Evliliğimi kendim mahvediyorum..

canım ne demek istediğini ben de anlıyorum.
ben asabi eşim gayet sakindir,
ama tahammülü geniş biri de değildir.

çok net söyleyeyim, eşime karşı kötü bir söz bile söyleyemem, kabul etmez, ama sonu şiddet de olmaz, ayrılık olur veya tek bir seferlik affetme olur.

ama burada eşi eleştirmek bana doğru gelmiyor. yani adam doğru, biz yanlışsak değişmesi gereken biz değil miyiz. adam sakin diye biz sinirleniyoruz diye, adamın da mı ayarlarını bozması mı gerekiyor.

Slam bahsettgin davranışlar bende de var bende psikloga gitmeye basladim .Bana Emdr uygulucagini söyledi . İlk gidisimde bile degistim biraz .Sana nasıl bir tedavi uygulanıyor.

Slam bahsettgin davranışlar bende de var bende psikloga gitmeye basladim .Bana Emdr uygulucagini söyledi . İlk gidisimde bile degistim biraz .Sana nasıl bir tedavi uygulanıyor.
Ben psikiyatriste gidiyorum ve ilaçla tedavi aslında, o sebepten burdaki yorumları da göze alarak psikoloğa gitmeyi düşünüyorum bire bir tedavi için.

bence de doktorunuzu değiştirin çünkü normal bir durum değil bu. siz boşansanız bile siz böyle bir problemle eşinizden sonraki hayatınızda da çok ama çok zorlanırsınız.

Teşekkür ederim, evet kendimi frenlemem lazım yoksa maalesef olacaklar sonucunda elimden bir şey gelmeyecek.

Şımarmış sın arkadaşım. Eşin sağlam bir patlatsın suratının ortasına kendine gelirsin ama o saatten sonra eşin seni ne olarak görür bilmiyorum. Bu tip durumlarda şiddete karşı değilim! Karşındaki de bir insan evladı çünkü kusura bakma.

eşin alttan aldıkça abartmışsın da abartmışsın bence.
o da sana senin gibi karşılık vermeye kalksa ne olacak.
kendini törpülemek için yeterince gayret etmezssin tabi bu durumda.
o da vursun demem asla ama işte eşin çok sabırlı ve sakin durdukça meydan sana kalmış gibi.

Ben psikiyatriste gidiyorum ve ilaçla tedavi aslında, o sebepten burdaki yorumları da göze alarak psikoloğa gitmeyi düşünüyorum bire bir tedavi için.
Bende geçen hafta gittim .İyi geldi Emrd uygulanacak dedi internette araştırdım Çok iyi bir yöntem. Bu hafta tekrar çağırdı .Bence arkadaşlara katılıyorum doktoru değiştirin.

kesinlikle gitmelisin bana birebir terapi çok iyi geldi...Ama eşin aynı eşim gibi davranıyor,sakin,ılımlı...bu da insanda vicdanen daha da sıkıntı yaratıyor...Bu durumu buraya açman iyi oldu, bu tip durumlardaki sonucu olumsuz örneklerle dolu yorumları okursan biraz daha sana önlemlerin için yardımcı olur...Bu arada eşinde saygı ve sevgi tükenmeden hızlı davran terapi konusunda, altında bilinçaltına attığın bir sıkıntıyla yüzleşirsen çok rahatlayacaksın!

Kusura bakmayın ama yaptıklarınızı tamamen simariklik olarak gördüm.
Benimde böyle problemlerin var doktor bana kendini değerli hissetmeye başladığım için bunlar olabilir dedi .Ama tedavisi var.Yani çok derin mevzu bence.Yanlış anlamayin siz konu sahibine dediniz bende kendimde böyle problem olduğu için yazmak istedim

Kesinlikle sonra çok utanıyorum zaten yaptıklarımdan.Dediğiniz gibi iyi ki sorunumu paylaştım çünkü yorumlar aklımı başıma getirdi ve en azından terapi görmem gerektiğini de anladım.Umarım bana da iyi gelir, inanın kendimden nefret etmeye başladım.

Bosanmayin bence ikinizdede sevgi varsa bir cozumu olmali bir kac gun ayri kal kendini dinle yada esinle bir yerlere git ikinizde rahatlamaya calisin birbirinizi dinleyin

Se
Slam siz ne kadardır tedavi goruyosunuz

Se

Slam siz ne kadardır tedavi goruyosunuz
Yaklaşık 4 sene önceydi cnm evliliğimizin ilk yılı oldu bu durum....Ama bir tanı koymadı, sakinleştirici ve terapiyle aştım ama söylediğiniz tanı tam da cuk oturdu...Daha önce ki evlilik,şiddet,kendime olan hırsım,ikinci evlilikte malesef bu şekilde baş gösterdi...çok şükür aştım...Umarım sizlerde aşarsınız en azından hata olduğunu ve düzeltmeye çalıştığınızı düşünerek rahatlayın....OTURUP BEN BÖYLEYİM BÖYLE KABUL GÖRMELİYİM DEMİYORSUNUZ SONUÇTA!

Eşim kavga esnasında evden gitmek ister sakinleşmek için, ama ben sanki temelli beni bırakacak korkusuyla izin vermem.Ne kadar yanlış yaptığımı daha iyi anlıyorum.
Aynen adam oda değiştirir,ben peşinden giderim...Balkona kaçar ben yine peşinde üüffff ne günlerdi hamdolsun geçti...sizinde geçecek inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…