iş güç, gelir veya birikmiş para filan var mı?
hiç deneyimim yok çalışmadım 3 yıl oldu mezun olalı işletme mezunuyum
ya eğer dil biliyorsan yurtdışında da çalışabilirsin..sanırım oranın şartları buraya göre daha iyi
yada türkiyeye gelirsin,ailenin yanında kalırsın tabi destek veriyorlarsa,bi işe girer çalışırsın,bakarsın çocuğuna..
evet vereceğiz destek diyorlar burda iş imkanı yok bana göre dil yeterli değil hem burda kimsem yok eski imkanlarda yok artık burda
evet vereceğiz destek diyorlar burda iş imkanı yok bana göre dil yeterli değil hem burda kimsem yok eski imkanlarda yok artık burda
nedir bu ya , napçaz biz kadınlar bu erkeklerin yüzünden valla yuva kalmıcak yıkılmadık, nedir kardeşim bunların uçkuruyla dertleri,madem sevmiyorsun ne evlendin, madem seviyordun ne aldatıyorsun,yok mudur ya insan evladı kalmadı mı artık nefsine hakim olcak adam, niye bu kadar çok bunlar
eşin seni aldatmaya devam edecektir...
ya mesleğine ve aile desteğine güvenerek boşanacaksın ya da sürekli olarak aldatıldığını bilerek yaşayacaksın.
bir de şuna sinir oluyorum, madem çalışmaya niyetiniz yok neden üniversiteye gidip de yer işgal edersiniz. bırakın da çok ihtiyacı olanlar ve çalışıp üretken olmak isteyenler kullansınlar kısıtlı sayıda olan yüksek eğitim hakkını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?