çekiyor olması olabilir.
Yoksa başkası ezik görmüş vs, benim çok umurumda olmaz açıkçası.
Kimse de bu yüzden ezik hissetmemeli kendini.
Allah yardımcısı olsun.

ağlama ya.. gerçekten. çok dolu olduğunu hissediyorum.:1hug:

ailenden uzaktasın ve bir çok aksilik üstüste..

sırf yuvanı yıkmamak adına deam ediyorsun sanki. boşanmış olmamak için?

aslında evlilik bu kadar zor değil. elbette birbirinden farklı iki insanın aynı ortamda yaşaması biraz zorlayabiliyor. ama senin yaşadıklarını bir çoğumuz yaşamadı.
ailesi konusunda çok şanssızsın. özellikle kayınaliden ve görümcenle olan tartışmalarınız kavgalarınız çok kötüydü

bazen ne kadar uğraşsan olmaz. sadece kendini yersin,yorarsın.

objektif bakamaya çalışolumunekankayizsmile

haklsın ......herkes haklıydı baştan beri bazen insanlar yanlış kararlar aldığını ve aldığı karardada başarıszı olduğunu kabullenmeli karadan gemi yürütmeye çalışyorum.....

bi kere önce bu kısmı aklından at ve başkalarının hayatlarını düşünüp pişmanlıklar yaşamaktan vazgeç...sen sadece kendi yaşadığın hayatı düşün...

o doktor akrabanla evlenseydin belki başka binbir tütlü dertle uğraşacaktın bunu bilemezsin...ha maddi açıdan rahat olurdun, o da bana yeterdi diyorsan bilemem tabi...

eğer eşinle mutlu olmak istiyorsan başkalarının mutluluklarını düşünmek yerine sadece kendi hayatına ve yapabileceklerine odaklan...yapabileceğin bişey yoksa kendini çok fazla zorlama....sevgiyle ilgili pek bişey hissetmedim ben sende ve bu durumda işin biraz daha zor...eğer devam etmek istiyorsan, şartlarını değiştiremiyorsan içinde bulunduğun şartların hep iyi tarafını görmek zorundasın yapamam diyorsan devam etmemelisin....

haklsın ......herkes haklıydı baştan beri bazen insanlar yanlış kararlar aldığını ve aldığı karardada başarıszı olduğunu kabullenmeli karadan gemi yürütmeye çalışyorum.....

farkında olman güzel..."sorun ne" kısmını aşmışsın şimdi "ne yapabilirim" e odaklanmalısın

Bence eşin karşına al konuş.Onu sevdiğini ömrünü onunla geçirmek istediğini falan söyle.Tabi yumuşak bir anını yakala.Karşılıklı konuşun belki onun da şikayetleleri vardır.Belki düzelir.Baktın düzelmiyor ayrılırsın.Ne kaybedersin ki bence sabret biraz.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis valla doğru söylüon bencede...

haklsınz arkdaşalr ama kendimi çok yorgun hissediyorum kendimi okadar endekslemişim ki eşimle evlenmeseydim sanki çok mutlu huzurlu olucakmışım gibi hisediyorum...

haklsınz arkdaşalr ama kendimi çok yorgun hissediyorum kendimi okadar endekslemişim ki eşimle evlenmeseydim sanki çok mutlu huzurlu olucakmışım gibi hisediyorum...

haklısındır belki de...

hiç değilse rahatını düzenini bozmamış olacaktın.

ama sonuçta bir yola adım atmışsın. sadece 'sevgi ve saygı'' bekleyerek göstererek yaşamaya odaklanın.

beraber film izleyin.,yürüyüş yapın,alışveriş yapın. biribinizi aşka doyurun. ilgiye boğun.

birşeyleri kırparak mutlu olamayız ki..

bilyomsunz bi zamanlar çok beğendğim eşimi artık beğenmiyorum bile sorunlarlar hesaplarla beni okadar yıprattı ki bunca şeyin ardında gözüme ho şda gelmiyo ben evlendğimizden beri bi şeyi benmle ilgili konularda çok hasap kitap yapmasını istiemiyordum bi kerede sen istediysen tamm desin bi şey ypasada ağlarım sızlarım küserim öyle yapar....

