bekara karı boşamak cocuk oyuncagı gibi gelir bence hemen ayrılıgı düşünme ortada bi cocuk var ama bi süreligine ayrı ortamlarda bulunun bi burunu sürt bakalım tepkisi ne işin cok zor kararlar alırken cocugunu düşün
boşan kelimesini ne kadar rahat kullanıyoruz....
yaşayan sensin burada ki hic kimsenın bosan demesıyle ya da bosanma demesıyle hareket etmıyeceksın sanırım..
artılarını eksılerını topla.. gelecegıne bak ve sen karar ver..
bosanmak kolay değil.. şu an bana karsı iyi diyorsun..
pişman diyorsun. belkı affedılmesı guc ama bır sans daha verılmelı bence..
ön yargısız basla yenıden.
hala eskısı gıbıyse işte o zaman sana ihtıyacı cok oldugu dönemde ayrılırsın.. acı ceker en azından..
Ablacim haklisinda, kadincagiz evlenip almanyaya yerlesecegini ve orda dil problemi yasayip ise alinmayacagini önceden bilemezdi ki.
Dili yeterli olmadigindan almazlar ise.
Bence kendine yeni bir hayat cizmelisin.
Öncelikle Türkiye'ye dönemem diyorsan, kesinlikle yasadigin yerin dilini iyi ögren.
Kurslara git, yabanci tvyi ac izle.
Yasadigin yerin dilini bilmezsen elin kolun bagli olarak yasarsin sürekli.
Eminim su an calisan ve dili olan bir bayan olsaydin bu kadar cikmazda olmazdin canim.
Sakin otur, düsün, kararini ver.
Cocugunla kendine yeni bir hayat kurabilirmisin iyice düsün bunlari.
Hakkinda hayirlisi olur insallah.
Çedene belki haklısın. Bencede direk boşan demek doğru değil tam olarak. Ama ALDATILMAK.....
Aldatılmanın ne artısı olur ki. Yani Aldatılsam bütün artılar geçer gider. Her şeyin yalan olduğunu, yalanın üstüne kurulduğunu farkeder insan.
Allah hiç kimseyi aldatmak yada aldatılmak ile imtihan etmesin çok zor:1no2:
kimsenın evinde neler yaşandıığını bilemeyiz... kimsenin o an neler düşündüğünüde..
aldatılmak hakkaten cok agır.. ben bosanma deme ama hemen bosanda dıyemem..
cocugu var.. hayalleri var.. gelecegı var..
uzaktan ahkam kesmek coook kolay..
ama insanları buradaan etkilmekte cok kolay..
bunu anlatmaya calıstım.. evlenmek kadar her ne kadar cırkınde olsa bosanmakta helal..
ama ben hemen bosan kelımesını asla kullanmam..
kullanamam..
kimsenın evinde neler yaşandıığını bilemeyiz... kimsenin o an neler düşündüğünüde..
aldatılmak hakkaten cok agır.. ben bosanma deme ama hemen bosanda dıyemem..
cocugu var.. hayalleri var.. gelecegı var..
uzaktan ahkam kesmek coook kolay..
ama insanları buradaan etkilmekte cok kolay..
bunu anlatmaya calıstım.. evlenmek kadar her ne kadar cırkınde olsa bosanmakta helal..
ama ben hemen bosan kelımesını asla kullanmam..
kullanamam..
sende benim gibisin desene. ailenden çevrenden ülkenden ayrı. seni ben çok iyi anlıyorum. yaşadığın ülke yabancı, lisanı yabancı, kuralları yabancı. sen bu kadar fedakarlık yapmışsın, ailenden ayrısın, üniversite okuduğun halde çalışamıyorsun. eşin senin bu problemlerine yardımcı olması lazım. sana hiç demiyor mu, hayatım dil kursuna git de dil öğren, sonra işe gir. demiyor demekki, bir de üstüne aldatıyor devamlı.
yaşın genç sanırım. çocuk yapmayacaktın ama olanla ölmüşe çare yok.
eşini anlamaya çalış, belki sen çalışmıyorsun evde duruyorsun kendi üstüne başına dikkat etmiyorsundur adam da dışarıda arıyordur. çünkü sen de biliyorsun, yaşadığımız ülkeler türkiye değil. burada kadınlar giyimine saçına makyajına dikkat ediyor, bilinçli kadınlar bunlar. öyle kolay kolay sırtlaarı yere gelmiyor.
türkiyede olsan, ailen yanında ayrıl gitsin derim, bundan koca olmaz derim.
ama sende biliyorsun ki, buralar türkiye gibi değil. her insan değişebiliyor boş bir anında.
yurtdışında olmandan dolayı sen bence eşine bir şans ver.
öncelikle hiçbirşeyini kontrol etme, ne halt yiyorsa yesin. çok üstüne gitme.
paran varsa, git kıyafet al, her sabah duşunu al saçını başını yap, makyajını yap. kilon varsa onları ver.
bir kursa yazıl, paran yoksa dil kitapları al, dil öğrenmeye çalış. 6 ay sık dişini çocuğunun geleceği için.
öğren iyice ülke dilini. sonra iş ara, çalışmaya başla.
bu şekilde 1 yıl dene kocanı. iyi davran, eve gelince neşeli davran. maddi sorunlar olsa da maddi bi sohbet açma. başka güzel şeylerden bahset.
1 sene sonra, baktınki bu adamda hiç değişme yok, aynı tas aynı hamam.
o zaman dön gel türkiyeye ailenin yanına.
ama önce bi eşini geri kazanmaya çalış.
çünkü 1,5 yaşında çocuğun var.
ileride çocuğun büyürde babası çocuğa, annen evden kaçtı seni bana göstermedi derde çocuk hesap sorarsa diyecek lafın olsun. çocuğa, baban aldatmıştı beni dersin, aman anne 1 defa yapmış neden ayırdınki babamdan beni der. en azından çabalarsan, aldattı beni geri kazanmaya çalıştım bunları bunları yaptım ama baban değişmedi dersen çocuk da anlar sıkıntılarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?