Evliliğimi bitirme kararımı nasıl kendilerine izah ederim, yardımcı olur musunuz?

Ben bi sey yapmadim ki, sen suclusun deyip seni büsbütün çileden cikaracak, makul bi yuzlesme mi bekliyorsun boyle ruh hastalarindan?

Ben bi sey yapmadim ki, sen suclusun deyip seni büsbütün çileden cikaracak, makul bi yuzlesme mi bekliyorsun boyle ruh hastalarindan?
Sabahtan beri sizlerle konuşuyorum sinirimden gözlerim doluyor koskoca şehre sığamıyorum hak etmediğim şeyleri yaşaya yaşaya beni hasta ettiler doktor ilaç verdi, ben etrafa neşe saçan annesini babasını bir bardak çayla mutlu eden karakteri olan biriydim şimdi gören çökmüşsün diyor hak edecek ne yaptım onu öğrenmek istiyordum sadece çünkü bu savaş benimle diğer herkes kendi evinde kendi yolunda

Günaydın hanımefendi, kv ile yüzleşmeden bitirmek istemiyorum gözlerine baka baka benimle ilgili derdi nedir sormak istiyorum

Kv ile yuzlesmek hayal ettiginiz gibi olmayacak. Muhtemel sonuclari size yazayim:
1.inkar
2.zeytinyagi gibi uste cikma.
3.oglunuda yanina alip sizin ustunuze gelme.
Kimse sizden ozur dilemeyecek, yaptiklari seyler icin mahcup olmayacak. Oyle bir bastırıp üste cikacaklar ki sok olacaksiniz. O yuzden denemeyin bile.

Sayet bosanmaya kararliysaniz yarin bi avukata gidin, ne yapayim diye sorun, size yol haritasi cizsin. Sonra gero dönüp ne esyaniz varsa toplayin ailenizin yanina gecin. Hatta benden size tavsiye(avukata bu kismi danisin) faturasi size ait olan her turlu mobilya, beyaz esyayida kamyona yukleyin.

Diğer gelinlere asla böyle değil görseniz bu ne güzel Kv dersiniz ama benle derdi en sevdiği oğlunun eşi olmam
En sevdigi değil, en çok söz geçirip müdahale edebileceği oğluyla evli olmanız sorun.

Yüzleşme kısmında da diğer yorumlara katılıyorum, hiçbir anlamı olmayacak, yalan yanlış şeylerle sizi suçlu durumuna bile dusurebilirler.

Son düzenleme:
Evet çünkü oğlundan ona sınırsız kredi verilmiş, evimin anahtarı sende olabilir çarşaf değiştirebilirsin üstüne gidip insanlara da anlatabilirsin aslında tek suçlu tek otoriter kuramayan “eş” olmayı beceremeyen oğlu.

Duzeleceksin

Sen yalvarıp yakarıp biz ettik sen etme demelerini bekliyorsun ama cık demezler. Daha da sinirini bozup gönderirler seni. Eşin dengeyi kuramamış. Keşke anasının koynunda yataymış da evlenmeseymiş. Çocuğun yoksa arkana bile bakma derim

Onca emeğe saygıya özene karşı bunu hak ettim mi diye sormak istiyordum sadece

Bunları kv söylemeniz hiç bir şekilde kadında etkili olmayacak. Eğer gerçekten boşanmak istiyorsanız hiç dönmeyin ve ne söylemek istiyorsanız eşinize telefondan söyleyin. Bunu yaptığınızda ne kadar annesini haklıda görse içten içe annesini boşanma nedeni olarak görecek. Hatta bazı kocalar bu tür durumlarda anında annesine mesafe koyabiliyor. Annesiyle konuşmak düşünme yapacağınız en büyük hata olur bunu bilin.

Ben zaten bu sefer konu “gariban anam suçlu oldu” olduğu için eş kişinin bile bitsin bu evlilik diyebileceğine de ihtimal veriyorum zaten ben bunların bilincindeyim hanımefendi benim derdim bu öfkeyi kızgınlığı ortaya atmak “kendi halinde saygılı sevgili güleç” kişiyi ne hale getirdiler görsün istiyorum cevap versin ya bana neden?

Ama sayenizde bunu da bıraktım yapmayacağım, defalarca kez yalvarılmış düzeleceğim denmişliğin annesinin yaptığı ile patlak verdiği hiç bir şekilde kendilerini eylemek için var olduğumu düşünmediğim ben bu saatten sonra anama babama hizmet eder cennetlik olurum daha iyi

Çok haklısınız sanmayın ki dedikleriniz bir kulaktan girip çıkıyor sizin tecrübeleriniz başımın tacıdır, yapacağım

Belli ki bu evliliğin bu hale gelmesine neden olan eşinizin sınırlarını çizememesi , hesaplaşıp ayrılacağınız birisi varsa o da eşinizdir kv ne alaka , kv ile mi evlisiniz , sanki kv ile yüzleşince pişman olacak aksine sizi suçlayıp üste çıkacak, ben olsam muhatap almam ve tüm kozlarımı eşimle paylaşırım, boşanmanız sizin için daha hayırlı, bu tarz adamlar ailesi ile bir olup ancak ömrünüzü yerler , avukatla halledin herşeyi ve bence asla kv 'yi adam yerine bile koymayın...

