- 10 Ağustos 2015
- 611
- 796
- 103
- 34
- Konu Sahibi jane eyre_
-
Bende 8 yıllık evliyim geç bile kaldım gitmekte. Birde 2 kızım var onlar için gidiyorum .Çocuklar im benim gibi olmasın .inşallah iyi olcaz inşallahYaklaşık 4 sene önceydi cnm evliliğimizin ilk yılı oldu bu durum....Ama bir tanı koymadı, sakinleştirici ve terapiyle aştım ama söylediğiniz tanı tam da cuk oturdu...Daha önce ki evlilik,şiddet,kendime olan hırsım,ikinci evlilikte malesef bu şekilde baş gösterdi...çok şükür aştım...Umarım sizlerde aşarsınız en azından hata olduğunu ve düzeltmeye çalıştığınızı düşünerek rahatlayın....OTURUP BEN BÖYLEYİM BÖYLE KABUL GÖRMELİYİM DEMİYORSUNUZ SONUÇTA!
Umarım çocuklara yansıtmıyorsunuzdur bu durumu,hiçbirşey için geç kaldım diye düşünmeyin!geçecek emin olun!Bende 8 yıllık evliyim geç bile kaldım gitmekte. Birde 2 kızım var onlar için gidiyorum .Çocuklar im benim gibi olmasın .inşallah iyi olcaz inşallah
Yok tabii adam doğrucanım ne demek istediğini ben de anlıyorum.
ben asabi eşim gayet sakindir,
ama tahammülü geniş biri de değildir.
çok net söyleyeyim, eşime karşı kötü bir söz bile söyleyemem, kabul etmez, ama sonu şiddet de olmaz, ayrılık olur veya tek bir seferlik affetme olur.
ama burada eşi eleştirmek bana doğru gelmiyor. yani adam doğru, biz yanlışsak değişmesi gereken biz değil miyiz. adam sakin diye biz sinirleniyoruz diye, adamın da mı ayarlarını bozması mı gerekiyor.
Maalesef canım yansıdı .Ama inşallah ben iyi olunca onlarda iyi olacak.Herşey duzelcek .Doktorum probleminin çocuk lugundan olduğunu söyledi.Eğer çocuk ken tedavi olsaydım belki bu kadar olmazdı. İnşallah bugünlerde gecicek.Umarım çocuklara yansıtmıyorsunuzdur bu durumu,hiçbirşey için geç kaldım diye düşünmeyin!geçecek emin olun!
Benim sonradan olduğu için, yanlışı görmem kolay oldu,normalde çok sakin ,sabırlı hani şu taş çatlatan sabırlılardanımdır....Ama gel gör ki canavara dönüşmüştüm....Tabi birikim yapmışım manenMaalesef canım yansıdı .Ama inşallah ben iyi olunca onlarda iyi olacak.Herşey duzelcek .Doktorum probleminin çocuk lugundan olduğunu söyledi.Eğer çocuk ken tedavi olsaydım belki bu kadar olmazdı. İnşallah bugünlerde gecicek.
