- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi jane eyre_
-
Biliyorum yukarda yazdım ya adam kavga etse bu kadar sinirlenmeyeceksiniz çata çat kavga etmeyince insan muhatap bulmak için daha fena sinirleniyor
Umursanmıyor gibi hissediyor vs
Ama bunları doktorunuza da net anlatın esasen belki eşiniz de az atarlı olsa sorun daha çabuk çözülecek
Slam bahsettgin davranışlar bende de var bende psikloga gitmeye basladim .Bana Emdr uygulucagini söyledi . İlk gidisimde bile degistim biraz .Sana nasıl bir tedavi uygulanıyor.Merhaba,eşimle tanıştıktan 2.5 sene sonra evlendik, 8 aydır da evliyiz.Nişanlılık ve evlilik dönemimizde tartışmalar elbette oldu,nişanlılık döneminde beni üzdüğü zamanlar oldu ama hakkını yiyemem eşim evlendikten sonra kendini çok fazla törpüledi.Sorun şu ki ben yapı itibariyle sinirli biriyim, eşim benim ilk sevgilim tabi bu gerekçe değil belki ama ben çok saçma sapan davranışlarda bulundum ne bilim ilgili olmasına rağmen yetmedi, ufak şeylerde sorun çıkardım tartışmalar vs derken hemen her şeyde patlamaya ve öfkemi kontrol edememeye başladım.Bu sebepten yaklaşık bir yıldır tedavi görüyorum.Söylediğim gibi çok çabuk tartışma yaratabilen birisiyim ve bu ara çok utanarak söylüyorum ama eğer tartışma büyürse eşim ne kadar sakin olursa olsun ben ona vurmaya başladım, çok sinirlendiğinde bile biraz sakinleşmem lazım diyor hava alayım diyor ama önüne geçiyorum bırakmıyorum vuruyorum bağırıyorum vs. En sonunda dün beni ittirerek artık huzur istiyorum ne istiyorsun sen diye bağırdı.Adama bir şey de söyleyemiyorum, evet çok seviyorum ama kendime ve en çok da ona zarar vermeye başladım.Tedavi görmeme rağmen değişen bir şey yok, maalesef ayrılırsak ikimiz için de daha iyi olacağını düşünmeye başladım.
Ben psikiyatriste gidiyorum ve ilaçla tedavi aslında, o sebepten burdaki yorumları da göze alarak psikoloğa gitmeyi düşünüyorum bire bir tedavi için.Slam bahsettgin davranışlar bende de var bende psikloga gitmeye basladim .Bana Emdr uygulucagini söyledi . İlk gidisimde bile degistim biraz .Sana nasıl bir tedavi uygulanıyor.
Teşekkür ederim, evet kendimi frenlemem lazım yoksa maalesef olacaklar sonucunda elimden bir şey gelmeyecek.Benim sana tavsiyem eger doktorundan memnun deglsen baska birini bulman.
Bunu yani sira her ofkelenmeden once bence sen burya konu ac. Mesela esinin senin ablan gile gitmek istememesi gbi. Ne yapmaliyim bu durumda diye sor. Beraber dusunelim. Hem hatta burya yazdikca adama dalmak yerine sinirin azda olsa yatisir.
Bende geçen hafta gittim .İyi geldi Emrd uygulanacak dedi internette araştırdım Çok iyi bir yöntem. Bu hafta tekrar çağırdı .Bence arkadaşlara katılıyorum doktoru değiştirin.Ben psikiyatriste gidiyorum ve ilaçla tedavi aslında, o sebepten burdaki yorumları da göze alarak psikoloğa gitmeyi düşünüyorum bire bir tedavi için.
kesinlikle gitmelisin bana birebir terapi çok iyi geldi...Ama eşin aynı eşim gibi davranıyor,sakin,ılımlı...bu da insanda vicdanen daha da sıkıntı yaratıyor...Bu durumu buraya açman iyi oldu, bu tip durumlardaki sonucu olumsuz örneklerle dolu yorumları okursan biraz daha sana önlemlerin için yardımcı olur...Bu arada eşinde saygı ve sevgi tükenmeden hızlı davran terapi konusunda, altında bilinçaltına attığın bir sıkıntıyla yüzleşirsen çok rahatlayacaksın!Ben psikiyatriste gidiyorum ve ilaçla tedavi aslında, o sebepten burdaki yorumları da göze alarak psikoloğa gitmeyi düşünüyorum bire bir tedavi için.
