Evliliğimi bitirmeli miyim..mantıklı düşünemiyorum

chicek

bebişim ve ben
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
300
1
96
- Yurtdışı
arkadaşlar yaklaşık 2 buçuk yıllık evliyim ve evlenip yurtdışına geldim eşime çok güvendim ama o hamileliğimde ve doğumdan sonra bana çok kötü davrandı aldattı eski sevgilisiyle maillerini gördüm kızla hiç bağlantısını kesmemiş biz evlendikten sonra sürekli arayıp onu yurtdışına çağırmış o zaten önce burdaymış kız gelince bi süre görüşmüşler sonra ayrılmışlar yine o aralar ben hep evdeyim tabi sonra şifresini bulunca öğrendim herşeyi bi ara ben türkiyeye gittim benim gittiğim gün kızı eve almış kızın künyesini buldum evden ve onun olduğu ortaya çıktı ve tüm bunları kabul etmedi hiç bi zaman kız tekrar türkiyeye döndü şu an görüştüklerin sanmıyorum ama bunun haricinre bi de bi ara romanyalı bi kadına mesajını gördüm onunla da gittim konuştum çok yeni tanışmışlar kadın evli olduğunu anlayınca bağlantıyı kesti bunun üzerine ayrılacaktık özür diledi ondan sonra bana karşı iyi ama benim hala şüphelerim var güvenemiyorum ve eskisi gibi değil hiçbişey çocuğumuz var 1 buçuk yaşında ben bunalıma girdim sağlıklı düşünemiyorum zaten burda da kimsem yok ne yapıcam bilmiyorum:çok üzgünüm:

ya güzelim bişi diyimmi...erkek bir kere tadını aldı mı kolay kolay bırakamaz..kusura bakma da alışmışsa öyle , kadınlara gitmekten , o zaman dönmesi zor gibi..bu benim düşüncem..seninde şüphelerin varsa,sizinle ilgilenmiyorsa , hayat kötü ise bu kadarınıda çekmeye mecbur değilsin yani...nasıl olsa affetti beni diye daha başkalarına gidebilir...

inanamıyorum ya seni kendi evinde aldatmış resmen sende biliyorsun eşinde senin bunu bildiğin halde hala onu terketmediğin için gayet rahat!!!
canım sen tepkini koymazsan bu adam devam edicek buna....
napıcaksın aldatılmaya katlanıcakmısın evet çocuğun var ama onun böyle sağlıksız bir ortamda yetişmesinden daha iyidir ayrı ebeveynlere sahip olması!!
ben olsam ayrılırdım.davulun sesi uzaktan hoş gelir diyebilirsin ama böyle sende hergün kahrolursun çocuğunda bu ortamda mutlu sağlıklı bi çocuk olamaz .......

Aldattı yazmışsın ve devamını okumaya gerek bile duymuyorum tabi ki bitirmelisin. Yolunu çizmiş kızını alır ve gidersin bu evlilik böyle sürermi o çocuğun psikolojosi daha çok bozulur.... Yol vereceksin başka yolu yok diye düşünüyorum.

senin kocan bayagi isi ilerletmis o kizdan sonra birde romanyaliyla mesajlasmis
yani arkasi gelir bunun seni hic takmiyo heralde bosanip bosanmayacagina sen karar vermen lazim
ama sen de bi sekilde tavrini koyman lazim

Aldatılmışsın.CADIARZU
Hemde kaç kere:mymeka:
Gerçi biride bir binide birde. Anlamasığım şey birincisi yutmaya çalışmışsın da ikincisini de nasıl affettin. Şimdi eminim kabullenemiyorsun. Onun acısını çekmende çok doğal:1closedeyes: Canım bunca ihanetden sonra sağlıklı olmazsın tabi. Sağlıklı düşünemezsin tabi. O adamla aynı evde hala kalman hiçde sağlıklı değil.CADIARZU

hiç deneyimim yok çalışmadım 3 yıl oldu mezun olalı işletme mezunuyum

ya eğer dil biliyorsan yurtdışında da çalışabilirsin..sanırım oranın şartları buraya göre daha iyi
yada türkiyeye gelirsin,ailenin yanında kalırsın tabi destek veriyorlarsa,bi işe girer çalışırsın,bakarsın çocuğuna..

evet vereceğiz destek diyorlar burda iş imkanı yok bana göre dil yeterli değil hem burda kimsem yok eski imkanlarda yok artık burda

nedir bu ya , napçaz biz kadınlar bu erkeklerin yüzünden valla yuva kalmıcak yıkılmadık, nedir kardeşim bunların uçkuruyla dertleri,madem sevmiyorsun ne evlendin, madem seviyordun ne aldatıyorsun,yok mudur ya insan evladı kalmadı mı artık nefsine hakim olcak adam, niye bu kadar çok bunlar

ayril yada ayrilma diyemiyorum,
cocugunuzda varmis.ayrilmaya engel degil,
cocuk olunca isler biraz daha zorlasiyor tabi.
senin icin zor oldugu kesin,katlanabilirim dersen devam edersin, yok hayir dersen ayrilabilirsin.
esinde hic güven veren biri deegil su durumda acikcasi...
bana hic bu isleri birakirmis gibi gelmiyor malesef...

