Evliliğimi bitirmeli miyim..mantıklı düşünemiyorum

durumu yeni farkettğinde şu herifin işi bayagı ilerletmiş durumda mıydı;??

e be arkadasım hiç mi şüphelenmedin kocandan o zamana kadar aklın nerdeydi gözün nereye bakıyordu

ben olsam kuş uçurtmam herhalde

ya nasıl hiç şüphelenmedin kıllanmadın anlayamıyorum!!

sanırım bu arkadaşımız da her kadın gibi kocasının böyle birşey yapacağını aklından bile geçirmemiş olmalı

sanırım bu arkadaşımız da her kadın gibi kocasının böyle birşey yapacağını aklından bile geçirmemiş olmalı

ben asla yapmaz demiyorum erkek erkektir az bir ihtimalde olsa ihtimal vardır

kadının düşmanı yine kadındır bu konularda :enbuyukkk:

ama ipleri elden bırakmayalım dimi güvenmemek degil benimki adını bulamadım

kafamçokkarıştı

canım bence hemen bosa hıc aklından barısmayı gecırme.ya hep aldatmasına goz yumup sahıt olacaksın yada bosayıp rahatlıyacaksın,en azından gururun ve onurunu kurtarmıs olacaksın.cunku bu adam aldatmaya devam eder.alısmıs kudurmustan beterdır bu da o mısal...akıllansaydı 2 ye 3 kalkısmazdı...bu adam 7 sınde neyse 70dede oyle olur bellı.ALLAH yardımcın olsun canım

senemcım aklın neredeydı hıc suphelenmedınmı gozun nereye bakıordu demıssın ama ıste bız bayanların tek kotu yonu,cabuk guvenıp ve sevdıgımıze toz kondurmamızdır.ben cok gordum etrafımda,arkadaslarım arasında benım kocam aldatsa hemen anlarım,hıssederım dıyen ama bılıyormusun coguda yanıldı kocaları onları ayakta uyutmus onların haberı bıle olmamıs.oyuzden buyuk konusmayacaksın..bazen erkekler oyle sınsılıkler oyle planlar yapıp eslerını uyutuyorlar kı,sonrada gelsın sokaktakı kadınlar.. ...klava:ALLAHIM bızlerı ve eslerımızı kotu ınsanlardan korusun.senınde dedıgın gıbı kadının dusmanı yıne kadındır.oyle kadınlar varkı dunyanın en namuslu adamını yanına koyun ıkı dakıkada aklını celerler...tabii her erkekte bır degıl...

Son düzenleme:
resmen gözünün içine baka baka yapmış ya.cesarete bak adamdaki.kendini dünyanın en kıymetli şeyi falan sanıyor heralde terbiyesiz.eski sevgilisi de ondan aşağılıkmış.gece gece sinir oldum.bu erkekler çocuklarının ayrı anne babayla büyüyebileceğini de düşünmüyor bu haltları yerken.ama tabi ona göre karısı nasılsa boşanmaz.

Niye insanlar birbiriniçok iyi tanımadan çocuk yapıyorlar ki..tamam allahtan geliyor ama.tabi bizimde elimizde..benim bir arkadaş eşi iyi olduğunu gördüğü halde çocuk yapmadı 3 sene tanımalıyım dedi.inciğiniboncuğunu görmeliyim...niyahet çıktı yaşayarak adamın geçmişteki sevgiliyse alakasını kesmediğini gördü.ve tek celsede boşadı..ama sizin çocuğunuz var.ayrıl diyemem...

canım ailenin yanına git kendi ayakların üstünde dur
ama seni bir cok defa aldatmıs adamın yatağına girme bence

tabii ki bitirmelisin .hayat boyu bu stressle yaşanırmı??
psikolojin bozulur sinir hastası olursun.
bir kaç kez şans vermişsin.
eşin hiç bir zaman değişmeyecek.
allah kolaylık versin

eşinin kimligi belli canım
bir kere yapan bir çok kerede yapar
sen hu durma ya katlanacan (yani umursamayacan çünkü can çıkar huy çıkmaz)
yada alıp başını gidecen olan sana ve çocuguna olacak
ailenle konuş onlar sana yol gösteriri

bncede devamını okumaya gerek yok hep senaryo bellidir erkek aldatır sonra eve döner sonra karısının ayakalrını yerden kesicek bi iki hareket vınn yeniden aldatma aldatılan kadırn yaralı kadın cok uzaktasınız umarım güçlüklede olsa kalkarsınız sakın psikoljinizi bozmayın sakın bebeğinizin size ihtiyacı var buna emin olun...bencede ayrılabiliyorsanız ayrılın ama aslında her zamnkı lafımı tekrarlıcam aldatılan akdın onurunu korumalı ve bırakmalı gdip baska kadınlarla görüşmeyin yanı onu eve döndürmek için falan yapmayın bence

sizin evinize başka hatun getirdi öylemi
burda kopardım ben
bu kadarda çirkinleşebilirmi
benim evime belkide yatağıma başka bir kadın...
ASLA kabul edemiyceğim birşey
ama hiçbir zaman büyük konuşmak istemiyorum hayatta ne oldum demiyceksin ne olucam diyeceksin....
ALLAHım hiçbir insan evladını bu duruma sokmasın...
başından geçenede güç kuvvet versin...
ailenden destek varsa onsz da yapabilirim diyosan imkanların varsa 1sn bile düşünme
tabi bu benim düşüncem kendin için en doğru kararı sen verirsin canım
hakkında hayırlısı olsun....

