Evliliğimizde üç ay bitti ama biz hala birlikte olamadık

Çok güzel bir yorum,aynen katılıyorum size...
Gençleri cinsellikden korkutup uzaklaştıracağımıza,doğru bilgiler vererek ama edep ve adabı da öğreterek sevdikleri kişiyle sevgiyle yaşamalarını öğretsek...Keşke...

çok geçmiş olsun.hiç kafana takma
al tazminatını,vur müsait yerine tekmeyi,
kendine yeni bir sayfa aç,
o sayfada,Allah korkusu olan insanlar,mutluluk,huzur ve de aşk olsun.
Allah gönlüne göre versin canım.....

ya o adama tazmınat acıp parasını alması o adamı her defaasında yenıden hatırlamasına sebep olacak bence sen bundan bıran evvel ayrıl ve unut daha bırlıktetde olmamıssın emınım karsına adam gıbı bırı cıkacaktır sen bu gay ıle yasamaya devam eedersen ılerde cok kotu psıkolojın bozulur

Konuyu baştan sona okudum , çok ilginç gerçekten. Ama msn kayıtlarında yazışmalar kaydediliyo sadece die biliyorum , videolar kaydedilmemesi lazım .eğer gayse kaydedermiydi? Bence etmezdi ayrıca gayleri askere almıyorlar. Vijdanına bir sor , etkilendinmi buradaki yorumlardan yoksa gerçekten eminmisin , gözünle gördüğün şeyler varmı? Eğer öyleyse yat kalk dua et ki bisexüel değilmiş yani hem erkeklerle hemde senle birlikte olabilirdi o zaman belkide çaresi olmayan hastalıklar bulaşabilirdi sana. Dediğim gibi eğer kesinlikle eminsen hakkını ara sonuna kadar ama çevrende dillendirmeki düşman kazanma.

askere gitmiş gayler var. hani her gay öyle kırıtık vb. feminen olmuyor ki. kimse de bilmiyor. gaylik nedeni ile askere gitmemek için bunu askeri doktorlara açıklaması gerek.rapor alması gerek. bu pozisyona girmemek, deşifre olmamak için çok fazla gay askere gidiyor.

Gerçektende çok zor bir durum !
Benimde anlamadığım evlenmeden evvel görücü usülü de olsa ufacıkta olsa bir yakınlaşma olmadımı. Olmadıysada neden o zaman tuhaflığı fark etmedin. İnsan sevildiğini hem duymak hemde hissetmek ister yeri geldiğinde
Belki aile baskısıyla evlenmiştir diyen arkadaşlarda olmuş ama düşünüyorum da ne kadar istemeden de evlense bir erkek o 3 ay içerisinde mutlaka bir kere de olsa sırf ihtiyaç gidermek adına da olsa sana yaklaşması gerekirdi.
Horlama bile tek celsede boşanma sebebiyken senin eşim gerçekten tercihiyle ilgili sana doğruyu söylemediyse kesinlikle öyle bir evliliği sürdürmek zorunda kalman sana çok büyük bir haksızlık olur.

Pek öyle görünmese bile umarım durum düzelir ama eşinle geç te olsa evliliğin tadını çıkartırsın
Mümkünse eşini bir doktora gitmeye ikna et bence yoksa gerçekten düzelme şansı sıfır.

Amanheri.... Çok geçmiş olsun .. Nişanlıyken bilememişsin . Bunda senin hiç bir suçun yok ki. Adam askere gitmiş . Bu olayda tek masum sensin . Sen canını hiç sıkma çok şükret ki kurtulmuşsun . Kurtulduğun için çok sevindik kardeşimle şaşkınlıkla okuduk . Bi de çocuk yapacaz diyomuş yaa ayy iğrenç adam . İyi ki sadece uyumuşsunuz . Çok şükret.

Daha gençsin güzel günler seni bekler.

Ama kk tebrik ediyorum iyi tesbit.

