Evliliğimiz pisi pisine bitti

üzülmeni istemem ama bebeğin var bi yardım al psikologdan birlikte alın bu böyle kavgayla gıtmez kavgaların kroniklesmesıne izin vermeden çare ara hamilelikten yeni cıkmıssın bu donemde daha hassas olursun yardım almadan asakın karar verme derim.ben boşanmak uzeerıyım yaptıklarıdan ne kadarda soğusam desemde ayrı kalınca cok buyuk bır boşluğa düşüyorsun dene elinden geleni yap ondan sonra bişeylere karar ver.boşanmak cok zor..öyle bişey ki sana evliliğinde hissetmediğin aşkı tekrar gün yüzüne çıkarıyor.ıyı dusun ugras ondan sonra karar ver.

Allah belasını versin onun da öle bi adamı evlendiren ailesinin de, çok şükür çalışıyorum ailem yanımda düzenimi kurdum. Flört etmişte olmamış sayıyorum.
keşke benimde böyle düşünceğim günler gelse ..hemen hemn seninki gibi bi durum yaşıyorum.

Bende bosanma asamasindayim kendimi cok berbat hissediyorum. cizi sen atlatmissindir şimdi belki yenı biri bile girmiştir hayatına. umarım bende çabuk atlatirim giderek kötüye gidiyo psikolojim.

Bende bosanma asamasindayim kendimi cok berbat hissediyorum. cizi sen atlatmissindir şimdi belki yenı biri bile girmiştir hayatına. umarım bende çabuk atlatirim giderek kötüye gidiyo psikolojim.
Öncelikle dik dur...
Asla unutma bu acı da geçecek...
Öncelikle kendini affet ve yeni bir sayfa açmak için kendini toparla.
Hazır olduğunda hayat sana tüm güzellikleri verecek Allah tarafından

o kadar cok üzüldüm ki okurken,
sonuna doğru acaba eşinizin anlayısıyla mı biticek dedim de ,yok bitmedi.
herşeyi geçmiş ne kadar üzülme desem de baslıkta da dedigin gibi çok pisipisine biten bir evlilik evet. ve ne acı ki arka planda kayınvalide duruyorkapı gibi.

allah bilsin.

Şimdi tüm yaşadıklarıma bakıyorum da, Allah'ın sevgili kuluymuşum kurtardı beni o korkunç insanlardan...
Huzurla sonsuza kadar sürecek yuvamı kuruyorum, Allah karşıma melek gibi bir insan çıkardı...
Yaşadıklarım mı???
Allah'a havale ettim, ama asla hakkımı helal etmiyorum.

Siz o sülaleye baya büyük beden siniz gerek aile yaşantınız gerek egitim ve görgülü kişiliğiniz .Hazmedememişler sizi üzülmeyin diyemicem sonucda yıkılan yuva.İnsan çok üzülür zamana bırakın Allah içinize ferahlık versin.

Allah çok şükür bana yardım etti.
Dilerim benim durumumda olan herkes benim gibi güzel günleri görür..
Çok mutluyum, yakın zamanda evleniyorum.
Dediğiniz gibi o sülalenin hayatımdan çıkması başıma gelen en güzel şeymiş

Konunun hepsini okuyamadım adınıza cok sevindim.İnş kıymetınızi bilirler sizi birdaha üzmezler. Evliliginizide burdan paylaşırsanız sevinirim . inş hep mutlu olursunuz.

Konunun hepsini okuyamadım adınıza cok sevindim.İnş kıymetınızi bilirler sizi birdaha üzmezler. Evliliginizide burdan paylaşırsanız sevinirim . inş hep mutlu olursunuz.
Çok teşekkür ederim, paylaşacağım zaten ki bütün hanımlar umutsuzluk içine düştüklerinde yeniden dimdik olup umutlarına sarılsınlar

Cizi22 Allah mutluluğunuzu her geçen gün kat be kat arttırsın . Eskiyi deşmek istemem ama sormadan duramadım , eski eşiniz sonrasında pişman oldu mu ?

Öncelikle cok gecmis olsun. Konunuzu okurken kanim dondu. Bazi erkeklerin evlenince ailelerine bu kadar bagli kalmalari cok endise edici bir durum. Tabiki annenle babanla kardesinle yakin olacaksin ama neticede evlendikten sonra kendi ailen oluyor ve önceligin her zaman esin ve olursa cocuklarin olmali.
Eski esinizin kisiliginde bir sorun oldugunu düsünüyorum. O sebepten ötürü kurtuldugunuza dua edin bence.
Sonrasinda komsulariniza söyledikleri ne kadar acayip gercekten. Ne yapmissiniz ki eski esinize, ailesine? Benim de hatalarim oldu demistiniz, bunu biraz acabilir misiniz? Merak ettim. Bu arada ne yapmis olursaniz olun, bu muameleyi haketmiyorsunuz. Bu düpe düz saygisizlik. Eski esiniz ailenizi denemesi zaten topyekün sacmalik, bahaneden baska bir sey degildir.

Tatil öncesi bosanma sonuclansin dedigi icin büyük bi ihtimalle tatile gitmistir. Artik kiminle orasini bilemeyiz ama benim de düsüncem o yönde. Bu sebepten ötürü henüz sosyal medyadaki fotolari silememistir diye düsünüyorum.

Dediğiniz gibi üzerinden seneler geçtikten sonra psikolojisinde bozukluk olduğunu düşünüp, yatıp kalkıp şükreder oldum Allah onu ve ailesini uzaklaştırdı diye...
Hatalarım derken mesela ailesinin önüne atardı beni sürekli o aptal annesine kardeşine babasına hesap vermek zorunda kalırdım... ne gereksiz... yaşadığım hayatla ya da aldığım bir şeyle ilgili onlar kim ki omlara hesap vereyim...
Çocukmuşum ve omları olduklarından fazla görüp onlara olduklarından fazla değer vermişim.... büyüdükçe dünyaya bakışım da değişti...
Çok şükür şimdiki eşim bir melek

Bosuna dememisler adamlar parayi bulunca ilk once karisini sonra arabasini degistirir diye... Siz ceremesini cekmissiniz. Bundan sonra evlenecegi kadin sefasini cekecek. Paraya bulan cogu erkek boyle. Ama inan 2nci kadin bulsa bile ondan bu yaptiklari cikar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…