böyle bir sorun için uzmandan yardım almıyorsanız en azından babalar değil de anneler olsaymış bari yanınızda...
babaların yanında nasıl bu konularda hep birlikte konuşabiliyorsunuz anlamadım gitti..
kayınpederinize oğlun beni öpmüyor demek, babanızın dünürüne daha birlikte olmamış demesi gibi bir sohbet...
babalarla sohbet edecek kadar bu kadar ileri modern düşünüyorsunuz, ama flort etmeden, bir kere öpüşmeden görücü usulü bir adamla evleniyorsunuz...
Eveeeet, bu durumda annelerin dediği "evlenmeden önce oranı buranı elletme" tezi çürümüş oluyor...
Demek ki, kalite kontrol için biraz aşna fişnelik şart
Eveeeet, bu durumda annelerin dediği "evlenmeden önce oranı buranı elletme" tezi çürümüş oluyor...
kadına yüklüyor suçu işte
"sen bana yaklaşmıyorsun" falan diyerek
ama bu oyun ne kadar sürer onu bilemem:26:
Toplum baskısı, birşeyleri örtme çabaları, belki kendi bile farkında değil, ya da farkında ama kabullenemiyor
yapamıyordur
midesi bulanıyordur (yanlış anlama lütfen konu sahibesi senle alakası yok)
sen şimdi düşün bi kadınla evlenmek zorunda kalsan naparsın? :26:
sen ona yaklasmayi denedim mi? öpmeyi denesen en azindan?
sen ona yaklasmayi denedim mi? öpmeyi denesen en azindan?
ahahahah töbe rabbimeee
test edicen sadeceten uyumunu falan öğrenicen
Haklısınız evet; ama yine de eskisi kadar gayler kendilerini sosyal statüden soyutlamıyorlar.
En azından bana denk gelen kısmı bu...
Tabi bu çevre ve aile konusu geniş tabi...
Sanırım ben bir erkekle evleneceğime gider Ellen De Generes gibi bir hatun bulup günümü gün ederdim
annelerle... bu durum ortaya cıkınca oğlu yerine beni suçlu görüp telefonda onunla konuşulmadığı halde olmadık şeyleri söyleyen iftira atan anneyle...
evet çok berbat bir durum. onlar içinde öyle... ama olaylar öyle bir gelişti ki bazı şeyler insanın sınırı zorluyo kendini aşıyosun. o kendisini 2ay boyunca olan tartışmalarla savundu ve bu konusuldu en cok. neden tartışıyorsunuz tartıştığınız konular ne? ve tabiki bu konu çok açık konuşulmadı ben kalkıp oğlun beni öpmedi bile demedim. ama Allah kimsenin başına vermesin yaşatmasın öyle b.ktan bir durum ki. gözyaşlarım hep içime aktı bazen saklayamadığımda oldu. lütfen yargılamayın...
yahu bu adamın 3 ay içinde hiç mi erkekliği kabarmadı?
berabermi uyuyorsunuz?
sabahları nasıl? birşey dikkatini çektimi?
demi ama yapış dudağına,
biraz cilve ondan sonra koy teşhisi
birbirini takip eden 2 test yöntemi.
1. tesitat kontrolü
2. calistiran etkenlerin kontrolü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?