Evliliğimi kendim mahvediyorum..

Bende 8 yıllık evliyim geç bile kaldım gitmekte. Birde 2 kızım var onlar için gidiyorum .Çocuklar im benim gibi olmasın .inşallah iyi olcaz inşallah

Bende 8 yıllık evliyim geç bile kaldım gitmekte. Birde 2 kızım var onlar için gidiyorum .Çocuklar im benim gibi olmasın .inşallah iyi olcaz inşallah
Umarım çocuklara yansıtmıyorsunuzdur bu durumu,hiçbirşey için geç kaldım diye düşünmeyin!geçecek emin olun!

Son yıllarda travmatik bir olay yaşadıysan ya da çocukluğunda "öfkemi kontrol edemiyorum" durumu gelişiyor da böyle bir durum yoksa tamamen mizaci bir özelliktir muhtemelen.Tabi terapi alın ilaç kullanmaya gerek bile yok çünkü hiç bir ilaç mizacınızı değiştirmeyecek.Kendiniz engelleyeceksiniz.Sadece eşinize karşı mı bu sinirlilik ve şiddet gösterme isteği?Günlük hayatta da çevrene karşı yaşıyor musun bu durumu?

Yok tabii adam doğru

Ama ben karşımda bana doğru ya da yanlış düşüncesini söylesin isterim

Dinlemiyorsun daha çok kızarsın diyor mesela ama o beni dinlemiyormuş gibi geliyor ya da mesela bir şeyi unutmuş onun için önemli değil ama benim için önemli

Tamam bir daha dikkat ederim demek yerine boş ver diyor ya da boş ver çünkü zaten şu şu olacak ona da ihtiyaç kalmayacak ya da yarın şu aşamada onu yapmam daha iyi olur diye düşündüm demiyor sadece boş ver

işte o zaman neden boş vermemek gerektiğini anlatmaya ve bir daha unutmaması gerektiğini aklına yazmaya kalkıyor bilinç altı

Konu sahibinin eşini eleştirmiyorum olması gereken o belki ama tartışma iki taraflıdır ve taraf olmayınca saldırı haline geliyor basit bir konu dahi o nedenle Sakince de olsa kendi düşüncelerini de söylemesi gerekiyor

Umarım çocuklara yansıtmıyorsunuzdur bu durumu,hiçbirşey için geç kaldım diye düşünmeyin!geçecek emin olun!
Maalesef canım yansıdı .Ama inşallah ben iyi olunca onlarda iyi olacak.Herşey duzelcek .Doktorum probleminin çocuk lugundan olduğunu söyledi.Eğer çocuk ken tedavi olsaydım belki bu kadar olmazdı. İnşallah bugünlerde gecicek.

Benim sonradan olduğu için, yanlışı görmem kolay oldu,normalde çok sakin ,sabırlı hani şu taş çatlatan sabırlılardanımdır....Ama gel gör ki canavara dönüşmüştüm....Tabi birikim yapmışım manen...Sadece eşime karşı böyleydim ve düzeldi çok şükür....Çocuklarınız için tedaviyi asla aksatmayın nolur...Ben o çocukluğumunda acısını çok yaşadım,sinir hastası bir anneyle...nolur önce kendinize acıyın,sonra meleklerinize ,onlar kendine değer veren anneyi hakediyorlar emin olun!

Boşanmak elbette çözüm değil yuva kolay mı kuruluyo da yıkılsın hemen.. bak ne güzel demişsin eşim kendini törpüledi diye siz de fedakarlık yapıp kendinizi törpüleseniz.. evliliktede her şey karşılıklı.. eğer sen ben düzelmem deyip çabalamazsan eşin böyle çekmeye devam etmez.. ya dışarı yönelir 2.bi hayatı daha olur evden kaçmak için bahaneler arar belki de boşamaya kadar vardırır sonunu.. her şey kafada kendi içimizde bitiyo.. ben düzelmem tedavi de bi işe yaramıyo dersen olmaz.. zaten evliliğin ilk zamanları herkesin yaşadığı bitakım problemler oluyo sizinki de bu olmuş.. sigarayı bırakmak gibi bu kötü alışkanlığınızı bırakmaya çalışın çabalayın.. zaten yıllar geçtikçe evlilik de oturuyo... önemli olan burda eşini bıktırma daha fazla

Evet canım büyük kızım 5 yasinda en çok o etkili onuda goturcem doktorumla karar vericez . İlkönce ben iyi olayım inşallah çocuklar daha rahat atlatabiliyormus