Boşanmak elbette çözüm değil yuva kolay mı kuruluyo da yıkılsın hemen.. bak ne güzel demişsin eşim kendini törpüledi diye siz de fedakarlık yapıp kendinizi törpüleseniz.. evliliktede her şey karşılıklı.. eğer sen ben düzelmem deyip çabalamazsan eşin böyle çekmeye devam etmez.. ya dışarı yönelir 2.bi hayatı daha olur evden kaçmak için bahaneler arar belki de boşamaya kadar vardırır sonunu.. her şey kafada kendi içimizde bitiyo.. ben düzelmem tedavi de bi işe yaramıyo dersen olmaz.. zaten evliliğin ilk zamanları herkesin yaşadığı bitakım problemler oluyo sizinki de bu olmuş.. sigarayı bırakmak gibi bu kötü alışkanlığınızı bırakmaya çalışın çabalayın.. zaten yıllar geçtikçe evlilik de oturuyo... önemli olan burda eşini bıktırma daha fazlaMerhaba,eşimle tanıştıktan 2.5 sene sonra evlendik, 8 aydır da evliyiz.Nişanlılık ve evlilik dönemimizde tartışmalar elbette oldu,nişanlılık döneminde beni üzdüğü zamanlar oldu ama hakkını yiyemem eşim evlendikten sonra kendini çok fazla törpüledi.Sorun şu ki ben yapı itibariyle sinirli biriyim, eşim benim ilk sevgilim tabi bu gerekçe değil belki ama ben çok saçma sapan davranışlarda bulundum ne bilim ilgili olmasına rağmen yetmedi, ufak şeylerde sorun çıkardım tartışmalar vs derken hemen her şeyde patlamaya ve öfkemi kontrol edememeye başladım.Bu sebepten yaklaşık bir yıldır tedavi görüyorum.Söylediğim gibi çok çabuk tartışma yaratabilen birisiyim ve bu ara çok utanarak söylüyorum ama eğer tartışma büyürse eşim ne kadar sakin olursa olsun ben ona vurmaya başladım, çok sinirlendiğinde bile biraz sakinleşmem lazım diyor hava alayım diyor ama önüne geçiyorum bırakmıyorum vuruyorum bağırıyorum vs. En sonunda dün beni ittirerek artık huzur istiyorum ne istiyorsun sen diye bağırdı.Adama bir şey de söyleyemiyorum, evet çok seviyorum ama kendime ve en çok da ona zarar vermeye başladım.Tedavi görmeme rağmen değişen bir şey yok, maalesef ayrılırsak ikimiz için de daha iyi olacağını düşünmeye başladım.
Evet canım büyük kızım 5 yasinda en çok o etkili onuda goturcem doktorumla karar vericez . İlkönce ben iyi olayım inşallah çocuklar daha rahat atlatabiliyormusBenim sonradan olduğu için, yanlışı görmem kolay oldu,normalde çok sakin ,sabırlı hani şu taş çatlatan sabırlılardanımdır....Ama gel gör ki canavara dönüşmüştüm....Tabi birikim yapmışım manen...Sadece eşime karşı böyleydim ve düzeldi çok şükür....Çocuklarınız için tedaviyi asla aksatmayın nolur...Ben o çocukluğumunda acısını çok yaşadım,sinir hastası bir anneyle...nolur önce kendinize acıyın,sonra meleklerinize ,onlar kendine değer veren anneyi hakediyorlar emin olun!
Merhaba,eşimle tanıştıktan 2.5 sene sonra evlendik, 8 aydır da evliyiz.Nişanlılık ve evlilik dönemimizde tartışmalar elbette oldu,nişanlılık döneminde beni üzdüğü zamanlar oldu ama hakkını yiyemem eşim evlendikten sonra kendini çok fazla törpüledi.Sorun şu ki ben yapı itibariyle sinirli biriyim, eşim benim ilk sevgilim tabi bu gerekçe değil belki ama ben çok saçma sapan davranışlarda bulundum ne bilim ilgili olmasına rağmen yetmedi, ufak şeylerde sorun çıkardım tartışmalar vs derken hemen her şeyde patlamaya ve öfkemi kontrol edememeye başladım.Bu sebepten yaklaşık bir yıldır tedavi görüyorum.Söylediğim gibi çok çabuk tartışma yaratabilen birisiyim ve bu ara çok utanarak söylüyorum ama eğer tartışma büyürse eşim ne kadar sakin olursa olsun ben ona vurmaya başladım, çok sinirlendiğinde bile biraz sakinleşmem lazım diyor hava alayım diyor ama önüne geçiyorum bırakmıyorum vuruyorum bağırıyorum vs. En sonunda dün beni ittirerek artık huzur istiyorum ne istiyorsun sen diye bağırdı.Adama bir şey de söyleyemiyorum, evet çok seviyorum ama kendime ve en çok da ona zarar vermeye başladım.Tedavi görmeme rağmen değişen bir şey yok, maalesef ayrılırsak ikimiz için de daha iyi olacağını düşünmeye başladım.
