Evliliğimde çok mutluyum diyenler sırrınız nedir?

birde erkekler bir iş yaptığında övülmeyi taktir edilmeyi seviyor özellikle babalarının yanında böle başardıkları birşeyi anlatınca gurur duyarlar kendileriyle eğer yanlış veya kötü yaptığı birşey varsada asla kabullenmek istemiyorlat eleştirip kırmamak lazım yanlış olan şeyleri güzel bir dille söylemek yani eleştirildiğini hissettirmemek gerekli eğer sürekli kötü yönlerini bulup eleştirirseniz dışarıdan iş yerinden yada başka bir yerden bir bayan tarafından övgü dolu sözler duyarsa farkında olmadan ona karşı ilgi duyabilir

iveetttt

aslan dedım yaaa kayınvalıdem de aslan onu bu yuzden sevıyorum ben solemeden o soluooo :))) o yuzden anlasıoruz :))) aynı anda soleyınce kahkaha ata ata masanın altına gırıyorum ben

ben o mesajı kayınvalidemde aslan olarak okumuşum benimde annen aslan ama mesela bir iş yapılacak ben onu yönlendirmeye çalışırım o beni yani pek birlikte bişey yapamayız çünkü aslan burclerı yönetmeyi sever yönetilmeye gelemez

Son düzenleme:
evliliğimde mutlu olmamın sırrı :) Allah vergisi

ama illaki dünya sebeplerine bağlarsak.

1. karşı taraf kavgacı değil.
2. karşı taraf sabırlı
3. her iki tarafta başkalarının yanında karar alıcı konuşma yapmaz. 3. kişilere genelde karar verildikten sonra haberdar eder.( bu çok önemli)en küçük şeyleri bile. mesela annemlerdeyiz. ordan başka bir yere gideceğiz. yanımıza kardeşimde gelsinmi diye ayrı sorarım eşime. oda kendi ailesindeyken aynı şekilde. çarşıya gidelim dediysek. sonradan birilerine hadi sende gel demeyiz birbibirmizden habersiz.

Bütün hepsine harfiyen katılıyorum arkadaşım… sadece biz kayınvalidemle yakınız ama tam tersine eşimle sorun olduğunda annene söyleyeceğim diyorum (espirisine) bu onu yola getiriyor çünkü kayınvalidem her zaman gelinlerinin arkasında duran bir kadın bu yüzden onu çok seviyorum canım annem benim

Evlilikte önemli bir noktada çiftlerin birbirleriniz eleştirmeleri ne kadar fazla eleştirirsen karşındaki kişi okadar fazla kırılıyor ve sorun ortaya çıkıyor

Burda okuduklarım içinde katıldığım çok yazı oldu ama bu bütünüyle kapsıyor bence olayı.

Sevgi...birbirini çok sevmek ve değer vermek,başka bir sırrı yok.Eğer karşılıklı sevgi varsa saygıda,ilgide,mutlulukta arkasından gelir.

evet tek sır bu çok sevmek kendi canından kanından bile
mutluyuz mutluyum eşim çok anlayışlı ve ilgilidir
önemli olan kopmamak bence hayat karmaşasına kapılıp kalmamak
iş ev çocuk üçgeninde boğulmamak çiftlerin birbirini unutmaması lazım
ben bunu çok iyi anladım...

sürekli eşime baktıkça bu adama ne kadar aşığım diye düşünürüm
her türlü kusurunu kapatıyor sanki gözümde. uzun yıllar sonra da inş böyle oluruz

insan sevmese katlanamaz diyorum valla. herşey olup bitiyor ve hiç birşey olmamış gibi seni seviyorum diyebiliyorsan eşine ne mutlu. fakat bizim aile yaşantılarımız çok farklıydı bu yüzden kayınvalidemle pek anlaşamıyoruz ve halauyum problemi yaşıyorum. tahammül edemediğim çok şey var ve kime anlatacağımı bilemediğim için eşime patlıyorum çoğu zaman. çok asabi olmaya başladım. kendimi kontrol altına almalıyım :)

nıye esıne patlıyorsun bı burdayız bızlerle paylas :)) yazık adama benn bı yandan sen bı yandan annesı :))

doğru aslında ama soru işaretlerimle sizleri boğmak istemem :) eşime patlıyorum çünkü konuşabileceğim kimsedeyok başka bir şehirden geldim. kültür uyumunada çalışıyorum bu arada evliliğimin üzerinde 1 buçuk sene geçti ben daha yeni kendime geliyorum

ama tek taraflida olmuyor malesef((( siz ne kadar cabalasanizda karsidaki anlamadikca bi anlami yokki

ama tek taraflida olmuyor malesef((( siz ne kadar cabalasanizda karsidaki anlamadikca bi anlami yokki

o konuda eşim her türlü desteği veriyor Allahtan. her türlü konudada bana hak verir. ama ben niye bu kadar herşeyi kafama takıyorum yaaaa ailesi konusundada verici olan taraf hep bendim artık tahammülüm kalmadı

Evet, kesinlikle herşey karşılıklı. İki taraf da çaba göstermek zorunda. Yuvayı dişi kuş yapar deseler de erkeğin de evliliğini sahiplenmesi gerek.

sanırım haklısın canım ama susmak da zor oluyo yaaa :

Ben çok aşık filan değilim eşime..Öyle sırılsıklam filan yani
Ama 10 seneyi geçti birlikteyiz,birbirimizi iyi tanıyoruz.Kızacağımız şeyleri biliyoruz hassas noktalarımıza göre davranıyoruz.Temkinliyiz.Düzegelen şekilde yaşamıyoruz hayatımızı.Birbirimizin olduğunu biliyoruz evde.Hassasız.Birbirimizi seviyoruz,değer veriyoruz.Ve saygı duyuyoruz.
Birde dünyalar tatlısı kızımız var.Ona endeksliyiz.
Özel bir çabamız yok mutlu olmak adına.eve atıyoruz ilk fırsatta kendimizi.evimizde huzurlu ve mutluyuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…