Ayrilsaniz baskasiyla ayni seyleri yasamayacaginizin garantisi varmi ? Sorun sizde iliskide yada esinizde degil, hayatta mutlu olmak istiyorsaniz biraz buyuyup kendinize hakim olmaya baslamanin zamani geldi.
Tek cocukmusunuz ? Aileniz cok mu simartti sizi zamaninda ? Bu simarikliginizin altinda yatan sebep nedir ? Durum dururken evliliginiz bitirmeye nasil kiyacaksin yazik degilmi adama ?
Millet kocasina sesini cikarmadan siddetin her turlusune maruz kaliyor yinede ayrilmayin falan filan diye kendilerince cozum ararken cidden sizin su anlattiklariniz resmen rahat batiyor durumuna giriyor, birde esiniz ne kadar anlayisli biriymis.
Tedaviniz yaramiyorsa baska doktora gidin, ebletteki sinirinizin temelinde birseyler yatiyordur durup dururken bir insan bu kadar saldirgan olamaz, tabi kocanizi seviyorsaniz yani. Adama karsi sevgi saygi yoksa her hareketi batiyorsa o zaman sorun iliskidedir. Ama anlattiginiza gore sorun sizdeymis. Simdi vazgecip bosanmak bir kacis olur sizin icin.

size çok yüz vermiş ondan böylesiniz

jane eyre_ yazan oldu mu bilmem ama ben başka bişey söylicem
iletişim mezunu olduğunu söylemişsin ve iletişim sorunu yaşadığından yakınmışsın normal bişey herkesin başında iletişim sorunu var zaten anne-baba-çocuk-akrabalar-komşular-iş ortamı-sosyal ortam hiç farketmiyor herkes yaşıyor bunları fakat sizinki bi kaç tık önde ve farkında olduğun üzre iyiye de gitmiyor durum..
gelelim benim önerime, bence eşinde de var bir sıkıntı o tartışma ortamında ne söylüyor,vücut dili sana ne anlatıyorda birden çıldırıyorsun yani seni rahatsız eden bişeylerin olması lazım ki 1 yıldır terapi alman ve ilaç kullanman bir işe yaramasın..kesinlikle eşinle içinde bulunduruğun durumu, pişmanlığını açık açık paylaş yapmasını istediğin ve istemediğin herşeyi konuş o da sana söylesin bence sizi bu kurtaracak.

Sinirlendiği zaman size ağzına geleni sayan önünü arkasını düşünmeyen bi adam olsaydı karşınızda bunları zor yapardınız. O yüzden tedavilik bişeyiniz yok sizin, ayıp etmek nedir onu öğrenmenizde fayda var.

Kısa zamanda kendinize gelmeniz lazım yoksa yuvanız dağılır,bol bol sizi sakinleştirebilecek dualar okuyun inşirah süresi kalbinizi ferahlatır

Yani şöyle, ben mesela bağırıyorum bir şey desene diyorum sessiz kalıyor, şöyle şöyle yapıyorsun diyorum hayır yanlış düşünüyorsun senin kuruntuların vs diyor ama yüzeysel yani ve o sakinlik rahatlık hep aynı , bana da bu durum sanki seni sallamıyorum der gibi geliyor bu defa çok daha fazla bağırıyorum.

Tabiki asla boşanmak istemiyorum ama böyle olunca hem kendime dediğim gibi daha çok da ona zarar verdiğimi düşünüyorum.

Hayır üç kardeşiz.Aslında çok sakin bir aile yapısı olmasına rağmen, ailede herkesin birbirine saygısı olmasına rağmen nasıl bu hale geldim bilmiyorum.Değil şiddet ailemde küfür dahi duymamışımdır inanın.Ama yalan değil kardeşlerimin aksine ben hep daha fevriydim sinirliydim ama şiddet asla olmadı hiç birine.Boşanma konusuna gelince düşünmüyorum tabiki ama onun hayatını mahvetmek istemiyordum, ama elimden gelenin çok daha fazlasını yapacağım artık.

Tüm yaptıklarınız için eşinizden adam akıllı özür dilemelisiniz bence.
Tamamen sizi haksız buldum bu yaptıklarınızın hiçbir açıklaması yok.
Böyle devam ederseniz bu adam yakında sizi bırakır buna hazırlıklı olun.
Ben çekmezdim ayrılırdım şahsen adam yine iyi katlanıyor.
Eğer düzelmeye niyetiniz yoksa boşanma kararı alın da adamı da huzursuz etmeyin daha fazla artık.

Tabiki asla boşanmak istemiyorum ama böyle olunca hem kendime dediğim gibi daha çok da ona zarar verdiğimi düşünüyorum.
Napıcanı biliyosun artık biraz çaba göster törpüle kendini doktorunu değiştir.. eşine mücadele ettiğini göster.. ve adama saldıracağın an şimşekler çaksın beyninde napıyorum ben diye.. böyle giderse kendini tutamayıp o da vurucak sana o zaman napıcaksın??

İnanın biliyorum haklı hiç bir yanımın olmadığını.Eşimle akşam doğru düzgün konuşup özür dilemeyi düşünüyorum

Bana vurmaya kalksa savunacağım hiçbir mazeretim yok, o duruma gelmeden düzelteceğim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…