Dualarımız seninle inş. her şey istediğin gibi olur.

nişanlılık döneminde fazla bir arada değildik. en fazla 2 hafta. ayrışehirlerdeydik. ama o zamanlar bunlar aklınıza gelmiyor ve gelse bile daha öncede yazdım elimi ttmuyor öpmüyor fazla ilgilenmiyor ben ayrılmak istiyorum bu heralde gay desem bana kim inanırdı Allah aşkına. belki ben bile inanmazdım bu dediğime. ve cevrede çok efendi terbiyeli hatta sülalenin deyimiyle pırlanta gibi çocuk.
bundan sonra bana uzak Allah a yakın olsun. düzelip düzeelmemesi zerre umrmda değil artık. onunla ancak cesedim yaşar. ailemin yanındayım artık bu iş resmi olmasada bitti. davamı açtım ben gerisi adalete kalmış. benim içim rhat içimde "acaba" yok. gördüklerimi bilseniz bunun bir iddia olmadığını anlarsınız. adamın biri evlendiğiniz adama senin erkeğin olmak istiyorum diyor. bu basit olanı.

cnm gerçekten üzüldüm drumuna fakat iyiki birlikte olmamışsınız
senin elini tutmaması , öpmemesi bile büyük birşey kesinlikle
senin için rahat olsun elinde kanıtların da varmış zaten, bundan sonrasını o düşünsün
çok şükür farkedip kurtulmuşsun
allah yardımcın olsun , allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bundan sonra seni

ailesinin ailenizin ve o adamin haberi varmi gorduklerinizden?
bilgisayardaki kayitlardan?

ailem biliyorki tabiki. biz onlara birşey demedik dava dilekçesi eline geçti ama bilirkişi raporları henüz eline ulaşmadı. artık ailesine söyledimi söylemedi mi bilmiyorum. çünkü arayan soran yok. şimdi haberleri olmasada mahkeme günü öğrenirler.

Bu tarz insanlar kendilerini toplumda çok güzel saklıyorlar ve deşifre olmamak için veya aile baskısıyla evlenip böyle gencecik kızların da hayatlarını mahvedebiliyorlar...Keşke evlenmeden önce bu tarz sorunları ölçmek için bir mecburi kontrol olsa,herkes psikiyatr denetiminden geçse vb..şeyler olsa keşke...Aynı evde yaşamadan nasıl anlaşılır ki Bu?Ya da kimin aklına gelir?Zaten ayrı şehirdelermiş fark edemezdi ki arkadaş..

İlk meajınızı okudum tam cevap yazıcaktım son mesajlara gözüm çarptı,
ilk okuduğumda aklıma hemen gay geldi gerçektende öyleymiş.
Ne desem boş biliyorum, Allah yardımcınız olsun.
Sanki bu durumu baştan bilmiyordu da sizin günahınıza girmiş bu adam ?
Rezalet ötesi birşey. Yatın kalkın dua edin çok geç olmadan anladınız.
Şu an önemli olan sizin sağlığınız, kendinize hakim olmaya çalışın ve davanın seyirine bırakın.
Tazminat davasınıda unutmayın sakın. Bu sizin en doğal ve en büyük hakkınız !
Yazık gerçekten böylelerine !!

Lütfen boşanma davasının üstüne bir de tazminat davası açın. Ne demek yani bir insanın hayatıyla oynamak? Gay'se gay, kendi kendine gay olsaydı kimsenin umrunda olmazdı elbette ama sizi kullanması, size böyle zarar verebilmesi kabul edilebilecek bir şey değil. Mümkünse bu insanların donuna kadar alın ellerinden. Hiçbir insan böyle kullanılmaz.

cnm çok üzüldüm...ama zararın neresinden dönersen kardır..
bian önce boşan ve yeni bi sayfa aç kendine...
en azından birilkte olmamışssın çok şükür...
tazminatınıda al cnm...cezasını çeksin ökküz..