Benimde böyle problemlerin var doktor bana kendini değerli hissetmeye başladığım için bunlar olabilir dedi .Ama tedavisi var.Yani çok derin mevzu bence.Yanlış anlamayin siz konu sahibine dediniz bende kendimde böyle problem olduğu için yazmak istedimKusura bakmayın ama yaptıklarınızı tamamen simariklik olarak gördüm.
Kesinlikle sonra çok utanıyorum zaten yaptıklarımdan.Dediğiniz gibi iyi ki sorunumu paylaştım çünkü yorumlar aklımı başıma getirdi ve en azından terapi görmem gerektiğini de anladım.Umarım bana da iyi gelir, inanın kendimden nefret etmeye başladım.kesinlikle gitmelisin bana birebir terapi çok iyi geldi...Ama eşin aynı eşim gibi davranıyor,sakin,ılımlı...bu da insanda vicdanen daha da sıkıntı yaratıyor...Bu durumu buraya açman iyi oldu, bu tip durumlardaki sonucu olumsuz örneklerle dolu yorumları okursan biraz daha sana önlemlerin için yardımcı olur...Bu arada eşinde saygı ve sevgi tükenmeden hızlı davran terapi konusunda, altında bilinçaltına attığın bir sıkıntıyla yüzleşirsen çok rahatlayacaksın!
Slam siz ne kadardır tedavi goruyosunuzkesinlikle gitmelisin bana birebir terapi çok iyi geldi...Ama eşin aynı eşim gibi davranıyor,sakin,ılımlı...bu da insanda vicdanen daha da sıkıntı yaratıyor...Bu durumu buraya açman iyi oldu, bu tip durumlardaki sonucu olumsuz örneklerle dolu yorumları okursan biraz daha sana önlemlerin için yardımcı olur...Bu arada eşinde saygı ve sevgi tükenmeden hızlı davran terapi konusunda, altında bilinçaltına attığın bir sıkıntıyla yüzleşirsen çok rahatlayacaksın!
Eşim kavga esnasında evden gitmek ister sakinleşmek için, ama ben sanki temelli beni bırakacak korkusuyla izin vermem.Ne kadar yanlış yaptığımı daha iyi anlıyorum.Eşinizi uyarın . Kavga anında hemen kaçın gitsin... sizde kovalamazsiniz herhalde.
Yaklaşık 4 sene önceydi cnm evliliğimizin ilk yılı oldu bu durum....Ama bir tanı koymadı, sakinleştirici ve terapiyle aştım ama söylediğiniz tanı tam da cuk oturdu...Daha önce ki evlilik,şiddet,kendime olan hırsım,ikinci evlilikte malesef bu şekilde baş gösterdi...çok şükür aştım...Umarım sizlerde aşarsınız en azından hata olduğunu ve düzeltmeye çalıştığınızı düşünerek rahatlayın....OTURUP BEN BÖYLEYİM BÖYLE KABUL GÖRMELİYİM DEMİYORSUNUZ SONUÇTA!Se
Slam siz ne kadardır tedavi goruyosunuz
Aynen adam oda değiştirir,ben peşinden giderim...Balkona kaçar ben yine peşinde üüffff ne günlerdi hamdolsun geçti...sizinde geçecek inşallah....Eşim kavga esnasında evden gitmek ister sakinleşmek için, ama ben sanki temelli beni bırakacak korkusuyla izin vermem.Ne kadar yanlış yaptığımı daha iyi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?