Evliliğimden biktim

Aynen vala de kadın milletinden korkulur işte

Simdi kuafördeyim. Kendisi bir yere geçmiş aradi isin bittimi diye. Bitince gel buraya dedim tamam dedim. O da menfaatinden yemek yicez. Evde yapmadim yemek bugün..
Eve gidelin yine bas köşesine yayilir . Padişah ya hani
Nedense ama benim instagramama girmeme laf eder elinden telefonu düşürmüyorsun der. Sanki kendisi cok farkli da elektronik beyin. Beyni yanmis. Ay cok sinir oldum. Bu adamlarla nasil ömür gecer bilmiyorum. Surekli ben program yapmaktan bıktım. Evet program yapinca tamam diyor gidiyoruz ama 2 3 saate sıkılıyor e gecelim napcaz sende iyice sokak cocugu oldun diyor. Annesinin evi evimize 5 6 dakika arabayla. Oraya giderkende laptopu aliyor bide tutsana aşkım diyor tutamam dedim boynum agriyor cantamda bide hammalligini yapcam paşa padişah in ya varya benim kocayi gorsen belki haline şükredersin canim. Boyle bir insan yok

Çok saçma bu adamlar evlense de büyümüyorlar benm ki de öyleydi en başlarda ...oyu oynar elinden düşürmez ergenler gibi saçma sapan uğraşırdı...sonradan biz kötü olmaya başlayınca bıraktı azalttı şimdi ayrıyız zaten ne hali varsa görsün ..Sana sağır olur duymazsa hiç umursama kundağı yere vur

Benim eşimel bu kadar olmasa da ayni dertten muzdaribim. Bakmayin kiziyorum ama ben de boş vakitlerimde telefona sariliyorum. Fakat bu beni aşırı rahatsiz ediyor, eşimin gözümde saygisi kalmiyor sirf bu telefon meselesinden. Baska hiçbir sorunumuz olmamasina ragmen ayrilmayi dahi düşünüyorum. Ama önce kendim elime almamaliyim sonra onu elestirebilirim diye dusundugum için bir sey yapamiyorum. Bir de benim esim hic hic olmazsa gunde 1.5 saatini ayirir bana vakit gecirmek konusmak icin buna ragmen nefret ediyorum telefondan da sosyal medyadan da...

Ben sıķıldım bu evlilikten
Yalnizliktan ölmemek icin bir sure ailemin yanina gidip kafa dinlicem sen de rahat rahat takil .de .

Ve de yap.

Bi deliliğe bağla
Kriz geçir kıyameti kopar ayıl bayıl
Sonra ne olacaksa olsun
Hiç değilse heyecan olur sizede
Eşiniz hala devam ederse yol verin gitsin

katılıyorum. konu sahibinin konuları yıllardır aynı. bir çözüm yolu üretmek yerine sürekli aynı konular aynı başlıklar aynı olaylar. nereye kadar böyle gidecek, önce kendisi bir adım atmalı eşinden ziyade kendisi için bir şeyler yapmalı.

Aynısını yapmayı deneyin. Ben bunu ailem konusunda yapmıştım, gerçi ben kendi başıma kalabileyim diye yaptim, onlarda tepki verince siz de çok zaman harcıyorsunuz telefonla sanki diyorum :) , eşte nasıl olur bilmiyorum ama sizde onun yanında sürekli telefonla meşgul olun. Eğlenceli oyunlar var, indirin oynayın falan. Bizimkiler bir süre sonra dergi okumaya, benle sohbet etmeye falan başladılar. Telefonu azalttilar.

Yani demem şu ki yanımızdaki kişi bizden başka birşeye çok odaklandiginda ve bizi dinlemediğinde, biz de ondan başka birşeye çok odaklandigimiz zaman bunu istemiyorlar ve bize ilgi gosteriyorlar.

Eşim böyleydi. Evlilik berbat bi hal almıştı. Tamda sizin anlattiginiz gibiydi hersey. Telefonu birak vakit geçirelim diyince bağirir kavga çikarir yine telefonu birakmazdi. Çocuk olunca birakti çünkü çok yaramaz çok oyuncu bi bebek. Ama eşim çocugu çok fazla istiyordu bende hazir degilim diyip yapmiyordum

Evlenmeden evliliğin monotonluğundan korktumBöyle odunlarla Allah sizlere sabır versin.

Omrumuzu Boyle seyleri kafaya takmakla yedik birakin ne hali varsa gorsun uzerine gitmeyin sizde onunla ilgilenmeyin elinize kitap akin gidin baska Odaya onu umursamiyor gibi yapin ve kitabinizi okuyun bakin nasil ilgilenecek sizinle siz uzerine gittikce inat ediyorum kisisel gelisim kitaplari okuyun evlilik uzere kitaplari okuyun.buraya sorarsaniz herkes bosan der bosanmak ilk degil son caredir ....

Bu zamanda en sıkıntılı konulardan biridir, erkek kadın aynı durum yaşanıyor birçok evde. Evli çocuklu olupta instagramdan gözünü ayırmayan kadın da var, elinden telefonu oyunu bırakmayan erkek de var.

Kişi kendi yaptığının farkında değilse ve pişmanlık duymuyorsa düzelmesi zor bir durum. Boşa giden vakit, israf, eşi ile ilgilenmeme, ilgisizliz, sorumsuzluk, umursamazlık gibi kelimelerin kişide karşılığı yok demektir.

O kişinin hoşlandığı, hobi olarak yapabileceği başka etkinlikler birlikte yapılabilirse belki işe yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…