Allah yardımcın olsun. gerçekten onunla birlikte olmadığın için şanslısın bir yerde.. Allah böylelerinin cezasını versin. idam edilmeli bölyleleri, başkalarının hayatlarıyla oynayanlar..

tazminat davası aç mutlaka.. inşallah hemen kurtulursun. Allah böyleleryle kimseyi karşılaştırmasın.
insan evlenmeye korkuyo.
kimi gay, kimi sapık,kimi psikopat,kimi uyuz...
bu devirde evlenmek ve mutlu olmak çok zor

Herkes biliyor şimdi gay olduğunu gizlemeye çalıştı ama pek başaramamış görüldüğü gibi. Ne diyelim Allah bildiği gibi yapsın..

Bence de...

Kusuruma bakmayın ama sizi özel hayatına paravan olarak kullanmaya çalışmış, bence yaptığı cezasız kalmamalı.

Ayrıca bu işin sonunda da size çamur atmaya çalışacaktır,arada akrabalık var demiştiniz bu demektir ki ortak bir çevre söz konusu. Bence o buna kalkışmadan elinizde de deliller varken ne mal olduğunu duyurun.

Son düzenleme:
Ya sorgulamak gibi olmasin, msn kayitlarinda yazilarin kayitli kalabildigini biliyorum, ama goruntuler nasil kayitli kalmis? Benim kullandigim msnde oyle bir ozelligi yok, paylasabilrsen sevinirim, olur ya bir gun isimize yarar.

Cok uzuldum durumuna, boyle bir evlilik kimse haketmiyor. Bence bosanma sureci cok uzun surecekse, karsi taraf zorluk cikaracaksa, ona bi mesaj at, en kisa zamanda bosanmazsan,zorluk cikaracaksan,elimde deliller var akrabalarina arkadaslarina gonderirim, rezil olursun, ayagini denk al cabuk bitir bu isi gibisinden bi sms at. Hatta hizlandirmak icin o gereken neyse isin pesinden kossun, birazda o zahmet etsin. Bu koz elinde, artik parmaginda oynatirsin merak etme.

Onun icinde zor kismi, turkiye gibi bir ulkede yasamasi, aile ve toplum baskisi yuksek oldugu bir ulke,bir gay hangi derecede mutlu olabilir, eger gay olmak onu mutlu ediyorsa, onuda dusunmek gerek, gayligine sahip cikamamis, toplum ve ailem dislar diye isten gucten hayattan koparim diye, ve malesef senin evliligini karartti, bence fazla takma uzme kendini, o zaten sana ait degildiki, bisey kaybetmis degilsin, yeni sayfa acacaksin hayata.

Senin hicbir sucun yok, hata iste gay olmasini kimseye aciklayamasi, belki ailesi gayligi bir hastalik,sifasida bir kizla evlenmesi zannediyorlar, cok yanlis bi insan eger kendi cinsine meraki varsa, zamanla kendisi ogrenir bu iste devammi tamammi, ne insanlar var, evlenip 3 cocuk sahibi oluyorlar, ve 15 sene sonra gay oldugunu acikliyorlar.isin icinden cikamayanlar bazende intihara kadar gidiyorlar kimlik savasi cok zor bir seydir.

Sen ne yapacagini biliyorsun artik, kendini daha fazla yipratmadan hizli bitirmesini sagla ve unutup hayata devam seni hakedenle

evet ama kanunlar biraz tuhaf. özel hayatın gizliliği denen bir zırvalık var. zaten çamur atıyor kulğıma geliyor ama sabrediyorum susuyorum. ben konusunca ne o ne de diğerleri ne cevap verebilecek ne de kendilerine gelebilecekler. ben onun gibi atıp tutmayacam her söylediğimiz ispatı var çok şükür.
o zannetti ki ben boşanırım, birlikte olmama sebebini onun üzerine atarım doktordn raporumu alırım (orda sorunu yok çünkü sorun cinsel tercihi) boşnırım. sonrada ben bir daha evlenmek istemiyorum ağzım yandı bu işten derim ve büyükşehirde istediğim gibi at koştururum. hem boşanırım hem de masum olurum. ama Rabbim oyununu bozdu. eminimki benim durumumda olan bir çok kız var. Allh onların yardımcısı olsun tez zamanda en az yara ile kurtulsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…