çok üzüldüm durumuna.geçmişte ailenle çok mutlu olman,rahat olmandan dolayıda bu duruma dayanamıyorsun.çünkü alışmamışsın ki hiç böyle huzursuzluklara hele birde ailenden ayrılıp başka şehre gitmen de üzerine tuz biber olmuş.seni anlayabiliyorum ,.evlilik zor bir karar ama hata yaptım diye düşünürsen kendini daha çok hırpalarsın.maddiyat konusunda da haklısın bence nişanlılık döneminde yeterince tanıyamamışsın eşini o zaman.ben eşimin bonkör olmasını isterim,parası olmasa bile gönlü zengin olmasını isterim sende bunu istiyorsun ve göremeynce bunalıma giriyorsun bence.çok üzüldüm mutsuz olmana ama şikayet edip üzüntülerini hep düşünüp kafanı bunlarla doldurma tatlım bak ne olyrsa sana oluyor yarın öbürgün çok düşünmekten üzülmekten hasta olursun yapma o yüzden hayatım,ne yapmayalım diye düşün , güzel yönlerini görmeye calış , maddiyat konusunda o vermiyorsa sen almasını bilceksin mecbur vermek zorunda sonuçta çalışmadığınızın farkında ve sen onun eşisin aranızda böyle sorunlar olmamalı bence.eğer oluyorsa onun ayıbı bence bu o yüzden sende dedigim gibi almasını bilceksn.üzme kendini olurmu bol bol dua et hayatım allah yardımcın olur inşallh

saol canım çok tşk ederim evet gerçekten çok mutlu ve neşeli bi insandım çok sakin şimdi ise agresif huzursuz memnuniyetsiz biri oldum çıktım gerçekten maddi anlamda çok kasıyor beni eşim
bi kere bi mağazaya girdğimde ya istedğini al dese ben almam kıyamam zaten ama söylemesi bile yeterli ama hep hesap kitap sürekli diyorum ki böyle yaprasn çok kısarsan hele de eşine allah paranın bereketini alır kendince bi şeyler yapiyor aileside böyle çok elisıkı evime aldığım 1tllik şeyin bile bazen hesabını soruyolar....

canım konunu okudum.inşallah sorunlarınız düzelir.belliki çok dolmuşsun.hem eşine hem de ailesine karşı.benim sana tavsiyem biraz ailenin yanına gitsen,ufak bir tatil yapsan.hem hasret giderip hem de moral bulmuş olursun....olmaz mı?

Kendini bu kadar yıpratma arkadaşım herşey olacağına varır. Eşinin ailesi, eşin, iş bulma derdi derken iyice sinirlerin bozulmuş. Yapabileceğin en mantıklı şey, öncelikle yaşadığın kötü olayları zihninden atmaya bak. Sürekli düşünüp seni mutsuz etmesine izin verme. Eşinin ailesini mümkün mertebe hayatından uzak tutmaya gayret et. İş ara, umutsuz olma eğer işin olursa maddi anlamda daha güçlü olursun ve daha rahat yaşarsınız. Eşine mutlu bir anınızda güzellikle isteklerinden bahset. Onu çok sevdiğini fakat bazı tutumlarından ötürü ona kırıldığını ifade et. Mutlu olmayı ve mutlu etmeyi istediğini söyle. Bence bunları bir uygula, olumlu sonuç alabilmek için zaman tanı eşine. Ama baktın gördün yine değişen birşey yok o zaman başka şeyler düşünebilirsin. Ama daha yeni evlisin biraz zamana bırak, olaylara biraz daha pozitif yaklaşmayı dene ve biraz sabır. Bir de çocuk için hiç acele etme derim zaten sen de istemiyormuşsun. İnşallah olumlu sonuç alabilirsin, sevgiler..

çok zor durum tembel erkekle uğraşmak
seni yadırgamıyorum hepimiz kadınız duygusalız
çalışmayı sevse hiç değilse umut olurdu sana
ailesinin çok karışmasıda kötü
pişmanlıklarla yaşanmaz bunu bil
mutlu olmak istiyorsan pişmanlıkları kendine acımayı bir kenara bırakıp neler yapabilirim diye düşünmeye başlamalısın
pişmanlıklarla yaşarsan kendini dipsiz bir kuyuda bulursun
geçmişini sil at kafandan
yanlızca önüne bak
tamam benim bu şekilde bir hayatım var bundan sonra neler yapabilirim diye düşünmeye çalış
eşinle konuş onun anlayacağı dilden
az çok tanımışsındır
ve önlemler al hayatınla ilgili geleceye dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…