Bence evliliğinizi çocuğunuz için bitirmelisiniz. Ne kadar sağlıklı bir psikolojiyle büyütülebilir ki bu ortamda o yavrucak. Bir süre sonra siz de mutsuzluğunuzu çocuğunuza yansıtacaksınız.. Ailenizden destek almaya çalışmalısınız.. Allah kolaylıklar versin...

canım bazen hayat senin istediğin şekilde yürümüyor senin kontrolün dışında gelişebiliyo herşey ben inanki bunların başıma geleceğini önceden söyleseler güler geçerdim hele beni çok sevdiğine inanıp güvendiğim insanın bana bunları yapacağına asla inanmazdım ve ben buraya gelirken dil kursuna gitmeyi hatta master yapmayı planlayarak geldim ve plansız ve sorunlu bi hamilelik elimi kolumu bağladı bırakın okula gitmeyi dil kursuna dahi gidemedim okuldan kaydım silindi elbette ben bunların hiçbirini istemedim çok yüksek hedeflerim vardı ama en dibe vurdum nerdeyse..

ben ne yapıcam diye ağlamıyorum:1shok:.. bu topik derdini tüm samimiyetinle anlatıp rahatlamak için açılmış ben de bunu yaptım belki şu çok sağlıksız düşündüğüm dönemde benim aklıma gelmeyen bişey sizlerin aklına gelir ve destek alırım amaçlı yazdım bu yazıyı..içinde bulunduğum durumun vahamiyetinin farkındayım ya da boşan denilince boşanayım boşanma denilince oturayım diye de yazmadım..başına gelmeden anlaşılmaz eminim bekar yada aldatılmamış olsam ben de beni eleştirirdim.bazı zamanlar insanın kafası karışabilir hareket edecek gücü kendinde bulamayabilir ben de o zamanlardan birini yaşıyorummirmirmirmir hiç ummadığı başına gelmez diye düşünrüğü olaylarla karşılaşınca dünyası kararabilir ve kendine güveni biter..:çok üzgünüm:

canım hani demişsin ya bakımlı ol inan ben çok bakımlıydım eskiden ama şimdi tabi çocuk ve maddi sorunlar pek bakamıyorum ama yine de bakarım dikkat ederim kendime makyaj yaparım çocuk doğurduğum halde 58 kiloyum ve beni aldattığı iki kadını da gördüm ikisi de berbattı hele birisi yaşça büyük eşimden ve çook kilolu yani demekki dış görünüşle değil belki başka şeyler bitti bilmiyorum ama bir de benim çalışmama asla izin vermiyo ondan üstün olmamı kabullenemiyo benim dil kursuna gitmemi istemeyi bırak kendisi evde öğretebilir ama ben kendi kendime öğrensem bile morali bozuluyor çok acayip hiç bi konuda destek olmuyo hiç hem de arkadaş bulmamı da istemiyo kimseyle görüşmemi istemiyo ailemle bile.türkiyeye izine gittib sadece 1 hafta kalabildim ailemin yanında ve 1 buçuk yıl sonra gitmiştim çok özlemiştim ve ben türkiyeye gittiğim dönem stresten yemek yiyemez duruma gelmiştim doktor çene kasların zayıflamış dedi stresten hiçbişey çiğneyemiyodum o halde onun ailesinin yanında kaldım onlar da ayrı bir dert zaten daha beterler kısacası beni mahvettiler

Abla bosan diyorum diye kizanlar olmustur ama sana ne kadar zarari oldugunun farkindasin. Seni resmen ezmeye calisiyor. Zaten burda yani Almanyada yalnizsin ailen kimse yok arkadaslarin yok. Birde o serefsiz adam bile ilgilenmiyormus.
Zararin neresinden dönersen kardir abla. O yüzden bence bosan ve Türkiyeye ailenin yanina git...

İHANET BİR KERE BAŞLAMAYA GÖRSÜN, KILIK DEĞİŞTİRİP SÜRER İNSAN HAYATINDA
en sevdiğim ve inandığım sözlerden biri

ne halt edıyosa etsın de evınde mahremıyetınızde bunu yapmasın artık o ıplerı koparmıs ...terbıyesızz....ah ah keske cocuk yapmasan evlılıkler oturmadan cocouk yapmak en zoru cocouk oldugunda ayrılmak daha zor oluyor...nasıl sabredersın bılemıcem cok zor ama bır sans daha ver bu son sansı olsun bır kez daha yakalarsan hıc dusunme bu evlılıgı bıtır

O sözleri okuyunca gercekten cok sasdim.
Ne demek yani istedigini yapsinda önemli olan evinizde yapmamasi mi?
Gercekten cok sasti.
Böyle düsünen kadinlar oldugu sürece erkekler aldatmaya devam eder...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…