size çok yüz vermiş ondan böylesinizMerhaba,eşimle tanıştıktan 2.5 sene sonra evlendik, 8 aydır da evliyiz.Nişanlılık ve evlilik dönemimizde tartışmalar elbette oldu,nişanlılık döneminde beni üzdüğü zamanlar oldu ama hakkını yiyemem eşim evlendikten sonra kendini çok fazla törpüledi.Sorun şu ki ben yapı itibariyle sinirli biriyim, eşim benim ilk sevgilim tabi bu gerekçe değil belki ama ben çok saçma sapan davranışlarda bulundum ne bilim ilgili olmasına rağmen yetmedi, ufak şeylerde sorun çıkardım tartışmalar vs derken hemen her şeyde patlamaya ve öfkemi kontrol edememeye başladım.Bu sebepten yaklaşık bir yıldır tedavi görüyorum.Söylediğim gibi çok çabuk tartışma yaratabilen birisiyim ve bu ara çok utanarak söylüyorum ama eğer tartışma büyürse eşim ne kadar sakin olursa olsun ben ona vurmaya başladım, çok sinirlendiğinde bile biraz sakinleşmem lazım diyor hava alayım diyor ama önüne geçiyorum bırakmıyorum vuruyorum bağırıyorum vs. En sonunda dün beni ittirerek artık huzur istiyorum ne istiyorsun sen diye bağırdı.Adama bir şey de söyleyemiyorum, evet çok seviyorum ama kendime ve en çok da ona zarar vermeye başladım.Tedavi görmeme rağmen değişen bir şey yok, maalesef ayrılırsak ikimiz için de daha iyi olacağını düşünmeye başladım.
Yani şöyle, ben mesela bağırıyorum bir şey desene diyorum sessiz kalıyor, şöyle şöyle yapıyorsun diyorum hayır yanlış düşünüyorsun senin kuruntuların vs diyor ama yüzeysel yani ve o sakinlik rahatlık hep aynı , bana da bu durum sanki seni sallamıyorum der gibi geliyor bu defa çok daha fazla bağırıyorum.jane eyre_ yazan oldu mu bilmem ama ben başka bişey söylicem
iletişim mezunu olduğunu söylemişsin ve iletişim sorunu yaşadığından yakınmışsın normal bişey herkesin başında iletişim sorunu var zaten anne-baba-çocuk-akrabalar-komşular-iş ortamı-sosyal ortam hiç farketmiyor herkes yaşıyor bunları fakat sizinki bi kaç tık önde ve farkında olduğun üzre iyiye de gitmiyor durum..
gelelim benim önerime, bence eşinde de var bir sıkıntı o tartışma ortamında ne söylüyor,vücut dili sana ne anlatıyorda birden çıldırıyorsun yani seni rahatsız eden bişeylerin olması lazım ki 1 yıldır terapi alman ve ilaç kullanman bir işe yaramasın..kesinlikle eşinle içinde bulunduruğun durumu, pişmanlığını açık açık paylaş yapmasını istediğin ve istemediğin herşeyi konuş o da sana söylesin bence sizi bu kurtaracak.
