Evliliğimden biktim

Ona da çare buluyorlar :))) yemegi disaridan soyleyip devam ediyor oyuna:)) yakın zamanda bağırıp çağırdım uzerine özur hediyesi aldim, bakalim bir sey degisecek mi diye bakacaktim. Psikolog illa beraber gelin diye tutturdu. Aslında esimin psikologa gitmesi lazım. Icimde cok sey birikti kimseye anlatamiyorum, sana bile demisti en son. Sonra kendini ise verdi psikologa gitmek yerine. O nedenle götürmek istiyorum.

Sen çocukla ilgilenirken onu tv telefon basinda görünce de gözüne daha çok batar oluyor. Onu ne yapmalı:))
Ben aslında kendimden örnek verdim tabiki herkesin farklı olur.elim ayağıma dolanıyo kocam yardım etcem die oyüzden köşede oturması işime gelio git otur sen ben hallederim diom mecbur.

Valla değişik bu erkekler ya:)) koca adam olmuşlar evlenmişler sorumluluk sahibi vs. Sen git çocuk gibi elde telefon gez. Oyun oyna. Hadi oyna da bağımlı olcak kadar noluyosa. hey allahm ya. Ben bile sinirlendim Allah yardımcınız olsun gercekten:)

Niye bu kadar cok oyun oynuyorsun diye sordugumda verdigi cevap: babam zamaninda eve bilgisayar alip kisitlamasaydi boyle olmazdim:))
Biz kizimla beraber oynayacagiz diyor.
Benim kizdigim nokta telefona tv ye dalip cocugun 3-4 kere baba demesine cevap vermemesi. O anda duymuyor hicbir seyi. Cocuk da amaan sesleniyorum sesleniyorum kimse ilgilenmiyor algisi oluşsun istemiyorum. Taa mutfakta bulasik yikarken ben duyuyorum efwndim kizim diye bagiriyorum iceri. Baska bir zarari yok bana. Cocuktan once hic karismazdim. 17 aylik ama sealeniyor anlatmak istiyor, bir seyler istemeye calisiyor. Onu anlamaya calissin istiyorum. Tek tartismamiz bu. Icine attigi konular ise ailesiyle iliskilerim. Fevri insanim ben. Hep boyleydim. Onlarla da cocukla ilgili konulaeda ani cikislarim oluyor. Engel olamiyorum kendime. Yaz yaz bitmez. Bekarligin tadi baska, evliligin baska:) Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin.

Kendisine dedim adam gibi ayrılalım böyle olmuyor ..cek git kapı ords diyor gitsem hayatta izin vermez ayrılmaya yanaşmıyor
Evde hapis mi tutuluyorsunuz arkadaşım?
Gerçekten boşanmak isteseniz gider açarsınız davayı.
İzin alınmıyor yani.
Ama kendiniz boşanmak istemiyorsunuz,adam da hayatından memnun. O zaman bu şekilde yaşamaya devam edin.

ancak aksamlari evde oldugumuzdan bizde maalesef telefona kaptiriyoruz kendimizi. sonra o bana kiziyor birden, yada ben ona, birakiyoruz:)) esim sosyal medya da degil ama, haber okuyor, maclari takip ediyor, araba bakiyor yada isleriyle ilgili sayfalarda geziniyor. zararsiz yani:)

sosyal medyaya erkekler girmesin. cok sacma. girmesin. kullanmayi beceremiyorlar zaten. kocamin sosyal medyaya karsi antipatisini o yuzden cok asiri seviyorum. bana karismiyor ama:)) guzel denge.

Tam ben diycektim küçükken oynayamamış mı acaba diye:)) Ama evet zor bi durum umarım psikoloğa gitmeyi kabul eder. Kızlar da babalarına aşık olur zaten tabi isteğinizde haklısınız çok çok. Amiin Allah her konuda hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza hepimizinn:)

Bizde de tam tersi, telefon elimden duşmuyor ))) Esim de birak, gel yanimda uzan film izleyelim diyor))) Aslinda telefonda bir sey yapmiyorum ama aliskanlik. Mutlaka elimde olmali.
Normalde esim evliliyimizin ilk aylari telefonda ve ya bilgisayarda oyun oynardi. 1-2 kere uyardim, ondan sonra oyun oynamayi birakti. Laptopu hic kullanmaz. Telefonu bir seyler siparis etdiyinde kullanir sadece.
İsiniz zor belli ki. Esiniz bagimlisi olmus.

Fazla bağımlı hemde malesef

Eski konularınıza göz attığım kadarıyla sorunların kaynağı sizsiniz.

Sorun; mutlu olmayı bilmemeniz gibi duruyor.

Eşiniz sizden ümidi kesmiş, idare ediyor.

Siz değişmeden ne eşiniz değişir, ne evliliğiniz.

Kendisine dedim adam gibi ayrılalım böyle olmuyor ..cek git kapı ords diyor gitsem hayatta izin vermez ayrılmaya yanaşmıyor

Bence bir iş bulun. İş bulamıyorsanız eğitiminizi tamamlayın veya iş bulmanızı sağlayacak şekilde kendinizi geliştirin, eğitimlere, kurslara katılın, sonra iş bulun. “Çek git” dediğinde gidebilecek pozisyona gelin. Ondan ayrılsanız, hayatınızın devam edebileceği, sosyal aktivitelerinizin ve geniş bir çevreniz olduğu, eğlendiğiniz arkadaşlarınız olduğu bir konuma gelin. Mümkünse işinizde yükselin vs.

Ondan sonra yine “çek git kapı orada” mı diyor yoksa sizle uzlaşmaya mı çalışıyor bir bakın bakalım. Ona göre karar verirseniz.

Hepsi aynı desem....

Aynı benim eşim! 7/24 elinde telefon! Nefret ettirdi teknolojiden... Ben saat koyalım o saatlerde al eline yanı sınırı olsun dedim ama nafile... Sizinki yola gelir inşallah...

Hayatım sende onunla konusma sende kendı sevdıklerını yap. Sende onla ılgılenme. Al telefonu elıne yada cık dısarı gez toz nıye bu herıflere bu kadar yuz verıyorsunuz. Önemsemeyın şu kadar sankı onlar olmasa zaman geçmeyecek onlarsız yapacak bıseyımız yok gıbı yaşamaya ne gerek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…