- 23 Ağustos 2010
- 1.662
- 276
- 198
Ben çok aşık filan değilim eşime..Öyle sırılsıklam filan yani
Ama 10 seneyi geçti birlikteyiz,birbirimizi iyi tanıyoruz.Kızacağımız şeyleri biliyoruz hassas noktalarımıza göre davranıyoruz.Temkinliyiz.Düzegelen şekilde yaşamıyoruz hayatımızı.Birbirimizin olduğunu biliyoruz evde.Hassasız.Birbirimizi seviyoruz,değer veriyoruz.Ve saygı duyuyoruz.
Birde dünyalar tatlısı kızımız var.Ona endeksliyiz.
Özel bir çabamız yok mutlu olmak adına.eve atıyoruz ilk fırsatta kendimizi.evimizde huzurlu ve mutluyuz.
4 yıllık evliyim 2 yaşında kuzum var
aşığım hala çoook seviyorum ben herşeyimi yanında inanılmazzzz huzurluyum her işe gittiğinde insanın içi acır mı ayrılıyoruz die benim acıyor
evlilikte en önemli unsur HOŞGÖRÜ SAYGI SEVGİ
allahım ağzımızın tadını bozmasın
kendini beğenmek sevmek yetmiyor malesef ki evlilikte.ben özellikle kendimle çok barışık biriyim. ama eşim bir türlü benimle barışık olamadı. ilk başlarda deliler gibi aşık olan sabahlara kadar konuşan koca gitti. beni umursamayan, ortamda hesaba almayan, evde yüzüme bakmayan bir koca olup çıkmıştı. ben başaramadım.
Cok mutlu bir evliligim var ve 10 senedir evliyim.
Sirrim su:
- erken yasda evlenmedim
- evlendigimde ayaklarimin üstünde durabiliyordum, meslegim cebimdeydi.
- cok sevdim ( ama en cokda karekterini sevdim: dürüst, az ve öz konusan vs. vs. )
- gelinligim böyle olsun, dügünüm söyle olsun, su kadar altin takilsinla gecirmedik zamanimizi, sadece önemli olan seye baktik, oda ikimizdik.
- realist olmak cok büyük avantaj, yani ne önemli ne önemsiz hayatta?
- ana kuzusu degil, daha cok hanimin kuzusu gibi, kim ne derse desin neticede illaki benim söyledigim söz onu rahatlatiyor. Bende öyleyim ona ama.
- bu hayatta huzuru tek buldugum yer, esimin yani. Bunuda o hissediyor.
- aslinda disarida cok güclü bir kadin ama evde kocasinin göbegine basini yaslayip tv seyreden birisiyim iste. Belki sirrim bu: derin sevgi....derin saygi....ve sadece ikimiz.....
Hayatta herseyim kötüydü ama meslek ve es seciminde tam 24`den vurdum, zaten hayatta önemlide olan bu ikisi. Yani es ve is secimi, gerisi gelip gecici, yaralar kapaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?