Son düzenleme:
evet vereceğiz destek diyorlar burda iş imkanı yok bana göre dil yeterli değil hem burda kimsem yok eski imkanlarda yok artık burda

madem destekliyorlar o zaman ayrılmak istiyorsan ayrıl,burada bişiler yap..zorlanırsın belki iş bulmakta ama 3-5 kuruşta olsa kzanırsın,annenin babanın yanında kalacağın için rahat edersin

valla haklısın yaaaaaaaa...ya bu erkek milleti uçkur davasına nasılda çirkefleşiyor,rezilleşiyor aklım almıyor yaaaaaaa
ya biz kadınların çektiği nedir bunlardan..kendileri kadın olsa dayanabilirlermiydi acep?
kadınları resmen yürüyen organ olarak görüyorlar...bizler erkekleri hoş tutmak için mi geliyoruz bu dünyaya
klava:

ve aldatıığı iki kadını da birinin resmini birini de yüzyüze gördüm ikisi de benden ve eşimden de yaşça büyük ve benden çirkinler yani bunlarda şaşırttı ben güzel birileri çıkacak sandım karşıma

birden kendimi senin yerine koydumda ailenden çok uzak çevrenden bide 1,5 yaşında bi çocuk nasıl ayrıl diyeblir ki insan yada nasıl evliliğini kurtar bırakma yuvanı diyebilir ki ayrıl o adamdan dön annenin babanın yanına desek çocuğun var babasız çocuk büyütmek çok zor hayır dönme desek o yuvada mutsuzsun aldatıldın o ewe her girişinde o geliyo aklına şüphlerin var şüpheyle nasıl yaşanır ki ALLAH herzaman yar ve yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun...

eşin seni aldatmaya devam edecektir...

ya mesleğine ve aile desteğine güvenerek boşanacaksın ya da sürekli olarak aldatıldığını bilerek yaşayacaksın.

bir de şuna sinir oluyorum, madem çalışmaya niyetiniz yok neden üniversiteye gidip de yer işgal edersiniz. bırakın da çok ihtiyacı olanlar ve çalışıp üretken olmak isteyenler kullansınlar kısıtlı sayıda olan yüksek eğitim hakkını.

Ablacim haklisinda, kadincagiz evlenip almanyaya yerlesecegini ve orda dil problemi yasayip ise alinmayacagini önceden bilemezdi ki.
Dili yeterli olmadigindan almazlar ise.

Bence kendine yeni bir hayat cizmelisin.
Öncelikle Türkiye'ye dönemem diyorsan, kesinlikle yasadigin yerin dilini iyi ögren.
Kurslara git, yabanci tvyi ac izle.
Yasadigin yerin dilini bilmezsen elin kolun bagli olarak yasarsin sürekli.

Eminim su an calisan ve dili olan bir bayan olsaydin bu kadar cikmazda olmazdin canim.
Sakin otur, düsün, kararini ver.
Cocugunla kendine yeni bir hayat kurabilirmisin iyice düsün bunlari.
Hakkinda hayirlisi olur insallah.

Ve ayrica..

Allah büyük söyletmesin..

Ama madem esiniz sizin hayatinizi karartip sizi psikolojik bozukluga sürüklüyorsa neden var ki hala hayatinizda?

Ask mi devam eden, yoksa maddiyattan yanami sIkIntilariniz olur diye korkuyorsunuz?
Yurtdisinda nerdesiniz bilmiyorum ama, bende yurtdisindayim ve devlet calismayanada yardimda bulunuyor ac kalmazsiniz..

İnsanlar kabullendigi surece kabullendigi şeyle yasamak zorundadır egerki sen o insanla yasamayı tercih edersen aldatılmayı kabul edeceksin e kendine soracaksın böyle bir evliligi devam ettirip yasamak bana kolay yoksa herşeyi göze alıp ayaklarımın ustunde durmammı bana kolay 4 -4 luk hayat yok mutlaka sıkıntılar olucak ama hangi sıkıntıya katlanabilecegine kendin karar vereceksin.Allah yar ve yardımcın olsun ama ben olsam ve tek çocugum olsa kesinlikle affetmezdim helede tahsilim varsaki,hi. bir tahsilim olmamasına ragmen ailemin madden durumu çok kötu olmasına ragmen ve aldatma olmamasına ragmen çok sevdigim eşimden bile zamanında vazgecmiştim çunku benim istedigim hayatı vermemişti bana o bi alemde ben bi alemdeydim ve onu kabullenmedigim için çok sukur suan o durumları yasamıyorum

bekara karı boşamak cocuk oyuncagı gibi gelir bence hemen ayrılıgı düşünme ortada bi cocuk var ama bi süreligine ayrı ortamlarda bulunun bi burunu sürt bakalım tepkisi ne işin cok zor kararlar alırken cocugunu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…