Evliliğimizde üç ay bitti ama biz hala birlikte olamadık

arkana dahi bakmadan uzaklaş o adamdan ve evlilikten kurtul
aynı seyler basımdan gectı
3 sene evlı kaldım
bebek oldu tüp bebek yontemıyle
aıleler sorguya cektı bana soru sordular ! sankı kusurlu benmısım gıbı..
cocugum var bakıreyım şaka gibi..
ve evlılgıım ıhanetten bıttı arzulamıyormus benı..
bak benı bazı tanıyan arkadaslar vardır yazsalarda okusan ben degıl o arzulanmayacak olan taraf olmalıydı
neyse kac gıt hiç ugrasma duzelmez

Eveeeet, bu durumda annelerin dediği "evlenmeden önce oranı buranı elletme" tezi çürümüş oluyor...
Demek ki, kalite kontrol için biraz aşna fişnelik şart

annelerle... bu durum ortaya cıkınca oğlu yerine beni suçlu görüp telefonda onunla konuşulmadığı halde olmadık şeyleri söyleyen iftira atan anneyle...
evet çok berbat bir durum. onlar içinde öyle... ama olaylar öyle bir gelişti ki bazı şeyler insanın sınırı zorluyo kendini aşıyosun. o kendisini 2ay boyunca olan tartışmalarla savundu ve bu konusuldu en cok. neden tartışıyorsunuz tartıştığınız konular ne? ve tabiki bu konu çok açık konuşulmadı ben kalkıp oğlun beni öpmedi bile demedim. ama Allah kimsenin başına vermesin yaşatmasın öyle b.ktan bir durum ki. gözyaşlarım hep içime aktı bazen saklayamadığımda oldu. lütfen yargılamayın...

Canım geçmiş olsun ailenle paylaşmışsın nasılsa bence dön evine
eşinin tercihleri farklı diyelimki sizi sevmiyor ama erkekler her seviştikleri kadını sevmcek diye birşey yok
öyle olsaydı bukadar genelev olmazdı.Bizim gibi duygusal bakmıyorlar bu olaya
Geçmişte gay olan bir tanıdığım vardı başından bir evlilik geçmişti
sordum niçin evlendin sen kendinin böyle olduğunu biliyordun oda evet zaten karıma hiç dokunmadım
ona söyleyemedim böyle olduğumu oda kimseye birşey söylemedi 7 ay sonra ben boşanmak istiyorum dedi kabul ettim
boşandık ama ailem yüzünden olmuştu bu evlilik kızla komşularmış sonra ailem çekti taşınmak zorunda kaldık oradan
Kız evlenmiş çocuğu falan varmış

Gene çok sevdiğim bir ablam erzincanda akrabasının oğluyla evlenmiş 3 ay sonra kadın dinii
inançları kuvvetli bir kadın birleşme olmadığı için nikahlarının düştüğünü söyledi ve ailesine anlatıp ayrılmış
ama akraba oldukları için millete birşey söyleyememiş köyde küçük olduğu için insanlar dedikoduya başlamışlar kızın hakkında
aileside kimseye birşey söylemeden istanbula taşınmışlar
çok örnekleri var öyle evlilik olmaz sen genç sağlıklı bir kadınsın birşeyleri yaşamak seninde hakkın elinden gelen çabayı sarfetmişsin
bence

Eveeeet, bu durumda annelerin dediği "evlenmeden önce oranı buranı elletme" tezi çürümüş oluyor...

ahahahah töbe rabbimeee

test edicen sadece ten uyumunu falan öğrenicen

birde o yaşına kadar hiç başka kız arkadaşı olmamış
buda tuhaf

Valla çok garip bir durum ama benim aklıma 3 olasılık geldi hepside eğreti duruyor

İlki acaba dedim başka birini mi seviyordu ama ailesi istemez diye cesaret bile etmedi ondan size elini mi sürmek istemiyor acaba :S Yani ben şimdi başka birini severken biriyle evlensem bırak öpüşmeyi evde olması asabımı bozar

Yada dedim askerden geldi dediniz ya acaba bişi mi oldu ki orda

Yada hakkaten gay olabilir özelliklede kapalı bir ailesi varsa, mecburen böyle yaşamak zorunda kalmıştır belki

kadına yüklüyor suçu işte
"sen bana yaklaşmıyorsun" falan diyerek
ama bu oyun ne kadar sürer onu bilemem:26:

Toplum baskısı, birşeyleri örtme çabaları, belki kendi bile farkında değil, ya da farkında ama kabullenemiyor

Haklısınız evet; ama yine de eskisi kadar gayler kendilerini sosyal statüden soyutlamıyorlar.
En azından bana denk gelen kısmı bu...
Tabi bu çevre ve aile konusu geniş tabi...

yapamıyordur
midesi bulanıyordur (yanlış anlama lütfen konu sahibesi senle alakası yok)

sen şimdi düşün bi kadınla evlenmek zorunda kalsan naparsın? :26:

Sanırım ben bir erkekle evleneceğime gider Ellen De Generes gibi bir hatun bulup günümü gün ederdim

heheh yeni nesile bu tavsiyelerde bulunmak lazım o halde...

kocam öpmedi,
baksana vajinusmusum diyenler gün geçtikçe artıyor

aynı seyler olduguna emınım
söyleki biz bi sure denedık
olmadı olmayınca
bunun adı sanı kalktı ortadan erteledıı erteleedııı
banyodan havlumu dusurerek yurudumde acık sacık dolandımda fark etmedıgının sayısı coooook fazla..
bızımkınde teknık bı sorun yoktu
cunku hep baska kadınlar oldguundan bana gerek duymuyordu sanırım ama ısteksızlık baska bısey
ıstekte yoktu benımkınde

seni yargılamıyoruz ki zaten.
anlamaya çalışıyoruz.

bu 3 ay boyunca ayrı yataklarda mı yatıyorsunuz, hiç mi eliniz kolunuz çarpmıyor birbirnize demiştim ama görmedin sanırım...

birbirini takip eden 2 test yöntemi.

1. tesitat kontrolü

2. calistiran etkenlerin kontrolü

aynen öylee.... bence konu sahibesi önce hareketlerini izlesin sonra uygulamaya geçsin
en azından denedim dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…