- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
kaç yıllık evlisinizMerhaba...
Hemen konuya giriyorum
Malesef sorun evliligim artık gerçekten biktim. Eşimin hareketleri canımdan bezdim... adam Eve geliyor elinde telefon yatana kadar sadece bedeni evde bırak diyince de bi ton laf sayiyor..sosyal hayatımız kalmadı zaten birlikte dışarı çıkma zaman geçirme gibi...ben nasıl yola getiricem ben bu adamı
Çocuk yok... Malesef kabul de etmiyor abartıyorsun diyip çıkıyorÇocuk yoksa boşayın gitsin. Evlilik bence dünyanın en saçma şeyi :)
6 buçukkaç yıllık evlisiniz
Telefon bağımlılığı var sanırım. Ya da sosyal medya. Kendi istemezse bundan kurtulmak çok zor ya. Film izlemeyi falan önerin ya da tv'de belgesel, yararlı bir şey vs vs. Kural koyun telefonları kaldırın siz de dahil. Destek alsın dicem de sanırım pek kabul etcek biri de değil. Aman çok zor yaMerhaba...
Hemen konuya giriyorum
Malesef sorun evliligim artık gerçekten biktim. Eşimin hareketleri canımdan bezdim... adam Eve geliyor elinde telefon yatana kadar sadece bedeni evde bırak diyince de bi ton laf sayiyor..sosyal hayatımız kalmadı zaten birlikte dışarı çıkma zaman geçirme gibi...ben nasıl yola getiricem ben bu adamı
Çocuk yok.y buçuk yıllık evliyim..hayir çalışmıyorum...son zamanlarda daha bi abarttıNe kadar süredir evlisiniz
Cocuk var mı
Calısıyormusunuz
Ne zamandır böyle
Üzmeyin kendinizi.6 buçuk
Ne yapıyor peki görüyormusunuzÇocuk yok.y buçuk yıllık evliyim..hayir çalışmıyorum...son zamanlarda daha bi abarttı
Destek alacak biri değil..kabul etse evlilik terapistine götürürüm. Film aciyrz ama o yine mesajlasiyor yada sosyal medya da..kual koysam da dur bu son cevap diyorTelefon bağımlılığı var sanırım. Ya da sosyal medya. Kendi istemezse bundan kurtulmak çok zor ya. Film izlemeyi falan önerin ya da tv'de belgesel, yararlı bir şey vs vs. Kural koyun telefonları kaldırın siz de dahil. Destek alsın dicem de sanırım pek kabul etcek biri de değil. Aman çok zor ya
Kabul ederse biz aile terapisine gidecegiz. Etmezse bir yol düşünecegiz artık.Merhaba...
Hemen konuya giriyorum
Bekara boşa demek kolay o yüzden demiycem ben:)) Siz de taviz veriyosunuz bence. Baya net koyun tavrınızı gerekirse konuşmayın küsün ufak çaplı cinnet geçirin. Yemeğini yapmayın mesela. Yine de düzelmezse daha kötüye de giderse bilemem.Destek alacak biri değil..kabul etse evlilik terapistine götürürüm. Film aciyrz ama o yine mesajlasiyor yada sosyal medya da..kual koysam da dur bu son cevap diyor
Kendi kendin bişeyler yapmaya çalışıyorum ama oda bi yerden sonra sıkıyor. Tek başıma takilacakstakınacaksam neden evledim diyorumÜzmeyin kendinizi.
Onu değiştiremiyorsanız kendinizi değiştirin.
Ya onunla bu şekilde yaşamaya alışın ya da kendinize yeni bir dünya kurun.
Görüyorum ne yaptigini ya arkadaş larıyla mesajlasiyor yada sosylsosyal medya..telefonu ortadadır.Ne yapıyor peki görüyormusunuz
Oyun mu oynuyor sosyal medya mı
Birde siz plan yapsanız su film gelmiş su tiyatro gelmiş gitsek deseniz gelmezmi
Haklısınız da boşanmayacaksanız da bu şekilde huzursuz yaşamaktan daha iyi değil mi?Kendi kendin bişeyler yapmaya çalışıyorum ama oda bi yerden sonra sıkıyor. Tek başıma takilacakstakınacaksam neden evledim diyorum
Ben kendimi hatalı buluyorum zaten.lanet olsun ne hali varsa görsün diyemiuorumBekara boşa demek kolay o yüzden demiycem ben:)) Siz de taviz veriyosunuz bence. Baya net koyun tavrınızı gerekirse konuşmayın küsün ufak çaplı cinnet geçirin. Yemeğini yapmayın mesela. Yine de düzelmezse daha kötüye de giderse bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?