[ı]yaşınız kaç bilmiyorum ama gençsiniz sanırım evde yanlız kalama yazmışsınız ondan yarın allah korusun bebeğinizde olsa yanlız kalsanız onu koruyup kollamak sizin vazifeniz olacak
ama bunlar hayatta tecrube edinerek kazanılacak erdemler zaman gerek
bir buçuk yıllık evlilikten fazla bir şey beklememek gerekir henüz yolun başındasınız
umarım az hata ile az üzülerek atlatırsınız
sizin makul ve olumlu olmaya çalışmanız sizin yararınıza
sizdeki negatif elektirik eşinizide etkileyecektir
bu şekilde nasıl olumlu adımlar atacaksınız evliliğinizde[/ı]
ya zaten durumu tatmin ettiğ için evlendim çünkü bu zamanda maddiyat olmayıncao lmuyor evllenmeden önce eşimn ailesi size bi ev vericeğiz dediler vermediler eşim görevinde yükseldi ama sabah erken kalkamam uğraşamam deyip gitmedi...
çok merak ettim eşin ne iş yapıyor haftada 3 saat 1700 maaş bende o işe başlayayım
İlk mesajınızda hiçte maddiyatçılık seçmedim sadece aksettirdiğin pişmanlıktı
Doktor kısmetim vardı,bu sorumsuz koca ile evleneceğime doktor ile evlenseydim demek istediğiniz sanırım!!Kıyaslama sezdim :)
Maddiyatçı olmayan insanda yoktur bence,maddiyat ihtiyaçtır sonuçta (geçimimizi sağlayacak kadar)
Ailesi ev vermemiş ben olsam ben de takardım,diğer çocuklarına veriyo,bize niye vermiyo diye düşünürdüm
Ama eşinin ailesi,kocan daha fazla sorumsuzlaşmasın diye bence ev vermiyo haklılarda opuyorumnanaktan
cnm ev vermeleri benim yüzümden giya beni cezalandırıyolar ben onların istedi gelin değildim sürekli şunun gelini evlendi kapandı bunun gelnin evlendi kapandı sen böyle açık açık gez bi kere akrabalrı bizi iftara çaığrdı eşime feryal uzun kol giysin öyle gelsin dedi ben gitmedin yani beni yönlediremedikleri için vermiyorlar eşimde ne onların istedği gibi olurum nede evlerini isterim dedim ya onların yaptıklarını bi kenara attım ama eşimin sürekli para hesabı yaPması düşünün özel günlerinmde her ay almam gereken şey için bile başka marka alsaydın bu pahaılı bi kaç tl fark etiyor hesap yaması beni artık zıvanadan çıkardı
bazı arkdaşalar sevmedğimden bahsetti aksine aile m karşı çıkmasına rağmen beni stedim eşimel evlnmeyi çnük seviyordum öyle şeyler yaşadım ve duydum ki soğudum bugün işe giderken beni öpmek istedi yüzümü çevirip tekrar uyudum o dereceyim
bi insan bana kötü olduğunda bu eşimde ben çabuk soğuyorum bu benim karekterim ne yapayım...
Feryalcan kardeş, bence bütün sorun sende, ne senin eşinde ne ailesinde
tamam eşinle problem yaşarsın, ailesiyle problem yaşarsın anladık ama konularına bir dön bak hepsinde senmi haklısın? bence değil
beklentilerini karşılamadığı için sürekli onları suçluyorsun
baydı artık, bence boşan sende kurtul gitsin
bu evlilikten ne sana ne eşine hayır gelmez
evliliğimde büyük pişmanlıklar yaşıyorum.....
sinirli bir eşle evlilik ve çocuk.....
kayınvalidem bayramımı zehir etti......
eşimden ve görümcemden nefret ediyorum...çok sinirliyim çok...
Kayınvalidemin evimin her tarafını karıştırmasından nefret ediyorum....
bu kayınvalide ve eşi nerden buldum ben......
gitmeli miyim akıl verin lütfen?
ciddi bi durum mu bu lütfen yardım!
Eşiniz ve ailesiyle yaşadığınız kavgalarda komşulara çevreye rezil oldunuz mu?
Eşim beni çok boğuyor, dayanamıyorum...
Dışarıda yağmur ve içimde tarifsiz pişmanlıklar var...
eşime çok kırgınım ama o kendini haklı görüyor.............
kayınvalidem beni delirtmeye kesin kararlı..........
eşiniz aldığı kararlarda sizi ezip geçse ne yapardınız? (
Kaynanam benim için büyük bir ceza
rahatına düşkün tembel eşim beni sinir ediyor?yardım
evliliğimi bitirecek bu insanlar....
Eşimden öyle nefret ettim ki! (
Yaşanan her şeye rağmen görümceme gitmeli miyim?
Kaynanayı anlarım da Görümcelere ne oluyor? Dış kapının mandalı
evliliğinde baba sözünü dinlemeyenler durumunuz nedir?
ben bu kadar konu açan birini gördğümde sorunu sadce konu açandan aramam ama saldırıya geçmek içni meteryallri toplamışsınz n kadar yazık hemcinsim olan biri beni anlaamamkta ısrar ediyor....
ben bile şimdi konularıma görnüce üzüldüm ne kadar çok sorunla boğuşumuşum diye boşuna dememişler dert adamı söyletir diye....madem sizi bu kadar baydı lütfen rica ediuorum bu aptalca konuyla sizi bayan konuyla daha fazla ilgilenmeyin başka konulara yorum yapın
kısmetse 2. sini zengin bulursun:roflol: bu nasıl mantık ya ??????kafamçokkarıştıherkes dört dörtlük yaşamıyorki arkadaşım...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?