Boşanın, boşanmayacaksanız bile evi ayırmadan dönmeyin...

Ben de kesinlikle muhatap falan olmazdım. Yüzleşince elinize ne geçecek biliyor musunuz? daha çok hırslanıp sinirleneceksiniz. Sizi tahrik edecekler, annesi oğluma şunu yaptın bunu yaptın diyecek; eşiniz de sen anneme şunu yaptın bunu yaptın diyecek. Böyleleriyle yüzleşmek için çelik gibi sağlam sinir lazım. Sizde var mı yok, tam tersi naifsiniz. Ağlayıp daha çok üzüleceksiniz, söylemek istedikleriniz çıkamayacak ağzınızdan, bir de buna hırs yapacaksınız.

Ben her olayda mutlaka öz eleştiri de yaparım. Benden kaynaklanan bir şey olmuş mu, bende de hata var mıydı gibi durup düşünürüm. Siz şimdi bütün suç eşimdeydi dediniz, hayır sizde de vardı hata. Benim eşimin her şeyimizi annesine anlattığını duysam ikinciyi yapamaz. Veya annesi benim hakkımda sağda solda konuşup beni kötülerse ertesi gün eşimi salarım üstüne. Ya git sustur durdur ya da sen de yanında kal derim. Gözüm karadır ve böyle durumlarda kaybetme korkum yoktur. Evlenmeden önce bazı işaretleri veriyorlar aslında, hiç fark etmediniz mi hastalıklı ilişkilerini? Arkaya bile bakmadan kaçılacak tiple evlenmişsiniz. O yüzden kendinizle de yüzleşin. Hayat arkadaşınızı yanlış seçmişsiniz.

Çocuğunuz yok ortak bir şeyiniz yok, ömür boyu görmek görüşmek zorunda kalmayacaksınız. İnanın muhatap olmaz konuşmazsanız daha çabuk başlarsınız iyileşmeye, pislikten arınmaya.

Hiç bir şey istemiyorum demenize katılmıyorum. Alın eşyalarınızı, hele altınlarınız da oradaymış sakın bırakmayın. Bu gibi insanların yüzü kızarmaz tam tersi tepe tepe kullanırlar her şeyi. Hiç bir şey olmasa bile kamyon tutar çöpe attırırım yine de bırakmam onlarda eşyamı. İntikamsa asıl bu intikam olur onlara.

Sayemizde derken? Kendi fikrin yok mu ki. Bu arada ben de boşandım 2 minik çocuğumla. Aldatıldım dolandırıldım ama hala inkar ediyor hatta ailesi de ona kol kanat gerdi. Vallahi anlamıyorlar. Çocuklarımın aylık gideri 12 bin civarı kendi 6 bin civarı nafaka ödüyordu dava açmış 300 lira verebilirmiş ben onun üzerine borç yıkmışım falan filan. Sinirlerimi bozdu çocuklarım için hesap sormak istedim o kadar terbiyesizleti ki sinirlerimi daha da bozdu. Anlamıyorlar anlamıyorlar kesinlikle anlamıyorlar. Hem yüzsüz hem arsızlar

Aslında anlamadıkları için değildir o. Oğullarının bok olduğunu ailelerde bilir.

Tamam sorununuz kv değil eşle. Siz eşinizden boşanacaksınız kv den değil. Boş yere yüzleşmeyin kimseyle. Eşinizle telefonla konuşun geçin.

Yazınız için teşekkür ederim, çok eleştiri yaptım kendi adıma sevdiğimden mi neyden bilmiyorum hep susup sessiz kalıp halının altına ittim olanları, aynı şekilde annemde hep sustu aman kızımım huzuru olsun diye soruyorum kendime neden? Diye kaybedecek neyim var ki para mı yere batsın para neyden korktum neden bu kadar sindirildim bilmiyorum kendimi suçluyorum evet diyorum sen salaksın kızım! Eğer o gün çarşaflarım değiştirilmiş görünce ortalığı ayağa kaldırsaydım çizgim bilinirdi en kötü daha kısa sürerdi bu evlilik şimdi hayatıma bakmıştım bile. Benim halı altına süpürdüklerim ana/ oğul onların gazlanma sebebi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…