- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi aklikarisik
-
He amcamin oglu olur kendisisiz tanışıyor musunuz
Aynen vala de kadın milletinden korkulur işteEşiminde sosyal medya hesabı yok olamazdabenimde bi tane var onuda kullanıyırum sayılmaz .. ben nabtım biliyormusun onun telefonuna benim oynicağım bi oyun yükledim o telefony ele aldığı gibi hızlıca isteyip ben oynuyorum empati yapmasını sağlıyorım yani bugünlerde aşkım sanada benim telefonumdan alalım demeye başladı en güzeli bii bağırış bi çağırış sonra hepsi normele dönüyo bi cinnet şart
Çok saçma bu adamlar evlense de büyümüyorlar benm ki de öyleydi en başlarda ...oyu oynar elinden düşürmez ergenler gibi saçma sapan uğraşırdı...sonradan biz kötü olmaya başlayınca bıraktı azalttı şimdi ayrıyız zaten ne hali varsa görsün ..Sana sağır olur duymazsa hiç umursama kundağı yere vurMerhaba...
Hemen konuya giriyorum
Malesef sorun evliligim artık gerçekten biktim. Eşimin hareketleri canımdan bezdim... adam Eve geliyor elinde telefon yatana kadar sadece bedeni evde bırak diyince de bi ton laf sayiyor..sosyal hayatımız kalmadı zaten birlikte dışarı çıkma zaman geçirme gibi...ben nasıl yola getiricem ben bu adamı
Dikkat et birinin kafasına dusmesin :))Kır telefonu gitsin. Valla ben tv yi bir gün camdan atacam rahatlayacam. Bulduğum çözüm bu.
Dikkat et birinin kafasına dusmesin :))
O zaman olurAşağıya da kv ile kp yi koyup üstlerine tv atacam kökten çözüm
Sesli güldümAşağıya da kv ile kp yi koyup üstlerine tv atacam kökten çözüm
O zaman olur
Sesli güldüm
katılıyorum. konu sahibinin konuları yıllardır aynı. bir çözüm yolu üretmek yerine sürekli aynı konular aynı başlıklar aynı olaylar. nereye kadar böyle gidecek, önce kendisi bir adım atmalı eşinden ziyade kendisi için bir şeyler yapmalı.ben de o yüzden sormuştum. Çalışıyor mu diye. Ev hanımı sanırım. Çoğu kadın buradaki bana kızacak ama, özlelikle eşi ağır çalışanların derdi bu. Ama ben erkek kısmını da anlamak istiyorum. Adam sabah 7 de evdne çıkıp akşam 7-8 gibi eve geliyorsa, bazen de sanırım kendi ilgilendiği ilgisini çeken şeylerle ilgilenmek isteyebilir. Biz kadınlar da, ilgi istiyoruz anlıyorum ama, onu da anlamak lazım bence.
Esim eline telefonu aldiginda bende ona msj atıyorum nasilsin beninle konusmuyosjmu bari burdan msjlasalim diye hemen telefonu birakiyor sende eline aldikca msj yazGörüyorum ne yaptigini ya arkadaş larıyla mesajlasiyor yada sosylsosyal medya..telefonu ortadadır.
Eşim böyleydi. Evlilik berbat bi hal almıştı. Tamda sizin anlattiginiz gibiydi hersey. Telefonu birak vakit geçirelim diyince bağirir kavga çikarir yine telefonu birakmazdi. Çocuk olunca birakti çünkü çok yaramaz çok oyuncu bi bebek. Ama eşim çocugu çok fazla istiyordu bende hazir degilim diyip yapmiyordumMerhaba...
Hemen konuya giriyorum
Malesef sorun evliligim artık gerçekten biktim. Eşimin hareketleri canımdan bezdim... adam Eve geliyor elinde telefon yatana kadar sadece bedeni evde bırak diyince de bi ton laf sayiyor..sosyal hayatımız kalmadı zaten birlikte dışarı çıkma zaman geçirme gibi...ben nasıl yola getiricem ben bu adamı
Evlenmeden evliliğin monotonluğundan korktumBöyle odunlarla Allah sizlere sabır versin.Merhaba...
Hemen konuya giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?