Evliliğimizde üç ay bitti ama biz hala birlikte olamadık

neden tazminatı boşversin.yazık değil mi heba olan günlerine,yazık değil mi hayallerine yazık değil mi hiç bir şey yaşamadan boşanmaya,en iyi şekilde ispatlayıp,söke söke tazminatını alması gerekir

canım çok geçmiş olsun. Hukuk burosunda yıllardır çalışan biri olarak şunu söylyorum ki mutlaka tazminat davası aç mutlaka. yaptığı yanına kar kalmasın

amanherii sen aslında tazmınat ıstemeklede cok haklısın bence ama bunu sana dogal ve helal yollardan verecekmı yoksa harammı verıcek ama haramsa bıle suclusu yıne o.. bence sen bunu süründurmek ıcın elınden gelenı yap cunku o senın butun hayallerını yıktı....merak ettıgımse sen onunla aynı evdemı yaşıorsun yoksa evı ayırdın ve mahkemeyı açtınmı?

Adamdan boşanacak bu bayan zaten hanımefendi, kim onları evli kalmaya zorlayabilir ki.

Bu kız boşanamak için mi evlendi, yoksa bir gayle kardeş hayatı yaşamak için mi?

Ama o adam niçin evlendi, kendi özel hayatına bu kız paravan olsun diye, ortada kasti yapılmış bir şey var.Tazminat gerektiriyor, o adama yaptıklarının cezasını maddi anlamda ödetmek bu kızın hakkı.Neden sineye çekip sessizce boşansın ki?Üzerine eski eşinden yiyeceği iftiralar da cabası.

Neden bayanın ispat toplaması kötüye çekiliyor anlamadım, aldatılanlar da boşanıp kurtulsun o zaman tazminat falan aramasınlar.ya da hakarete uğrayanlar, dövülenler...

Değil bu konuda hiç bir konuda aklıma birinin bir gayle tazminat için evlenebileceği gelmez.Çıkarımınıza hayran(!) kaldım,hayalgücünüz epey geniş olmalı.

Son düzenleme:
babalarla oturup bu meseleyi nasıl konuştunuz aklım almıyor olay bukadar büyümemeli adamı bukadar rezil etmemeliydiniz anneyle paylaşsaydınız tamamda babalar biraz adamın gururunu incitmiştir bence...siz vajinusmus olsaydınız ve aynı şeyi eşiniz yapsaydı babaları ortaya atıp bunalımın dibine girerdiniz kesinlikle...çok tanıdık bi yorum gibi gelicek ama bi uzmandan yardım alın derim bende...erkek psikolojisi çok farklı mesela bir kadın kocasının çocuğunu 9 ay karnında taşıyor ona bi ewlat veriyor ama adam deli gibi sewdiği kadından soğuyor bir anda birlikte olmak istemiyor bu senelerce bile sürebiliyor...

ben bunları görmeden yorum yazdım özür dilerim yani adamın gay olduğunu öğrenemden direk yorum yazdım pesss diyorum senin hayatınla nasıl bu şekilde oynabilir adi herif adi karımı desem nee

bence buyuklerin araya girip konusmasi esinin gururunu dahada ezmistir sonucta cinsellik bu ego , bence esinde cogu erkeklerde var olupda konusulmayan bi problem var bence aile meclisi yerine bir uzmana basvursaniz daha saglikli daha mantik olur ver gercektende bi yardimi olur böyle her delden bir ses cikmaz , bunlar seni daha mutsuz daha kafani karistirir,

vallahi tam okumadan yazmistim ay yemin ederim gay dedim kesin ama ayip olur diyde yazmadim ;"

allah yardimcin olsun canim,senin hakkini nasil odeyecek esin,insanin aklina bile gelmez boyle insallah bundan sonra hersey gzel olur senin icin

böyle paravan evlilikler yapıldığını duymuştum ama anlaşmalı olarak. size yapılan büyük haksızlık karşısında mümkünse donuna kadar alın insanın hayatıyla oynamak ne kolay...

okuya okuya sona geldım gay oldgunu hhemen anlamıstım zaten
ama kesınlıgı goruncede uzuldum
ıyı barı allahtan bırlıkte olmaadı zorlada olsa yapıcaktı belkı

görücü usulumu evlendiniz:S

aileninde bir araya gelip bunu konuşması çok garip:S

evet ya gerçekten çok garip
canım keşke sölemsydin ailelere yaa baksana adam alnıma leke sürdün demiş bunlar ii şeyler değil erkekler için
sen adımı at bakalım hep süslen seksi şeyler giy onu istediğini beden dilinle falan hissettir sonra o da sana alışacak ama böle inada bindiripte olayı ailelere kadar aktaramaya gerek yok bence

sana burda bile çamur atan hemcinslerin var ya
onlarda eşin gibidir belki de ondan eşini savunuyorlardır.
KIZZ SEN ÇOK AKILLISIN MAŞALLAH
PC NİN KASASINI ALIP GÖTÜRMÜŞ
AFERİM SANA.
SONUNA KADAR HAKLISIN,
DONUNA KADAR AL :)))

öncelikle geçmiş olsun
en azından artık sebebini biliyorsun,
için biraz daha rahatlamıştır
kimbilir neler kurdun kafanda o 3 ayda?

umarım güzel bir tazminatla bitirirsin bu evliliği
bir genç kızı kullanmak, onu bir paravan gibi çarpık ilişkilerini gizlemek için öne sürmek
çok yazık.

gaylere, lezbiyenlere ne hasta sıfatıyla bakıyorum, ne de onlardan iğreniyorum
benim yakınımda, yakınlarımda olmadıkları sürece ne halleri varsa görsünler
günahı da vebali de onların, onlar verecek hesabı, ben değil

ama burda bir kız kullanılıyor, göz göre göre
ya bu işin sonunda bir de çocuk olsa idi, o veya bu şekilde
bir de çocuk kalacaktı ortada

o yüzden neyi var ne yoksa al güzel kardeşim

(not sırf tazminat almak için evlenmiş olabilirsin diye "hemcinsime" saygılar sunuyorum)

O kasayı almak nasıl bir fikirr, tebrik ediyorum sizi çok ama çok akıllıca...

Sürüm sürüm süründürün.

Bir genç kızın duygularıyla bu kadar oynanılmaz. buna kimse müsade etmemeli.

Tazminat davasını da umarım açmışsınızdır. Üzerinden çok zaman geçmiş, merak ettim gerçekten son durum nedir.

Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…