Evliliğimden biktim

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba...
Hemen konuya giriyorum
Malesef sorun evliligim artık gerçekten biktim. Eşimin hareketleri canımdan bezdim... adam Eve geliyor elinde telefon yatana kadar sadece bedeni evde bırak diyince de bi ton laf sayiyor..sosyal hayatımız kalmadı zaten birlikte dışarı çıkma zaman geçirme gibi...ben nasıl yola getiricem ben bu adamı

kaç yıllık evlisiniz

Telefon bağımlılığı var sanırım. Ya da sosyal medya. Kendi istemezse bundan kurtulmak çok zor ya. Film izlemeyi falan önerin ya da tv'de belgesel, yararlı bir şey vs vs. Kural koyun telefonları kaldırın siz de dahil. Destek alsın dicem de sanırım pek kabul etcek biri de değil. Aman çok zor ya

Destek alacak biri değil..kabul etse evlilik terapistine götürürüm. Film aciyrz ama o yine mesajlasiyor yada sosyal medya da..kual koysam da dur bu son cevap diyor

6 buçuk yillik evlilikten çok bisey beklemeyin sakin yanlış da anlamayın beni ben de 9 yıllık evliyim acayip rutine biniyor he hiç sohbet yoksa haklısınız tabi çocuk yoksa ve sevginiz tükendiyse ayrılın

Kabul ederse biz aile terapisine gidecegiz. Etmezse bir yol düşünecegiz artık.

Destek alacak biri değil..kabul etse evlilik terapistine götürürüm. Film aciyrz ama o yine mesajlasiyor yada sosyal medya da..kual koysam da dur bu son cevap diyor
Bekara boşa demek kolay o yüzden demiycem ben:)) Siz de taviz veriyosunuz bence. Baya net koyun tavrınızı gerekirse konuşmayın küsün ufak çaplı cinnet geçirin. Yemeğini yapmayın mesela. Yine de düzelmezse daha kötüye de giderse bilemem.

Üzmeyin kendinizi.
Onu değiştiremiyorsanız kendinizi değiştirin.
Ya onunla bu şekilde yaşamaya alışın ya da kendinize yeni bir dünya kurun.
Kendi kendin bişeyler yapmaya çalışıyorum ama oda bi yerden sonra sıkıyor. Tek başıma takilacakstakınacaksam neden evledim diyorum

Ben kendimi hatalı buluyorum zaten.lanet olsun ne hali varsa görsün diyemiuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…