ooohh ne ala valla...eşinizin ailesine güvenip mi evlendiniz? bir de ev vermiyorlar diye kızıyorsunuz,mecburlar mı size ev vermeye sanki?madem 2 kişi birbirinize destek olup birşeyler başaramayacaksınız,niye evlendiniz?hemcinslerimi anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum.
Bu başkalarını bence bu kadar önemsememek lazım.
Birşeyleri yaparken insanın kendi şartları önemlidir.
En yakınınız olsa dahi eğer maddi durumunuz yeterli değilse,
kötü hissedeceğiniz bir durum yok.
Eğer maddi durumunuz yetiyor ise, sırf eşiniz birşey yapmak istemiyorsa,
o zaman birşekilde yaptıracaksınız ya da yapacaksınız.
Herkes aynı şartlarda yaşamıyor.
Eşinizin ayağına kadar gelen ek işleri, çok keyfi şekilde,
red etmesi pek hoş değil, haklısınız.
Ama eşiniz dediğiniz üzere iyi kazanıyormuş,
bu durumda maddi sıkıntınız yok demektir.
feryalcan açtığın konuları hatırlıyorum, galiba sen eşini sevmiyorsun, hep şikayet ediyorsun memnun değilsin, belkide ayrılmayı düşünmelisin, bi kadın eşine saygı hissetmiyosa, o erkek asla eşine çekici gelemez
canım şöyle açtığın konulara bir bak.
o kadar çok ki.. eşi ve ailesiyle ilgili konular.
kendi ailende mutlu rahat bir geçmişin vardı sanıyorum. evliliğnde aynı rahatı göremediğin için gittikçe bunalıma girdin.
yada çok şey bekledim. umduğun gibi çıkmadı.
bence herşeyi iyice bir gözden geçir. bu kadar mutsuzluk ve hoşnutsuzlukla nereye kadar?
canım ben buna katılmıyorum
insanlar cok tuhaf olmadık laflar ediyobiliyorlar sonra,,
yok ben yaptım taktım o takmadı vs.... akannehir o bakımdan yani
ezik olmamak için
şuan senin yazdıklarını okuyunca ağladım evet çok mutlu ve rahat bi geçmişim vardı ailemleyken bu kadar şeyle karşılaşığımı hiç düşünmedim bu yolun bu kadar zorolduğunu hiç tahmin etmezdim...
ağlama ya.. gerçekten. çok dolu olduğunu hissediyorum.:1hug:
ailenden uzaktasın ve bir çok aksilik üstüste..
sırf yuvanı yıkmamak adına deam ediyorsun sanki. boşanmış olmamak için?
aslında evlilik bu kadar zor değil. elbette birbirinden farklı iki insanın aynı ortamda yaşaması biraz zorlayabiliyor. ama senin yaşadıklarını bir çoğumuz yaşamadı.
ailesi konusunda çok şanssızsın. özellikle kayınaliden ve görümcenle olan tartışmalarınız kavgalarınız çok kötüydü
bazen ne kadar uğraşsan olmaz. sadece kendini yersin,yorarsın.
objektif bakamaya çalışolumunekankayizsmile
pişmanılkar yaşamamın ilk nedeni eşimn ailesi,çirkefliği 2.ise eşimn maddi durumunun beni tatmin etmiyor sürekli hesap kitap halbuki beni doktor akrabam istedi ama evlenmedim geçen haftada evlendi ve pişmanılğn daha çok katlandı....madddi durumu yanlış anlamayın eşim çok tembel hiç uğraşmıyor
haklsın ......herkes haklıydı baştan beri bazen insanlar yanlış kararlar aldığını ve aldığı karardada başarıszı olduğunu kabullenmeli karadan gemi yürütmeye çalışyorum.....
Bence eşin karşına al konuş.Onu sevdiğini ömrünü onunla geçirmek istediğini falan söyle.Tabi yumuşak bir anını yakala.Karşılıklı konuşun belki onun da şikayetleleri vardır.Belki düzelir.Baktın düzelmiyor ayrılırsın.Ne kaybedersin ki bence sabret biraz.
haklsınz arkdaşalr ama kendimi çok yorgun hissediyorum kendimi okadar endekslemişim ki eşimle evlenmeseydim sanki çok mutlu huzurlu olucakmışım gibi hisediyorum...
çok üzüldüm durumuna.geçmişte ailenle çok mutlu olman,rahat olmandan dolayıda bu duruma dayanamıyorsun.çünkü alışmamışsın ki hiç böyle huzursuzluklara hele birde ailenden ayrılıp başka şehre gitmen de üzerine tuz biber olmuş.seni anlayabiliyorum ,.evlilik zor bir karar ama hata yaptım diye düşünürsen kendini daha çok hırpalarsın.maddiyat konusunda da haklısın bence nişanlılık döneminde yeterince tanıyamamışsın eşini o zaman.ben eşimin bonkör olmasını isterim,parası olmasa bile gönlü zengin olmasını isterim sende bunu istiyorsun ve göremeynce bunalıma giriyorsun bence.çok üzüldüm mutsuz olmana ama şikayet edip üzüntülerini hep düşünüp kafanı bunlarla doldurma tatlım bak ne olyrsa sana oluyor yarın öbürgün çok düşünmekten üzülmekten hasta olursun yapma o yüzden hayatım,ne yapmayalım diye düşün , güzel yönlerini görmeye calış , maddiyat konusunda o vermiyorsa sen almasını bilceksin mecbur vermek zorunda sonuçta çalışmadığınızın farkında ve sen onun eşisin aranızda böyle sorunlar olmamalı bence.eğer oluyorsa onun ayıbı bence bu o yüzden sende dedigim gibi almasını bilceksn.üzme kendini olurmu bol bol dua et hayatım allah yardımcın olur inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?