- 9 Eylül 2013
- 12.074
- 27.801
- 798
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Yani boşanmayacaksan en mantıklı çözüm bu gibiKendi kendin bişeyler yapmaya çalışıyorum ama oda bi yerden sonra sıkıyor. Tek başıma takilacakstakınacaksam neden evledim diyorum
Neye göre, kime göre? Benim için herkesin tatması gereken bir mutluluk mesela..Çocuk yoksa boşayın gitsin. Evlilik bence dünyanın en saçma şeyi :)
Bende dun aynı seyı dusundum sacma bırsey hatta bir omur olunla hayatını surdurmek daha sacmaÇocuk yoksa boşayın gitsin. Evlilik bence dünyanın en saçma şeyi :)
Benimde eşim öyle sürekli tv izliyor yada tlf da buda gayret normal hergun canım cicimli olmaz kiMerhaba...
Hemen konuya giriyorum
Malesef sorun evliligim artık gerçekten biktim. Eşimin hareketleri canımdan bezdim... adam Eve geliyor elinde telefon yatana kadar sadece bedeni evde bırak diyince de bi ton laf sayiyor..sosyal hayatımız kalmadı zaten birlikte dışarı çıkma zaman geçirme gibi...ben nasıl yola getiricem ben bu adamı
Yok artıkÇocuk yoksa boşayın gitsin. Evlilik bence dünyanın en saçma şeyi :)
ben de o yüzden sormuştum. Çalışıyor mu diye. Ev hanımı sanırım. Çoğu kadın buradaki bana kızacak ama, özlelikle eşi ağır çalışanların derdi bu. Ama ben erkek kısmını da anlamak istiyorum. Adam sabah 7 de evdne çıkıp akşam 7-8 gibi eve geliyorsa, bazen de sanırım kendi ilgilendiği ilgisini çeken şeylerle ilgilenmek isteyebilir. Biz kadınlar da, ilgi istiyoruz anlıyorum ama, onu da anlamak lazım bence.Merhabalar, hanımefendi önceki konularınıza da baktım. Sizin yapmanız gereken şey bir an önce bir işe girip kendinize başka meşgaleler bulmak. Olayları fazlasıyla büyütüp kendinizi gereksiz yere yoruyorsunuz. İşe girip kendi hayatınıza odaklandığınızda, kendiniz için bir şeyler yaptığınızda eşiniz size daha fazla saygı duyup önemsiyecek. Ki kendisi bunu daha önce defalarca söylemiş. Daha çok gençsiniz çocuk da yok. Gündüzleri evde oturmaktansa bir iş bulup çalışmanız sizin yararınıza olacak
Elbette beraber geçirmek lazım, elbette ben de diyorum. Ama, adamın da kendine dair ilgi alanı olamaz mı? Yoğun çalışıyorsa özellikle o ilgisi ile akşam belki ilgilenmek istiyor olamaz mı? Öyle adamlar var ki, benim arkadaşlarımın çoğu eşi, pazarları bile işe gidiyor. Ama elbette bunu dengede tutmalı...o kesin. Ama biz kadınlar olarak da eğer çalışmıyorsak, bence biz de o dengeyi sağlayan olmalıyız.Benim eşimde kimi zaman işten gelince tlf uğraşıyo hep diyorum sabah cikiyon akşam geliyon tlf bırak birlikte vakit geçirelim kafan dağılsın vs vs diyorum sağolsun arada birlikte vakit geciyoruz ama bi arkadaş demis eşlerimizi de anlamalıyız
Bende çalışmıyorum hemen hemen senle ayniyiz sanırım haklısın sende. Bende aynı durumdan muzdaribim. Eşin ne diyo bu durumaElbette beraber geçirmek lazım, elbette ben de diyorum. Ama, adamın da kendine dair ilgi alanı olamaz mı? Yoğun çalışıyorsa özellikle o ilgisi ile akşam belki ilgilenmek istiyor olamaz mı? Öyle adamlar var ki, benim arkadaşlarımın çoğu eşi, pazarları bile işe gidiyor. Ama elbette bunu dengede tutmalı...o kesin. Ama biz kadınlar olarak da eğer çalışmıyorsak, bence biz de o dengeyi sağlayan olmalıyız.
Aynen benim eşimde oyunkolikAllahın herkezin başında aynı dert demekki
Ama bizimkisi sosyal medya değil öyle olsa aslaaa durmam kırarım o telefonu..
Bizimkisi oyun ama bi iki bağırışta kendine geliyo telefon kapanıyo... sosyal medya olayı olınca bence inceleyim kurcalayın telefonu...
Eşiminde sosyal medya hesabı yok olamazdaAynen benim eşimde oyunkolikçok kiziyom sosya hesaplarımız yok Allahtan
Telefonu saklayin
telefonu al sakla/kir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?