Evliliğimiz pisi pisine bitti

Siz bosandinizmi?vermiyolar zaten dün anneme gittim tek basima aksam vakti gelmedi benimle.kızıyor birde beni dusunuyo sözde .neden aksam gidiyorsun dye.DUSUNUYOSUN madem yanlız bırakma dedim .BİZİMKİLERle hiçbir sorunu olmadığı halde sırf ailesiyle görüşüyorum dye gelmiyor ailesi gelecekmiş ablasına.göremeyecem davet etmiyorsun dyo bir sene görüşmeye kararı almistik halbuki.ben gidecem artık ablama görmeye dedi.eniştesi ablası tarafından iftiraya uğradık kovmaktan beter ettiler bizi halâ oraya gidecek yüzü nerden buluyor bilmiyorum. annesi köpek kan emici vampir dedi bana. bende köpek kulübesinde layık değil savundugü enistenin sarayına gitsin kalsın dedim.senin geçmişten kopamayaksin aynı şeyleri dile getiriyorum geçinmeye gözün yok madem gelme.altınları nafaka da vereyim bitsin dedi.aradım bitsinmi istiyosn evet yada hayır de bitecek dedim eskileri acmayalim flan demeye başladı. Konuşurken ağlıyorum duvarlara flan vurdum.evdekiler uyandı .kardeşim aradı konuştular değişen hiç bişey olmadı hala ailemde ailem.eve döndüm ise gitmişti dünden beri aramada halâ. Gelecek yarın kendini odalara kapatıp günlerce konuşmayacağım. Bıktım artık huzursuzluktan 3 gün iyiyiz 10 gün kötüyüm ailesi yüzünden sonumuz ne olacak böyle bilmiyorum

Merhaba deniz mesajlarını okudum nasıl atlattın ya bende çok zor durumdayım çok özlüyorum onu ailesi olmasa çok mutluyuz ama ailesi mesele olunca gözü dönüyo resmen onlar yüzünden ayrılıyoruz hiç pişman değil bide offf ya sen bi öncekilerdede herşey bitti derken eşim pişman oldu geri döndü yazmışsin lütfen cevap yaz nasıl oldu(

Kocamı öpmeye doyamazdım yazmışsın nasıl dayanabildin ya bende seviyorum eşimi daha dün topladım eşyalarımı geldim ama hiç mutlu olamayacakmışım gibi nasıl atlattın sen

Atlatılır atlatılır.. bu devirin erkekleri analarına çok düşkün!
Konu sahibi...çok zor şeyler yaşamışsın benim gibi inşallah mutlu olursun bundan sonra ki hayatında..
Eşin seni haketmemiş. Bırak anası düşkünü kocayı hiç üzme sıkma o güzel canını..
Herşey inşallah biz boşanacaklar için daha güzel olur! ...

çok üzüldüm. seviyormussunuz haketmemıssınız. o da yeterı kadar sevse ıstese bunlar olmazdı. hiç üzülmeyin. sizi sevip sahiplenecek sımsıkı sarılacak bırı cıkar ınsallah karsınıza

Benim eşim de ailesine çok düşkün.onların yanında beni asla savunmaz laf söyletir.çocuğumuz olmuyor 6senedir evliyiz artık dayanamıyorum.boşanacağım.çok soğudum eşimden.çok iyi bir insan ama sevgi de bitiyor.allahım bana da boşanma cesareti versin.tüp bebek yüzünden bir ton borcum var.35yaşımdayım bir daha mı dünyaya geleceğim.ne zanan gezip tozacağız bıktım

Kızlar biraz ihmal etmiştim kusura bakmayın.
Acılar geçiyor...
Bazıları delipte geçiyor, bazıları öylesine geçip gidiyor, ama geçiyor...
Önemli olan hayatta beyni hedefler koymanız kendinize.
İşle ilgili, hayatla ilgili, hobiyle ilgili...
Bana söyleseler geçecek diye ilk Zaman'lar asla inanmazdım.
Ama şimdi bakıyorum da...
Hamd olsun diyorum...
Beni yarı yolda bırakıp gittiği yanlız bıraktığı için.
İçimden çıkan kadını seviyorum.
Her şeye rağmen hala gülümseyebilen, hayata tutunabilen, dimdik durabilen kadını seviyorum.
Kendinizi sevin kızlar...
O zaman düzeliyor o Zaman aşıyorsunuz.

Ve dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun :)

Daha sık kontrol edeceğim artık forumu, kusura bakmayın size cevap vermediğim için daha erken

Güzellikler sizinle olsun :)

çok sevindim canım iyi olmana tebrıkler valla ne güsel toparlandın..
darısı başıma :)

Canım hikayeni okudum ve şu an senin için ennhayirlisi olmuş anlıyorum ki iyi toparlamissin bende birşey paylaşmak istiyorum 2 yıli geçti evliligim ve aralık ayında bir evlat sahibi oldum planlı değildi bu ama simdi iyikide olmuş diyorum sorunum şu ki eşimin fesat olduğunu düşünüyorum ve yaptığı herseyi insinjn yüzüne vuran biri kendisi bu yüzden benim için yaptıkları artık beni hiç mutlu etmiyo ona karşı çok soğudum sürekli kavgalarimiz oluyo aileme karşı düşünceleri çok fesatca ve benim ailem ne olursa olsun her zaman yanımızda olmasına rağmen benim ailemden kötüsü yok kendi ailesini ben çok seviyorum fakat kopuk lar biraz bizim gibi değiller yetişme tarzımız belliki çok farklı aile kavramı ne bilmiyo kendisi kendi ailesinin durumları yok ve bi kere bile bunu dile getirmedim ben düğünümde bile adet şu alınacak bu olacak demedim hiç bişey istemedim onlarda yapamazdı zaten ben o kadar sakin herşeyi alttan alan sabırlı biriyim bü yüzden yüz buluyor belkide ama artık yeter diyorum bebeğimiz büyücek illaki bu tartışmalar devam etti sürece çok etkilenir aklı ermeye başladı zaman ve onun böyle bi ortamda büyümesini istemiyorum kendimde gücü buluyorum bunun için hayatım artık oğlum daha 3 aylık ama başa çıkabilirim işe girerim ki evlenmeden önce çalışıyordum zaten öyle girişken biriyim senin çocuğun olmaması iyi olmuş tanı beni yinee de tek düşündüren o aileler şimdi sırf bu yüzde de ara yapmak isticek ler çok ama nereye kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…