Tabiki asla boşanmak istemiyorum ama böyle olunca hem kendime dediğim gibi daha çok da ona zarar verdiğimi düşünüyorum.Boşanmak elbette çözüm değil yuva kolay mı kuruluyo da yıkılsın hemen.. bak ne güzel demişsin eşim kendini törpüledi diye siz de fedakarlık yapıp kendinizi törpüleseniz.. evliliktede her şey karşılıklı.. eğer sen ben düzelmem deyip çabalamazsan eşin böyle çekmeye devam etmez.. ya dışarı yönelir 2.bi hayatı daha olur evden kaçmak için bahaneler arar belki de boşamaya kadar vardırır sonunu.. her şey kafada kendi içimizde bitiyo.. ben düzelmem tedavi de bi işe yaramıyo dersen olmaz.. zaten evliliğin ilk zamanları herkesin yaşadığı bitakım problemler oluyo sizinki de bu olmuş.. sigarayı bırakmak gibi bu kötü alışkanlığınızı bırakmaya çalışın çabalayın.. zaten yıllar geçtikçe evlilik de oturuyo... önemli olan burda eşini bıktırma daha fazla
Hayır üç kardeşiz.Aslında çok sakin bir aile yapısı olmasına rağmen, ailede herkesin birbirine saygısı olmasına rağmen nasıl bu hale geldim bilmiyorum.Değil şiddet ailemde küfür dahi duymamışımdır inanın.Ama yalan değil kardeşlerimin aksine ben hep daha fevriydim sinirliydim ama şiddet asla olmadı hiç birine.Boşanma konusuna gelince düşünmüyorum tabiki ama onun hayatını mahvetmek istemiyordum, ama elimden gelenin çok daha fazlasını yapacağım artık.Ayrilsaniz baskasiyla ayni seyleri yasamayacaginizin garantisi varmi ? Sorun sizde iliskide yada esinizde degil, hayatta mutlu olmak istiyorsaniz biraz buyuyup kendinize hakim olmaya baslamanin zamani geldi.
Tek cocukmusunuz ? Aileniz cok mu simartti sizi zamaninda ? Bu simarikliginizin altinda yatan sebep nedir ? Durum dururken evliliginiz bitirmeye nasil kiyacaksin yazik degilmi adama ?
Millet kocasina sesini cikarmadan siddetin her turlusune maruz kaliyor yinede ayrilmayin falan filan diye kendilerince cozum ararken cidden sizin su anlattiklariniz resmen rahat batiyor durumuna giriyor, birde esiniz ne kadar anlayisli biriymis.
Tedaviniz yaramiyorsa baska doktora gidin, ebletteki sinirinizin temelinde birseyler yatiyordur durup dururken bir insan bu kadar saldirgan olamaz, tabi kocanizi seviyorsaniz yani. Adama karsi sevgi saygi yoksa her hareketi batiyorsa o zaman sorun iliskidedir. Ama anlattiginiza gore sorun sizdeymis. Simdi vazgecip bosanmak bir kacis olur sizin icin.
Napıcanı biliyosun artık biraz çaba göster törpüle kendini doktorunu değiştir.. eşine mücadele ettiğini göster.. ve adama saldıracağın an şimşekler çaksın beyninde napıyorum ben diye.. böyle giderse kendini tutamayıp o da vurucak sana o zaman napıcaksın??Tabiki asla boşanmak istemiyorum ama böyle olunca hem kendime dediğim gibi daha çok da ona zarar verdiğimi düşünüyorum.
İnanın biliyorum haklı hiç bir yanımın olmadığını.Eşimle akşam doğru düzgün konuşup özür dilemeyi düşünüyorumTüm yaptıklarınız için eşinizden adam akıllı özür dilemelisiniz bence.
Tamamen sizi haksız buldum bu yaptıklarınızın hiçbir açıklaması yok.
Böyle devam ederseniz bu adam yakında sizi bırakır buna hazırlıklı olun.
Ben çekmezdim ayrılırdım şahsen adam yine iyi katlanıyor.
Eğer düzelmeye niyetiniz yoksa boşanma kararı alın da adamı da huzursuz etmeyin daha fazla artık.
Bana vurmaya kalksa savunacağım hiçbir mazeretim yok, o duruma gelmeden düzelteceğim kendimi.Napıcanı biliyosun artık biraz çaba göster törpüle kendini doktorunu değiştir.. eşine mücadele ettiğini göster.. ve adama saldıracağın an şimşekler çaksın beyninde napıyorum ben diye.. böyle giderse kendini tutamayıp o da vurucak sana o zaman napıcaksın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?