- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Kendisine dedim adam gibi ayrılalım böyle olmuyor ..cek git kapı ords diyor gitsem hayatta izin vermez ayrılmaya yanaşmıyorHaklısınız da boşanmayacaksanız da bu şekilde huzursuz yaşamaktan daha iyi değil mi?
Ona da çare buluyorlar :))) yemegi disaridan soyleyip devam ediyor oyuna:)) yakın zamanda bağırıp çağırdım uzerine özur hediyesi aldim, bakalim bir sey degisecek mi diye bakacaktim. Psikolog illa beraber gelin diye tutturdu. Aslında esimin psikologa gitmesi lazım. Icimde cok sey birikti kimseye anlatamiyorum, sana bile demisti en son. Sonra kendini ise verdi psikologa gitmek yerine. O nedenle götürmek istiyorum.Bekara boşa demek kolay o yüzden demiycem ben:)) Siz de taviz veriyosunuz bence. Baya net koyun tavrınızı gerekirse konuşmayın küsün ufak çaplı cinnet geçirin. Yemeğini yapmayın mesela. Yine de düzelmezse daha kötüye de giderse bilemem.
Bu evliliğe cesaret edemiyrm çocuğaÇocuk yapın kocanızı görmek bile istemezsiniz yorgunluktan
Sen çocukla ilgilenirken onu tv telefon basinda görünce de gözüne daha çok batar oluyor. Onu ne yapmalı:))Çocuk yapın kocanızı görmek bile istemezsiniz yorgunluktan
Şaka yaptım tabiki belirli şartlar oluşmadan çocuk yapılmamalı.Bi
Bu evliliğe cesaret edemiyrm çocuğa
Ben aslında kendimden örnek verdim tabiki herkesin farklı olur.elim ayağıma dolanıyo kocam yardım etcem die oyüzden köşede oturması işime gelio git otur sen ben hallederim diom mecbur.Sen çocukla ilgilenirken onu tv telefon basinda görünce de gözüne daha çok batar oluyor. Onu ne yapmalı:))
Valla değişik bu erkekler ya:)) koca adam olmuşlar evlenmişler sorumluluk sahibi vs. Sen git çocuk gibi elde telefon gez. Oyun oyna. Hadi oyna da bağımlı olcak kadar noluyosa. hey allahm ya. Ben bile sinirlendim Allah yardımcınız olsun gercekten:)Ona da çare buluyorlar :))) yemegi disaridan soyleyip devam ediyor oyuna:)) yakın zamanda bağırıp çağırdım uzerine özur hediyesi aldim, bakalim bir sey degisecek mi diye bakacaktim. Psikolog illa beraber gelin diye tutturdu. Aslında esimin psikologa gitmesi lazım. Icimde cok sey birikti kimseye anlatamiyorum, sana bile demisti en son. Sonra kendini ise verdi psikologa gitmek yerine. O nedenle götürmek istiyorum.
Niye bu kadar cok oyun oynuyorsun diye sordugumda verdigi cevap: babam zamaninda eve bilgisayar alip kisitlamasaydi boyle olmazdim:))Valla değişik bu erkekler ya:)) koca adam olmuşlar evlenmişler sorumluluk sahibi vs. Sen git çocuk gibi elde telefon gez. Oyun oyna. Hadi oyna da bağımlı olcak kadar noluyosa. hey allahm ya. Ben bile sinirlendim Allah yardımcınız olsun gercekten:)
Evde hapis mi tutuluyorsunuz arkadaşım?Kendisine dedim adam gibi ayrılalım böyle olmuyor ..cek git kapı ords diyor gitsem hayatta izin vermez ayrılmaya yanaşmıyor
Tam ben diycektim küçükken oynayamamış mı acaba diye:)) Ama evet zor bi durum umarım psikoloğa gitmeyi kabul eder. Kızlar da babalarına aşık olur zaten tabi isteğinizde haklısınız çok çok. Amiin Allah her konuda hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza hepimizinn:)Niye bu kadar cok oyun oynuyorsun diye sordugumda verdigi cevap: babam zamaninda eve bilgisayar alip kisitlamasaydi boyle olmazdim:))
Biz kizimla beraber oynayacagiz diyor.
Benim kizdigim nokta telefona tv ye dalip cocugun 3-4 kere baba demesine cevap vermemesi. O anda duymuyor hicbir seyi. Cocuk da amaan sesleniyorum sesleniyorum kimse ilgilenmiyor algisi oluşsun istemiyorum. Taa mutfakta bulasik yikarken ben duyuyorum efwndim kizim diye bagiriyorum iceri. Baska bir zarari yok bana. Cocuktan once hic karismazdim. 17 aylik ama sealeniyor anlatmak istiyor, bir seyler istemeye calisiyor. Onu anlamaya calissin istiyorum. Tek tartismamiz bu. Icine attigi konular ise ailesiyle iliskilerim. Fevri insanim ben. Hep boyleydim. Onlarla da cocukla ilgili konulaeda ani cikislarim oluyor. Engel olamiyorum kendime. Yaz yaz bitmez. Bekarligin tadi baska, evliligin baska:) Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin.
Fazla bağımlı hemde malesefBizde de tam tersi, telefon elimden duşmuyor ))) Esim de birak, gel yanimda uzan film izleyelim diyor))) Aslinda telefonda bir sey yapmiyorum ama aliskanlik. Mutlaka elimde olmali.
Normalde esim evliliyimizin ilk aylari telefonda ve ya bilgisayarda oyun oynardi. 1-2 kere uyardim, ondan sonra oyun oynamayi birakti. Laptopu hic kullanmaz. Telefonu bir seyler siparis etdiyinde kullanir sadece.
İsiniz zor belli ki. Esiniz bagimlisi olmus.
Ben de bagimlisiyim malesef. Surekli elimde. Bu da canımı sıkıyor. Bagimli oldun mu birakmasi zor. Aslinda eşinizi anliyorum ama birakmasi lazim.Fazla bağımlı hemde malesef
Eski konularınıza göz attığım kadarıyla sorunların kaynağı sizsiniz.6 buçuk
Kendisine dedim adam gibi ayrılalım böyle olmuyor ..cek git kapı ords diyor gitsem hayatta izin vermez ayrılmaya yanaşmıyor
Hepsi aynı desem....Merhaba...
Hemen konuya giriyorum
Malesef sorun evliligim artık gerçekten biktim. Eşimin hareketleri canımdan bezdim... adam Eve geliyor elinde telefon yatana kadar sadece bedeni evde bırak diyince de bi ton laf sayiyor..sosyal hayatımız kalmadı zaten birlikte dışarı çıkma zaman geçirme gibi...ben nasıl yola getiricem ben bu adamı
Aynı benim eşim! 7/24 elinde telefon! Nefret ettirdi teknolojiden... Ben saat koyalım o saatlerde al eline yanı sınırı olsun dedim ama nafile... Sizinki yola gelir inşallah...Merhaba...
Hemen konuya giriyorum
Malesef sorun evliligim artık gerçekten biktim. Eşimin hareketleri canımdan bezdim... adam Eve geliyor elinde telefon yatana kadar sadece bedeni evde bırak diyince de bi ton laf sayiyor..sosyal hayatımız kalmadı zaten birlikte dışarı çıkma zaman geçirme gibi...ben nasıl yola getiricem ben bu adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?