ben çocukken şey denirdi, "seven erkek kız arkadaşına tensel yaklaşamaz. kullanmak istediğine öyle yaklaşır" falan filan hatta lise 1 deyken sınıftan 2 erkeğin konuşmasına şahit olmuştum hiç unutmam "-ben sevdiğimle evlenmem ki. niye -e sevdiğimizle nasıl birlikte olacağım" yuh... gençleri evlilik öncesi ilişkiden uzak tutmak için bilinçaltına sokulan şeylere bak.
nişanlıyız beni öpmüyor. niye? e, efendi çocuk, beni seviyor nikah öncesi kıyamıyor. ben eşime karşı istek duymuyorum. neden? e ben karımı seviyorum, insan sevdiğiyle birlikte olmak istemez...
al işte. gay olduğunu anlamamış da olabilir adam. anlamış kızı kandırmış da olabilir. kızcağız da bu sebeplerden yaklaşmıyor diye kendini avutmuş da olabilir...
seven insan karşı cinsi ister. dokunmak ister ilerisini ister. inançlarına göre gerisini getirir getirmez... ama ister.
gençleri cinsellikten soğutmak için uydur uydur inandır, sonra gelsin vajinusmuzlar, gizli gaylikler daha neler neler...
Konuyu baştan sona okudum , çok ilginç gerçekten. Ama msn kayıtlarında yazışmalar kaydediliyo sadece die biliyorum , videolar kaydedilmemesi lazım .eğer gayse kaydedermiydi? Bence etmezdi ayrıca gayleri askere almıyorlar. Vijdanına bir sor , etkilendinmi buradaki yorumlardan yoksa gerçekten eminmisin , gözünle gördüğün şeyler varmı? Eğer öyleyse yat kalk dua et ki bisexüel değilmiş yani hem erkeklerle hemde senle birlikte olabilirdi o zaman belkide çaresi olmayan hastalıklar bulaşabilirdi sana. Dediğim gibi eğer kesinlikle eminsen hakkını ara sonuna kadar ama çevrende dillendirmeki düşman kazanma.
Gerçektende çok zor bir durum !
Benimde anlamadığım evlenmeden evvel görücü usülü de olsa ufacıkta olsa bir yakınlaşma olmadımı. Olmadıysada neden o zaman tuhaflığı fark etmedin. İnsan sevildiğini hem duymak hemde hissetmek ister yeri geldiğinde
Belki aile baskısıyla evlenmiştir diyen arkadaşlarda olmuş ama düşünüyorum da ne kadar istemeden de evlense bir erkek o 3 ay içerisinde mutlaka bir kere de olsa sırf ihtiyaç gidermek adına da olsa sana yaklaşması gerekirdi.
Horlama bile tek celsede boşanma sebebiyken senin eşim gerçekten tercihiyle ilgili sana doğruyu söylemediyse kesinlikle öyle bir evliliği sürdürmek zorunda kalman sana çok büyük bir haksızlık olur.
Pek öyle görünmese bile umarım durum düzelir ama eşinle geç te olsa evliliğin tadını çıkartırsın
Mümkünse eşini bir doktora gitmeye ikna et bence yoksa gerçekten düzelme şansı sıfır.
ailesinin ailenizin ve o adamin haberi varmi gorduklerinizden?
bilgisayardaki kayitlardan?
ailesinin bu durumdan haberi varmı yok mu bilmiyorum. dava dilekçesi eline geçti. ben orda boşanma sebebini çıkca yazdım. onlara böyle böyle bir durum var dedimi demedi mi bilmiyorum. gizliyormu diye düşünüyorum. cünkü ben kimseye bişey anlatmdım şuan burdaa herkes birlikte olmadığımız için durumun böyle oldugunu biliyor. kulaklarına böyle birşey gitmedi. gitmediği içinde acaba bu kendince gizlemeye mi çalışıyor? ve ailesi bu durumu biliyor muydu? biliyo olsalar ve benimde bu durumu kanıtladığımı bilseler böyle tepkisiz kalabilirlermiydi? bu sessizlik sinir ediyor. hiçbir tepki yok.
ve gerçekten bana dua edin nolur. çok ihtiycım var. bunları kabul etmiyecek o sitelere kendi girdi çamur atıyo diyebilir. der de der. neyseki msn kayıtlrında yüzü 3-4 yerde görünüyor ve siz evlendiğiniz adamın(!) cinsel organını bir adama actıgı kamera da görüyosunuz. onun gy oldugunu bilerek 3 gün yaşdım onla. o 3 gün 3 yıldı benim için. mide bulntısıyla geçen 3 gün. ve hiçbirey belli etmeden...
Allah herkesi hayırlı kişilerle karşılaştırsın. iyi değil hayırlı kişilerle. ve hiçkimseye gay olmasındn dolyı hissettiklermden hariç o 3 ay boyunca bna hissettirdiklerini Allh kimseye hissettirmesin yaşattırmasın. tek tesellim birlikte olmamak yoksa kendime gelemezdim iğrenirdim kendimden...
Lütfen boşanma davasının üstüne bir de tazminat davası açın. Ne demek yani bir insanın hayatıyla oynamak? Gay'se gay, kendi kendine gay olsaydı kimsenin umrunda olmazdı elbette ama sizi kullanması, size böyle zarar verebilmesi kabul edilebilecek bir şey değil. Mümkünse bu insanların donuna kadar alın ellerinden. Hiçbir insan böyle kullanılmaz.
Bence de...
Kusuruma bakmayın ama sizi özel hayatına paravan olarak kullanmaya çalışmış, bence yaptığı cezasız kalmamalı.
Ayrıca bu işin sonunda da size çamur atmaya çalışacaktır,arada akrabalık var demiştiniz bu demektir ki ortak bir çevre söz konusu. Bence o buna kalkışmadan elinizde de deliller varken ne mal olduğunu duyurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?