adamdan boşanmaya çalışmak ilk düşüncesi olmalı bu bayanın haksız mıyım ? ama konumuz tazminatımıza gelmiş. tazminat nasıl alır nasıl durumunu ispatlayabilirim bu olayda ilk konu olmamalı. bence de kadın burada tabiki haklı ve madur durumda kadının kızlık hayalleri ile oynanmış kabul, ama konu tazminat için ispat yaratmak değil boşanmak ve kurtulmak olmalıydı. yanlış yerdesiniz.
adamdan boşanmaya çalışmak ilk düşüncesi olmalı bu bayanın haksız mıyım ? ama konumuz tazminatımıza gelmiş. tazminat nasıl alır nasıl durumunu ispatlayabilirim bu olayda ilk konu olmamalı. bence de kadın burada tabiki haklı ve madur durumda kadının kızlık hayalleri ile oynanmış kabul, ama konu tazminat için ispat yaratmak değil boşanmak ve kurtulmak olmalıydı. yanlış yerdesiniz.
adamın gay olması durumunda falan evlilik iptali vs yok ki? öyle bir şey yok normal boşanma gerçekleşecek sen de bilmiyor ve bilme durumun yoksa tazminat alabilirsin ama sen de nasıl anlamazsın ki hiç mi beraber olmadın nişanlıyken anlaşılmıyor gerçi kavun değil ki bu dibini koklayasın... türk kızı işte namus derken el bile tutmuyoruz sonra şu başa gelenler ah.
sen normal boşanacaksın tazminat almak istersen de verilir mi evlenirken sarf ettiklerinin ancak parası verilir ,çünkü manevi tazminat vermeyebilirler.
ayrıca tazminatı boşver de paranın peşine düşme yani bu durumda bilerek evlendiğin tazminat için gay bir adamla evlendiğin geliyor insanların aklına.
bir de ispata çalışıyorsun yazık günah önce ayrılmayı hayatını düzene koymayı düşüneceğine paranın peşine ispatın peşine düşmüşsün bence sadece kurtulmak gelmeliydi aklına...
yazık yani, paranın peşinde olma bu kadar hayatın elden gidiyo r sen tazminat diyorsun bence sadece adamdan bir an önce kurtulmaya baksan iyi olacak.
amanheri
evet konu açmıştım. birlikte olmdığımızı hatta öpüşmediğimizi belirtmiştim. yazılan bütün yorumlar için herkese çok teşekkür ederim. sorunu çözdüm şimdi küçük bir sorunumuz kaldı. nasipse kanun önünde o da çözülecek. kısaca gay imiş.
Maşallah kızlar doğru tesbit..
"
tazminat için evlendi diye eşin sana iftira atabilir. hatta bunu yazan insan eşin olabilir. senin kk ya takıldığını biliyormuydu?
çünkü hiç bir bayan böyle düşünmez. dikkatli olmanda fayda var.
1 trilyon tazminat verse yine ödeyemez senin hakkını
eğer benle tazminat için evlendi derse iiyice çamurun içine batar o kadar salak değil çünkü, safı oynayan ama kafası bazı şeylere basan biri. belki de odur bilemem sonuçta kadınlar kulübü burası. ama takıldığı siteleri gördükten sonra burda zaman harcamaz. eğer o ise de durumun ciddiyetinin farkına varır inş...
eğer benle tazminat için evlendi derse iiyice çamurun içine batar o kadar salak değil çünkü, safı oynayan ama kafası bazı şeylere basan biri. belki de odur bilemem sonuçta kadınlar kulübü burası. ama takıldığı siteleri gördükten sonra burda zaman harcamaz. eğer o ise de durumun ciddiyetinin farkına varır inş...
ne biliyim.. tazminat için evlenmek çok uçuk bir fikir gibi geldi. anca iftiracıların aklına gelir diye.. bir an aklıma böyle geldi.
zorda kalırsa en azında tazminat ödemiyim, rezil oldum diye düşünürse.. falan.
ya da senin dediğin gibi kendi çöplüğne takılır. Allah yardımcın olsun
görücü usulumu evlendiniz:S
aileninde bir araya gelip bunu konuşması çok garip:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?