Evliliğimden biktim

Kendi kendin bişeyler yapmaya çalışıyorum ama oda bi yerden sonra sıkıyor. Tek başıma takilacakstakınacaksam neden evledim diyorum
Yani boşanmayacaksan en mantıklı çözüm bu gibi
Sen yine ailene git sinemana gezmene git o evde dursun
Belli şeyleri beraber yapın yada ona görev verin işte marketten şunları al gibi yapmazsa malzemem yok deyip yapmayın

Benimde eşim öyle sürekli tv izliyor yada tlf da buda gayret normal hergun canım cicimli olmaz ki

Merhabalar, hanımefendi önceki konularınıza da baktım. Sizin yapmanız gereken şey bir an önce bir işe girip kendinize başka meşgaleler bulmak. Olayları fazlasıyla büyütüp kendinizi gereksiz yere yoruyorsunuz. İşe girip kendi hayatınıza odaklandığınızda, kendiniz için bir şeyler yaptığınızda eşiniz size daha fazla saygı duyup önemsiyecek. Ki kendisi bunu daha önce defalarca söylemiş. Daha çok gençsiniz çocuk da yok. Gündüzleri evde oturmaktansa bir iş bulup çalışmanız sizin yararınıza olacak

ben de o yüzden sormuştum. Çalışıyor mu diye. Ev hanımı sanırım. Çoğu kadın buradaki bana kızacak ama, özlelikle eşi ağır çalışanların derdi bu. Ama ben erkek kısmını da anlamak istiyorum. Adam sabah 7 de evdne çıkıp akşam 7-8 gibi eve geliyorsa, bazen de sanırım kendi ilgilendiği ilgisini çeken şeylerle ilgilenmek isteyebilir. Biz kadınlar da, ilgi istiyoruz anlıyorum ama, onu da anlamak lazım bence.

Ortada boşanacak bişey yok boşan diyen arkadaşlar neye göre boşan diyo acaba. Öyle kolay mı oluyo boşanınca..

Benim eşimde kimi zaman işten gelince tlf uğraşıyo hep diyorum sabah cikiyon akşam geliyon tlf bırak birlikte vakit geçirelim kafan dağılsın vs vs diyorum sağolsun arada birlikte vakit geciyoruz ama bi arkadaş demis eşlerimizi de anlamalıyız

Elbette beraber geçirmek lazım, elbette ben de diyorum. Ama, adamın da kendine dair ilgi alanı olamaz mı? Yoğun çalışıyorsa özellikle o ilgisi ile akşam belki ilgilenmek istiyor olamaz mı? Öyle adamlar var ki, benim arkadaşlarımın çoğu eşi, pazarları bile işe gidiyor. Ama elbette bunu dengede tutmalı...o kesin. Ama biz kadınlar olarak da eğer çalışmıyorsak, bence biz de o dengeyi sağlayan olmalıyız.

Allahın herkezin başında aynı dert demekki
Ama bizimkisi sosyal medya değil öyle olsa aslaaa durmam kırarım o telefonu..
Bizimkisi oyun ama bi iki bağırışta kendine geliyo telefon kapanıyo... sosyal medya olayı olınca bence inceleyim kurcalayın telefonu...

Bende çalışmıyorum hemen hemen senle ayniyiz sanırım haklısın sende. Bende aynı durumdan muzdaribim. Eşin ne diyo bu duruma

Aynen benim eşimde oyunkolik çok kiziyom sosya hesaplarımız yok Allahtan

Aynen benim eşimde oyunkolik çok kiziyom sosya hesaplarımız yok Allahtan
Eşiminde sosyal medya hesabı yok olamazdabenimde bi tane var onuda kullanıyırum sayılmaz .. ben nabtım biliyormusun onun telefonuna benim oynicağım bi oyun yükledim o telefony ele aldığı gibi hızlıca isteyip ben oynuyorum empati yapmasını sağlıyorım yani bugünlerde aşkım sanada benim telefonumdan alalım demeye başladı en güzeli bii bağırış bi çağırış sonra hepsi normele dönüyo bi cinnet şart

Erkeklere evlendikten sonra bişey oluyor. Sevgililik döneminde her boş vaktinde dibinde biten adam evlenince aynı evde yüzüne bakmıyor. Sebebini bende çok merak ediyorum. Bizimki 3. Aydan itibaren başladı ve asla değişmedi. Dışarı çıkmaz , evde yüzüne bakmaz, yanında uyumaz. Bi yere gidelim diyince kavga çıkarır. Bende bi ve çocuk da oldu. 2 buçuk yıl dayanabildim. Su an boşanma davamız sürüyor.

Ben hayatımda hic televizyon izlemedim
Yani hic izlemedim derken,tabiki izledim donem dönem diziler vardi haftada 1 diziyi izleyip sonra kapatiyordum. Odamdaki televizyon,bekarken yani,oyle tozluca duruyordu sadece tozu alınıyordu açmıyordum bile. Evliyim. Hangi kanal atv,hangisi show hangisi star bilmiyorum. Tuşları bile kullanamiyorum bu kadar net. Abartısız.
Esim evden gider gitmez tvyi kapatiyorum
O eve geliyor bu evden cenaze mi çıktı ne bu sessizlik diyor.
Artik dayanamiyorum çıldıracağım.
Sabah uyanir uyanmaz ben disimi fircaliyorum,o tvyi açıyor
Cok büyük bir olay çıkacak. Ya da elimden bir kaza çıkacak
Bilgisayar üzerinden çalışıyor,iş yapıyor. Bilgisayari birakiyor. Koltuga geciyor.uzaniyor Bu defa tablet.
Tableti bırakıyor
Cep telefonu
Bu esnada hep tv açık bizim suratimiza bakan yok. 2 kelime laf atar gel sana sarılayım der
Boyle yaparsa beni kaybedicek. Sizi cok iyi anliyorum.
Geçen bir foto attim arkadasa o esnada farkinda değilim
Bana dediki oha sehpanin üstü cephane gibi. Harbiden 2 telefon 1 tablet ve laptop ben o an farketmemistim. Varya cok kötü gunler bekliyor onu. Bu insani sinir eder hasta eder boyle tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…