Evliliğimi kendim mahvediyorum..

Yok aslında eşim benim ilk aşkım, o karşıma çıkana kadar evlenmeyi bile düşünmüyordum açıkçası.Ama haklısınız iş sona gelmeden kendime hakim olacağım artık.

Evet belki de o lafın arkasına sığınıyorum.Ama yorumlar kendime getirmeye başladı,m işin çok ciddi olduğunu geç de olsa anlıyorum.

Çocuk düşünmüyorsunuz değil mi uzun bir süre düşünmeyin, koskoca adama sinirlenip vuruyorsunuz çocuk ciddi sabır gerektiriyor ona da vurursunuz maazallah.

Annem çok sinirli olduğu için ben ve kardeşlerim de maalesef sinirliyiz, şükür eşimin sakin yapısı beni az da olsa törpüledi. Doktorunuzu değiştirmenizi öneririm çünkü tedaviyle ilerleme katetmiş olmanız lazımdı.

Yok asla düşünmüyorum.Zira içimde bulunduğum durum ona hiç müsait değil.

Çok mu boşsunuz? İş güç yok mu? Eşinizden başka kafayı takacağınız bişey?

Çalışmıyorsunuz galiba, eşinizden başka bir iş hayatınız, sosyal hayatınız olursa rahatlarsınız.
Çünkü hakikaten eşiniz daha fazla dayanmaz bu duruma.
Onca Zaman verilen emek var, iyice düşünün karar verin.

Bu arada benim de yapım sinirli! Eşim cok sakin. o yüzden sakin olmaya çalışıyorum.

Çalışıyorum hatta işim de yoğun

Okkalı bir terk edilme hikayesi ile tedavi olursunuz. Simarikligin tek tedavisi bu. Doktorlar ve ilaçlar simariklik sendromuna çare olmuyor ne yazık ki.

arkadaşım ne yaptın sen?
Benden daha sinirli değilsindir eminim ama kimseyi vuramam ben.
Korunma amaçlı belki.
Bir de erkekle bayanın gücü aynı değilki.
Adam bir gün şirazeden çıkar sana vurursa ne yapacaksın?
Enerjini boşaltacak bir spora başla.

Biliyorum yukarda yazdım ya adam kavga etse bu kadar sinirlenmeyeceksiniz çata çat kavga etmeyince insan muhatap bulmak için daha fena sinirleniyor

Umursanmıyor gibi hissediyor vs

Ama bunları doktorunuza da net anlatın esasen belki eşiniz de az atarlı olsa sorun daha çabuk çözülecek

Aslında tam tersi eşim evet hemen parlamaz sakindir ama canına tak ettiğinde beni bırakabileceğini çok iyi biliyorum.Bundan sonra çok çok daha dikkatli olacağım

Benim sana tavsiyem eger doktorundan memnun deglsen baska birini bulman.
Bunu yani sira her ofkelenmeden once bence sen burya konu ac. Mesela esinin senin ablan gile gitmek istememesi gbi. Ne yapmaliyim bu durumda diye sor. Beraber dusunelim. Hem hatta burya yazdikca adama dalmak yerine sinirin azda olsa yatisir.

Ben eşimden tek bir kez şiddet görsem boşanırım.

Dünya üzerinde sizin kadar sinirli kimse olmadığını mı düşünüyorsunuz? Hiçbirimiz öfke patlamaları yaşamıyor muyuz sizce? Ben danışmanım; bazen müşteri öyle damarıma basıyor, üstüne bir de utanmadan yüzüme gülüyor ki sinirden ne yapacağımı şaşırıyorum. Fakat yapacağım şeyin müşteriyi dövmek olamayacağı belli. Dişimi sıkıp "Haklısınız X Bey" diyorum.

"Ben onu severim de, döverim de", "O da çayı vaktinde koysaydı", "Madem öyle pantolon giymeseydi" diyen dayakçı kocalara dönmeyin. Çiş mi bu da, tutamıyorsunuz? Belli ki ilaçlarınız size uygun değil; acilen doktorunuzu değiştirin ve bir psikolog ile de görüşün lütfen.

sizin tedavilik bişeyiniz yok eşiniz alttan aldıkça şımarmışsınız adam bi tane patlatsa düzelirsiniz

tüm yorumları okuyamadım, yazıldı mı bilmiyorum
şunu bir denemeye çalışın
tam sinirlendiğiniz ve yine çileden çıkacağınız anda kendinize şu soruyu sorun
ya 5 dk sonra ölürse? ya kapıdan çıktığı an ölürse ve onu bir daha göremezseniz?
bu soru insanı çok duraksatıyor, bir an için bile olsa bir durup düşünmesini sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…